Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Vilniaus nuotakos

Labas busimoms ir jau svieziai esamoms nuotakoms. Dar visai neseniai ir mes planavome savo vestuves, deja teko jas atsaukti.. visko atsisakem, taciau supirkti gerimai vis dar uzima vieta namuose. Rasau su pasiulymu-galbut kuri nors noretumete perpirkti sampana? Boska 2x12 balti buteliai ir 12 bosca auksiniu buteliu. Pirkome su 30proc akcija, uz ta pacia kaina noretumem ir parduoti. Galioja iki 2016 11. I az jei noretumwt daugiau info. P.s-vilnius
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 08 12, 18:39)
Pats smagiausias laikas wub.gif
Papildyta:
Kuri nors planuojate  nestuke.gifblush2.gif

drinks_cheers.gif
mes dar turime planų prieš tai.. bet kaip ten sako.. kažkas planuoja..o kažkas jau buna nusprendęs..ten aukščiau blush2.gif o jūs? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 08 14, 20:55)
drinks_cheers.gif
mes dar turime planų prieš tai.. bet kaip ten sako.. kažkas planuoja..o kažkas jau buna nusprendęs..ten aukščiau blush2.gif  o jūs? bigsmile.gif

Planuojam;)
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 08 12, 18:39)
Pats smagiausias laikas wub.gif
Papildyta:
Kuri nors planuojate  nestuke.gifblush2.gif

Mes turim apie tai minčių, bet nežinai žmogus, kaip čia gausis. bigsmile.gif

Zydriuke o tu gal jau nestuke.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afraja: 15 rugpjūčio 2015 - 11:34
QUOTE(Afraja @ 2015 08 15, 10:33)
Mes turim apie tai minčių, bet nežinai žmogus, kaip čia gausis.  bigsmile.gif
Zydriuke o tu gal jau nestuke.gif ?

Ne verysad.gif as noriu min 3 vaiku, tai laikas spaudzia.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 08 15, 16:23)
Ne verysad.gif as noriu min 3 vaiku, tai laikas spaudzia..  lotuliukas.gif

Geri norai! thumbup.gif
Atsakyti
Zydriuke, o kiek tu laiko būsi LT? kažkada atvyksti rugsėjį foto pasiimti.. jei neklystu ax.gif gal ištaikysim progą susitikt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 08 15, 14:38)
Geri norai!  thumbup.gif

Man visada patiko dideles seimos.. wub.gif
Kaip sekasi priprasti prie naujos pavardes? As jau kaip ir apsipratau!:)
Atsakyti
Aš dar kažkaip nelabai jaučiu, dokumentai bus tik kitą savaitę, tai manau tada ir bus keisčiausia kai jau reikės pasirašinėti nauja pavarde. smile.gif
Atsakyti
Ar susivedėt sąmatas panelės? bigsmile.gif mes tai pradinės sumos viršijom apie 40 proc biggrin.gif doh.gif bet šiaip pradinė buvo sudaryta labai menkai.. daug kas praleista buvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Afraja @ 2015 08 16, 09:06)
Aš dar kažkaip nelabai jaučiu, dokumentai bus tik kitą savaitę, tai manau tada ir bus keisčiausia kai jau reikės pasirašinėti nauja pavarde.  smile.gif

aš taip pat bigsmile.gif visur dar senoji pavardė..ir prisistatau..ir antspaudas dar senas.. tik po kelionės keisiu dokumentus, tai tik spalį gal jau naująja pavarde prisistatinėsiu ir pasirašysiu bigsmile.gif
Atsakyti
O mane darbe prigąsdino, kad algos neperves po poros mėn jei nebus ant dokumentų naujos pavardės. doh.gif Todėl ir ėjau naujus pasidaryt.
Mes ir viršijom pradinius planus. biggrin.gif
Atsakyti
O as net nepamenu, koks buvo pradinis.. Esme, kad pagrindinius (brangiausius) dalykus turejome omeny, o po to jau prasidejo smulkmenos..
Atsakyti