Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Vilniaus nuotakos

QUOTE(Afraja @ 2015 08 17, 09:38)
O mane darbe prigąsdino, kad algos neperves po poros mėn jei nebus ant dokumentų naujos pavardės.  doh.gif  Todėl ir ėjau naujus pasidaryt.
Mes ir viršijom pradinius planus.  biggrin.gif

biggrin.gif aš ir noriu greičiau pasidaryti jau bigsmile.gif tik vat teisių ne.. nes nebus laiko dabar sveikatos tikrintis doh.gif nervina, kad reiks pereiti vėl ją doh.gif
QUOTE(Zydriuke @ 2015 08 17, 16:59)
O as net nepamenu, koks buvo pradinis.. Esme, kad pagrindinius (brangiausius) dalykus turejome omeny,  o po to jau prasidejo smulkmenos..

aš esu dovanų vestuvių užrašinę gavus, tai vat ten ir žymėjomės pradinį bigsmile.gif bet tos smulkmenos daug ir sudaro doh.gif Zydriuke, tai kiek busi LT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 08 17, 18:46)
biggrin.gif aš ir noriu greičiau pasidaryti jau  bigsmile.gif  tik vat teisių ne.. nes nebus laiko dabar sveikatos tikrintis  doh.gif nervina, kad reiks pereiti vėl ją doh.gif

aš esu dovanų vestuvių užrašinę gavus, tai vat ten ir žymėjomės pradinį bigsmile.gif  bet tos smulkmenos daug ir sudaro doh.gif  Zydriuke, tai kiek busi LT? g.gif

6 dienas:) o ka?
O man su teisem, tai... doh.gif Lt negaliu keistis, o uk sudetingai.. Tuo labiau reiktu darytis uk teises ir dar pavarde keisti..
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 08 18, 12:30)
6 dienas:) o ka?
O man su teisem, tai...  doh.gif Lt negaliu keistis, o uk sudetingai.. Tuo labiau reiktu darytis uk teises ir dar pavarde keisti..

Sakau gal myta susiorganizuotumėm bigsmile.gif bet aš LT būsiu tik nuo 15 d... g.gif
o kodėl LT negali teisių keistis? g.gif šiaip mano draugė jau tris metus važinėja su teisėm ant kurių mergautinė pavardė parašyta bigsmile.gif skaičiau kažkur, kad yra reikalavimas pasikeisti teises, jei keičiasi asmens duomenys, bet nėra nurodyta per kokį laiką tai reikia atlikti biggrin.gif
Atsakyti
Aš teisių nesikeičiu, bent jau kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 08 18, 11:09)
Sakau gal myta susiorganizuotumėm bigsmile.gif  bet aš LT būsiu tik nuo 15 d... g.gif 
o kodėl LT negali teisių keistis? g.gif šiaip mano draugė jau tris metus važinėja su teisėm ant kurių mergautinė pavardė parašyta bigsmile.gif  skaičiau kažkur, kad yra reikalavimas pasikeisti teises, jei keičiasi asmens duomenys, bet nėra nurodyta per kokį laiką tai reikia atlikti biggrin.gif

Deja, as 13 diena isskrendu:(
Nes negyvenu Lietuvoje.. Net regitroje parasyta, kad gyvenantys ne Lietuvoje, turi keistis teises toje salyje, kurioje gyvena.
O man daznai tenka kitose salyse nuomotis masina, tai tenka rodyti asmens dokumenta ir vairuotojo pazymejima.. O pavardes skiriasi, santuokos liudijima pastoviai veziotis irgi.. Nezinau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zydriuke: 18 rugpjūčio 2015 - 19:01
Ei žmonos, kaip laikotės? bigsmile.gif
Kaip planuojančioms reikalai?

Mane tai liūdesys ima, nebesulaukiu nuotraukų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 08 24, 09:45)
Ei žmonos, kaip laikotės?  bigsmile.gif
Kaip planuojančioms reikalai?

Mane tai liūdesys ima, nebesulaukiu nuotraukų...  doh.gif

Afraja, jums dar toli 3 menesiu terminas;)) oi man 2 savaites!! Nors realiai kaip ir vakar turejo jos but, bet nera galimybes ju atsiimt dabar;)
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 08 24, 12:34)
Afraja, jums dar toli 3 menesiu terminas;)) oi man 2 savaites!! Nors realiai kaip ir vakar turejo jos but, bet nera galimybes ju atsiimt dabar;)

Mums terminas 40 darbo dienų. Tai paskutinė diena rugpjūčio 31diena. Tai ir jaučiu, kad paskutinę tegausim.. unsure.gif
O ir visi artimieji jau po porą kartų per dieną klausinėja ar turim ir gal parodytume... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 08 24, 12:34)

QUOTE(Afraja @ 2015 08 24, 13:29)
Mums terminas 40 darbo dienų. Tai paskutinė diena rugpjūčio 31diena.  Tai ir jaučiu, kad paskutinę tegausim..  unsure.gif
O ir visi artimieji jau po porą kartų per dieną klausinėja ar turim ir gal parodytume... doh.gif

Sveikos žmonos biggrin.gif wub.gif
mes skaičiuojame dieneles iki medučio... wub.gif bigsmile.gif
pas mus sutartyje numatyta 2 mėnesiai..tai iki spalio dar ramu turi būti 4u.gif gavome kelias foto - tai pradžiai ir tiek užtenka wub.gif video turėtų būti iki 09 01, bet jaučiu bus vėliau g.gif nes manau trumpą terminą užsidėjo.. na, palauksim sužinosim 4u.gif
Afraja - o Jūs kiek nors jau gavote foto ar nei vienos? g.gif
Zydriuke, o tau irgi atostogos ne už kalnų, ane? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 24 rugpjūčio 2015 - 12:55
Visiškai nei vienos negavom. unsure.gif

Primink saulytee, kada keliausit?
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 08 24, 14:05)
Visiškai nei vienos negavom. unsure.gif

Primink saulytee, kada keliausit?

nu tada truputį liūdesys... unsure.gif nes smagu save pamatyt bigsmile.gif bet jau tuoj tuoj gausit bigsmile.gif
keliaujam nuo 09,01 iki 09,15 4u.gif
Atsakyti
O tai jau galit lagaminus pradėt pakuotis! bigsmile.gif
Atsakyti