Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Vilniaus nuotakos

Sveikos, viskas, baigės šventinės nuotaikos, tenka grįžti į rutiną. Taigi galiu papasakoti, kaip praėjo mūsų vestuvės. Viskas Buvo super. Per gera nuotaika labai daug darbu pasilikom paskutinei nakčiai. Visokios korteles, planai ( iš svečių buvo kas atsisakė dalyvauti paskutinę naktį), viska keisti, ir t.t. Nakti prieš vestuves neturėjau laiko net į lovą atsigulti. Taip vos spejom viską pasidaryti nes 8 ryto jau turėjau buti kirpykloj. Šukuosena ir makiažą dariaus salone YURY, bandomosios nebuvau dariusi, bet likau laabai patenkinta. Atsisėdau 8 ryto į makiažistės kėdę, o 8:15 jau fotografai prisistatė. Aš aišku nemiegojus, tai tik meistė liepia užsimerkti kol dažo aš ir užlūžtu biggrin.gif, bet nieko. Viskas čiki. Kai jau perėjau darytis šukuosenos, atvažiavo vyras, atvežė kavos, kirpėja labai faina, linksma dar pajuokavom, nuotaika pakėlė ir dingo visi miegai smile.gif Tada vykom į butą rengemės, ir tvarkėmės daiktus. Po to su fotografais vykom fotkintis pirma į Užupi, po to į toki apleista loftą ir galiausiai gamtoj. Turėjau 2 sukneles. Vieną ilgą, pustą, o kitą trumpą, puošnia ir patogia. Tai su antraja ir fotkinaus. Ir labai džiaugiausi, kad ją užsidėjau nes nebūčiau užsikabarojus po tuos visus loftus su ta ilgaja. Fotografavo mus Pagrandukas foto. Po fotosesijos apie 16 valanda vykom į sodybą. Riterio krante šventėm. Svečiai buvo jau pradėje rinktis. Ruošės-puošės savo kambariuose. Likom labai patenkinti sodybos vadybininke. Labai maloni, paslaugi moteris. Kiek galėjo bandė viskuo prisitaikyti prie mūsų norų. Svečiam renkantis buvo patiekti vieno kąsnio sumuštinukai ir gėrimai. Buvo 4 poros pamergių, pabrolių, už tikrai patį geriausią mergvakarį kokį tik galiu sugalvoti, jų kambariuose palikom po padėkos kortelę ir vaikinam graviruotą šovinį-atidarytuvą, merginom po sidabrinę grandinėlę su pakabuku. Viską padėjo kordinuoti ir dekoruoti mergina, kurią susiradau iš interneto. Tikrai jai esu labai dėkinga už viską ko aš nespėjau paruošti ir ji mane išgelbejo.... smile.gif 17 valanda toje pačioje sodyboje vyko ceremonija. Buvom nusamde smuikininkė su gitaristu. Buvo labai gražu. Net mano brangiajam vos ne ašara bėgo. Visi sakė, kad dar tokio susijaudinusio mano vyro nėra mate smile.gif Neturiu dar foto, bet vienas draugas prisipažino, kad jam tai bėgo ašara biggrin.gif Oras buvo pasakiškas. Po ceremonijos vyko sveikinimai, foto su šeima ir draugais. Visą ceremoniją buvau su ilgąja suknele. Po sveikinimu vėl pesirengiau į trumpąja. Tada visi keliavom į salę kur buvo padengti apvalūs staliukai. Vedėjas buvo Vidmantas Petrauskas. Visi labai gyrė, ir mums patiko. Linksmas, bet ne su kokiais pošlais bairiais, nei karto nelėpe gerti. Ant stalų nusprendėm nedėti stipriųjų buteliu, tik padavėjai papilstė vyno, alaus vyrams kas norėjo. Karštus rinkosi svečiai iš meniu tai