Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Lu Lu @ 2015 06 20, 01:25)
Anerita o pakvietimu dar nesiuntet? blush2.gif ar viskas ok su manim ?  smile.gif

Nea dar nesiunciau gerai viskas su jumis mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas galetu paimti mano siuntinuka is Aneritos? Nes busiu Vilniuje tik rytoj vakare... Buciau labai dekinga 😉
Atsakyti
Leksiu apie 10val pas Anerita-jei kam reikia paimti siuntinukus ir tinka fabai,galiu prigriebt smile.gif tik informuokit Anerita wink.gif
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2015 06 19, 23:17)
kada 6pm su -10 imsit?  4u.gif

Man irgi aktualu, ar turit koda?
Atsakyti
QUOTE(ezo @ 2015 06 19, 14:19)
O belk renkat? Daug iki nemokamo trūksta?  blush2.gif

renkam, esu nupirkus ka turejau uzvakar. Bet galim rinkti nauja

QUOTE(Kaira @ 2015 06 19, 15:01)
o aš tebelaukiu žinių kur ir kaip man atsiimt siuntinuką  4u.gif nes ryt nebūsiu namie, prie interneto nebūsiu, nebegalėsiu pažiūrėt info  unsure.gif grįždama užsukčiau.

mergytes, anerita isvyks, bet bus galimybe atsiimt is kitur. Kadangi ne kiekvienai bus patogu atsiimt is kitur, del to anerita ragina atsiimt pas ja kuo skubiau 4u.gif Ir zinoma mes kaip visados svajojam apie greita daiktu isnesima bigsmile.gif 2 naujos siuntos pakeliui assa.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2015 06 20, 08:00)
Leksiu apie 10val pas Anerita-jei kam reikia paimti siuntinukus ir tinka fabai,galiu prigriebt smile.gif tik informuokit Anerita wink.gif

Labai tinka fabai! Ar paimtumete ir mano? 😉
Atsakyti
Kokį Sierros kodą turim?
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2015 06 20, 08:57)
Labai tinka fabai! Ar paimtumete ir mano? 😉

Ok wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2015 06 20, 08:31)
mergytes, anerita isvyks, bet bus galimybe atsiimt is kitur. Kadangi ne kiekvienai bus patogu atsiimt is kitur, del to anerita ragina atsiimt pas ja kuo skubiau  4u.gif Ir zinoma mes kaip visados svajojam apie greita daiktu isnesima  bigsmile.gif  2 naujos siuntos pakeliui  assa.gif

Kai manes nebus dalins mano sesuo , ir ims sekancias siuntas , dauguma iš jūsų jau buve pas ją smile.gif , tikrai neliksit nei viena be prekių .
Bet šią siunta labai labai prašau pasistengti atsiimti iš manes , nesinori seses apkrauti labai . Jai ir taip bus nelengva , o dar kai makaluosis kelios siuntos iš šonų biggrin.gif
Zinoma kas išvyke , ir jau tikrai negali atsiimti , bus viskas perduota pas sesę , ir ji pratęs dalinima uz mane , rytoj bus nauja info del atsiemimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 20 birželio 2015 - 08:06
Vyrui pirkau, tai su 42 koja ėmėm 9 usa, tiko idealiai... tik kokybė kiek nuvylė, antrą kartą nepirktumėm... po kelių mėnesių įskilo oda
Atsakyti
Gal kas turejote tokius kedukus vaikams? ar patogus jie, kokia jusu nuomone? ziuriu komentarai labai skirtingi
http://www.amazon.co...uct_top?ie=UTF8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 20 birželio 2015 - 09:29
Aciu uz siuntinuka 4u.gif , Levis batai labai patiko MB, lengvuciai, kokybiski,super vienu zodziu, daar lauksiu savo prekiu su kita siunta wub.gif 4u.gif
Atsakyti