Sveikos,
Grįžom mes po savo trumpojo medaus mėnesio..dabar nekantriai lauksime rugsėjo.. ir ilgojo savo medaus mėnesio
Papasakosiu apie mūsų vestuves. Išskirstysiu į dvi dalis..daug gaunasi Pritariu visoms.. kad ta diena tiesiog praskrieja.. planuoji metus, o viskas įvyksta taip greitai.. bet būna taip gera Paskutinė savaitė buvo tikrai beprotiška.. atrodo planuoji, planuoji, bet vis tiek visko tiek reikia nuveikti per paskutinę savaitę tada visokių minčių kyla..džiaugiuosi, kad mes su vyru puikiai tai atlaikėme..nors jau ir ašarų ir daugiau pakeltų balsų atsirasdavo- bet greitai apsikabinam, pasibučiuojam ir vėl gerai. Penktadienį atvyko mano dar būsimo vyro tėveliai.. visi, kartu su mano mama, sesėm, jų šeimom susėdom prie stalo.. buvo ir ašarų.. bet tik džiaugsmo. Tai buvo pusvalandžio STOP.. kada taip gera buvo sulaikyti tą artėjantį jauduliuką O paskui vėl greitai kibome visi į darbus, reikėjo logistiką sudėlioti ką pasiimti prie bažnyčios, ką į autobusiuką, ką liūdininkams, kas į sodybą.. tikrai daug darbo reikalaujančios veiklos Buvom griežtai užsibrėžę, kad reikia pailsėti paskutinę naktį ir nuo 23 h jau pradėti ruoštis miegui.. Turėjom iš kursų pasiėmę knygelę su visom priesaikom, paaiškinimais.. bandėm skaityt.. bet man tik ašaros rieda... Šiaip ne taip užmigome.. bet 4.43h akys atsimerkė..ir daugiau nebegalėjau užmigti.. vyras dar prispaudęs palaikė, bet 6 h išgirdau, kad jau visažistė atvyko. ji pirmiausia pradėjo gražinti mamas.. iš viso reikėjo penkias moteris išdažyti ir tris plius jaunikis sušukuoti. Čia esu beprotiškai dėkinga visažistei Danguolei Kačiušienei nereali ji Taip pat šukuosenų meistrei Vikai Vainekienei (Greenas salonas). Toks tas rytas ir buvo iš pradžių ramus.. kas gražinsasi, kas šukuojasi, kas bando valgyti (su būsimu vyru viens kitą maitinom... nors nesinori, bet juk žinojom, kad reikia). Kai atėjo mano eilė grąžintis..laikas pradėjo skrieti.. atvyko filmuotojai..fotografė.. žmonių namie tik daugėjo, daugėjo.. triukšmo taip pat.. mano brangiausiąjį irgi sušukavo. (Patariu visiems vyrams irgi svarbu tą dieną būti gražiems, būti kažkiek kitokiems nei kiekvieną dieną. Patariu nuvesti juos kiek anksčiau prieš kelis mėnesius pas kirpėją, kad ji ne tik turėtų kažką daryti vestuvių rytą iš jaunojo plaukų..bet galėtų ir išanksto formuoti šukuoseną). Mūsų fotografė Melika Vičkutė Gavome dar kelias tik nuotraukas.. bet fotosesija praėjo labai lengvai..labai maloniai ji bendrauja.. atrodė kad jau n metų buvome pažįstami su ja. Filmuotojai Martynas Makaras media (dviese buvo) nekantriai laukiame rezultato nes nieko specialiai jiems nedarėme.. o jie tik šypsojosi vis sakydami, kad mes labai atsipalaidavę ir kad daug medžiagos jau yra.. Tikrai lengva buvo būti aktoriais. Pasiruošimas įgavo pagreitį kai mano brangusis nuėjo ruoštis pas kaimynus.. tada jau ir slapstymasis prasidėjo.. bet toks smagus (mes gyvename name). Susitikimą surengėmė balkone!!!! Fotografė užlipo kopėčiomis kaimynų kieme.. įdomu bus pamatyti foto nes fotografė labai norėjo, kad būtent ten vyktų susitikimas.. Beabejo vos sulaikėme ašaras.. ech.. abu gražūs ir laimingi Vat tada vyko ta dalis..kurią norėčiau atsukti ir kiek pakeisti... gavau kelis nelauktus skambučius (apie tai kiek vėliau) kurie kažkiek išmušė iš vėžių.. o čia ir fotografuotis visi nori.. o jau ir į bažnyčią reikia judėti.. o čia ir tėvai vos palaiminimo nepamiršto..na toks 20-30 min. buvo vienintelis ir dižiausias chaosas tą dieną..
