QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 08 09, 09:30)
Svečių maždaug 40-50, dar konkrečiai neaišku, o švęsim dvi naktis, nors antrą dieną gal jau daug negersim, nežinau, pasimetus aš
Ačiū radau, mes alaus irgi planuojam imt, MB sako užteks 30L, man atrodo irgi reikia imt 50L gal, nors dar pasiskaičiuosim kiek maždaug geriančių alų bus
Aišku čia individualus reikalas ir pagal kitų pvz neapsiskaičiuosi tiksliai, na bet bent maždaug stengiuos išskaityt kitų patirtį
Mums patarė po 1L/žmogui stipriųjų gėrimų, tai galvoju gal ir užteks dviem parom
Vyno daug neplanuojam imti, nes kiek skaitau pagrinde daug lieka vyno
O šiaip pastebėjau, kad man norisi prisipirkti visko daaaug, kad tik nepritrūktų
Ačiū radau, mes alaus irgi planuojam imt, MB sako užteks 30L, man atrodo irgi reikia imt 50L gal, nors dar pasiskaičiuosim kiek maždaug geriančių alų bus
Aišku čia individualus reikalas ir pagal kitų pvz neapsiskaičiuosi tiksliai, na bet bent maždaug stengiuos išskaityt kitų patirtį
Mums patarė po 1L/žmogui stipriųjų gėrimų, tai galvoju gal ir užteks dviem parom
Vyno daug neplanuojam imti, nes kiek skaitau pagrinde daug lieka vyno
O šiaip pastebėjau, kad man norisi prisipirkti visko daaaug, kad tik nepritrūktų
As jums siulyciau net daugiau nei 50l, nes mes ryte pritrukom, o jus ir antra nakti liekat, tai reiskia lengvai alutis eis:) mes emem 50l, nes maziau negalejom ir ryte pritrukom!!! O imdami galvojom, kad teks pilstyti lauktuvems, bet ne.. beje, mes emem Algio Grigonio alu, tai mokejom 35 uz 50lt, jo buna mugese, tai galit paragaut, gal jums patiks, nes kaina superine.
O siaip del alkoholio, tai as irgi bijojau, kad mazai bus ir net sodyboj padavejos tarpusavy snekejo, kad mes per mazai atsivezem, bet kiek liko.. o mes ne Lt gyvenam, bet mums pasiseke uosvis perpirko, nes jo jubiliejus kitais metais bus