CROCS klumpes,labai geros bukles. 7 dydis. 10 eur.
HOGL austrų firmos batai
Natūrali oda, su lengvu pašiltinimu
Dydis 40 , tikrai atitinka
Avėjau tikrai mažai, vidus kaip naujas, man aukštoka
pakulnė, kai mano pėda deformuota, galiu avėti iki 3 m pakulnę
labai minkšta kokybiška oda, padas paklijuotas smulkai
rantuota guma, neslidūs
Kaina 15 EUR
Natūrali oda, su lengvu pašiltinimu
Dydis 40 , tikrai atitinka
Avėjau tikrai mažai, vidus kaip naujas, man aukštoka
pakulnė, kai mano pėda deformuota, galiu avėti iki 3 m pakulnę
labai minkšta kokybiška oda, padas paklijuotas smulkai
rantuota guma, neslidūs
Kaina 15 EUR
Timberland, 39 dydis, ilgaauliai
http://www.vinted.lt...land-ilgaauliai
http://www.vinted.lt...timberlan-batai
http://www.vinted.lt...land-ilgaauliai
http://www.vinted.lt...timberlan-batai
odiniai, verstos odos, batai su platforma ir natūraliu kailiuku. nedaug nešioti, 37 dydis. TIK 27,99 eur.
Papildyta:
37 dydžio juodi bateliai, nedaug nešioti, ant kulno yra keletas pabraižymų, nešiojant nesimato, ant pačių batų jokių defektų. TIK 5,99 eur!
Sidabrinės balerinos, nedaug nešiotos, 37 dydis. TIK 5,99 eur!
Papildyta:
The seller firmos, itališki, labai kokybiški, labai gražūs šviesūs odiniai aulinukai. versta oda, aukso spalvos subtilios detalės.
labai nedaug nešioti. rašo 37 dydis (šiek tiek į didesnę pusę, todėl laisvai telpa koja su storesne kojine, galima įsidėti pašiltintą padelį).
mokėta buvo 189 Eur, aš parduodu tik už 65,99 Eur
juodi tikros odos aukštakulniai, ilgaauliai batai ant kulno, versta oda. nedaug nešioti, būklė labai labai gera. 37 dydis (rašo ant bato 36 dydį, bet atitinka 37 dydį). gražus modelis - "ale apsmukę", labai patogūs ir kokybiški. 36,99 eurai.
Papildyta:
37 dydžio juodi bateliai, nedaug nešioti, ant kulno yra keletas pabraižymų, nešiojant nesimato, ant pačių batų jokių defektų. TIK 5,99 eur!
Sidabrinės balerinos, nedaug nešiotos, 37 dydis. TIK 5,99 eur!
Papildyta:
The seller firmos, itališki, labai kokybiški, labai gražūs šviesūs odiniai aulinukai. versta oda, aukso spalvos subtilios detalės.
labai nedaug nešioti. rašo 37 dydis (šiek tiek į didesnę pusę, todėl laisvai telpa koja su storesne kojine, galima įsidėti pašiltintą padelį).
mokėta buvo 189 Eur, aš parduodu tik už 65,99 Eur
juodi tikros odos aukštakulniai, ilgaauliai batai ant kulno, versta oda. nedaug nešioti, būklė labai labai gera. 37 dydis (rašo ant bato 36 dydį, bet atitinka 37 dydį). gražus modelis - "ale apsmukę", labai patogūs ir kokybiški. 36,99 eurai.
Parduodami vyriški odiniai JOMA firmos futbolo bateliai, vadinamieji "bucai".
Labai minimaliai dėvėti, nes senajam savininkui buvo didoki.
43 dydis, 20 eur.
Vilnius, geriau per AŽ.
Labai minimaliai dėvėti, nes senajam savininkui buvo didoki.
43 dydis, 20 eur.
Vilnius, geriau per AŽ.
Natūralios odos batukai dydis 38, vidpadukas 25 cm
Jokių defektų, būklė labai gera minimaliai dėvėti. Natūrali oda. Kaina 25
upload image free
Jokių defektų, būklė labai gera minimaliai dėvėti. Natūrali oda. Kaina 25
upload image free
Grazuoliai , naturalios odos "ASH" aulinukai!
Deveti minimaliai ,[bukle ideali] gaila man visgi dideli su 37 europietisku.
Pirkti YOOXE.
