Įkraunama...
Įkraunama...

Balsiai ir aplinkui

QUOTE(Pingvinukas @ 2015 08 13, 14:52)
Dėl mokytojos, tai tikrai gaila... Na bet tikėkitės, kad bus viskas gerai  ax.gif

taip taip, tikėsimės.. nieko kito ir nelieka, kai kurie tėvai vaikams kol kas nė nesakė, kad neašarotų ir nepyktų iš anksto. Aš saviškei pasakiau, kad kol ateis laikas - susitaikytų ir išsinervintų, gabėtų priimti naują mokytoją ir bandytų draugauti, o ne ilgėtis...

Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 13, 16:26)
taip taip, tikėsimės.. nieko kito ir nelieka, kai kurie tėvai vaikams kol kas nė nesakė, kad neašarotų ir nepyktų iš anksto. Aš saviškei pasakiau, kad kol ateis laikas - susitaikytų ir išsinervintų, gabėtų priimti naują mokytoją ir bandytų draugauti, o ne ilgėtis...

3A?

Suaugusiems sunku išsiskirti, o vaikams tikrai nelengva ax.gif
Atsakyti
Sveikos kaimynės,

Jei kas nors Balsiuose ar aplinkiniuose soduose ieškote auklės pilnam etatui, duokite žinią. Turiu "atliekamą" smile.gif Buvome jau sutarę nuo rugsėjo 1 d. pradėti dirbti, bet atsirado savas žmogus, tad jos paslaugų nebereikia. Jaučiuosi moterį šiek tiek pavedusi, tad noriu padėti susirasti kitą gerą šeimą smile.gif
Jei kam aktualu, rašykite asmeniškai.

Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 08 13, 21:25)
3A?

Suaugusiems sunku išsiskirti, o vaikams tikrai nelengva  ax.gif

3c smile.gif

bet šiaip vaikai greičiau ir priima naują žmogų, tik ta pirma reakcija būna tokia labai audringa - mes, suaugę, rodos, sakom - gerai, bet širdy tai nesutinkam ir ilgai galim nešiotis. Bet tik svarbu šiuo atveju, kaip nauja mokytoja elgsis, ar užteks išminties būti sulygintai su ankstesniąja ir ar užteks "drąsos" kai kuriais ažvilgiais "pralaimėti" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RitaRazi: 14 rugpjūčio 2015 - 15:09
QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 14, 16:06)

Aišku, girdėjau, kad ir 3a išeina...
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 08 14, 16:09)

ooo... o ten dar klasė su etnokultūrine pakraipa, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 14, 16:11)
ooo... o ten dar klasė su etnokultūrine pakraipa, ar ne?

Taip 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Esu mačiusi skelbimą, kad privatus asmuo surenka vaikus ir vežioja į ir iš mokyklos. Gal kas turite kontaktus, bučiau dėkinga jeigu pasidalintumėt.
Atsakyti
Lengva, maloni ir veiksminga JOGA VISIEMS! Kviečiame Balsių mikrorajono gyventojos į nemokamas jogos pamokas. Užsiėmimai vyks trečiadieniais nuo 19 val. ir šeštadieniais nuo 9 val. ryto. Užsiėmimai vyks Balsių Mitologiniame parke. Užsiėmimų pradžia rugpjūčio 19 d. 19 val. užsiėmimo trukmė 1 val.30 min. Su savimi turėti jogos kilimėlį, vilkėti patogią aprangą, bei turėti vandens.
Atsakyti
http://www.vilniustr...=771pradinukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 08 14, 16:09)

Nel.supratau- eina kalba apie buvusia 3c.( ten mano vaikas) ar apie busima 3c .nuo rugsejo pirmos?nes toje buvusioje , kuri dabar bus 4c. Jau praeirais metais nauja mokytoja atejo.
Atsakyti
Ar galite parašyti savo vaikų buvusių mokytojų vardus ir pavardes? Parašysiu, kodėl išeina ir keičiasi mokytojos vaikams
Papildyta:
QUOTE(liinna @ 2015 08 18, 18:08)
Sveiki,

Esu mačiusi skelbimą, kad privatus asmuo surenka vaikus ir vežioja į ir iš mokyklos. Gal kas turite kontaktus, bučiau dėkinga jeigu pasidalintumėt.

Į Balsių mokyklą mokslo metais važiuoja du miesto autobusai, vietinis maršrutas 65 OŽKINIAI - NAUJIEJI VERKIAI - VERKIŲ RIEŠĖ - BALSIŲ MOKYKLA - KRYŽIOKAI - NAUJANERIAI - KRAKIŠKĖS - PAGUBĖ - SAKALIŠKĖS - USTRONĖ - BIRELIAI visą dieną ir jo grafikas - tvarkaraštis yra priderintas prie pamokų laiko ir mokinių pietų pertraukos. Ir metams bilietas kainuoja tik 10 Eurų.
Atsakyti