QUOTE(cibulis @ 2015 07 02, 18:33)
Štai langų sandarumo
problemos.
Nieko naujo neparodei.. Maciau ir pas save tokius vaizdus..
O kas liecia tavo pretenzijas del to kad nieko nerodau.. Ka rodyti,nieko naujo neparodysiu.. Beto as ne tu,nemegstu savo triusiku viesai skalbti. Pasakiau testo rezultatas 0,7 popieriu isdave 0,64 pasitaisiau skyles.. A ko man dar reikia. As i PN nepretenduoju. Nenoriu kad man uzuolaidos maisytu,nenoriu kad del tvoros reiktu blaskytis,nenoriu daug su PN susijusiu apsunkinimu. Kas is to jei reiksme 0,4 ir 0,6 lygi dvieju kaitriniu 60 vatu lempuciu skleidziamai silumai.. Sugaisai tiek daug laiko bet rezultatas tik vos vos ant ribos pasyviam namui. (aisku jis dar bus geresnis po pataisymu)
Ai,nesvarbu. Nekreipk tu i mane demesio..
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2015 07 02, 18:47)
Štai langų sandarumo
problemos.
Papildyta:
Nusišneki per visą pilvą. Aš tokio rezultato kaip Mintas ir nesiekiau. Man pakako 0,4. Jį ir turiu. Pažiūrėsiu, koks bus po korekcijų.
Taip pat turėtum suprasti (visgi statybininkas esi), kad Mintas statė namą plokščiu stogu ir visą nuo galvos iki kojų nupurškė PUR putomis. Aš stačiau dvišlaitį, todėl čia tikrai galimas didesnis nesandarumas.
O kodel tik per visa pilva?
Man tegul buna ir sesiakampe zvaigzde,skirtumo jokio. Svarbu testo skaiciai. Tu cia save guodi kad tipo sudetingesnis namas.. o ka pasakysi kad pas mane septyni isoriniai kampai ir trys vidiniai?
P.s. Apvali padvodke neleidzia vandens. O kvadratine tai jau galetu leisti? Konstrukcija sudetingesne...
P.S. 2 Viskas . Diskusija baigta.