QUOTE(BangaS @ 2015 06 05, 08:04)
1. Čia ne stebūklas. Su kietomis šiltinimo medžiagomis einasi kur kas greičiau nei su vata. Jaučiate kad ir kokybė kita išeis?
2. Vokiečiai montuoja ištisinį pir sluoksnį ant gegnių ir vargo nemato.
1. Daug greičiau einasi. Štai koks vaizdas po paros
PIR klijavimo. Vienos pusės beveik pusė stogo. Jaučiu, kad antras aukštas įgauna namo formas.
Nes ilgus metus buvo tik gegnių griaučiai.
2. Turite galvoje, kad ant gegnių iš lauko pusės? Gal ten kitaip daro, nes garas iš vidaus neišeitų.
Papildyta:
QUOTE(VilkasPilkas @ 2015 06 05, 15:46)
Gausis kad slaituose gipso plokste bus tiesiai prisukta prie gegniu, t.y. nebus jokiu metaliniu profiliu. Man idomu ka i tai gipso montuotojai ar cia viskas ok del galimu trukimu gipso sujingimuose ?
Aš dar nesu iki galo apsisprendęs. Buvau prie namo pasikvietęs kelis kartus Knauf ekspertą. Jis siūlo dėti metalinį karkasą ir tik tada GKP. Man tas variantas irgi arčiau širdies.
Mano techninis statybų prižiūrėtojas už tai, kad su poliuretaniniais GKP klijuoti tiesiai prie PIR ir tada dar prisukti su medvarščiais. Privalumas, kad konstrukcija bus vientisa, nebarškės, sutaupysiu 4 cm mansardos erdvės.
Šiandieną darome eksperimentą. GKP gabalą priklijavome prie PIR plokštės. Žiūrėsime ar gerai limpa, ar nelieka tarpų.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2015 06 05, 16:01)
Nieko gero nebutu jei tiesiai prie gegniu prisukta. Trukinerja kartais net kai dvigubas karkasas yra,o cia be karkaso butu
Stogas juda,vaiksto.
Žinai ar tiks spėlioji. Kodėl
štai čia PIR su GKP tiesiai suka prie gegnių?