Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Aciu uz siuntini 4u.gif

NB labai grazus, tik jauciu puse dydzio per dideli sad.gif Nesioti galiu, juk vis tik kedai, bet ar veliau prasitampe neprades plaukioti peda, ar per lenkima pirstu neliks grioveliai negrazus g.gif

Kas ilgiau nesiojat NB kedus, ar jie prasitampo?
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2015 06 20, 18:50)
Kas ilgiau nesiojat NB kedus, ar jie prasitampo?

Jei dydis atitinka, neisivaizduoju, kaip jie avint gali prasitampyti?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 06 20, 18:53)
Jei dydis atitinka, neisivaizduoju, kaip jie avint gali prasitampyti?

Maniskis kazkaip sugebejo pratamputi savo NB. Nauju vidpadis buvo 28.5cm, o po metu beveik 29cm biggrin.gif Tai galvoju ar cia visi taip NB g.gif

Jei jie man dabar 0.5cm per dideli dar galiu nesioti, bet jei veliau 1cm per dideli bus, jau nefaina tada. Kas sake, kad 574 modelis mazintas puse dydzio, tai sakau, kad tai netiesa. Dydis atitinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2015 06 20, 19:22)
Maniskis kazkaip sugebejo pratamputi savo NB. Nauju vidpadis buvo 28.5cm, o po metu beveik 29cm biggrin.gif Tai galvoju ar cia visi taip NB  g.gif

Jei jie man dabar 0.5cm per dideli dar galiu nesioti, bet jei veliau 1cm per dideli bus, jau nefaina tada. Kas sake, kad 574 modelis mazintas puse dydzio, tai sakau, kad tai netiesa. Dydis atitinka smile.gif

atitinka ir man 574 drinks_cheers.gif smile.gif kai būna pomažiai prasitempia,o jei geri ar į didžiąją pusę neturėtų gal prasitempt g.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2015 06 20, 19:26)
atitinka ir man 574  drinks_cheers.gif  smile.gif kai būna pomažiai  prasitempia,o jei geri ar į didžiąją pusę neturėtų gal prasitempt  g.gif

labiausiai bijau, kad grioveliai gilus neatsirastu per lenkima pedos, nes va pas MB ziuriu yra jie...
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2015 06 20, 09:04)
Kai manes nebus dalins mano sesuo , ir ims sekancias siuntas , dauguma iš jūsų jau buve pas ją smile.gif , tikrai neliksit nei viena be prekių .
Bet šią siunta labai labai prašau pasistengti atsiimti iš manes , nesinori seses apkrauti labai . Jai ir taip bus nelengva , o dar kai makaluosis kelios siuntos iš šonų biggrin.gif
Zinoma kas išvyke , ir jau tikrai negali atsiimti  ,  bus viskas perduota pas sesę , ir ji pratęs dalinima uz mane , rytoj bus nauja info del atsiemimo  mirksiukas.gif

Anerita - nepykite, bet as penktadieni jau isvykau atostogu. Tad Vilniuje busiu tik birzelio 29d. Tai as galiu ir Jusu palaukti man nera labai skubu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2015 06 20, 18:05)
kiek cm Jusu peda g.gif

apie 25 cm
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2015 06 20, 18:44)
klausiau,žinau  biggrin.gif  -  25cm

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ezo @ 2015 06 19, 14:19)
O belk renkat? Daug iki nemokamo trūksta?  blush2.gif

neturiu kolkas, galim pradet
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2015 06 19, 12:19)
Merginos,prisijunkit prie puikiu batuku wink.gif
http://www.saksoff5t...l?start=1#Close

Nu va,neliko mano dydžio verysad.gif jei kuriai netiktu 8,5-9 rašykit man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ADzyy @ 2015 06 20, 20:04)
Anerita - nepykite, bet as penktadieni jau isvykau atostogu. Tad Vilniuje busiu tik birzelio 29d. Tai as galiu ir Jusu palaukti man nera labai skubu smile.gif

Palikau pas sese jusu prekes , visoms pakeista nauja info surasiau !!
Iki
Atsakyti
Gal renkate Childrensplace su -30%?
4u.gif
Atsakyti
SIAULIETES-laukiu visu atsiimant savo siuntinuku! (busiu namie visa diena)
Atsakyti