Ok, man tinka ir po spalio 3.
QUOTE(varine @ 2015 09 15, 11:30)
Aš ir noriu prisijungti, tik man geriau po darbo, o ne iš ryto....
Manau, kad dienos metu čia reta kuri gali, tad tikrai darysim vakare. Kažkaip ir man laikas neribotas vakare būna, o dieną jau tektų žvilgčiot į laikrodį, kad nepamiršt kurio vaiko paimt
QUOTE(Kristi_na @ 2015 10 02, 07:12)
Tai kaip, tinkamės kitą savaitę antradienį arba trečiadienį ar dar atidedam?
Jei kitis nepriestarauja, atidedam iki po spalio 10 d ka ?
taip ir Velykos ateis
Sveikos visos, tai man tinka spalio 13 diena, antradienis, turbūt apie 18h visoms gerai, ar ne? Ar norit anksčiau (man tinka).
Adresas: Kauno g. 43. (didelis senolis pastatas), įvažiavimas ir įėjimas iš tos pastato pusės, kuri toliau nuo mažytės degalinės šalia pastato. Galiu papasakoti ir išsamiau, jei kyla klausimų
Adresas: Kauno g. 43. (didelis senolis pastatas), įvažiavimas ir įėjimas iš tos pastato pusės, kuri toliau nuo mažytės degalinės šalia pastato. Galiu papasakoti ir išsamiau, jei kyla klausimų
Nu o aš, duo Die, meet'insiuos po odinoškų
Jei palnas taip ir pavyks, kokie maniškiai norai yra, tai penktadienį bent su VDK asortimentu pasimeetinsiu
- Ka tik spėti visus reikalus atsilikt, jau kad susikaupė !!!
Jei palnas taip ir pavyks, kokie maniškiai norai yra, tai penktadienį bent su VDK asortimentu pasimeetinsiu
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 07, 11:26)
Nu o aš, duo Die, meet'insiuos po odinoškų
pas mane gal? ar senamiesty?...