Papildyta:
Bažnyčioje mus pasitiko daug žmonių.. nesitikėjome.. niekur neskelbėme, bet atvyko tikrai daug..pilna bažnyčia.. buvo labai gera pamatyti tiek žmonių.. per ceremoniją verkėm.. verkėm labai... aš bijojau pradėt kūkčioti.. nežinau..mano vyras susigraudino..o tada ir aš.. bet verkė ir visa bažnyčia. Džiaugiuos ceremonija..kunigas gražiai ją pravedė..o ir vargonai labai gražiai ir didingai skambėjo. Mūsų bažnyčia Šv. Kryžiaus atradimo (Kalvarijų g.).
Tęsiu toliau..Po ceremonijos daug žiedlapių ir daug sveikinimų Vėliau turėjome gal 30 min. fotosesiją prie bažnyčios. Po jos judėjome kartu su visais draugais prie Užupio tvenkinių. Ten kartu su draugais užkandžiavom, fotografavomės, plepėjom ir liūdininkai paruošė kelias staigmenas. Turėjome pačius šauniausius liūdininkus jie mus visą dieną stebino.. negana to, kad visad būdavo šalia atrodo tik pagalvok, kad nori atsigert, jau ir siūlo... išsitepiau suknelę- jau servetėlė yra ir dėmės nebėra.. o ir prisiruošę.. pradedant vardiniu arbatos puodelių servizu..baigiant įrėmintu kalendoriaus lapeliu ir pan.. o kalbą kokią liūdininkas pasiruošė..dar šiandien prisiminus gera.. Siūlau pasirinkti liūdininkus gerai apgalvojus.. pasirinkti sau brangius žmones.. Mūsų liūdininkai buvo mano vyro geriausias draugas nuo vystyklų.. paskutiniai jo žodžiai prieš išvykstant namo buvo ačiū, kad padarei laimingą mano geriausią draugą . Vėliau mes savo draugus paleidome į eskursiją čia tariu didelį AČIŪ gidui Mariui Galadauskui . Po eskursijos girdėjome vien tik labai gerus atsiliepimus.. visiems draugams ji labai patiko. O ir mes džiaugiamės, kad draugams nereikėjo trypčioti laukiant mūsų ir veikiant kažką. Rekomenduoju eskursiją. O mes fotografavomės ir filmavomės senamiestyje. Laikas labai greitai pralėkė. 18 h. mūsų visi laukė sodyboje Vila Kelmynė. Maistas nuostabus, aplinka nuostabi. Kiek nesklandumų buvo planavimo etape, bet šventės dieną viskas buvo tobula rekomenduoju. Sodyboje svečius pasitiko ir staigmena..kurios nežinojo, net jaunikio tėvai.. džiaugėmės ją išsaugoję - sodyboje dar vyko jungtuvės pagal senąsias lietuviškas tradicijas. Sutuokė mus vaidila..skambėjo bugnai, kanklės..Mus žavi šios jungtuvės, nes jose dalyvauja visi ten susirinkę beria grūdus, geria visi midų iš vieno samčio, sako palinkėjimus, prašo Žemynos, Gabijos ir kt. palaiminimo naujai šeimai.. ten vėl buvo ašarų..nes sakėme savo priesaiką.. Po šios dalies sekė sveikinimai, fotosesijos ir šventinė vakarienė. Esame begalo patenktini vedėju Linu Cinkučiu. Tikrai labai rekomenduoju labai dėkingi už nuolatinį jo palaikymą (dar planavimo etape), visokeriopą dėmesį ir už labai šauniai pravestą vakarą ir DJ buvo super. Šokom iki 6h ryto.. o