Keliskart dėvėti (tai matyti tik ant pado) Helly Hansen kedukai. 8.5 (39) dydis, vidpadis 26 cm.
Realios foto čia: HH kedai
30.
Lb nedaug dėvėti, to žymių nematyti, 39 dydžio DAV botai. Ne platesnei nei 37 cm blauzdai.
15.
2 kartus apsiauti, bet matau, kad man visgi per dideli natūralios odos Carlos Santana aulinukai. 9 dydis, atitinka 39.5, viduj 26 cm. Dėvėjimo žymės tik ant pado.
50.
39 dydžio Anne Klein klumpės. Šiek tiek dėvėtos.
Realios foto čia
13.
Kelis kartus avėti Ralph Lauren Denim & Supply linijos sendintos natūralios odos aulinukai. Dydis US 6.5, tiks 37, vidpadis 24. Kulno aukštis 7, aulo - 16cm. Viduje storas audinys, be pašiltinimo. Kaina 20 .
Pilnai odiniai (vidus ir išorė), kartą apsiauti Andrea Morelli batukai, pirkti yoox'e, su dėžute. Dydis 40, vidpadis 26cm. Kaina 34 .
Parduodu idealios būklės adidas Response cuchion 18 kedukus. Visas nusidėvėjimas tik ant vidpaduko, daugiau būkle ideali. 38 dydis, Vidpadukas 24 cm.
15 eurų
plačiau apie juos:
http://www.csneaker....cushion-18.html
15 eurų
plačiau apie juos:
http://www.csneaker....cushion-18.html
Labai faini , labai kokybiški , stilingi , išskirtiniai DV Batai . Pirkti JAV brangus aukštos kokybės prekinis ženklas Labai patogus , vidus paminkštintas, vidus oda , viršus versta oda ,tokia alia sendinta , dekoruoti sidabro spalvos kniedėmis . Stovis labai geras , nešioti labai nedaug , kulnas biškiuką nuėjo , nes odinis , nėra keistas , USA 8,5 dydis atitinka 39 , kaina 28 eurai
Labai faini , begalo stilingi , foto neišeina perteikti verstos odos , labai kokybiški aulinukai Nėra labai aukšti , puikiai žiūris prie suknelės ir prie džinsų , labai patogūs , viduje paformuotas paminkštinimas pėdai . Užtrauktukas dekoruotas kutosiuku su kaukolike
Siunčiausi iš JAV , pirkau iš oficialaus puslapio, Vienetiniai čia bus 39 dydis , gal net i didesne puse , USA 8.5.
Stovis labai geras , nešioti , bet nedaug , nėra jokių defektų , kaina 28 eurai
Labai faini , begalo stilingi , foto neišeina perteikti verstos odos , labai kokybiški aulinukai Nėra labai aukšti , puikiai žiūris prie suknelės ir prie džinsų , labai patogūs , viduje paformuotas paminkštinimas pėdai . Užtrauktukas dekoruotas kutosiuku su kaukolike
Siunčiausi iš JAV , pirkau iš oficialaus puslapio, Vienetiniai čia bus 39 dydis , gal net i didesne puse , USA 8.5.
Stovis labai geras , nešioti , bet nedaug , nėra jokių defektų , kaina 28 eurai
[quote=egluze2,2017 02 25, 18:14]
Parduodu praktiskai naujus batus GINO ROSSI ,usidejau tik 1 karto,smukcioja jie man, per dideli man .Pilnai odiniai, tiek vidui, tiek virsus, labai patogus, nesijaucia, kad aukstas kulnas, su platformyte.Ant bato parasyta 39.5d,bet jie didinti .
Tiks nesiojancioms 40-40.5 dydi, pedai 26.5-27cm.(mano peda 26cm, man didoki) mokejau su nuolaida 67eu(50procentu nuolaida, turiu ceki)parduodu uz 49eu
grynai odiniai.
[/quote]
[/quote]
Parduodu praktiskai naujus batus GINO ROSSI ,usidejau tik 1 karto,smukcioja jie man, per dideli man .Pilnai odiniai, tiek vidui, tiek virsus, labai patogus, nesijaucia, kad aukstas kulnas, su platformyte.Ant bato parasyta 39.5d,bet jie didinti .
Tiks nesiojancioms 40-40.5 dydi, pedai 26.5-27cm.(mano peda 26cm, man didoki) mokejau su nuolaida 67eu(50procentu nuolaida, turiu ceki)parduodu uz 49eu
grynai odiniai.
[/quote]
[/quote]
Mazai avetos, be defektu. Kaina - 13 eur. Dydis 41. Vidpadis apie 26 cm, platformos aukstis apie 8 cm.
3 eur. Simbolne kainyte. Viena karta aveti NEW LOOK aukstakulniai, daugiau niekur nepriderinu. Dydis 41, vidutinei-platesnei pedai. Vidpadis apie 27cm. Kulnas apie 12 cm, priekyje platformyte apie 1,5 cm. Vienintelis minusas, vienas kulniukas apacioje siek tiek uzkabintas, bet nuotraukoje nuo blico labiau isryskeja. Realiai apsiavus tikrai nesimato.
12 eur, Pora kartu aveti . Naturalios odos, dydis 40.
Nedaug aveti pilnai odiniai batukai. 15 eur. Padas su Shock-Absorbing sistema (sumazina apkrova kulnams, kas aktualu daug vaiksciojant). Batukai tiek isvaizda, tiek kokybe panasus i Rieker firmos. Vidpadis apie 26,6 - 27cm, neina tiksliai ismatuoti. Be defektu. Graziai atrodo apsiavus (nuotraukos darytos kazkaip netinkamu kampo, tai atrodo kampuoti, realybeje to nera).
3 eur. Simbolne kainyte. Viena karta aveti NEW LOOK aukstakulniai, daugiau niekur nepriderinu. Dydis 41, vidutinei-platesnei pedai. Vidpadis apie 27cm. Kulnas apie 12 cm, priekyje platformyte apie 1,5 cm. Vienintelis minusas, vienas kulniukas apacioje siek tiek uzkabintas, bet nuotraukoje nuo blico labiau isryskeja. Realiai apsiavus tikrai nesimato.
12 eur, Pora kartu aveti . Naturalios odos, dydis 40.
Nedaug aveti pilnai odiniai batukai. 15 eur. Padas su Shock-Absorbing sistema (sumazina apkrova kulnams, kas aktualu daug vaiksciojant). Batukai tiek isvaizda, tiek kokybe panasus i Rieker firmos. Vidpadis apie 26,6 - 27cm, neina tiksliai ismatuoti. Be defektu. Graziai atrodo apsiavus (nuotraukos darytos kazkaip netinkamu kampo, tai atrodo kampuoti, realybeje to nera).
Graceland odiniai bateliai, avėti vieną kartą, man per maži. Būklė ideali. Dydis - 40, nors rašo 41. Viduje - 25.5cm. Kulniuko-platformos aukštis - 5 cm. Kaina - 16 eur.
Parduodu vieną kartą dėvėtus, beveik kaip naujus, Nine West batukus su platforma, labai patogūs, minkšti, bet man truputį didoki. Dydis 8,5, tiktų 39-39,5.
20 eurų, jei domina, rašykit, susitarsim
20 eurų, jei domina, rašykit, susitarsim