GUESS odiniai ilgaauliai. 37 dydis. Kaina 100 Eur.
Žieminiai odiniai ilgaauliai. 38 dydis. Kaina 47 Eur. Kailiukas iki pat viršaus
Žieminiai aulinukai. 38 dydis. Kaina 15 Eur.
ALDO 37 dydžio superiniai odiniai aukštakulniai. Avėti 1 kartą. Labai patogūs, oda truputį sendinta. Galima išverti dirželius (parodyta 1 foto), yra paslėptas kniedžių dekoras.
Kainavę 144 . Parduodu už 49 , nes spintoje prabuvo pusmetį, matau, kad neavėsiu, neprisitaikau spalvos ir šiek tiek per aukšti man.
Kainavę 144 . Parduodu už 49 , nes spintoje prabuvo pusmetį, matau, kad neavėsiu, neprisitaikau spalvos ir šiek tiek per aukšti man.
KELTON italų gamybos batai
Pirkti Vilniaus senamiestyje butike, pirkti su nuolaida ir tai kainavo 240 eurų.
Nešioti 2 kartus, labai labai patogūs, neslidūs, labai dailūs, originalūs.
Natūrali versta oda "kid velvet", tai jauno gyvo oda, labai smulkios
tekstūros zamšas.
Viduje natūralus kailis
Dydis 41, bet mano 40.50 pėdai buvo idealus, sakyčiau mažintas 41.
Deja, dėl deformuotos pėdos, kad neprogresuotų kauliuko išėjimas
į šoną, man aukštoka pakulnė.
Kulnas aptrauktas lakine natūralia oda.
Gražiai apgula blauzdą ir puošnūs ir patogūs, galima visą dieną vaikščioti.
Kaina 90 EUR
Pirkti Vilniaus senamiestyje butike, pirkti su nuolaida ir tai kainavo 240 eurų.
tekstūros zamšas.
Viduje natūralus kailis
Kaina 90 EUR
Kelis kartus avėti Tommy Hilfiger ilgi zomšiniai batai. Būklė kaip naujų, jokių dėvėjimo žymių, be dėžutės. Dydis 40. Spalva tamsiai mėlyna. Viso bato aukštis matuojant nuo kulno yra 42 cm. Kulno aukštis 2cm. Per visą bato šoną eina užtrauktukas. Tikrai gražūs batai. Kaina 72 EUR 65 EUR Dėl detalesnės info, prašau į A.Ž.
Žieminiai batai - 40 dydis, tiktų ir paauglei.
Viršuje versta oda ir sintetika, viduje pašiltinimas. Padukas lankstus, su specialia shock technologija, vidpadukai viduje ortopediškai išformuoti,
todėl batukai itin patogūs. Išorinis padukas neslidus. Dydis 40, vidpadis 26cm.
Tiks siaurai ir vidutinei kojai. Puikiai tiktų ir paauglei panelei.
Nešioti vieną sezoną, turi nežymių nešiojimo žymių, bet labai kokybiški, tarnaus dar ilgai
Daugiau foto čia - http://www.vinted.lt...kokybiski-batai
Kaina 36e.
Dailūs aukštakulniai
Kulniukas 9cm, bet priekyje paslėpta platformytė, todėl patogus avėti. Truputį numušti kulniukai, bet sutvarkyta pas batsiuvį, matosi tik iš arti. Pakulnės pakeistos į metalines, taigi greitai nenusinešios. Dydis 40. Kaina 29 eurai.
Kaubojiški batukai
Visiškai nauji, nedėvėti. Pirkti su didele nuolaida Easy avalynės parduotuvėje. Tikrai kokybiški, be defektų, puikūs batukai. Dydis 41.
Natūrali oda. Kaina 20 eurų. Kaunas, bet galiu siųsti.
Visa išparduotuvė - ČIA
KELTON italų gamybos batai
tekstūros zamšas.
Viduje natūralus kailis
Kaina 60 EUR
tekstūros zamšas.
Viduje natūralus kailis
Kaina 60 EUR
odiniai, verstos odos, batai su platforma ir natūraliu kailiuku. nedaug nešioti, 37 dydis. TIK 27,99 eur.
Sidabrinės balerinos, nedaug nešiotos, 37 dydis. TIK 5,99 eur!
Papildyta:
37 dydžio juodi bateliai, nedaug nešioti, ant kulno yra keletas pabraižymų, nešiojant nesimato, ant pačių batų jokių defektų. TIK 5,99 eur!
Papildyta:
The seller firmos, itališki, labai kokybiški, labai gražūs šviesūs odiniai aulinukai. versta oda, aukso spalvos subtilios detalės.
labai nedaug nešioti. rašo 37 dydis (šiek tiek į didesnę pusę, todėl laisvai telpa koja su storesne kojine, galima įsidėti pašiltintą padelį).
mokėta buvo 189 Eur, aš parduodu tik už 65,99 Eur
Papildyta:
juodi tikros odos aukštakulniai, ilgaauliai batai ant kulno, versta oda. nedaug nešioti, būklė labai labai gera. 37 dydis (rašo ant bato 36 dydį, bet atitinka 37 dydį). gražus modelis - "ale apsmukę", labai patogūs ir kokybiški. 36,99 eurai.
Sidabrinės balerinos, nedaug nešiotos, 37 dydis. TIK 5,99 eur!
Papildyta:
37 dydžio juodi bateliai, nedaug nešioti, ant kulno yra keletas pabraižymų, nešiojant nesimato, ant pačių batų jokių defektų. TIK 5,99 eur!
Papildyta:
The seller firmos, itališki, labai kokybiški, labai gražūs šviesūs odiniai aulinukai. versta oda, aukso spalvos subtilios detalės.
labai nedaug nešioti. rašo 37 dydis (šiek tiek į didesnę pusę, todėl laisvai telpa koja su storesne kojine, galima įsidėti pašiltintą padelį).
mokėta buvo 189 Eur, aš parduodu tik už 65,99 Eur
Papildyta:
juodi tikros odos aukštakulniai, ilgaauliai batai ant kulno, versta oda. nedaug nešioti, būklė labai labai gera. 37 dydis (rašo ant bato 36 dydį, bet atitinka 37 dydį). gražus modelis - "ale apsmukę", labai patogūs ir kokybiški. 36,99 eurai.