kai kas visai net nemiegojo. Artėjant vidurnakčiui šokome savo pirmąjį šokį pagal Jurgos Mortos daina. Džiaugiuosi, kad lankėme pamokas. Dėkingi Viktorijos šokių mokyklai, mokytojai Viktorijai. Rekomenduojame pradėti lankyti pamokas kuo anksčiau, kad šokant nereiktų skaičiuoti žingsnių..o tik jausti ir mėgautis šokiu. Dvyliktą valandą gėrėme šampaną ir valgėme tortą. Tortas buvo superinis iš Liu Patty. Rekomenduoju, gyrė visi kas valgė ir prašė dar. Už gėles esu dėkinga Sninga žiedais merginoms. Nusiunčiau vos kelis paveiksliukus...o padarė superinę puokštę.. vykome į sodybą vieną kartą, o puokštes padarė fantastines.. O ir visą laiką, buvo daug palaikymo ir patarimų. Šventės vietą dekoravo Tarp dviejų aušrų. Rezultatas buvo labai geras.. bet ėjimas iki rezultato buvo labai sunkus.. nežinau ar jis toks pats būtų buvęs, jei būtume nebaksnoję nuolatos pirštu ir neišprašę atsakymų į klausimus ar viskas aišku? Ar padarysi? Ir pan.. Tiek saldus stalas, tiek patys stalai atrodė super.. o ir žvakių buvo visur.. laukiu foto iš fotografės, nes deja patys nieko nepasidarėm.. o buvo labai gražu. Kitą rytą visi stiprinomės blynais, kibinais.. nes laukė protų mūšis. O kaip entuziastingai jis buvo sutiktas o viskas vyko taip, kad mano pusė atsakinėjo klausimus apie mano vyrą, o jo pusė apie mane. Taip ir prabėgo mūsų nuostabus savaitgalis .
Papildyta:
Kelios smulkmenėlės suknelę pirkau iš salono http://www.sfsalonas.lt/ esu labai patenkinta aptarnavimas ir bendravimas visą laiką buvo puikus. Plaukų papuošalą gamimo Akcentas (fb). Tikrai dailiai pagamintas ir patvarus, geras užsegimas (gyrė kirpėja) Dovanėlės, o kartu ir stalo kortelės, buvo mūsų siūtos nosinaitės su išsiuvinėtais vardais (siuvinėjome ne mes). Kambariuose kiekvienam palikome po laišką ten papasakojom apie jungtuves, apie tai kada bus pusryčiai, apie protų mūšį ir pan. taip visiems buvo lengviau ir nekilo klausimų kas kaip kur ir kada. Džiaugiuosi ir draugų supratimu laiškuose minėjome, kad švente dalinamės tik su jais, ir prašėmė nedėti foto į socialinius tinklus..džiaugiuosi, kad visi vykdė ir šį mūsų prašymą Džiaugiamės savo sprendimu vietoje gėlių prašyti vyno butelio su palinkėjimu. Nes taip buvo smagu gauti vis kitokių vynų, įvairių gėrimų su įmantriais palinkėjimais ir pan. O ir dabar gražu žiūrėti į tokias ilgai negendančias dovanas, keliančias labai gerus prisiminimus. O gėlių daug gavome ir iš atėjusių pasveikinti prie bažnyčios. Išsiplėčiau labai.. jei ką praleidau sakykit.
Negaila nieko.. nei streso, nei išlaidų.. viską atperka tos nuostabios dienos emocijos..bendravimas su pačiais artimiausiais.. ir vyro šypsena..bei nuo ašarų sudrėkusios akys.. jaučiama vienybė ir begalinė meilė.
