Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++ klasės, Pasyvus namas - 33

QUOTE(cibulis @ 2015 07 02, 15:20)
Pasirodo vakar daug medžiagos praleidau (sūnus filmuką darė). Tuoj įdėsiu antrą video. Grynai apie langus. Kai kurios vietos iš kojų verčia. Tiesiog žiauru. Įtariu, jei ne langai, tikrai būtų apie 0,2-0,3 sandarumas.

nesuprantu kaip pas Minta tada 0.1 gavosi su Rehau langinem ?

Mintai pas tave tokio pacio aukscio Rehau profilis kaip pas Cibuli ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 02 liepos 2015 - 15:51
QUOTE(cibulis @ 2015 07 02, 16:20)
Pasirodo vakar daug medžiagos praleidau (sūnus filmuką darė). Tuoj įdėsiu antrą video. Grynai apie langus. Kai kurios vietos iš kojų verčia. Tiesiog žiauru. Įtariu, jei ne langai, tikrai būtų apie 0,2-0,3 sandarumas.

Cibuli,testo rezultatas,pagal idetas pastangas,nuviliantis. Man dabar turbut reiketu pasisaipyti is taves.... smile.gif Zodziu,stebuklo nera. Blogiausia kad didziausia problema langai ir jiem nieko smarkiai nepakeisi. Pas mane kiauresni langai,bet ir kaina atitinkama. Na ka,lauksim kitu rezultatu,tada bus matyti kiek istikro nesandarus langai. Vilioja ir mane dar karta darytis testa po pakoregavimu,bet tiek to,pataupysiu.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 07 02, 16:42)
Cibuli,testo rezultatas,pagal idetas pastangas,nuviliantis. Man dabar turbut reiketu pasisaipyti is taves....  smile.gif 

Pats tu nuviliantis. Aš tiesiog daug informacijos skelbiu, todėl tau gal taip ir atrodo. O tu nieko neskelbi. Geriau padaryk pakartotinį testą, nes pats atrodysi nuviliantis. Pataisei ir nežinai, ką turi. Va čia tai nuviliantis. O aš dar vis statau namą. Eigoje viskas gerai. Rezultatas bus nuviliantis, jei po visos apdailos padarius testą būtų ženkliai blogiau nei buvo. Bet dabar nieko keisto, nes dar tik statybų eiga. Taip kad pasišaipei tik pats iš savęs.

Beje, koks rezultatas būtų ne nuviliantis? A ir aukštesnės klasės namui, taip pat pasyviam namui reikia ne prastesnio nei 0,6 rezultato. Tokį pasiekiau. Mano konkrečiai namui, kad jis būtų kaip pasyvus reikia 0,4. Tokį irgi pasiekiau. Tai kas čia nuviliančio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 02 liepos 2015 - 17:21
QUOTE(cibulis @ 2015 07 02, 18:08)
Pats tu nuviliantis. Aš tiesiog daug informacijos skelbiu, todėl tau gal taip ir atrodo. O tu nieko neskelbi. Geriau padaryk pakartotinį testą, nes pats atrodysi nuviliantis. Pataisei ir nežinai, ką turi. Va čia tai nuviliantis. O aš dar vis statau namą. Eigoje viskas gerai. Rezultatas bus nuviliantis, jei po visos apdailos padarius testą būtų ženkliai blogiau nei buvo. Bet dabar nieko keisto, nes dar tik statybų eiga. Taip kad pasišaipei tik pats iš savęs.

Beje, koks rezultatas būtų ne nuviliantis? A ir aukštesnės klasės namui, taip pat pasyviam namui reikia ne prastesnio nei 0,6 rezultato. Tokį pasiekiau. Mano konkrečiai namui, kad jis būtų kaip pasyvus reikia 0,4. Tokį irgi pasiekiau. Tai kas čia nuviliančio?

Cibuli,su tokiu kaip tavo isip.....u turetu buti kaip pas minta.. bet ech.. Nepavyko. lotuliukas.gif
O as skirtingai nei tu,siknoj slieku neieskau ir pinigu bereikalo nelaidau.. Na,plokstese skyles tai sakyciau nereiksmingas dalykas bet langai.. Ojojoj.. doh.gif
P.s. kaip manai,jei skyle uzputi,ar per ja vejai traukia ar ne? O gal tu manai kad tu uzsitaisysi skyles bet rezultatas nepasikeis?

