Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Vilniaus nuotakos

QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 08 09, 09:30)
Svečių maždaug  40-50, dar konkrečiai neaišku, o švęsim dvi naktis, nors antrą dieną gal jau daug negersim, nežinau, pasimetus aš  doh.gif
Ačiū radau, mes alaus irgi planuojam imt, MB sako užteks 30L, man atrodo irgi reikia imt 50L gal, nors dar pasiskaičiuosim kiek maždaug geriančių alų bus  g.gif
Aišku čia individualus reikalas ir pagal kitų pvz neapsiskaičiuosi tiksliai, na bet bent maždaug stengiuos išskaityt kitų patirtį  biggrin.gif
Mums patarė po 1L/žmogui stipriųjų gėrimų, tai galvoju gal ir užteks dviem parom blush2.gif    4u.gif
Vyno daug neplanuojam imti, nes kiek skaitau pagrinde daug lieka vyno  bigsmile.gif
O šiaip pastebėjau, kad man norisi prisipirkti visko daaaug, kad tik nepritrūktų  doh.gif

As jums siulyciau net daugiau nei 50l, nes mes ryte pritrukom, o jus ir antra nakti liekat, tai reiskia lengvai alutis eis:) mes emem 50l, nes maziau negalejom ir ryte pritrukom!!! O imdami galvojom, kad teks pilstyti lauktuvems, bet ne.. smile.gif beje, mes emem Algio Grigonio alu, tai mokejom 35€ uz 50lt, jo buna mugese, tai galit paragaut, gal jums patiks, nes kaina superine.
O siaip del alkoholio, tai as irgi bijojau, kad mazai bus ir net sodyboj padavejos tarpusavy snekejo, kad mes per mazai atsivezem, bet kiek liko.. doh.gif o mes ne Lt gyvenam, bet mums pasiseke uosvis perpirko, nes jo jubiliejus kitais metais bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 08 09, 09:19)
Gal turite jos darbų pvz? Nes mane taip pat domina ši meistrė  ax.gif
Taip pat norėjau paklaust dėl alkoholio, ar patys pirkote, jei taip kiek ir kokiam žmonių kiekiui pirkote? Nes pas mus vis dar sudėtinga ties šiuo klausimu  biggrin.gif   Skaičiau SM kitoje temoje, tai vis vien nesuprantu, kai kurios vien šampano perka po 50 butelių  blink.gif  Mes po biški jau supirkinėjam alkoholį per akcijas  ax.gif

Neturiu, apart savos šukuosenos biggrin.gif bet fb yra jų darbų. Rinkausi šią meistrę pagal rimtas rekomendacijas ir nenusivyliau 4u.gif Ji ir vyrus kerpa/šukuoja 4u.gif
Tiksliai del alkoholio nesusakysiu.. bet kiek susikaičiavom tai maždaug.. šampano pirkom apie 35 butelius - liko gal kokie 15 g.gif daug pas mus jo ėjo..ir prie bažnyčios ir vakare 4u.gif Vyno pirkom apie 40, išgerta gal 22 g.gif brendžio nepamenam kiek ėmėm.. bet išgėrė tikrai gal iki 10butelių g.gif degtinės ėmėm nemažai.. išgerta gal irgi iki 10butelių, dar turėjom viskio. Alus priklauso nuo oro.. pas mus nebuvo labai karšta tai jo gal 30l išgerta buvo g.gif gaila, bet tikslių skaičių nežinom doh.gif Pas mus buvo 35 žmonės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 09 rugpjūčio 2015 - 13:03
QUOTE(saulyteee @ 2015 08 09, 14:02)
Neturiu, apart savos šukuosenos biggrin.gif  bet fb yra jų darbų. Rinkausi šią meistrę pagal rimtas rekomendacijas ir nenusivyliau 4u.gif Ji ir vyrus kerpa/šukuoja 4u.gif
Tiksliai del alkoholio nesusakysiu.. bet kiek susikaičiavom tai maždaug.. šampano pirkom apie 35 butelius - liko gal kokie 15 g.gif  daug pas mus jo ėjo..ir prie bažnyčios ir vakare 4u.gif  Vyno pirkom apie 40, išgerta gal 22 g.gif  brendžio nepamenam kiek ėmėm.. bet išgėrė tikrai gal iki 10butelių g.gif degtinės ėmėm nemažai.. išgerta gal irgi iki 10butelių, dar turėjom viskio. Alus priklauso nuo oro.. pas mus nebuvo labai karšta tai jo gal 30l išgerta buvo g.gif gaila, bet tikslių skaičių nežinom doh.gif Pas mus buvo 35 žmonės 4u.gif

