Originalus Diesel laisvalaikio batai dydis 43. Mažai nešioti, be defektų. Labai greitai išaugti. Pirkti USA. Vidpadukas 28 cm. Kaina 40
Crocs klumpės dydis 38,5. Autos viena kartą, be defektų, be nešiojimo žymių. Vidpadukas 25 cmcm., matuota nuo krašto iki krašto. Kaina 18
post a picture
post a picture
Visų mano parduodamų drabužių, aksesuarų, avalynės nuotraukos yra čia
Gargždai, siunčiu registruotu arba per LPexpress terminalą.
Labai mažai avėti Adidas tekstiliniai bėgiojimo batai. Būklė puiki, tik vietom yra kiek pasitrynusi sidabrinė spalva, mat pasibaigus sezonui ploviau skalbimo mašinoje. Nurodytas dydis 38, atitinka. Iš Juniors kolekcijos, kuo puikiausiai tinka suaugusiems.
30 eur.
Reebok bėgimo batai, dydį rašo 39, bet man su siaura 38.5 pėda kaip tik. Keliskart dėvėti. 25 eur.
Mažai avėti Tamaris aulinukai. Natūrali oda, tamsiai žali (gale yra šviesiau žalia). 40 dydis. 27,5 EUR.
Smailianosiai Asos batai. Mažai avėti, būklė labai gera, yra nežymūs įbrėžimai, kurie matomi tik gerai įsižiūrėjus. Natūrali oda. Nurodytas dydis UK7 (40). 12 eur.
Gargždai, siunčiu registruotu arba per LPexpress terminalą.
Labai mažai avėti Adidas tekstiliniai bėgiojimo batai. Būklė puiki, tik vietom yra kiek pasitrynusi sidabrinė spalva, mat pasibaigus sezonui ploviau skalbimo mašinoje. Nurodytas dydis 38, atitinka. Iš Juniors kolekcijos, kuo puikiausiai tinka suaugusiems.
30 eur.
Reebok bėgimo batai, dydį rašo 39, bet man su siaura 38.5 pėda kaip tik. Keliskart dėvėti. 25 eur.
Mažai avėti Tamaris aulinukai. Natūrali oda, tamsiai žali (gale yra šviesiau žalia). 40 dydis. 27,5 EUR.
Smailianosiai Asos batai. Mažai avėti, būklė labai gera, yra nežymūs įbrėžimai, kurie matomi tik gerai įsižiūrėjus. Natūrali oda. Nurodytas dydis UK7 (40). 12 eur.
Geox bateliai ant batukų rašo 38 dydį, bet aš nešiojo 38 ir man didoki tai 39 tikrai tiks, vidpadukas 25 cm. Batukai idealaus stovio auti kelis katrus, kai pirkau kojos buvo patvinusi tai viskas buvo čiki o dabar liūdna. Natūrali oda, kvėpuojant padas, lankstūs, labai, labai patogūs. Batukais neturi jokių defektų kai nauji. Kaina 35
Jana bateliai dydis 39, vidpadukas 25 cm. Idealios bukles, auti karta, jokiu defektų.Lengvučiai, minkstuciai, labai patogūs, vidus ir išorė natūrali oda.Pilnai galiu būseną įvardinti nauji. Pirkti prieš metus Pard. Tikri batai mokėjau 63eur. Parduodu už 22
Papildyta:
Ecco bateliai dydis 39. Idealios būklės be nešiojimo žymių, jokių defektų, auti pora kartų. Lengvi, patogūs tiks platesnei kojai, natūralios odos. Batukai netepti jokiais batų tepalais. Ant pado dar kaina nenuplesta tai pilnai galiu būklę įvardinti nauji. Galiu atsiųsti daugiau nuotraukeliu. Vidpadukas 25 cm. Kaina 25
Papildyta:
Ecco bateliai dydis 39. Idealios būklės be nešiojimo žymių, jokių defektų, auti pora kartų. Lengvi, patogūs tiks platesnei kojai, natūralios odos. Batukai netepti jokiais batų tepalais. Ant pado dar kaina nenuplesta tai pilnai galiu būklę įvardinti nauji. Galiu atsiųsti daugiau nuotraukeliu. Vidpadukas 25 cm. Kaina 25
Basutes dydis 46,5. Būklę labai gerą, mažai nešiotos, lengvos išorė ir vidus natūrali oda. Vidpadukas paminkstintas. Basučiu kulnas nedaug patrintas. Vidpadis 30 cm. Kaina 17
image hosting site
image hosting site
NIKE sportiniai bateliai,buklė labai gera,tik ant kulno šiek tiek pasitrynę raidės(matosi foto).Dydis 37.5,23.5cm kojai.Kaina 20.
Ecco nubuko odos juodi aulinukai 38d. Kaina 23
Viduje 24.5cm, kulnas 7cm, oda kietesnė, niekur nesuplyšę, gale užtrauktukai, patogūs, parduodami be dėžės.
PARDUODU lab.g.būklės ECCO aulinukus.Nurodomas 40d.,labiau tinka 39,be jokių defektų,labai tvarkingi,vidpadis ne originalus,pakeistas-su užlenkimu-25,5cm. KAINA-50 su siuntimu.
http://s020.radikal....3f2f0709c07.jpg
http://s020.radikal....3f2f0709c07.jpg