Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Vilniaus nuotakos

QUOTE(saulyteee @ 2015 06 10, 10:44)
aš kaip tu... auskariukų noriu nedidelių..ir gal dar kokia grandinėlę su mini akmenuku.. tik kiek einu - nelaba kas užkabina g.gif  doh.gif
o dėl plaukų didžiausias rebusas verysad.gif  doh.gif jau akys išvarvės iš žiūrėjimo internete doh.gif man gražu kai plaukuose būna kokia tai segė.. ar lankelis iš akmenukų.. ir šiaip man daug kas gražu biggrin.gif o juk ir veliumą turėsiu.. nors jį norėsiu po ceremonijos nusiimti g.gif kirpėja sakė - pirk tai kas tau gražu, o jau kur jį dėt - sugalvosim  biggrin.gif  g.gif
p.s. o auskariukus jau turi? 4u.gif

O kaip šukuosena ar neiširs išėmus veliumą? Nes aš ir būsiu su juo tai galvoju kaip čia geriau padaryt smile.gif
Jo jau turiu, gavau nuo senelių išankstinę dovaną... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 10, 14:23)
O kaip šukuosena ar neiširs išėmus veliumą? Nes aš ir būsiu su juo tai galvoju kaip čia geriau padaryt smile.gif
Jo jau turiu, gavau nuo senelių išankstinę dovaną...  smile.gif

Kirpėja sakė, kad galima taip daryt 4u.gif svarbu kirpėjai pasakyt, kad taip planuojama daryt, tada ir šukuosena atitinkamai ten formuojama.
O kokie akmenukai? burbuliukai/savorskiukai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 10, 14:42)
Kirpėja sakė, kad galima taip daryt 4u.gif  svarbu kirpėjai pasakyt, kad taip planuojama daryt, tada ir šukuosena atitinkamai ten formuojama.
O kokie akmenukai? burbuliukai/savorskiukai? blush2.gif

Su swaroski, tokie apvalios formos prie ausytes beveik. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 07, 11:15)
Nusipirkau batukus! cool.gif

parodyk pastuke ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Afraja @ 2015 06 09, 19:25)
Merginos, yra tokių kurios rašo net nebendravusios temoje į paštuką ir net nepilną prisistatymą. Tai siūlau joms neduoti slapuko kol bent kokias porą sav. nepabendrauja su mumis, nes ten pažiūri ,,pletkų" ir čia nebendrauj.... blink.gif

Labai teisingai! Gaila anksciau neuzmaciau. Tai gi.. To eigoje pakeistas slaptazodis, parasiau pastovioms narems laiskeli.
Papildyta:
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 10, 08:44)
aš kaip tu... auskariukų noriu nedidelių..ir gal dar kokia grandinėlę su mini akmenuku.. tik kiek einu - nelaba kas užkabina g.gif  doh.gif
o dėl plaukų didžiausias rebusas verysad.gif  doh.gif jau akys išvarvės iš žiūrėjimo internete doh.gif man gražu kai plaukuose būna kokia tai segė.. ar lankelis iš akmenukų.. ir šiaip man daug kas gražu biggrin.gif o juk ir veliumą turėsiu.. nors jį norėsiu po ceremonijos nusiimti g.gif kirpėja sakė - pirk tai kas tau gražu, o jau kur jį dėt - sugalvosim  biggrin.gif  g.gif
p.s. o auskariukus jau turi? 4u.gif

O tu matei mane auskariukus? Nes jie nei dideli, nei mazi:) ir visokiu panasiu buvo wink.gif ir buvo visokiu sukyciu blizganciu i plaukus:)
Atsakyti
Merginos, kokios spalvos batelius perkate tos, kuriu suknele bus pieno baltumo ir ilga? As mastau apie kuno spalvos batelius, kad ir veliau galeciau nesiot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2015 06 10, 21:06)
Merginos, kokios spalvos batelius perkate tos, kuriu suknele bus pieno baltumo ir ilga? As mastau apie kuno spalvos batelius, kad ir veliau galeciau nesiot ax.gif

Dar neturiu bateliu, bet planuoju irgi kazka nude, nelabai matysis tie bateliai po mano suknele smile.gif
Atsakyti
Pas mane spalvoti bateliai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zydriuke @ 2015 06 10, 21:14)

O tu matei mane auskariukus? Nes jie nei dideli, nei mazi:) ir visokiu panasiu buvo wink.gif ir buvo visokiu sukyciu blizganciu i plaukus:)

prašom iš arčiau pasirodyt bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=saulyteee,2015 06 11, 09:37]
Papildyta:
O kokios spalvos? suknele ilga? ax.gif
Atsakyti
[quote=geggle,2015 06 11, 10:25]
[quote=saulyteee,2015 06 11, 09:37]
Papildyta:
O kokios spalvos? suknele ilga? ax.gif
[/quote]

Marsala spalvos, suknelė ilga 4u.gif
derinau spalvą prie visos šventės spalvos ir kad paskui galėčiau nešioti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 11 birželio 2015 - 11:15
Nesu nupaveikslavus batelių, po darbo jei nepamiršiu nufotkinsiu ir įkelsiu. Pas mane jie nieko neįpatingi vidutiniu kulniu ir baltos spalvytes. Savaitgalį buvau jau suknelles primatavime, tai užsidėjus juos praktiškai net nesimato jie, tik vos truputi kai vaikštau. biggrin.gif
Užsisakėm tortą su keksiukais pagaliau. doh.gif
Ir dėl gėlyčiu baigiam viską susiderint. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 11, 07:37)
Papildyta:

prašom iš arčiau pasirodyt  bigsmile.gif

Man atrodo, kai dejau sukneles paskutines foto, idejau ir auskarus;)
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 11, 15:44)
Nesu nupaveikslavus batelių, po darbo jei nepamiršiu nufotkinsiu ir įkelsiu. Pas mane jie nieko neįpatingi vidutiniu kulniu ir baltos spalvytes. Savaitgalį buvau jau suknelles primatavime, tai užsidėjus juos praktiškai net nesimato jie, tik vos truputi kai vaikštau.  biggrin.gif
Užsisakėm tortą su keksiukais pagaliau.  doh.gif
Ir dėl gėlyčiu baigiam viską susiderint. thumbup.gif

Pas mane irgi jie beveik nesimato bigsmile.gif bet reiks specialiai pakilot, pafotografuot biggrin.gif
aš šiandien dar kart pasimatavau, jau su nusipirkta liemenėle, tai viskas tiko wub.gif dabar tik liepos gale susiaurins ten kur reik, išlygins ir pan. wub.gif
kur gėles sakysies? bigsmile.gif
Atsakyti