Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(anerita* @ 2015 06 19, 18:47)
Labas vakaras
Vilnius ką tik gavo 0602 siunta , ryt dalinsiu visą dieną nuo  ryto.
Labai prašau atsiimti visų per ryt dieną , nes as nuo sekmadienio išvykstu atostogauti  4u.gif

O nuo kelintos galima atsiimti? ***** tiek laiko laukiau ir mano vyras ryt tik apie 8 h galėtų ryte. Gal kas galėtų prigriebti maniškį siuntinuką? Atsiųsčiau vyrą sekmadienį vakare/pirmadieni, vieta Vilniuje nesvarbi - svarbu, kad paimtų tik kas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2015 06 19, 22:36)
O nuo kelintos galima atsiimti? ***** tiek laiko laukiau ir mano vyras ryt tik apie 8 h galėtų ryte. Gal kas galėtų prigriebti maniškį siuntinuką? Atsiųsčiau vyrą sekmadienį vakare/pirmadieni, vieta Vilniuje nesvarbi - svarbu, kad paimtų tik kas sad.gif

Gali ryt 8 atlekt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2015 06 19, 19:47)
Labas vakaras
Labai prašau atsiimti visų per ryt dieną , nes as nuo sekmadienio išvykstu atostogauti  4u.gif

Anerita, iki kada atostogausit? As tik ryt velai vakare nusileisiu Vilniaus oro uoste blush2.gif

Arba gal kas galetu prigriebti kelis mano daikciukus? Geriausia justiniskiu, virsuliskiu puseje arba baltupiu ir arciau centro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 19 birželio 2015 - 22:15
QUOTE(anerita* @ 2015 06 19, 21:42)
Gali ryt 8 atlekt  mirksiukas.gif

Paskambinau visa laiminga ir išdėjo mane į šuns dienas vyras- nes išvažiuoja 9 iš Vilniaus, nori ilgiau pamiegot doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Tai visgi ieškau, kas priglaustų mano siuntinuką, pažadu šokoladą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2015 06 19, 21:53)
Paskambinau visa laiminga ir išdėjo mane į šuns dienas vyras- nes išvažiuoja 9 iš Vilniaus, nori ilgiau pamiegot  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Tai visgi ieškau, kas priglaustų mano siuntinuką, pažadu šokoladą  blush2.gif

Paimsiu wink.gif
Atsakyti
o aš tebelaukiu žinių kur ir kaip man atsiimt siuntinuką 4u.gif nes ryt nebūsiu namie, prie interneto nebūsiu, nebegalėsiu pažiūrėt info unsure.gif grįždama užsukčiau.
Atsakyti
QUOTE(pe_leda @ 2015 06 19, 22:00)

Ačiūūū, Jūs mane gelbėjate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 06 19, 23:01)
o aš tebelaukiu žinių kur ir kaip man atsiimt siuntinuką  4u.gif nes ryt nebūsiu namie, prie interneto nebūsiu, nebegalėsiu pažiūrėt info  unsure.gif grįždama užsukčiau.

parasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 19 birželio 2015 - 22:09
QUOTE(anerita* @ 2015 06 19, 23:09)

labai ačiū 4u.gif rytoj būtinai užsuksiu.
Atsakyti
kada 6pm su -10 imsit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2015 06 19, 19:47)
Labas vakaras

4u.gif rytoj mb atsiusiu savo maziuko siuntinuko 4u.gif
Atsakyti
Anerita o pakvietimu dar nesiuntet? blush2.gif ar viskas ok su manim ? smile.gif
Atsakyti