Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Vilniaus nuotakos

QUOTE(Zydriuke @ 2015 06 03, 14:01)
As vaziuodama namo pagalvojau, kad snekant apie vestuves tikrai 1h neuztenka lotuliukas.gif tikrai smagu buvo!
Nunesiau suknele valyti, tai kai ta moteris pradejo ziuret, tai ziuriu tikrai juoda apacia.. Ir zoles demiu ir purvo:D
Pas jus ir taip labai daug tradiciniu saldumynu, bet jeigu pirma diena neplanuojat simtalapio ir skruzdelyno deti, tai pagalvok, kiek nori, kad butu uzpildytas saldus stalas;)

Sveika, o kur nesei valyt suknele?smile.gif

P.S. del saldaus tai mes emem torta 4.5kg, tada 12 keksiuku, 15 desertuku, 15cake pops,morengiuku, dar ant baro buvo sakotis ir simtalapis tai antrai diena mazai jau kas liko smile.gif
Pas mus buvo 30 zmoniu, atrode kad visi nelabai saldumynu megejai, bet tie saldumynai buvo tokie grazus kad staigiai susivalge biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusheen: 06 birželio 2015 - 19:01
QUOTE(Afraja @ 2015 06 05, 07:42)
Zydriuke lyg ir tu užsisakinėji gėlytes iš sninga žiedais?
Kaip ten kainos? Kada pasiėmei iš vakaro ar vestuvių ryta viską? smile.gif

Mano puokste kainavo 45eur, atveze ryte, kokiu laiku ir prasiau:)
Papildyta:
QUOTE(Pusheen @ 2015 06 06, 17:56)
Sveika, o kur nesei valyt suknele?smile.gif

P.S. del saldaus tai mes emem torta 4.5kg, tada 12 keksiuku, 15 desertuku, 15cake pops,morengiuku,  dar ant baro buvo sakotis ir simtalapis tai antrai diena mazai jau kas liko smile.gif
Pas mus buvo 30 zmoniu, atrode kad visi nelabai saldumynu megejai, bet tie saldumynai buvo tokie grazus kad staigiai susivalge biggrin.gif

Nesiau i akropolio valykla, mokejau 28eur, bet valymo rezultato nezinau.. Mama paims, nes as nebe Lt
Atsakyti
Nusipirkau batukus! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 07, 13:15)
Nusipirkau batukus! cool.gif

thumbup.gif bigsmile.gif nu va, ir tu suradai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 07 birželio 2015 - 17:11
o aš po įtemptos praeitos savaitės.. atsipalaidavau savaitgalį ir dabar "draugauju"su pusleline.. verysad.gif visad taip, po įtampos man būna doh.gif

Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 08, 19:12)
o aš po įtemptos praeitos savaitės.. atsipalaidavau savaitgalį ir dabar "draugauju"su pusleline.. verysad.gif visad taip, po įtampos man būna doh.gif

Vargse:/ vitaminu trukumas, imunitetas nusilpes..
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 06 08, 22:33)
Vargse:/ vitaminu trukumas, imunitetas nusilpes..

doh.gif tai matyt.. nors valgau ir visokias išdygusias žoles mamos darže ir šiaip pageriu piliulų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 09, 08:18)
doh.gif tai matyt.. nors valgau ir visokias išdygusias žoles mamos darže ir šiaip pageriu piliulų doh.gif

Matyt mažai valgai.. Žiūrėk gydik kuo gali ir mažiau streso mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, yra tokių kurios rašo net nebendravusios temoje į paštuką ir net nepilną prisistatymą. Tai siūlau joms neduoti slapuko kol bent kokias porą sav. nepabendrauja su mumis, nes ten pažiūri ,,pletkų" ir čia nebendrauj.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 09, 21:25)
Merginos, yra tokių kurios rašo net nebendravusios temoje į paštuką ir net nepilną prisistatymą. Tai siūlau joms neduoti slapuko kol bent kokias porą sav. nepabendrauja su mumis, nes ten pažiūri ,,pletkų" ir čia nebendrauj.... blink.gif

drinks_cheers.gif tikrai pritariu 4u.gif nes paštuke ir foto sukeliam ir pan. 4u.gif

O mes jau pagaliau užsisakėm tortą thumbup.gif imsim iš Liu Patty 4u.gif (dar laukiu visiško patvirtinimo, bet jau sutarėm koks, kiek ir pan.). Bent vieną pliusą galim dėt biggrin.gif
Afraja - o papuošaliukus turėsi kokius? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Afraja @ 2015 06 09, 20:13)
Matyt mažai valgai.. Žiūrėk gydik kuo gali ir mažiau streso  mirksiukas.gif

jo stresas negeras draugas doh.gif bet sunku jo išvengt doh.gif bandau... 4u.gif
Atsakyti
Aš puošiuos tik auskariukais nedideliais, nes ant kaklo niekas netiks. smile.gif O tu ką planuoji dėtis?
Ir tik nežinau ką su plaukais dar daryt, nenusprendžiu dėl šukuosenos..
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 10, 09:37)
Aš puošiuos tik auskariukais nedideliais, nes ant kaklo niekas netiks.  smile.gif O tu ką planuoji dėtis?
Ir tik nežinau ką su plaukais dar daryt, nenusprendžiu dėl šukuosenos..
unsure.gif

aš kaip tu... auskariukų noriu nedidelių..ir gal dar kokia grandinėlę su mini akmenuku.. tik kiek einu - nelaba kas užkabina g.gif doh.gif
o dėl plaukų didžiausias rebusas verysad.gif doh.gif jau akys išvarvės iš žiūrėjimo internete doh.gif man gražu kai plaukuose būna kokia tai segė.. ar lankelis iš akmenukų.. ir šiaip man daug kas gražu biggrin.gif o juk ir veliumą turėsiu.. nors jį norėsiu po ceremonijos nusiimti g.gif kirpėja sakė - pirk tai kas tau gražu, o jau kur jį dėt - sugalvosim biggrin.gif g.gif
p.s. o auskariukus jau turi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 10 birželio 2015 - 09:45