QUOTE(drugeliete @ 2015 06 04, 16:48)
nuo greitu anglaivandeniu kaip tik apetitas kyla - saunuoliai
siaip joa, jei sveikintoju nebus daug - kuo maziau - tuo geriau tu baznytiniu vaisiu
o mes sutaupem antrai dienai ir vaisem prie pirties
Mums tikrai pilnai maisto ir antrai dienai pakako, tik alaus pritrukom
nes vakare jis gerai "suejo"
Papildyta:
QUOTE(Voo @ 2015 06 04, 18:58)
Sveikos!
Didžiausi sveikinimai ką tik atšventusioms nuotakėlėms!!
Jaučiu sugrįžtu aš pas jus
Vestuvės artėja, stresas didėja, eina sau
Mes kaip tik praėjusį šeštadienį dalyvavom draugų vestuvėse, tai viską stebėjau, laiką sekiau, bandžiau pasirepetuoti
Zydriuke, jums prie bažnyčios šampaną pilstė Bitės renginiai, ane? Viskas gerai buvo? O jūs patys jiems vežėt viską, gėrimus, saldumynus? Ar lygtai jie kažką jums gamino? Nebeprisimenu
Nes nu aš jiems parašiau, tai labai fainai atrašė, ir viską jie suorganizuoja, nuperka/užsako norimus saldumynus, gėrimus, tai aš bijau, ar neužsiprašys už tą pagalbą papildomai kažkiek?
O kas buvo dar tie kiti, kuriems rašei?
Ai, dar mergaitės, gal kažkuri esat susijusi su muzika? Ar turit kokių muzikuojančių draugų pažįstamų? Ma labai reik akustinės gitaros ir fleitos
Sveika sugrizus
Mes sampana ir tokius sausianius vezem savo, o ji gaminu mums siaip salduji stala ir dar rafaelo prie baznycios. Tai realiai tu rafaelo butu uzteke, nes kitu ne itin valge. Tikrai patenkinta likau ir net jos vyras i vieta atveze sadumynus vaziuodamas i rengini
o sampana pati pigesni nusipirkau, bet ne del kainos pasirinkau pati vezt, o del to, kad jos sampanu nezinojau:)
O kur kitiem rasiau daugiau prase ir jokiu uzkandziu nedare:)