buvo vištiena, lašiša, triušis. Karštas buvo tikrai skanus. Svečių prisistatymui mes buvom visus aprašė ir vedėjas visus pristatinėjo, nereikėjo svečiam stotis ir kalbėti, nes visi vengė to kalbėjimo. Ai vyro mama staigmena padarė. Turėjo išsaugojusi konjako butelį, kurį jai padovanojo, kai gimė mano vyras. Tai 24 metus saugojo ta butelį ir jį mums padovanojo. Tai visi juo paskui vaišinomes prie vestuvinio torto. Taigi pavalgėm, prisistatėm r kėlėmes į kitą salę, kur buvo švediškas stalas, grupė, barmenas. Barmenas buvo Rapolas Vareika (dalyvavo Lietuvos Talentuose). Tai visos linksmosios dalies atidarymas buvo jo šou. Gamino tikrai skanius kokteilius ir šotus. Labai patiko tiek jauniems tiek vyresniems. Visi buvo linksmai girti, bet ne per daug. Liko laaabai daug alkoholio. Tada grupė grojo 3 kartus po pusvalandi. Samdėm Išjunk Šviesa. Čia buvo mūsų pats geriausias pasirinkimas. Nes šoko ir maži ir seni. Kitą rytą net kojas skaudėjo nuo šokių visiems. Išjudino net didžiausius rimtuolius. Taigi šokiai pokiai, 22 valanda pjovėm tortą, užsisakėm iš Bijolos. Buvo labai skanus, bet nežinau kada jį atvežė, ar dėl to, kad karšta bet jis biški įgriuvo. Bet skonio nepagadino smile.gif 00:00 darėm gintaro dulkių ceremonija. Visiems tai buvo naujiena. ir patiko. . Labiausiai bijojom, ar bus kam su kuo bendrauti, nes visi labai skirtingi. Kvietem virš 40 žmonių, dalyvavo 35, tarp jų buvo ir močiučių, ir dėdžių, tetų, draugų, bendradarbių. Tą vakarą visi buvo kaip viena didelė šeima. Vieni kitus šokdino, kalbino ir draugavo. Buvo vienu metu dingusi elektra kokiom 2 min, kol isijungė generatoriai (Ačiū D.. juos turėjo sodyba) mes pašaukėm Išjunk Šviesa, kol jie atbėgo viskas susitvarkė biggrin.gif Kitą rytą buvo didžiausia atgaiva pirtys, sauna ir burbulinė vonia. Iš visų gavom labai daug komplimentų, kad geresnėje šventėje buvę nėra. Nors mes žinojom su vyru, ko nespejom padaryti ar ka padarėme netaip, bet visiems to nebūtina žinoti. Ai dar žiedus užsisakinėjome Šiauliuose pas juvelyra, sumokejome labai daug (biški gailiuosi). Norėjom mandresnių, bet gavos, kad pasiėmėm tradicinius tik mano su 8 deimantukais(nes 8 metus draugavome iki vedybu) ir kiekvienų metinių proga dar po deimantuka įsidėsiu. Svečiams ant stalų dovanėlių nedėjome, bet išvykstant kiekvienam svečiui buvom nupirkę po maža šakočiuką į kurį buvom pridėję saldainių ir gražiai supakavę. Biudžeta viršijom žymiai daugiau nei planavom. Savaite prieš vestuves jau buvo tokia depresija užėjus, kad nieko nebenorėjau, ir galvojau velniam to reikia. Tokius pinigus išleist. Tačiau dabar po vestuvių, su tookiais įspūdžiais negaila nei vieno cento. Nes vyras liko nerealiai patenkintas. Visą dieną kartojo kokia aš graži smile.gif Nors buvau nemiegojus išvis nakti prieš, o visą savaitę miegojau po kokias 3-4 valanda. Visiskai nesijuto nuovargio ir miegot su vyru nuėjom 5 ryto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldisaulegraza @ 2015 08 01, 15:38)