Del alkoholio tai pas mus labiausiai ejo vynas ir vakaro kokteiliai. Buvo du bloody mary ir cuba libre ir nors reikejo patiems gamintis juos sveciams visi labai smagiai juos gere. Siaip daug neispildziau ko norejau ir galvojau bet buvo viskas be proto grazu kai turesiu laiko parasysiu detaliai! Svente fantastiska sokiai iki septyniu! Pasigirsiu dar kad mano stalo dekoras atrode fantastiskai, labai dziaugiaus ispildymu. Jauciuosi labai gerai nieko nebijojau, neverkeme bet buvo tiesiog labai smagu!
Atsakyti
QUOTE(Leyla @ 2015 08 09, 17:46)
Del alkoholio tai pas mus labiausiai ejo vynas ir vakaro kokteiliai. Buvo du bloody mary ir cuba libre ir nors reikejo patiems gamintis juos sveciams visi labai smagiai juos gere. Siaip daug neispildziau ko norejau ir galvojau bet buvo viskas be proto grazu kai turesiu laiko parasysiu detaliai! Svente fantastiska sokiai iki septyniu! Pasigirsiu dar kad mano stalo dekoras atrode fantastiskai, labai dziaugiaus ispildymu. Jauciuosi labai gerai nieko nebijojau, neverkeme bet buvo tiesiog labai smagu!

thumbup.gif thumbup.gif sveikinimai wub.gif Lauksime pasakojimo ir foto į paštuką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 08 09, 18:05)
thumbup.gif  thumbup.gif  sveikinimai  wub.gif  Lauksime pasakojimo ir foto į paštuką bigsmile.gif

Joo.. Alkoholis man čia galvos skausmas biggrin.gif
Dar paklausinėsiu blush2.gif
O iš ko susidarė pas jus saldus stalas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 08 10, 08:47)
Joo.. Alkoholis man čia galvos skausmas  biggrin.gif
Dar paklausinėsiu  blush2.gif
O iš ko susidarė pas jus saldus stalas?  ax.gif

Mums jo nemažai liko, bet nesuku dėl to galvos.. suvartosim kažkaip.. tėvam dalį išdalijom.. ir pan 4u.gif aš geriau daugiau nusiperku, nei paskui drebu ar užteks ar ne.. aš jo beveik negeriu, tai man bet kokie kiekiai jau atrodo daug biggrin.gif
Tortas, guminukai, rafaelo, zefyrai, Rutos cukruoti migdolai, keksiukai (šiuos liūdininkė parūpino). Čia buvo ant gražiojo saldaus stalo, ant kito stalo buvo - šakotis, vaisiai ir kava bei arbata. Antrai dienai buvo šimtalapis ir skurzdėlynas 4u.gif
Lygtai nieko nepraleidau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 08 10, 06:47)
Joo.. Alkoholis man čia galvos skausmas  biggrin.gif
Dar paklausinėsiu  blush2.gif
O iš ko susidarė pas jus saldus stalas?  ax.gif

