Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Vilniaus nuotakos

QUOTE(Pusheen @ 2015 05 28, 14:10)
nors abu ir gyvename Vilniuje, taciau vestuves sventeme ne Vilniuje. Uzsakytos paslaugos gal aktualiau panevezio apskrities nuotakoms smile.gif

taciau fotografus ir muzikantus uzsakinejom is Vilniaus smile.gif

Fotografai: Fotoidile (www.fotoidile.lt). Drasiai rekomenduoju, nuostabus zmones, dirba dviese, profesionaliai ir linksmai smile.gif) tiek juokemes kad nebuvo kada ir susalti smile.gif

Muzikantai: grupe "Maloniai". Svente pravede labai smagiai, viska suderinom is anksto, visa programa, isklause ko norim ko nenorim ir visa svente labai pavyko  4u.gif 

Visa kita Vilniaus nuotakoms nelabai aktualu bus, nes uzsakineta jau panevezio kraste smile.gif

Sveika wink.gif sveikinimai!!!
Man aktualu dėl Panevėžio nes mūsų šventė nuo Vilnisus į tą pusę, tai jei nenori bendrai laaabai laukčiau žinutės į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Liepa47 @ 2015 06 01, 22:38)
Sveika wink.gif sveikinimai!!!
Man aktualu dėl Panevėžio nes mūsų šventė nuo Vilnisus į tą pusę, tai jei nenori bendrai laaabai laukčiau žinutės į AŽ

Sveika wink.gif

Mielai papasakosiu, jokia cia paslaptis ;D o jus tiksliai panevezy ar kazkokiam miestely netoli?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusheen @ 2015 06 02, 08:52)
Sveika wink.gif

Mielai papasakosiu, jokia cia paslaptis ;D o jus tiksliai panevezy ar kazkokiam miestely netoli?smile.gif

Mes pusiaukelėje tarp Vilniaus ir Panevėžio
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 01, 11:24)
Ne, ar autobusiuką, kuris juos vežios ir nereiks savo tranpsorot, ar eskursiją (dar neaišku ar bus turu, ar kojytėm, ar truputį kojytėm ir truputį ne) renkamės, žiūrim, ką kas siūlo įdomiau..  g.gif  4u.gif

Uz ekskursija!
Atsakyti
ryt kavos as galiu tik kazkur nuo 18.30... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugeliete @ 2015 06 02, 14:10)
ryt kavos as galiu tik kazkur nuo 18.30...  4u.gif

Man tinka 4u.gif pamarinuosiu laiką laukdama 4u.gif Zydriuke, kaip tau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugeliete @ 2015 06 02, 12:10)
ryt kavos as galiu tik kazkur nuo 18.30...  4u.gif

Tai gal mes uzsisedesim ilgiau nei 1h:D
Papildyta:
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 02, 13:34)
Man tinka 4u.gif pamarinuosiu laiką laukdama 4u.gif  Zydriuke, kaip tau? 4u.gif

Man jokio skirtumo;)
Atsakyti
man darbas iki 6, tai pasiplausiu be 5.45, kad is santaru atlekti kuo anksciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 06 02, 15:46)
Tai gal mes uzsisedesim ilgiau nei 1h:D
Papildyta:

QUOTE(drugeliete @ 2015 06 02, 18:46)
man darbas iki 6, tai pasiplausiu be 5.45, kad is santaru atlekti kuo anksciau  4u.gif

thumbup.gif
Zydriuke mes galim tada nuo 18h, gal vero cafe? bigsmile.gif ten antram aukšte prie vaikiškų prekių parduotuvių, ramiau ten, mažiau žmonių 4u.gif

Mes visgi pasiėmėm autobusiuką ir bandysim imt ir eskursiją.. cool.gif bet tik mėnesio gale žinosim ar gaunasi ar ne ji mums doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 02, 20:23)
thumbup.gif
Zydriuke mes galim tada nuo 18h, gal vero cafe? bigsmile.gif ten antram aukšte prie vaikiškų prekių parduotuvių, ramiau ten, mažiau žmonių 4u.gif

Mes visgi pasiėmėm autobusiuką ir bandysim imt ir eskursiją.. cool.gif  bet tik mėnesio gale žinosim ar gaunasi ar ne ji mums doh.gif  unsure.gif

Tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 02, 22:23)
thumbup.gif

Mes visgi pasiėmėm autobusiuką ir bandysim imt ir eskursiją.. cool.gif  bet tik mėnesio gale žinosim ar gaunasi ar ne ji mums doh.gif  unsure.gif

O čia kokią ekskursiją žadat imt svečiams?
Iš kur autobusiuką paėmėt? smile.gif

Beje skanios kavos jums šiandien thumbup.gif Aš deja dirbu iki 22val..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afraja: 03 birželio 2015 - 08:36
QUOTE(Afraja @ 2015 06 03, 07:35)
O čia kokią ekskursiją žadat imt svečiams?
Iš kur autobusiuką paėmėt? smile.gif

Beje skanios kavos jums šiandien thumbup.gif  Aš deja dirbu iki 22val..

Tai galim uzsukt pas tave i darba lotuliukas.gif
Atsakyti