Sveikos, viskas, baigės šventinės nuotaikos, tenka grįžti į rutiną. Taigi galiu papasakoti, kaip praėjo mūsų vestuvės. Viskas Buvo super. Per gera nuotaika labai daug darbu pasilikom paskutinei nakčiai.  Visokios korteles, planai ( iš svečių buvo kas atsisakė dalyvauti paskutinę naktį), viska keisti, ir t.t. Nakti prieš vestuves neturėjau laiko net į lovą atsigulti. Taip vos spejom viską pasidaryti nes 8 ryto jau turėjau buti kirpykloj. Šukuosena ir makiažą dariaus salone YURY, bandomosios nebuvau dariusi, bet likau laabai patenkinta. Atsisėdau 8 ryto į makiažistės kėdę, o 8:15 jau fotografai prisistatė. Aš aišku nemiegojus, tai tik meistė liepia užsimerkti kol dažo aš ir užlūžtu biggrin.gif, bet nieko. Viskas čiki. Kai jau perėjau darytis šukuosenos, atvažiavo vyras, atvežė kavos, kirpėja labai faina, linksma dar pajuokavom, nuotaika pakėlė ir dingo visi miegai smile.gif Tada vykom į butą rengemės, ir tvarkėmės daiktus. Po to su fotografais vykom fotkintis pirma į Užupi, po to į toki apleista loftą ir galiausiai gamtoj. Turėjau 2 sukneles. Vieną ilgą, pustą, o kitą trumpą, puošnia ir patogia. Tai su antraja ir fotkinaus. Ir labai džiaugiausi, kad ją užsidėjau nes nebūčiau užsikabarojus po tuos visus loftus su ta ilgaja. Fotografavo mus Pagrandukas foto. Po fotosesijos apie 16 valanda vykom į sodybą. Riterio krante šventėm. Svečiai buvo jau pradėje rinktis. Ruošės-puošės savo kambariuose. Likom labai patenkinti sodybos vadybininke. Labai maloni, paslaugi moteris. Kiek galėjo bandė viskuo prisitaikyti prie mūsų norų. Svečiam renkantis buvo patiekti vieno kąsnio sumuštinukai ir gėrimai. Buvo 4 poros pamergių, pabrolių, už tikrai patį geriausią mergvakarį kokį tik galiu sugalvoti, jų kambariuose palikom po padėkos kortelę ir vaikinam graviruotą šovinį-atidarytuvą, merginom po sidabrinę grandinėlę su pakabuku. Viską padėjo kordinuoti ir dekoruoti mergina, kurią susiradau iš interneto. Tikrai jai esu labai dėkinga už viską ko aš nespėjau paruošti ir ji mane išgelbejo.... smile.gif 17 valanda toje pačioje sodyboje vyko ceremonija. Buvom nusamde smuikininkė su gitaristu. Buvo labai gražu. Net mano brangiajam vos ne ašara bėgo. Visi sakė, kad dar tokio susijaudinusio mano vyro nėra mate smile.gif Neturiu dar foto, bet vienas draugas prisipažino, kad jam tai bėgo ašara biggrin.gif Oras buvo pasakiškas. Po ceremonijos vyko sveikinimai, foto su šeima ir draugais. Visą ceremoniją buvau su ilgąja suknele. Po sveikinimu vėl pesirengiau į trumpąja. Tada visi keliavom į salę kur buvo padengti apvalūs staliukai.  