QUOTE(bruonius @ 2015 06 09, 19:33)
1. 40m2 sandeliukas
jei taip ivertinus, kad 1m2 sito sandeliuko kainavo 2500Lt, tai nepigus toks sandeliukas gavosi..
2. Baisiai prabangi vieta visokiam chlamui saugoti. Net jei ir laikyciau automobili garaze, vistiek butu absurdas, nes as 100.000Lt gyvenime niekada negaleciau isleisti puvanciam metalo lauzui, kuris automobiliu vadinasi, o tuo labiau ta metalo lauza saugoti 100.000Lt vertes buste.
1. 101 proc. pritariu. Pasistato lietuviai (dažnu atveju) garažus už 45 000 - 60 000 Lt ir dar klinkeriu apklijuoja. Garažas dvivietis, bet dvi mašinos nelabai ir telpa, ankšta. Dar pamiršta pasidaryti trapą, drenažą tirpstančiam sniegui. Tada mašinos į garažą nevaro. Ji miega lauke. O baisiausiai, kad dažnu atveju ta mašina kainuoja 1000 -2000 eurų. Visos mašinos labiau mėgsta lauką. Jos yra sutvertos važinėti ir būti lauke. Garažas - tik antikvarui.
2. Naujos (nuo 100 000 Lt) ir naujos brangios (nuo 200 000 Lt) mašinos - gėris. Pabandysite kada nors, suprasite. Vienintelė problema, kad tos mašinos labai stipriai nuvertėja, jų kasko, servisas ir kitos eksploatacinės išlaidos labai brangios. Todėl nupirkęs mašiną už 200 000 Lt, realiai viskam per 5 metus būni išleidęs apie 250 000 Lt, o mašinos vertė tebūna 90 000 - 100 000 Lt. Štai kur problema - baisus pinigų praradimas. Bet jei gali sau leisti, tai tikrai verta. Esu vairavęs aparatų, kurių kaina po 0,5 mln. Lt ar po 0,3 mln. Lt. Tikrai yra už ką mokėti, jei gali. Tik pinigų praradimas - kosminis. Ne veltui tokias mašinas vairuoja tik nedaugelis. Net ir visoje ES. Jos tikrai labai brangios.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2015 06 09, 21:56)
Jis jau kelinti metai kartoja tapati. garazas yra nereikalinga buda skarbonkei,namo be 2500 litu uz kvadrata nepasistatysi.. ir t.t. jau uzkniso ir vel taspacias pasakas klausyti. As jo kaip zmogaus nepazystu aplamai,o uzknisa tai kad jis persa savo nuomone. primygtinai.
Cibuli,nebuk jautrus
O aš Bruoniui pritariu. Pasistato lietuviai gražus už 50 000 Lt, o mašina jame už 5000 Lt. Ir tokias mašinas kas 5-10 metų ir keis.
Pasakyk, kad aš neteisus. Kiek kainuoja tavo mašina, kelintų metų ir kokia? Ir kiek išleidai garažui?
Turi didelį sandėlį, kurį tik vadini garažu. Realiai tai sandėlis.