Mėgaukitės visos, kurių dar TA diena tik bus.. nes tikrai, viskas kas vyks tą dieną yra NEPAKARTOJAMA
Papildyta:
Voo, justutti ir Leyla - pačių gražiausių emocijų Jums rytoj
Papildyta:
Kelios smulkmenėlės suknelę pirkau iš salono http://www.sfsalonas.lt/ esu labai patenkinta aptarnavimas ir bendravimas visą laiką buvo puikus. Plaukų papuošalą gamimo Akcentas (fb). Tikrai dailiai pagamintas ir patvarus, geras užsegimas (gyrė kirpėja) Dovanėlės, o kartu ir stalo kortelės, buvo mūsų siūtos nosinaitės su išsiuvinėtais vardais (siuvinėjome ne mes). Kambariuose kiekvienam palikome po laišką ten papasakojom apie jungtuves, apie tai kada bus pusryčiai, apie protų mūšį ir pan. taip visiems buvo lengviau ir nekilo klausimų kas kaip kur ir kada. Džiaugiuosi ir draugų supratimu laiškuose minėjome, kad švente dalinamės tik su jais, ir prašėmė nedėti foto į socialinius tinklus..džiaugiuosi, kad visi vykdė ir šį mūsų prašymą Džiaugiamės savo sprendimu vietoje gėlių prašyti vyno butelio su palinkėjimu. Nes taip buvo smagu gauti vis kitokių vynų, įvairių gėrimų su įmantriais palinkėjimais ir pan. O ir dabar gražu žiūrėti į tokias ilgai negendančias dovanas, keliančias labai gerus prisiminimus. O gėlių daug gavome ir iš atėjusių pasveikinti prie bažnyčios. Išsiplėčiau labai.. jei ką praleidau sakykit.
Negaila nieko.. nei streso, nei išlaidų.. viską atperka tos nuostabios dienos emocijos..bendravimas su pačiais artimiausiais.. ir vyro šypsena..bei nuo ašarų sudrėkusios akys.. jaučiama vienybė ir begalinė meilė.
Mėgaukitės visos, kurių dar TA diena tik bus.. nes tikrai, viskas kas vyks tą dieną yra NEPAKARTOJAMA
Papildyta:
Na ka, svente jau rytoj jaudinuosi, esu pikta ir pavargusi, nelabai jauciasi ta gera nuotaika, tikrai, nuovargis nezmoniskas. Reikalu siandien milijonas buvo, bet va katik atsiguliau i lova, tai siek tiek ramiau jau. Buvo siandien keletas nemaloniu dalyku ivyke, tas labai ismuse is veziu. Na bet apie viska papasakosiu jau po sventes. Tikiuos atsikelsiu su sventiska nuotaika, nes siandien tik laukiu, kad greiciau viskas praeitu ir galetume lekti medaus kopineti
QUOTE(justutti @ 2015 08 07, 22:56)
Na ka, svente jau rytoj jaudinuosi, esu pikta ir pavargusi, nelabai jauciasi ta gera nuotaika, tikrai, nuovargis nezmoniskas. Reikalu siandien milijonas buvo, bet va katik atsiguliau i lova, tai siek tiek ramiau jau. Buvo siandien keletas nemaloniu dalyku ivyke, tas labai ismuse is veziu. Na bet apie viska papasakosiu jau po sventes. Tikiuos atsikelsiu su sventiska nuotaika, nes siandien tik laukiu, kad greiciau viskas praeitu ir galetume lekti medaus kopineti
Patikėk, rytoj bus nuostabi diena dauguma mūsų jautėm tą patį, ką tu jauti dabar.. pačių gražiausių tau sapnų linkiu pamiegoti ir švęsti rytoj nuostabią dieną
QUOTE(saulyteee @ 2015 08 07, 22:35)
Papildyta:
Papildyta:
Kiek gerų idėjų! Laišką svečiams ir protų mūšį būčiau tikrai pasisavinusi jei šventė nebūtų rytoj... O kokia ten ekskursija buvo?
