Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Vilniaus nuotakos

QUOTE(saulyteee @ 2015 07 31, 00:57)
Reklamuoju ir aš, graži jau visa ir aš wub.gif  naktinėjam.. kad rytoj naktinėt nereiktų bigsmile.gif

Prisijungsiu ir aš, nors man labiau tiktų tema 2016-ųjų nuotakos biggrin.gif Taip smagu matyti, kad Jums lieka 1 dienelė iki šventės 4u.gif Linkiu, kad viskas praeitų smagiai, sklandžiai 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz gerus zodzius 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(awrora @ 2015 07 31, 12:18)
joo, ir as jei ka, tai tik pas ja smile.gif

Aš prisiskaičiusi gerų atsiliepimų dariausi pas ją bandomąjį, nieko blogo pasakyti negaliu, labai nerealiai maloniai bendrauja, klauso, man pagrindas laikėsi puikiai ir spalva labai patiko, bet visa kita man visiškai netiko, aš net pradėjau galvoti, kad pati esu negraži, kol nenuėjau pas kitą meistrę. Aš gal nesu lengviausia klientė, nes tiksliai nežinojau, ko noriu, bet tiesiog noriu pasakyti, kad jei yra lūkestis, jog tiesiog gražiai padažys pagal veido formą, akių formą, tai taip gali ir nebūti. Dažymo metu daug kalbėjomės, taisėme makiažą - tikrai ji komunikuoja, bet tiesiog "nepagavo" mano akių kampų, mano nuomone.

Moralas kaip visada, kad reikia darytis bandomuosius ir kuo anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 07 31, 12:36)
Prisijungsiu ir aš, nors man labiau tiktų tema 2016-ųjų nuotakos  biggrin.gif  Taip smagu matyti, kad Jums lieka 1 dienelė iki šventės  4u.gif  Linkiu, kad viskas praeitų smagiai, sklandžiai  4u.gif  drinks_cheers.gif

Sveika 4u.gif kada bus jusu svente? Kur svesite?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Leyla @ 2015 07 31, 14:49)
Aš prisiskaičiusi gerų atsiliepimų dariausi pas ją bandomąjį, nieko blogo pasakyti negaliu, labai nerealiai maloniai bendrauja, klauso, man pagrindas laikėsi puikiai ir spalva labai patiko, bet visa kita man visiškai netiko, aš net pradėjau galvoti, kad pati esu negraži, kol nenuėjau pas kitą meistrę. Aš gal nesu lengviausia klientė, nes tiksliai nežinojau, ko noriu, bet tiesiog noriu pasakyti, kad jei yra lūkestis, jog tiesiog gražiai padažys pagal veido formą, akių formą, tai taip gali ir nebūti. Dažymo metu daug kalbėjomės, taisėme makiažą - tikrai ji komunikuoja, bet tiesiog "nepagavo" mano akių kampų, mano nuomone. 

Moralas kaip visada, kad reikia darytis bandomuosius ir kuo anksčiau.

Tikrai pritariu, kad reikia butinai darytis bandomuosius ir pacios meistres patars.. Vien delto, kad issiaiskinti, ko norite, kaip norite:)
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 07 31, 17:06)
Sveika 4u.gif kada bus jusu svente? Kur svesite?smile.gif
Papildyta:

Mūsų šventė dar tik kitais metais birželio 4 wub.gif Mažais žingsneliais planuojame jau, mes patys Vilniuje gyvenam, bet vestuvės vyks Druskininkuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 07 31, 15:31)
Mūsų šventė dar tik kitais metais birželio 4  wub.gif  Mažais žingsneliais planuojame jau, mes patys Vilniuje gyvenam, bet vestuvės vyks Druskininkuose  ax.gif

O ir ceremonija vyks ten?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 07 31, 18:07)
O ir ceremonija vyks ten?smile.gif

Taip, ceremonija vyks Druskininkuose, o šventė šalia Druskininkų. Kadangi MB iš Druskininkų, ir dauguma svečių bus iš ten - tai patogiau buvo ten ir organizuoti vestuves. thumbup.gif Jau pagrindinius dalykus užrezervavome (fotografą, muzikantus, sodybą, floristę), sužadėtinių kursus praėjom, dabar keletą mėnesių ramiau bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 07 31, 16:42)
Taip, ceremonija vyks Druskininkuose, o šventė šalia Druskininkų. Kadangi MB iš Druskininkų, ir dauguma svečių  bus iš ten - tai patogiau buvo ten ir organizuoti vestuves.  thumbup.gif Jau pagrindinius dalykus užrezervavome (fotografą, muzikantus, sodybą, floristę), sužadėtinių kursus praėjom, dabar keletą mėnesių ramiau bus  biggrin.gif

Greiti jus! Mes tik tokiu metu praeitais metais sodybos ieskojome, kas buvo musu nr 1:)
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 07 31, 19:13)
Greiti jus! Mes tik tokiu metu praeitais metais sodybos ieskojome, kas buvo musu nr 1:)

Na mes kai susižadėjome, buvo likę metai iki vestuvių, tad nusprendėm greičiau užsisakyti tuos svarbius dalykus, kad dar galėtume rinktis. Nes pvz. muzikantus užsisakėme praeitą savaitę ir jau keli buvo užimti, kuriuos buvome išsirinkę doh.gif Tai dabar jau ramiau, kai pagrindiniai dalykai užsakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 07 31, 17:35)
Na mes kai susižadėjome, buvo likę metai iki vestuvių, tad nusprendėm greičiau užsisakyti tuos svarbius dalykus, kad dar galėtume rinktis. Nes pvz. muzikantus užsisakėme praeitą savaitę ir jau keli buvo užimti, kuriuos buvome išsirinkę  doh.gif  Tai dabar jau ramiau, kai pagrindiniai dalykai užsakyti  biggrin.gif

Na taip, pritariu:) mums gal siek tiek lengviau buvo, nes vestuves geguze, ne taip populiaru:)
Atsakyti
saulytee, sekmes rytoj!!! Graziu akimirku wub.gif
Atsakyti
Saulytee nuostabaus laiko Jums šiandien! wub.gif 4u.gif
Atsakyti