Pas mus buvo keksiukai, cake pop, rafaelo, morengiukai ir sakotis, bet nepamenu, kur pirma diena stovejo jis:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zydriuke: 10 rugpjūčio 2015 - 11:36
Na ka, as jau zmona! 4u.gif wub.gif tikrai ryte buvo nuotaika visiskai kitokia, nei pries einant miegoti. Visas veiksmas prasidejo ne anksti, apie 10val susirinko visaziste ir kirpeja, atvyko mama su sese, nes joms taip pat dare sukuosenas ir makiazus. Vuras vazinejo dar su reikalais kol mane grazino. Apie 12val susirinko abieju teveliai, liudininkai. Tada mums padejo apsirengti ir fotografe suorganizavo mums nuostabu susitikima(nes kai ruosemes nemateme vienas kito). As savo vyro laukiau kiemelyje, jis atejo pas mane su puokste visas drebantis ir vis kartojo kaip nuostabiai atrodau thumbup.gif na tada keliavome I baznycia, ceremonija prasidejo 13.30. Per ceremonija verkiau pasikukciodama doh.gif maniskis ir asarojo. Labai jaudinomes! Po ceremonijos gereme sampan, vaisinomes. Turejome uzsisake paslaugas is “Vestuviu sonata”. Diena pries uzsakiau dar 10vnt papildomu tauriu, nes daug draugu rasinejo, sake kad ateis pasveikinti. Na ka jus manot, po ceremonijos gal kokiu 10 zmoniu atejo pasveikint tik thumbup.gif ir visu pasiaiskinimai buvo, kad karsta ir mes prie ezero ar prie juros…. doh.gif Tikrai ta diena buvo karsta, bet mums to nesijaute, nes fotografe veze I tokias vietas kur to karscio nelabai jautesi rolleyes.gif dziaugiames, kad sestadienis toks buvo, nes sekmadienis buvo tragiskas, tad galime dziaugtis, kad su oru tikrai pasiseke thumbup.gif
Papildyta:
Na toliau po sampano ir panasiai, vaziavome fotografuotis, uztrukome apie 3.5val. Uzteko per akis. Fotografe nuostabi, aisku nuvargino ji mus, bet nuotrauku tikimes auksciausios klases. Fotografe –Rita Bacyte. Na po fotosesijos lauke smagiausia dalis, susitikimas su visais sventes vietoje. Daug sveikinimu, viskas tobula ir grazu. Dekoratore nuvyle siek tiek, nepadare to ka jau simta kart apsnekejom… bet jau nebekreipiau demesio, buvau puikiuos nuotaikos ax.gif ai dar tortas nuvyle is Beatrices saldumynai, spalvos visiskai ne tokios kokias buvom sutare, nors pats tai labai skanus. Sventeme Crowne Plaza viesbutyje restorane Horizontas 16 aukste. Buvo 35 zmones, 4 apvalus stalai. Vedejas pasakiskas! Aleksandr Kanajev. Vede dviem kalbomis lietuviu ir rusu siek tiek(turejome sveciu is Rusijos). Esu viskuo patenkinta. Nuejau miegoti puse 1, nes jau stovedama miegojau, o maniskis i apartamentus griso puse 4, visus islydejo smile.gif nuo 12val restorane skaiciavosi virsvalandziai, 75eur uz valanda, tai truputi teko damoketi biggrin.gif bet vakar buvome atsiskaityti, tai esame labia patenkinti kiek teko sumoketi. Maistas ju ir gerimai jus su 15eur ankainiu. Juokemes, kad per vakara zmones isgere 78 buteliukus PEPSI ir 76 bokalus alaus! Dektines 10 buteliu, vyno 12 buteliu ir ten kitu brangesniu gerimu po keleta. Maisto liko per akis, kita diena dar viena baliu pasidareme biggrin.gif Viskas buvo puiku, uz keliu valandu isvykstame medaus kopineti I Graikija Rodo sala. Imetu keleta nuotrauku I pasta kaip atrodeme wub.gif