Aš nepadariau visko, ko norėjau, bet esu geros nuotaikos - kažkaip senokai susitaikiau kad žūstu aš be dekoratorės, nors esu kruopšti bet nėra laiko visų savo idėjų išpildyti. Mes vakar su būsimuoju jau vakare šampaną gėrėm - išėjom abu atostogų, nuotaika gera! Šiandien aišku buvo darbo buvo daug, bet sąrašas sutrumpėjo iki rytojaus darbų, kas yra labai smagu
Justutti, Leyla!!!
Paciu graziausiu akimirku rytoj!!!
Papildyta:
O taip ir nepaminejai, kas ten tokio negero nutiko ryte..
Paciu graziausiu akimirku rytoj!!!
Papildyta:
QUOTE(saulyteee @ 2015 08 07, 21:05)
O taip ir nepaminejai, kas ten tokio negero nutiko ryte..
Kaip smagu skaityt pasakojimą. Atrodo pati išgyvenau tą patį...
Kam šiandien šventė, tai puikios dienos!
Kam šiandien šventė, tai puikios dienos!
QUOTE(saulyteee @ 2015 08 07, 22:35)
Kaip smagu Taip faina skaityti, smagu kad viskas praėjo gerai ir lieka tokie gražūs prisiminimai Sveikinimai dar kartelį
QUOTE(Leyla @ 2015 08 07, 23:35)
Kiek gerų idėjų! Laišką svečiams ir protų mūšį būčiau tikrai pasisavinusi jei šventė nebūtų rytoj... O kokia ten ekskursija buvo?
Aš nepadariau visko, ko norėjau, bet esu geros nuotaikos - kažkaip senokai susitaikiau kad žūstu aš be dekoratorės, nors esu kruopšti bet nėra laiko visų savo idėjų išpildyti. Mes vakar su būsimuoju jau vakare šampaną gėrėm - išėjom abu atostogų, nuotaika gera! Šiandien aišku buvo darbo buvo daug, bet sąrašas sutrumpėjo iki rytojaus darbų, kas yra labai smagu
Eskursija po Vilniaus miestą tiksliai net nežinome kur pasitikėjome gidu, kiek girdėjom iš pasakojimų pavedžiojo po įvairias Vilniaus vietas, buvo ir šalia Vilniaus, įvairius tunelius, parkelius ir pan. aprodė. Prašėm, kad būtų įdomu ir Vilniečiams ir ne.
QUOTE(Zydriuke @ 2015 08 08, 00:05)
Paėmiau telefoną.. (ir kam aš jį ėmiau ) o ten n skambučių ir žinučių nuo dekoratorės.. su prašymu skambint ir t.t. O situacija daugiau nei juokinga.. nepamenu tikslių skaičių - bet principas toks - ant stalo netelpa septynios žvakės, gal dedam penkias, o gal darom švedišką stalą? tą akimirką nepamenu ką parašiau.. bet paskutiniai žodžiai buvo - galvok.. Na tikrai suprasit, kad tą akimirką man ne iki žvakių.. net nežinau kiek ten jų ir buvo..bet buvo gražu
QUOTE(Afraja @ 2015 08 08, 09:14)
Ačiū
Zydriuke, Afraja - kada foto gausite?
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 08 08, 09:41)
Kaip smagu Taip faina skaityti, smagu kad viskas praėjo gerai ir lieka tokie gražūs prisiminimai Sveikinimai dar kartelį
Ačiū graži diena tavęs irgi laukia
QUOTE(saulyteee @ 2015 08 08, 22:19)
Vikai Vainekienei (Greenas salonas)
Gal turite jos darbų pvz? Nes mane taip pat domina ši meistrė
Taip pat norėjau paklaust dėl alkoholio, ar patys pirkote, jei taip kiek ir kokiam žmonių kiekiui pirkote? Nes pas mus vis dar sudėtinga ties šiuo klausimu Skaičiau SM kitoje temoje, tai vis vien nesuprantu, kai kurios vien šampano perka po 50 butelių Mes po biški jau supirkinėjam alkoholį per akcijas
QUOTE(saulyteee @ 2015 08 08, 20:19)
Eskursija po Vilniaus miestą tiksliai net nežinome kur pasitikėjome gidu, kiek girdėjom iš pasakojimų pavedžiojo po įvairias Vilniaus vietas, buvo ir šalia Vilniaus, įvairius tunelius, parkelius ir pan. aprodė. Prašėm, kad būtų įdomu ir Vilniečiams ir ne.
