p.s. - ir saldumynu sventes vietoje buvo papildomai tik 15 panakotu ir 15 puostu kremu ir avietem keksiuku - isvis, jei stalas svediskas, sunkiai valgosi viskas ) jokiu papildomu pyragu neturejom, torta inese 23 val... geriausia, prasiau,kad torta laikytu ant stalo - atvaziuojam i sventes vieta - torto ant stalo nera - supanikavau klausiu padavejos - sako - vesiai laikom,kad beze ir sokoladas netirptu ir geles nepradetu ciuozti zemyn.... izvalgiai pasielge, nes sveciai sildyma nusistate iki 29, tai restorane buvo tikrai silta ) tai vis pasoke eidavom i lauka atsivesint )
ikeliau pora nuotraukeliu i pasta!!
ech, as irgi i rainio sukneles per paroda varvinau seile.... bet jos tikrai lb. brangios....
QUOTE(saulyteee @ 2015 05 30, 21:46)
dėkui už info
šiandien buvau Berndardinų bažnyčioj..vestuvėse.. likau sužavėta jau vienuolis.. nu tokia smagi ceremonija..šilta.. labai labai ech, pavydžiu tokių ceremonijų.. o jaunosios gražumas (tikrai Rainys daro stebuklus iš suknelių.. )
Papildyta:
Zydriuke, kiek ir už kiek parduotum servetėles?
šiandien buvau Berndardinų bažnyčioj..vestuvėse.. likau sužavėta jau vienuolis.. nu tokia smagi ceremonija..šilta.. labai labai ech, pavydžiu tokių ceremonijų.. o jaunosios gražumas (tikrai Rainys daro stebuklus iš suknelių.. )
Papildyta:
Zydriuke, kiek ir už kiek parduotum servetėles?
Galiu 1 pakeli (24vnt) uz 2.5eur;)
Beje, eisim kavos isgert?
Gal kas irgi nori prisijungti;)
Dieneles pradejo tikseti vis greiciau ir greiciau. Ir susirupinau maistu. Mes mastom, kad prie apvaliu staliuku darysim vakariene su karstais. O tada kitoj jau patalpoj visa vakara bus svediskas stalas. Taciau norim ta karsto valgyma padaryti, kad sveciai galetu rinktis is Meniu. Is keliu variantu pvz mesos ir zuvies ar kazkas panasaus. Mes svenciame sodyboje, kuri turi savo virejus. Tai kaip yra su skaiciavimu. Ar mums tiesiog skaiciuos, kiek kas ko uzsisake ir uz tiek mokesim, ar pvz jei pas mus 40 zmoniu as turiu pirkti 40 lasisu, ir 40 kepsniu jie patieks kas ka uzsisakys o kita man namo sukraus. Tikslesne musu sventes vieta Riterio Krantas. Gal kas su tuo susidure?
QUOTE(Saldisaulegraza @ 2015 05 31, 17:54)
Dieneles pradejo tikseti vis greiciau ir greiciau. Ir susirupinau maistu. Mes mastom, kad prie apvaliu staliuku darysim vakariene su karstais. O tada kitoj jau patalpoj visa vakara bus svediskas stalas. Taciau norim ta karsto valgyma padaryti, kad sveciai galetu rinktis is Meniu. Is keliu variantu pvz mesos ir zuvies ar kazkas panasaus. Mes svenciame sodyboje, kuri turi savo virejus. Tai kaip yra su skaiciavimu. Ar mums tiesiog skaiciuos, kiek kas ko uzsisake ir uz tiek mokesim, ar pvz jei pas mus 40 zmoniu as turiu pirkti 40 lasisu, ir 40 kepsniu jie patieks kas ka uzsisakys o kita man namo sukraus. Tikslesne musu sventes vieta Riterio Krantas. Gal kas su tuo susidure?
Jeigu jus norite, kad sveciai issirinktu, tai gal jus is anksto uzklauskite sveciu, ka noretu valgyti, nes realiai, jei visi suses prie stalo, issirinks, kol paruos, nes pas mus buvo taip, kad sedom prie stalo, kai jau karstas buvo paruostas ir siaip visi jau alkani buvo:) nes jums uzsakinet 40 ir 40 gal truputi nesamone;) ir piniginiu atzvilgiu ir siaip;)
QUOTE(Zydriuke @ 2015 05 31, 17:36)
Galiu 1 pakeli (24vnt) uz 2.5eur;)
aš už kavą gal trečiadienį? apie 17.30h? gal kur Panoramoj? kitom dienom negaliu.. nuo ketvirtadienio darbo reikalais iškomandiruota būsiu
servetėles paimsiu
QUOTE(Saldisaulegraza @ 2015 05 31, 19:54)
mes matyt patys išrinksim.. net neskirstysim vyram/moterim, o visiems vienodus imsim.. nes taip manau paprasčiau nebent žinot, kad kažkas tarkim nevalgo mėsos, arba yra kažkam alergiški - tiems paimčiau kažką kitką
QUOTE(saulyteee @ 2015 05 31, 19:23)
aš už kavą gal trečiadienį? apie 17.30h? gal kur Panoramoj? kitom dienom negaliu.. nuo ketvirtadienio darbo reikalais iškomandiruota būsiu
Man tinka!;) gal kas nors dar nori prisijungt?
QUOTE(Zydriuke @ 2015 05 31, 23:31)
Man tinka!;) gal kas nors dar nori prisijungt?
QUOTE(drugeliete @ 2015 06 01, 07:15)
as!! einam kavos!!!
kas dar prie mūsų prisijungs ?
Akcija - atrakcija!!!
Isgerkime kavos puodeli, plepedamos apie vestuves
Isgerkime kavos puodeli, plepedamos apie vestuves
Merginos - ką mums rinktis draugams - ar autobusiuką ar eskursiją ? sumos panašios gaunasi.. o abi pramogos..truputį brangokai..
QUOTE(drugeliete @ 2015 06 01, 13:13)
ekskursija su gidu? as uz bus tura
Ne, ar autobusiuką, kuris juos vežios ir nereiks savo tranpsorot, ar eskursiją (dar neaišku ar bus turu, ar kojytėm, ar truputį kojytėm ir truputį ne) renkamės, žiūrim, ką kas siūlo įdomiau..