Atsakyti
QUOTE(justutti @ 2015 08 11, 09:13)
Na ka, as jau zmona!  4u.gif  wub.gif  tikrai ryte buvo nuotaika visiskai kitokia, nei pries einant miegoti. Visas veiksmas prasidejo ne anksti, apie 10val susirinko visaziste ir kirpeja, atvyko mama su sese, nes joms taip pat dare sukuosenas ir makiazus. Vuras vazinejo dar su reikalais kol mane grazino. Apie 12val susirinko abieju teveliai, liudininkai. Tada mums padejo apsirengti ir fotografe suorganizavo mums nuostabu susitikima(nes kai ruosemes nemateme vienas kito). As savo vyro laukiau kiemelyje, jis atejo pas mane su puokste visas drebantis ir vis kartojo kaip nuostabiai atrodau  thumbup.gif  na tada keliavome I baznycia, ceremonija prasidejo 13.30. Per ceremonija verkiau pasikukciodama  doh.gif  maniskis ir asarojo. Labai jaudinomes! Po ceremonijos gereme sampan, vaisinomes. Turejome uzsisake paslaugas is “Vestuviu sonata”. Diena pries uzsakiau dar 10vnt papildomu tauriu, nes daug draugu rasinejo, sake kad ateis pasveikinti. Na ka jus manot, po ceremonijos gal kokiu 10 zmoniu atejo pasveikint tik  thumbup.gif  ir visu pasiaiskinimai buvo, kad karsta ir mes prie ezero ar prie juros…. doh.gif  Tikrai ta diena buvo karsta, bet mums to nesijaute, nes fotografe veze I tokias vietas kur to karscio nelabai jautesi  rolleyes.gif  dziaugiames, kad sestadienis toks buvo, nes sekmadienis buvo tragiskas, tad galime dziaugtis, kad su oru tikrai pasiseke  thumbup.gif
Papildyta:
Na toliau po sampano ir panasiai, vaziavome fotografuotis, uztrukome apie 3.5val. Uzteko per akis. Fotografe nuostabi, aisku nuvargino ji mus, bet nuotrauku tikimes auksciausios klases. Fotografe –Rita Bacyte. Na po fotosesijos lauke smagiausia dalis, susitikimas su visais sventes vietoje. Daug sveikinimu, viskas tobula ir grazu. Dekoratore nuvyle siek tiek, nepadare to ka jau simta kart apsnekejom… bet jau nebekreipiau demesio, buvau puikiuos nuotaikos  ax.gif ai dar tortas nuvyle is Beatrices saldumynai, spalvos visiskai ne tokios kokias buvom sutare, nors pats tai labai skanus. Sventeme Crowne Plaza viesbutyje restorane Horizontas 16 aukste. Buvo 35 zmones, 4 apvalus stalai. Vedejas pasakiskas! Aleksandr Kanajev. Vede dviem kalbomis lietuviu ir rusu siek tiek(turejome sveciu is Rusijos). Esu viskuo patenkinta. Nuejau miegoti puse 1, nes jau stovedama miegojau, o maniskis i apartamentus griso puse 4, visus islydejo  smile.gif  nuo 12val restorane skaiciavosi virsvalandziai, 75eur uz valanda, tai truputi teko damoketi biggrin.gif bet vakar buvome atsiskaityti, tai esame labia patenkinti kiek teko sumoketi. Maistas ju ir gerimai jus su 15eur ankainiu. Juokemes, kad per vakara zmones isgere 78 buteliukus PEPSI ir 76 bokalus alaus! Dektines 10 buteliu, vyno 12 buteliu ir ten kitu brangesniu gerimu po keleta. Maisto liko per akis, kita diena dar viena baliu pasidareme biggrin.gif Viskas buvo puiku, uz keliu valandu isvykstame medaus kopineti I Graikija Rodo sala. Imetu keleta nuotrauku I pasta kaip atrodeme  wub.gif