Dydis- 38 [ atitinka]
Ranku darbo, made in ITALY
Kaina- 40 eur.30 euru
Kaunas.Siunciu.
http://www.yoox.com/...p...ED&sizeId=5
ryskus, tvarkingi, 38 dydis. Kaina 7
Lengvi baciukai, prie visko derantys, vidpadis 24cm, dydis 37, kaina 8
Papildyta:
Naturalios odos batukai VAGABOND, tamsintais galais. Kokybiski pirkti Norvegijoje moketa 899kr. (110) Odyte minksta, niekur netrina, labai lengvi ir patogus. Deveti nedaug, dar etikete nenusitrynusi. Dydis 38. DABAR 29
Naturalios odos La Redoute ilgaauliai 39dydis. Vidpadis 25.5-26cm. Aulo ilgis nuo kulno 37.5cm, placiausioje vietoje aulo plotis per blauzda 16.8*2cm. Viduje su pamusaliuku. kaina 23 Smulkiau http://www.laredoute...-324223244.aspx
Papildyta:
Baltos basutes per pirsta. Priekyje nosytes truputi pasitryne, uztepus batu tepalo ar markeriu nesimato. Vidpadis 24.2cm, dydis 37. Kaina 5.5
Naturalios odos basutes. Apsimauta vos 2 kartus, didokos visgi. Vidpadis 25.8cm. Neslystantis padukas. Kaina 11, dydis 39
Papildyta:
Ispudingi aukso ir bronzos atspalviu elegantiski bateliai. Vidpadis iki pat smailio galiuko 26cm, kulno aukstis 10.5cm. Dydis 39, kaina 12
Canda zaismingos basutes su bantuku, kulno aukstis 6cm, vidpadis 24.2cm, dydis 38, kaina 10
Papildyta:
Naturalios odos pasiltinti ilgaauliai, tamsiai rudi, vidpadis 24.8cm, dydis 38, kaina 17
]
Tamaris pasiltinti aulinukai, bukle labai gera, priekiai nenuspardyti, kulniukas tvarkingas. Vidpadis apie 25cm, kaina 16
Papildyta:
Merrel laisvalaikio batai. Merrel laisvalaikio batai 38 d. Padas-vibram, tvirtas nenunesiotas, patogus, nesunkus. Su gore-tex, tad nepraleidzia dregmes. Patogūs bėgimui, žygiams, koja nepavargsta. Nesuplyše, neatsiklijave, be defektu. Tik raistelius galima pasikeisti. Vidpadis 24,4 cm. Kaina 14
Parduodu vos kelis kartus avėtus, puikios būklės zomšinius batus. vistik man mažoki....
natūrali oda viduj ir natūrali zomša išorėje. 36 dydis.
14 eur
natūrali oda viduj ir natūrali zomša išorėje. 36 dydis.
14 eur
Nauji bateliai, viršus ir vidus oda, dydis 7 1/2 (atitinka). Kulniuko aukštis apie 5 cm. Gabor (Made in Germany).
7 eurai
Dar vieni uždaresni Gabor bateliai, odiniai, kulnas apie 5 cm, dydis 7 1/2 (atitinka)
7 eurai
Platformos, dėvėtos max 4 kartus, būklė puiki. 40 dydis, dydį atitinka.
10 eurų
Papildyta:
Nauji rudi bateliai, rašo dydis 7/40 bet link 39 dydžio man atrodo labiau.... viduje 25,5 cm. Nedėvėti nei karto. Deja maži... Reali spalva antroje nuotraukoje.
Parduodu už pusė pirktos kainos.
7 eurai
Batukai, būklė puiki. Nėra rudi, labiau šokoladiniai.40 dydis, atitinka.
5 eurai
Vieną kartą dėvėti Esprit batukai, 40 dydis, netiks plačiai kojai, 6 eurai
7 eurai
Dar vieni uždaresni Gabor bateliai, odiniai, kulnas apie 5 cm, dydis 7 1/2 (atitinka)
7 eurai
Platformos, dėvėtos max 4 kartus, būklė puiki. 40 dydis, dydį atitinka.
10 eurų
Papildyta:
Nauji rudi bateliai, rašo dydis 7/40 bet link 39 dydžio man atrodo labiau.... viduje 25,5 cm. Nedėvėti nei karto. Deja maži... Reali spalva antroje nuotraukoje.
Parduodu už pusė pirktos kainos.
7 eurai
Batukai, būklė puiki. Nėra rudi, labiau šokoladiniai.40 dydis, atitinka.
5 eurai
Vieną kartą dėvėti Esprit batukai, 40 dydis, netiks plačiai kojai, 6 eurai