Vedėjas buvo Vidmantas Petrauskas. Visi labai gyrė, ir mums patiko. Linksmas, bet ne su kokiais pošlais bairiais, nei karto nelėpe gerti. Ant stalų nusprendėm nedėti stipriųjų buteliu, tik padavėjai papilstė vyno, alaus vyrams kas norėjo. Karštus rinkosi svečiai iš meniu tai buvo vištiena, lašiša, triušis. Karštas buvo tikrai skanus. Svečių prisistatymui mes buvom visus aprašė ir vedėjas visus pristatinėjo, nereikėjo svečiam stotis  ir kalbėti, nes visi vengė to kalbėjimo. Ai vyro mama staigmena padarė. Turėjo išsaugojusi konjako butelį, kurį jai padovanojo, kai gimė mano vyras. Tai 24 metus saugojo ta butelį ir jį mums padovanojo. Tai visi juo paskui vaišinomes prie vestuvinio torto. Taigi pavalgėm, prisistatėm r kėlėmes į kitą salę, kur buvo švediškas stalas, grupė, barmenas. Barmenas buvo Rapolas Vareika (dalyvavo Lietuvos Talentuose). Tai visos linksmosios dalies atidarymas buvo jo šou. Gamino tikrai skanius kokteilius ir šotus. Labai patiko tiek jauniems tiek vyresniems. Visi buvo linksmai girti, bet ne per daug. Liko laaabai daug alkoholio. Tada grupė grojo 3 kartus po pusvalandi. Samdėm Išjunk Šviesa. Čia buvo mūsų pats geriausias pasirinkimas. Nes šoko ir maži ir seni. Kitą rytą net kojas skaudėjo nuo šokių visiems. Išjudino net didžiausius rimtuolius. Taigi šokiai pokiai, 22 valanda pjovėm tortą, užsisakėm iš Bijolos. Buvo labai skanus, bet nežinau kada jį atvežė, ar dėl to, kad karšta bet jis biški įgriuvo. Bet skonio nepagadino smile.gif 00:00 darėm gintaro dulkių ceremonija. Visiems tai buvo naujiena. ir patiko. . Labiausiai bijojom, ar bus kam su kuo bendrauti, nes visi labai skirtingi. Kvietem virš 40 žmonių, dalyvavo 35, tarp jų buvo ir močiučių, ir dėdžių, tetų, draugų, bendradarbių. Tą vakarą visi buvo kaip viena didelė šeima. Vieni kitus šokdino, kalbino ir draugavo.  Buvo vienu metu dingusi elektra kokiom 2 min, kol isijungė generatoriai (Ačiū D.. juos turėjo sodyba) mes pašaukėm Išjunk Šviesa, kol jie atbėgo viskas susitvarkė biggrin.gif Kitą rytą buvo didžiausia atgaiva pirtys, sauna ir burbulinė vonia. Iš visų gavom labai daug komplimentų, kad geresnėje šventėje buvę nėra. Nors mes žinojom su vyru, ko nespejom padaryti ar ka padarėme netaip, bet visiems to nebūtina žinoti. Ai dar žiedus užsisakinėjome Šiauliuose pas juvelyra, sumokejome labai daug (biški gailiuosi). Norėjom mandresnių, bet gavos, kad pasiėmėm tradicinius tik mano su 8 deimantukais(nes 8 metus draugavome iki vedybu) ir kiekvienų metinių proga dar po deimantuka įsidėsiu. Svečiams ant stalų dovanėlių nedėjome, bet išvykstant kiekvienam svečiui buvom nupirkę po maža šakočiuką į kurį buvom pridėję saldainių ir gražiai supakavę. Biudžeta viršijom žymiai daugiau nei planavom. Savaite prieš vestuves jau buvo tokia depresija užėjus, kad nieko nebenorėjau, ir galvojau velniam to reikia. Tokius pinigus išleist. Tačiau dabar po vestuvių, su tookiais įspūdžiais negaila nei vieno cento. Nes vyras liko nerealiai patenkintas. Visą dieną kartojo kokia aš graži smile.gif Nors buvau nemiegojus išvis nakti prieš, o visą savaitę miegojau po kokias 3-4 valanda. Visiskai nesijuto nuovargio ir miegot su vyru nuėjom 5 ryto smile.gif

Wow kaip smagu!