0,4 rezultatas tai taspats kas mano namui 1,0 mirksiukas.gif
Atsakyti
Štai langų sandarumo problemos.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2015 07 02, 17:30)
Cibuli,su tokiu kaip tavo isip.....u turetu buti  kaip pas minta.. bet ech.. Nepavyko.  lotuliukas.gif
O as skirtingai nei tu,siknoj slieku neieskau ir pinigu bereikalo nelaidau.. Na,plokstese skyles tai sakyciau nereiksmingas dalykas bet langai.. Ojojoj.. doh.gif
P.s. kaip manai,jei skyle uzputi,ar per ja vejai traukia ar ne? O gal tu manai kad  tu uzsitaisysi skyles bet rezultatas nepasikeis?

0,4 rezultatas tai taspats kas mano namui 1,0  mirksiukas.gif

Nusišneki per visą pilvą. Aš tokio rezultato kaip Mintas ir nesiekiau. Man pakako 0,4. Jį ir turiu. Pažiūrėsiu, koks bus po korekcijų.

Taip pat turėtum suprasti (visgi statybininkas esi), kad Mintas statė namą plokščiu stogu ir visą nuo galvos iki kojų nupurškė PUR putomis. Aš stačiau dvišlaitį, todėl čia tikrai galimas didesnis nesandarumas.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 07 02, 18:33)

Nieko naujo neparodei.. Maciau ir pas save tokius vaizdus..

O kas liecia tavo pretenzijas del to kad nieko nerodau.. Ka rodyti,nieko naujo neparodysiu.. Beto as ne tu,nemegstu savo triusiku viesai skalbti. Pasakiau testo rezultatas 0,7 popieriu isdave 0,64 pasitaisiau skyles.. A ko man dar reikia. As i PN nepretenduoju. Nenoriu kad man uzuolaidos maisytu,nenoriu kad del tvoros reiktu blaskytis,nenoriu daug su PN susijusiu apsunkinimu. Kas is to jei reiksme 0,4 ir 0,6 lygi dvieju kaitriniu 60 vatu lempuciu skleidziamai silumai.. Sugaisai tiek daug laiko bet rezultatas tik vos vos ant ribos pasyviam namui. (aisku jis dar bus geresnis po pataisymu)
Ai,nesvarbu. Nekreipk tu i mane demesio.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2015 07 02, 18:47)
Papildyta:

Nusišneki per visą pilvą. Aš tokio rezultato kaip Mintas ir nesiekiau. Man pakako 0,4. Jį ir turiu. Pažiūrėsiu, koks bus po korekcijų.

Taip pat turėtum suprasti (visgi statybininkas esi), kad Mintas statė namą plokščiu stogu ir visą nuo galvos iki kojų nupurškė PUR putomis. Aš stačiau dvišlaitį, todėl čia tikrai galimas didesnis nesandarumas.

O kodel tik per visa pilva?

Man tegul buna ir sesiakampe zvaigzde,skirtumo jokio. Svarbu testo skaiciai. Tu cia save guodi kad tipo sudetingesnis namas.. o ka pasakysi kad pas mane septyni isoriniai kampai ir trys vidiniai?
P.s. Apvali padvodke neleidzia vandens. O kvadratine tai jau galetu leisti? Konstrukcija sudetingesne...
P.S. 2 Viskas . Diskusija baigta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 02 liepos 2015 - 17:59
QUOTE(biesas66 @ 2015 07 02, 17:53)
Nieko naujo neparodei.. Maciau ir pas save tokius vaizdus..

O kur konkrečiai leido? Kokie langai? Ar gali taip langai leisti? Tokie dalykai langams normalūs ar ne?

Man tai įdomu kaip Mintas su panašiais langais gavo 0,1? Gal jo langai buvo sandaresni? Mintai, kaip buvo? Ar pameni?
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2015 07 02, 17:57)
Viskas . Diskusija baigta.

Išsityčioji, o tada diskusija - baigta. Tavo teisė.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 07 02, 18:59)
O kur konkrečiai leido? Kokie langai? Ar gali taip langai leisti? Tokie dalykai langams normalūs ar ne?

Man tai įdomu kaip Mintas su panašiais langais gavo 0,1? Gal jo langai buvo sandaresni? Mintai,  kaip buvo? Ar pameni?

Tokie dalykai mano manymu nenormalus ypatingai aukstesnes klases langams. Pas mane gealan 9000 S profilis. leido per langu stapikus,per lango statramsti,rankenas,langai dar nesureguliuoti/ poroj duru pritraukejei netoj vietoj buvo sudeti,uztai nesandarumas ties ta vieta buvo.
O mintas sake jam tik per rankenas leido..
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2015 07 02, 19:01)

Man tai įdomu kaip Mintas su panašiais langais gavo 0,1? Gal jo langai buvo sandaresni? Mintai,  kaip buvo? Ar pameni?
Papildyta:

Išsityčioji, o tada diskusija ...