Sveikinimai thumbup.gif wub.gif gražiai atrodėt thumbup.gif wub.gif saldaus Jums medučio wub.gif
O dar jei gali, pasakyki, kas dekoravo Jūsų šventę? g.gif
Papildyta:
p.s. Ritos Bacytės ir mes norėjome.. bet mūsų datai jau užimta buvo 4u.gif lauksiu su nekantrumu Jūsų foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(justutti @ 2015 08 11, 09:13)
Na ka, as jau zmona!  4u.gif  wub.gif  tikrai ryte buvo nuotaika visiskai kitokia, nei pries einant miegoti. Visas veiksmas prasidejo ne anksti, apie 10val susirinko visaziste ir kirpeja, atvyko mama su sese, nes joms taip pat dare sukuosenas ir makiazus. Vuras vazinejo dar su reikalais kol mane grazino. Apie 12val susirinko abieju teveliai, liudininkai. Tada mums padejo apsirengti ir fotografe suorganizavo mums nuostabu susitikima(nes kai ruosemes nemateme vienas kito). As savo vyro laukiau kiemelyje, jis atejo pas mane su puokste visas drebantis ir vis kartojo kaip nuostabiai atrodau  thumbup.gif  na tada keliavome I baznycia, ceremonija prasidejo 13.30. Per ceremonija verkiau pasikukciodama  doh.gif  maniskis ir asarojo. Labai jaudinomes! Po ceremonijos gereme sampan, vaisinomes. Turejome uzsisake paslaugas is “Vestuviu sonata”. Diena pries uzsakiau dar 10vnt papildomu tauriu, nes daug draugu rasinejo, sake kad ateis pasveikinti. Na ka jus manot, po ceremonijos gal kokiu 10 zmoniu atejo pasveikint tik  thumbup.gif  ir visu pasiaiskinimai buvo, kad karsta ir mes prie ezero ar prie juros…. doh.gif  Tikrai ta diena buvo karsta, bet mums to nesijaute, nes fotografe veze I tokias vietas kur to karscio nelabai jautesi  rolleyes.gif  dziaugiames, kad sestadienis toks buvo, nes sekmadienis buvo tragiskas, tad galime dziaugtis, kad su oru tikrai pasiseke  thumbup.gif
Papildyta:
Na toliau po sampano ir panasiai, vaziavome fotografuotis, uztrukome apie 3.5val. Uzteko per akis. Fotografe nuostabi, aisku nuvargino ji mus, bet nuotrauku tikimes auksciausios klases. Fotografe –Rita Bacyte. Na po fotosesijos lauke smagiausia dalis, susitikimas su visais sventes vietoje. Daug sveikinimu, viskas tobula ir grazu. Dekoratore nuvyle siek tiek, nepadare to ka jau simta kart apsnekejom… bet jau nebekreipiau demesio, buvau puikiuos nuotaikos  ax.gif ai dar tortas nuvyle is Beatrices saldumynai, spalvos visiskai ne tokios kokias buvom sutare, nors pats tai labai skanus. Sventeme Crowne Plaza viesbutyje restorane Horizontas 16 aukste. Buvo 35 zmones, 4 apvalus stalai. Vedejas pasakiskas! Aleksandr Kanajev. Vede dviem kalbomis lietuviu ir rusu siek tiek(turejome sveciu is Rusijos). Esu viskuo patenkinta. Nuejau miegoti puse 1, nes jau stovedama miegojau, o maniskis i apartamentus griso puse 4, visus islydejo  smile.gif  nuo 12val restorane skaiciavosi virsvalandziai, 75eur uz valanda, tai truputi teko damoketi biggrin.gif bet vakar buvome atsiskaityti, tai esame labia patenkinti kiek teko sumoketi. Maistas ju ir gerimai jus su 15eur ankainiu. Juokemes, kad per vakara zmones isgere 78 buteliukus PEPSI ir 76 bokalus alaus! Dektines 10 buteliu, vyno 12 buteliu ir ten kitu brangesniu gerimu po keleta. Maisto liko per akis, kita diena dar viena baliu pasidareme biggrin.gif Viskas buvo puiku, uz keliu valandu isvykstame medaus kopineti I Graikija Rodo sala. Imetu keleta nuotrauku I pasta kaip atrodeme  wub.gif

Sveikinimai, labai laimingi atrodote nuotraukoje! Gero medaus kopinėjimo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(justutti @ 2015 08 11, 07:13)

Sveikinimai!!!
Labai graziai atrodete!!!
Atsakyti
Kol supratau kur Jus ten nuotraukytes žiūrit laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ką ten į paštą tiksliai atsiųsti kad priimtumėt ir mane? blush2.gif
Atsakyti