As asmeniskai nebuciau istverus nemiegojus, nes as labai jautri miegui, bet saunuole:) ir butu idomu pamatyt tas foto apleistam lofte:)
Atsakyti
QUOTE(Saldisaulegraza @ 2015 08 01, 17:38)
Sveikos, viskas, baigės šventinės nuotaikos, tenka grįžti į rutiną. Taigi galiu papasakoti, kaip praėjo mūsų vestuvės. Viskas Buvo super. Per gera nuotaika labai daug darbu pasilikom paskutinei nakčiai.  Visokios korteles, planai ( iš svečių buvo kas atsisakė dalyvauti paskutinę naktį), viska keisti, ir t.t. Nakti prieš vestuves neturėjau laiko net į lovą atsigulti. Taip vos spejom viską pasidaryti nes 8 ryto jau turėjau buti kirpykloj. Šukuosena ir makiažą dariaus salone YURY, bandomosios nebuvau dariusi, bet likau laabai patenkinta. Atsisėdau 8 ryto į makiažistės kėdę, o 8:15 jau fotografai prisistatė. Aš aišku nemiegojus, tai tik meistė liepia užsimerkti kol dažo aš ir užlūžtu biggrin.gif, bet nieko. Viskas čiki. Kai jau perėjau darytis šukuosenos, atvažiavo vyras, atvežė kavos, kirpėja labai faina, linksma dar pajuokavom, nuotaika pakėlė ir dingo visi miegai smile.gif Tada vykom į butą rengemės, ir tvarkėmės daiktus. Po to su fotografais vykom fotkintis pirma į Užupi, po to į toki apleista loftą ir galiausiai gamtoj. Turėjau 2 sukneles. Vieną ilgą, pustą, o kitą trumpą, puošnia ir patogia. Tai su antraja ir fotkinaus. Ir labai džiaugiausi, kad ją užsidėjau nes nebūčiau užsikabarojus po tuos visus loftus su ta ilgaja. Fotografavo mus Pagrandukas foto. Po fotosesijos apie 16 valanda vykom į sodybą. Riterio krante šventėm. Svečiai buvo jau pradėje rinktis. Ruošės-puošės savo kambariuose. Likom labai patenkinti sodybos vadybininke. Labai maloni, paslaugi moteris. Kiek galėjo bandė viskuo prisitaikyti prie mūsų norų. Svečiam renkantis buvo patiekti vieno kąsnio sumuštinukai ir gėrimai. Buvo 4 poros pamergių, pabrolių, už tikrai patį geriausią mergvakarį kokį tik galiu sugalvoti, jų kambariuose palikom po padėkos kortelę ir vaikinam graviruotą šovinį-atidarytuvą, merginom po sidabrinę grandinėlę su pakabuku. Viską padėjo kordinuoti ir dekoruoti mergina, kurią susiradau iš interneto. Tikrai jai esu labai dėkinga už viską ko aš nespėjau paruošti ir ji mane išgelbejo.... smile.gif 17 valanda toje pačioje sodyboje vyko ceremonija. Buvom nusamde smuikininkė su gitaristu. Buvo labai gražu. Net mano brangiajam vos ne ašara bėgo. Visi sakė, kad dar tokio susijaudinusio mano vyro nėra mate smile.gif Neturiu dar foto, bet vienas draugas prisipažino, kad jam tai bėgo ašara biggrin.gif Oras buvo pasakiškas. Po ceremonijos vyko sveikinimai, foto su šeima ir draugais. Visą ceremoniją buvau su ilgąja suknele. Po sveikinimu vėl pesirengiau į trumpąja. Tada visi keliavom į salę kur buvo padengti apvalūs staliukai.  