Aciu uz siuntini
NB labai grazus, tik jauciu puse dydzio per dideli Nesioti galiu, juk vis tik kedai, bet ar veliau prasitampe neprades plaukioti peda, ar per lenkima pirstu neliks grioveliai negrazus
Kas ilgiau nesiojat NB kedus, ar jie prasitampo?
QUOTE(Pum@ @ 2015 06 20, 18:50)
Kas ilgiau nesiojat NB kedus, ar jie prasitampo?
Jei dydis atitinka, neisivaizduoju, kaip jie avint gali prasitampyti?
QUOTE(linamog @ 2015 06 20, 18:53)
Jei dydis atitinka, neisivaizduoju, kaip jie avint gali prasitampyti?
Maniskis kazkaip sugebejo pratamputi savo NB. Nauju vidpadis buvo 28.5cm, o po metu beveik 29cm Tai galvoju ar cia visi taip NB
Jei jie man dabar 0.5cm per dideli dar galiu nesioti, bet jei veliau 1cm per dideli bus, jau nefaina tada. Kas sake, kad 574 modelis mazintas puse dydzio, tai sakau, kad tai netiesa. Dydis atitinka
QUOTE(Pum@ @ 2015 06 20, 19:22)
Maniskis kazkaip sugebejo pratamputi savo NB. Nauju vidpadis buvo 28.5cm, o po metu beveik 29cm Tai galvoju ar cia visi taip NB
Jei jie man dabar 0.5cm per dideli dar galiu nesioti, bet jei veliau 1cm per dideli bus, jau nefaina tada. Kas sake, kad 574 modelis mazintas puse dydzio, tai sakau, kad tai netiesa. Dydis atitinka
atitinka ir man 574 kai būna pomažiai prasitempia,o jei geri ar į didžiąją pusę neturėtų gal prasitempt
QUOTE(rapoja @ 2015 06 20, 19:26)
atitinka ir man 574 kai būna pomažiai prasitempia,o jei geri ar į didžiąją pusę neturėtų gal prasitempt
labiausiai bijau, kad grioveliai gilus neatsirastu per lenkima pedos, nes va pas MB ziuriu yra jie...
QUOTE(anerita* @ 2015 06 20, 09:04)
Kai manes nebus dalins mano sesuo , ir ims sekancias siuntas , dauguma iš jūsų jau buve pas ją , tikrai neliksit nei viena be prekių .
Bet šią siunta labai labai prašau pasistengti atsiimti iš manes , nesinori seses apkrauti labai . Jai ir taip bus nelengva , o dar kai makaluosis kelios siuntos iš šonų
Zinoma kas išvyke , ir jau tikrai negali atsiimti , bus viskas perduota pas sesę , ir ji pratęs dalinima uz mane , rytoj bus nauja info del atsiemimo
Bet šią siunta labai labai prašau pasistengti atsiimti iš manes , nesinori seses apkrauti labai . Jai ir taip bus nelengva , o dar kai makaluosis kelios siuntos iš šonų
Zinoma kas išvyke , ir jau tikrai negali atsiimti , bus viskas perduota pas sesę , ir ji pratęs dalinima uz mane , rytoj bus nauja info del atsiemimo
Anerita - nepykite, bet as penktadieni jau isvykau atostogu. Tad Vilniuje busiu tik birzelio 29d. Tai as galiu ir Jusu palaukti man nera labai skubu
QUOTE(***Natalija*** @ 2015 06 20, 18:05)
kiek cm Jusu peda
apie 25 cm
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2015 06 20, 18:44)
klausiau,žinau - 25cm
QUOTE(ezo @ 2015 06 19, 14:19)
O belk renkat? Daug iki nemokamo trūksta?
neturiu kolkas, galim pradet
QUOTE(ciobreliss @ 2015 06 19, 12:19)
Nu va,neliko mano dydžio jei kuriai netiktu 8,5-9 rašykit man
QUOTE(ADzyy @ 2015 06 20, 20:04)
Anerita - nepykite, bet as penktadieni jau isvykau atostogu. Tad Vilniuje busiu tik birzelio 29d. Tai as galiu ir Jusu palaukti man nera labai skubu
Palikau pas sese jusu prekes , visoms pakeista nauja info surasiau !!
Iki
Gal renkate Childrensplace su -30%?
SIAULIETES-laukiu visu atsiimant savo siuntinuku! (busiu namie visa diena)