Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėti batai

Keliskart dėvėti (tai matyti tik ant pado) Helly Hansen kedukai. 8.5 (39) dydis, vidpadis 26 cm.
vartotojo įkelta nuotrauka
Realios foto čia: HH kedai
30€.

Lb nedaug dėvėti, to žymių nematyti, 39 dydžio DAV botai. Ne platesnei nei 37 cm blauzdai.
15€.

2 kartus apsiauti, bet matau, kad man visgi per dideli natūralios odos Carlos Santana aulinukai. 9 dydis, atitinka 39.5, viduj 26 cm. Dėvėjimo žymės tik ant pado.
50€.

39 dydžio Anne Klein klumpės. Šiek tiek dėvėtos.
Realios foto čia
13€.
Atsakyti

Kelis kartus avėti Ralph Lauren Denim & Supply linijos sendintos natūralios odos aulinukai. Dydis US 6.5, tiks 37, vidpadis 24. Kulno aukštis 7, aulo - 16cm. Viduje storas audinys, be pašiltinimo. Kaina 20 €.

Pilnai odiniai (vidus ir išorė), kartą apsiauti Andrea Morelli batukai, pirkti yoox'e, su dėžute. Dydis 40, vidpadis 26cm. Kaina 34 €.

Atsakyti
Parduodu idealios būklės adidas Response cuchion 18 kedukus. Visas nusidėvėjimas tik ant vidpaduko, daugiau būkle ideali. 38 dydis, Vidpadukas 24 cm.
15 eurų
plačiau apie juos:
http://www.csneaker....cushion-18.html

Atsakyti
Odiniai, labai patogūs, prie visko tinkantys Ecco bateliai. 38 dydis. Kulniukas 7 cm, patogiai išformuoti. Nešioti nedaug, nenutrinti. 30 eur, + p.i., Vilnius.
Atsakyti
Labai faini , labai kokybiški , stilingi , išskirtiniai DV Batai . Pirkti JAV brangus aukštos kokybės prekinis ženklas mirksiukas.gif Labai patogus , vidus paminkštintas, vidus oda , viršus versta oda ,tokia alia sendinta , dekoruoti sidabro spalvos kniedėmis . wub.gif Stovis labai geras , nešioti labai nedaug , kulnas biškiuką nuėjo , nes odinis , nėra keistas , USA 8,5 dydis atitinka 39 , kaina 28 eurai 4u.gif
Labai faini , begalo stilingi , foto neišeina perteikti verstos odos , labai kokybiški aulinukai wub.gif Nėra labai aukšti , puikiai žiūris prie suknelės ir prie džinsų , labai patogūs , viduje paformuotas paminkštinimas pėdai . Užtrauktukas dekoruotas kutosiuku su kaukolike mirksiukas.gif
Siunčiausi iš JAV , pirkau iš oficialaus puslapio, Vienetiniai čia bus ax.gif 39 dydis , gal net i didesne puse , USA 8.5.
Stovis labai geras , nešioti , bet nedaug , nėra jokių defektų , kaina 28 eurai 4u.gif
Atsakyti
[quote=egluze2,2017 02 25, 18:14]
Parduodu praktiskai naujus batus GINO ROSSI ,usidejau tik 1 karto,smukcioja jie man, per dideli man .Pilnai odiniai, tiek vidui, tiek virsus, labai patogus, nesijaucia, kad aukstas kulnas, su platformyte.Ant bato parasyta 39.5d,bet jie didinti .
Tiks nesiojancioms 40-40.5 dydi, pedai 26.5-27cm.(mano peda 26cm, man didoki) mokejau su nuolaida 67eu(50procentu nuolaida, turiu ceki)parduodu uz 49eu
grynai odiniai.

[/quote]
[/quote]
Atsakyti
Zara odiniai sportiniai bateliai su bumbulais
Atsakyti
Mazai avetos, be defektu. Kaina - 13 eur. Dydis 41. Vidpadis apie 26 cm, platformos aukstis apie 8 cm.

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

3 eur. Simbolne kainyte. Viena karta aveti NEW LOOK aukstakulniai, daugiau niekur nepriderinu. Dydis 41, vidutinei-platesnei pedai. Vidpadis apie 27cm. Kulnas apie 12 cm, priekyje platformyte apie 1,5 cm. Vienintelis minusas, vienas kulniukas apacioje siek tiek uzkabintas, bet nuotraukoje nuo blico labiau isryskeja. Realiai apsiavus tikrai nesimato.
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

12 eur, Pora kartu aveti . Naturalios odos, dydis 40.
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

Nedaug aveti pilnai odiniai batukai. 15 eur. Padas su Shock-Absorbing sistema (sumazina apkrova kulnams, kas aktualu daug vaiksciojant). Batukai tiek isvaizda, tiek kokybe panasus i Rieker firmos. Vidpadis apie 26,6 - 27cm, neina tiksliai ismatuoti. Be defektu. Graziai atrodo apsiavus (nuotraukos darytos kazkaip netinkamu kampo, tai atrodo kampuoti, realybeje to nera).
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
PARDUODAMAI nešioti tvarkingi,be defektų CONVERSE sportiniai bateliai,39,5d.,vidpadis-25cm.
KAINA-20 €.Registr.siuntimu +2 €.
Atsakyti

Graceland odiniai bateliai, avėti vieną kartą, man per maži. Būklė ideali. Dydis - 40, nors rašo 41. Viduje - 25.5cm. Kulniuko-platformos aukštis - 5 cm. Kaina - 16 eur.

Atsakyti
GABOR bateliai

Pirkti Austrijoje

Lygiai 41 dydis

Avėjau 3 kartus, man didoki, bandžiau su užkulniu papildomu,
bet vistik didoki

Pagaminti Austrijoje

Juodi, natūralios odos su verstos odos imitacijos detale ties
pėdos keltimi, kad patogiai fiksuotųsi ant pėdos, ypatingai kokybiški ir patogūs

Kaina 15 EUR

Atsakyti
Parduodu vieną kartą dėvėtus, beveik kaip naujus, Nine West batukus su platforma, labai patogūs, minkšti, bet man truputį didoki. Dydis 8,5, tiktų 39-39,5.
20 eurų, jei domina, rašykit, susitarsim 4u.gif

Atsakyti