Vedėjas buvo Vidmantas Petrauskas. Visi labai gyrė, ir mums patiko. Linksmas, bet ne su kokiais pošlais bairiais, nei karto nelėpe gerti. Ant stalų nusprendėm nedėti stipriųjų buteliu, tik padavėjai papilstė vyno, alaus vyrams kas norėjo. Karštus rinkosi svečiai iš meniu tai buvo vištiena, lašiša, triušis. Karštas buvo tikrai skanus. Svečių prisistatymui mes buvom visus aprašė ir vedėjas visus pristatinėjo, nereikėjo svečiam stotis  ir kalbėti, nes visi vengė to kalbėjimo. Ai vyro mama staigmena padarė. Turėjo išsaugojusi konjako butelį, kurį jai padovanojo, kai gimė mano vyras. Tai 24 metus saugojo ta butelį ir jį mums padovanojo. Tai visi juo paskui vaišinomes prie vestuvinio torto. Taigi pavalgėm, prisistatėm r kėlėmes į kitą salę, kur buvo švediškas stalas, grupė, barmenas. Barmenas buvo Rapolas Vareika (dalyvavo Lietuvos Talentuose). Tai visos linksmosios dalies atidarymas buvo jo šou. Gamino tikrai skanius kokteilius ir šotus. Labai patiko tiek jauniems tiek vyresniems. Visi buvo linksmai girti, bet ne per daug. Liko laaabai daug alkoholio. Tada grupė grojo 3 kartus po pusvalandi. Samdėm Išjunk Šviesa. Čia buvo mūsų pats geriausias pasirinkimas. Nes šoko ir maži ir seni. Kitą rytą net kojas skaudėjo nuo šokių visiems. Išjudino net didžiausius rimtuolius. Taigi šokiai pokiai, 22 valanda pjovėm tortą, užsisakėm iš Bijolos. Buvo labai skanus, bet nežinau kada jį atvežė, ar dėl to, kad karšta bet jis biški įgriuvo. Bet skonio nepagadino smile.gif 00:00 darėm gintaro dulkių ceremonija. Visiems tai buvo naujiena. ir patiko. . Labiausiai bijojom, ar bus kam su kuo bendrauti, nes visi labai skirtingi. Kvietem virš 40 žmonių, dalyvavo 35, tarp jų buvo ir močiučių, ir dėdžių, tetų, draugų, bendradarbių. Tą vakarą visi buvo kaip viena didelė šeima. Vieni kitus šokdino, kalbino ir draugavo.  Buvo vienu metu dingusi elektra kokiom 2 min, kol isijungė generatoriai (Ačiū D.. juos turėjo sodyba) mes pašaukėm Išjunk Šviesa, kol jie atbėgo viskas susitvarkė biggrin.gif Kitą rytą buvo didžiausia atgaiva pirtys, sauna ir burbulinė vonia. Iš visų gavom labai daug komplimentų, kad geresnėje šventėje buvę nėra. Nors mes žinojom su vyru, ko nespejom padaryti ar ka padarėme netaip, bet visiems to nebūtina žinoti. Ai dar žiedus užsisakinėjome Šiauliuose pas juvelyra, sumokejome labai daug (biški gailiuosi). Norėjom mandresnių, bet gavos, kad pasiėmėm tradicinius tik mano su 8 deimantukais(nes 8 metus draugavome iki vedybu) ir kiekvienų metinių proga dar po deimantuka įsidėsiu. Svečiams ant stalų dovanėlių nedėjome, bet išvykstant kiekvienam svečiui buvom nupirkę po maža šakočiuką į kurį buvom pridėję saldainių ir gražiai supakavę. Biudžeta viršijom žymiai daugiau nei planavom. Savaite prieš vestuves jau buvo tokia depresija užėjus, kad nieko nebenorėjau, ir galvojau velniam to reikia. Tokius pinigus išleist. Tačiau dabar po vestuvių, su tookiais įspūdžiais negaila nei vieno cento. Nes vyras liko nerealiai patenkintas. Visą dieną kartojo kokia aš graži smile.gif Nors buvau nemiegojus išvis nakti prieš, o visą savaitę miegojau po kokias 3-4 valanda. Visiskai nesijuto nuovargio ir miegot su vyru nuėjom 5 ryto smile.gif

sveika, nuostabus aprašymas! O kur tas apleistas loftas yra? Mane labai vilioja fotografuotis tokios vietos, bet tokių nežinau..
