QUOTE(BangaS @ 2015 06 01, 09:41)
1. Nuo to laiko kai pas jus pradėjo dėti vatą iki dabar, mes visą stogą su apšiltinimu padarėmė. Ir dar vieną būtume spėję padaryti.
2. Konstrukcija paprasta - 40 cm NEPS 4m ilgio gabalais prie kurių prisiklijavo dvitėjinės sijos.
3. Sujungimų minimaliai, tarpeliai minimalūs.
4. Iš išorės užklijavus priešvėjinę plokštę jau iš esmės sandarumo testą praeitų net ir be pagrindinio vidinio sandarumo sluoksnio.
5. NEPS appjaustymas minimalus, nes stogo konstrukcija buvo pradėta projektuoti būtent nuo apšiltinimo sluoksnio, o ne nuo nešančiųjų konstrukcijų.
1. Aš ir pats suprantu, kad ilgai. Net labai ilgai viskas trunka. Šiandieną pats sakiau, kad su PIR plokštėmis stogo apšiltinimas gali trukti net 3 mėnesius. Bet negaliu aš jų paskubinti, nes pridarys broko. Krapštukai jie.
2. Tiesą pasakius aš jūsų konstrukciją ne visai supratau. Kas tos baltos putos: poliuretanas ar klijai? Ar dar kas nors. Jos matosi vienoje vietoje ant gegnių vidaus ir ant gegnių viršaus.
3. O kaip tuos minimalius tarpelius sandarinsite?
4. Kam ir kokią priešvėjinę plokštę klijuosite?
5. Jūs kai gavote statybos leidimą, buvo nurodyta, kad bus NEPS tarp gegnių ar vėliau pakeitėte? Dėl priešgaisrinių nieko nesakė? Kaip kovosite su triukšmu, nes NEPS jo nesulaikys.