Paėmiau telefoną.. (ir kam aš jį ėmiau ) o ten n skambučių ir žinučių nuo dekoratorės.. su prašymu skambint ir t.t. O situacija daugiau nei juokinga.. nepamenu tikslių skaičių - bet principas toks - ant stalo netelpa septynios žvakės, gal dedam penkias, o gal darom švedišką stalą? tą akimirką nepamenu ką parašiau.. bet paskutiniai žodžiai buvo - galvok.. Na tikrai suprasit, kad tą akimirką man ne iki žvakių.. net nežinau kiek ten jų ir buvo..bet buvo gražu
Ačiū
Ačiū
Na tikrai ta ryta, ne apie zvakes galvot, juk tam dekoratore yra:D
As nuotraukas pasiimsiu nuo rugsejo 7:)
Papildyta:
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 08 09, 07:19)
Gal turite jos darbų pvz? Nes mane taip pat domina ši meistrė
Taip pat norėjau paklaust dėl alkoholio, ar patys pirkote, jei taip kiek ir kokiam žmonių kiekiui pirkote? Nes pas mus vis dar sudėtinga ties šiuo klausimu Skaičiau SM kitoje temoje, tai vis vien nesuprantu, kai kurios vien šampano perka po 50 butelių Mes po biški jau supirkinėjam alkoholį per akcijas
Kiek pas jus bus zmoniu? Pas mus buvo 43. Sios temos pradzioje apie geguzes 27-30 (plius minus) rasiau savo pasakojima ir ten detaliai parasiau, kiek pirkome ir kiek liko alkoholio:)
QUOTE(Zydriuke @ 2015 05 29, 09:43)
Buvo labai skanus pusryciai, pirtele ir sedejimas saulyteje.. Antra diena buvo pasakiskai silta!
Beje, buvo sveciu 41 ir pritrukome alaus (emem 50litru), bet antra diena nuvaziavom i parde ir nupirkom. Alkoholio pilna likom, nors turejom 10 jacko (liko 2-3 buteliai), torres turejom 10 (liko 9), sampes 10 prie baznycios (liko 2), sodyboj 10 (liko gal 2), degitines 5l (gal 1l isgere), vyno balto ir raudono po 10, liko laaaaabai daug, isgere gal tik po pora buteliu, pirkau colos 18 dideliu buteliu ( liko 11), sulciu pirkau 20litru (liko 4).
Beje, buvo sveciu 41 ir pritrukome alaus (emem 50litru), bet antra diena nuvaziavom i parde ir nupirkom. Alkoholio pilna likom, nors turejom 10 jacko (liko 2-3 buteliai), torres turejom 10 (liko 9), sampes 10 prie baznycios (liko 2), sodyboj 10 (liko gal 2), degitines 5l (gal 1l isgere), vyno balto ir raudono po 10, liko laaaaabai daug, isgere gal tik po pora buteliu, pirkau colos 18 dideliu buteliu ( liko 11), sulciu pirkau 20litru (liko 4).
Svečių maždaug 40-50, dar konkrečiai neaišku, o švęsim dvi naktis, nors antrą dieną gal jau daug negersim, nežinau, pasimetus aš
Ačiū radau, mes alaus irgi planuojam imt, MB sako užteks 30L, man atrodo irgi reikia imt 50L gal, nors dar pasiskaičiuosim kiek maždaug geriančių alų bus
Aišku čia individualus reikalas ir pagal kitų pvz neapsiskaičiuosi tiksliai, na bet bent maždaug stengiuos išskaityt kitų patirtį
Mums patarė po 1L/žmogui stipriųjų gėrimų, tai galvoju gal ir užteks dviem parom
Vyno daug neplanuojam imti, nes kiek skaitau pagrinde daug lieka vyno
O šiaip pastebėjau, kad man norisi prisipirkti visko daaaug, kad tik nepritrūktų