Atsakyti
QUOTE(Saldisaulegraza @ 2015 08 01, 17:38)

Tikrai pavarėt tiek mažai miegodami. thumbup.gif
Atsakyti
Laukiam saulytees wub.gif
Atsakyti
Tylu kažkaip čia, matyt visos švenčia biggrin.gif Arba dar tik ruošiasi vestuvėms... Įdomu kaip ten saulyteeei sekėsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 08 03, 15:59)
Tylu kažkaip čia, matyt visos švenčia  biggrin.gif  Arba dar tik ruošiasi vestuvėms... Įdomu kaip ten saulyteeei sekėsi  ax.gif

Nepamenu, ar jie isleke medaus kopineti iskart:)
Atsakyti
Musu svente jau sestadieni! wub.gif o kokius karscius pranesa, kaip nefaina, nenoriu tu kaitru schmoll.gif svajojau, kad nelytu, bet va, prisisvajojau, kad net iskept bus galima doh.gif siaip jau viska beveik susiruosem, tik nuo treciadienio visi parengiamieji darbai laukia ir grozio proceduros, penktadieni tai jauciu net miegot neisiu, nes ojej, baisu net pagalvot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(justutti @ 2015 08 03, 18:12)
Musu svente jau sestadieni! wub.gif o kokius karscius pranesa, kaip nefaina, nenoriu tu kaitru  schmoll.gif svajojau, kad nelytu, bet va, prisisvajojau, kad net iskept bus galima  doh.gif siaip jau viska beveik susiruosem, tik nuo treciadienio visi parengiamieji darbai laukia ir grozio proceduros, penktadieni tai jauciu net miegot neisiu, nes ojej, baisu net pagalvot  blink.gif

Bet labai svarbu poilsis, o ka zadat 5dieni daryt?
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 08 03, 20:11)

Svarbus poilsis, bet nezinau kiek pavyks pailset. Nes tevai is uzsienio parskrenda, juos reikes Vilniuj pasitikti, apgyvendinti. Tada manikiuras man, veliau suknele pasiimti, tada vyrui kirptis. Draugams sampana ir vaises nuvest, kad prie baznycios barmenui perduotu. Paskui dar vienus draugus vaziuosim pasveikint kurie penktadieni tuokiasi. Na tie darbukai tokie smulkus, bet vistiek visa diena uzims tie vazinejimai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(justutti @ 2015 08 03, 19:21)
Svarbus poilsis, bet nezinau kiek pavyks pailset. Nes tevai is uzsienio parskrenda, juos reikes Vilniuj pasitikti, apgyvendinti. Tada manikiuras man, veliau suknele pasiimti, tada vyrui kirptis. Draugams sampana ir vaises nuvest, kad prie baznycios barmenui perduotu. Paskui dar vienus draugus vaziuosim pasveikint kurie penktadieni tuokiasi. Na tie darbukai tokie smulkus, bet vistiek visa diena uzims tie vazinejimai wink.gif

O negalit kai kuriuos perkelt 4dieniui?smile.gif nes mes asmeniskai bandem kuo maziau 5dieni daryti, ir taip nutiko, kad mano planuotaa poilsis nuo 18h, prasidejo 22h... Ir pamenu, kaip 19h buvau sodyboje kaip nuotaka siaubune, vos neapsiverkiau net is nuovargio:D
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 08 03, 21:11)

Man kažkodėl atrodo kad jie lyg rudeniui atkelt žadėjo? Bet gal aš smarkiai klystu... ax.gif
Atsakyti