Kaip sauksi taip atsilieps. Tau buvo juokinga kazkada,man dabar siektiek linksma. mirksiukas.gif
O eip taqi buvau isitikines kad bus geresnio rezultatai iskarto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 02 liepos 2015 - 18:09
QUOTE(biesas66 @ 2015 07 02, 18:05)
Tokie dalykai mano manymu nenormalus ypatingai aukstesnes klases langams. Pas mane gealan 9000 S profilis. leido per langu stapikus,per lango statramsti,rankenas,langai dar nesureguliuoti/ poroj duru pritraukejei netoj vietoj buvo sudeti,uztai nesandarumas ties ta vieta buvo.
O mintas sake jam tik per rankenas leido..

Jei Mintui leido tik per rankenas, o mano languose leidžia ir kituose vietose, vadinasi langai yra brokuoti.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 07 02, 19:08)
Jei Mintui leido tik per rankenas, o mano languose leidžia ir kituose vietose, vadinasi langai yra brokuoti.

Yra sandarumo klase langams. Jei nesandarumas didesnis nei nurodyta,tada jo. Koks turetu buti sandarumo lygis,klausk savo architekto nes vienas is jo pagrindiniu klausimu buvo -kokie langai ir koks sandarumo lygis. Esu minejes seniau.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 07 02, 18:08)
kaqip sauksi taip atsilieps. Tau buvo juokinga kazkada,man dabar siektiek linksma. mirksiukas.gif
O eip taqi buvau isitikinesw kad bus geresnio rezultatai iskareto.

Tikėjausi ir maniau, kad proto ribose galima pasiekti 0,2. Išėjo 0,4. Pats matei, kad buvo daug skylių, kurių specialiai nesandarinome. Jas jau iš karto žinojome, bet nesandarinome. Būtų tragedija, jei būčiau sakęs, kad viską užsandarinau ir pasiekta tik 0,4. Bet jau iš karto žinojau apie skylę HEB'e, neužtinkuota sieną prie nuotekų vamzdžio, apie skilusį medį, apie statinius prie sienos. Mes ir tikėjomės, kad leis tik nežinojome, kiek. Aš net norėjau paeksperimentuoti su pirmo aukšto grindų ir sienos sandūrą: vietos sandarinti, vietomis ne. Tiesiog buvo smalsu pažiūrėti: leis ar ne. Bet visgi šį mazgą užsandarinome iš karto. Tam variantui buvo antro aukšto grindys, kurios vietomis leido, vietomis neleido. Mane labiau nustebino perdanga. Žodžiu, buvo įdomu pamatyti procesą.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2015 07 02, 18:12)
Yra sandarumo klase langams. Jei nesandarumas  didesnis nei nurodyta,tada jo. Koks turetu buti sandarumo lygis,klausk savo architekto nes vienas is jo pagrindiniu klausimu buvo -kokie langai ir koks sandarumo lygis. Esu minejes seniau.

O prie ko čia architektas? Ne jis gi langus gamino.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 07 02, 19:14)
Tikėjausi ir maniau, kad proto ribose galima pasiekti 0,2. Išėjo 0,4. Pats matei, kad buvo daug skylių, kurių specialiai nesandarinome. Jas jau iš karto žinojome, bet nesandarinome. Būtų tragedija, jei būčiau sakęs, kad viską užsandarinau ir pasiekta tik 0,4. Bet jau iš karto žinojau apie skylę HEB'e, neužtinkuota sieną prie nuotekų vamzdžio, apie skilusį medį, apie statinius prie sienos. Mes ir tikėjomės, kad leis tik nežinojome, kiek. Aš net norėjau paeksperimentuoti su pirmo aukšto grindų ir sienos sandūrą: vietos sandarinti, vietomis ne. Tiesiog buvo smalsu pažiūrėti: leis ar ne. Bet visgi šį mazgą užsandarinome iš karto. Tam variantui buvo antro aukšto grindys, kurios vietomis leido, vietomis neleido. Mane labiau nustebino perdanga. Žodžiu, buvo įdomu pamatyti procesą.
Papildyta:

O prie ko čia architektas? Ne jis gi langus gamino.

Jei nesupranti ka norejau pasakyti del architekto,as tau ir neisaiskinsiu..
Palikai specialiai skyles ? Norejei pamatyti kas bus? pala,pala,kas cia per visa pilva...... sakai tycia palikai? O as manau kad skiedi susiriesdamas nes neivienas sveiko proto zmogus pries darant testa nepalieka skyliu... Tai reikejo dar kur pragrezti pora skyliu.. Idomu juk paziureti kaip vejas pucia.. bigsmile.gif
Atsakyti