Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Vilniaus nuotakos

QUOTE(justutti @ 2015 07 27, 07:24)
Na va, as ir jau atsigavusi po mergvakario  thumbup.gif
Mano drauges beprotes  doh.gif  biggrin.gif sestadienio rytas prasidejo skambuciu i duris, atidarius pamaciau vyra su salmu. Iteike man dezute, o ten rubeliai pasipuosti man. Pasipuosus isejau i lauka, o ten manes "britva" lauke  lotuliukas.gif  blink.gif nu ka, paveziojo jis mane apie valanda, kava pavaisino, ir nuveze pas drauges. Zinokit galvojau sirdis isoks, tokiu greiciu mane jis praveze, kad baisu prisimint. Na susitikom su panom, nuveze jos mane i sodyba, ale laukem kol seimininkai raktus atvez(sodyba nuostabi, galvojau ten ir pasiliksim). Pradejom sampana gerti ir uzpuole mane "kareiviai". Uzdejo maisa ant galvos ir isveze pagasdint. Kai grizom, apie dvi valandas jie mus "kankino", uzduotis atlikinejom ir panasiai. Buvo ziauriai linksma! Cia kaip supratau jos buvo uzsakiusios sia programa ir renginiu puslapio. Na o po sito pasilinksminimo tikrai daugiau nieko nesitikejau. O jos mane i Palanga issiveze!  wub.gif  ten manes lauke fotografe, dovanos, tortai, keksiukai, sushiai, zodziu darbo viskam suruost, idejo daug. Tas labiausiai ir pamalonino. Vakara uzbaigem klube. Sampano prigeriau uz visus metus. Visi tik state, vaisino, laimingo gyvenimo man linkejo  drinks_cheers.gif  Grizom sekmadieni. Mano mergaites super!

Kaip smagu jums buvo! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 07 26, 17:18)
Turi gal kokių nuotraukėlių iš vakar?  bigsmile.gif

Vakare kelias įkelsiu 4u.gif
QUOTE(justutti @ 2015 07 27, 07:24)

thumbup.gif wub.gif
lekiu į suknelės primatavimą ir bandomąją šukuoseną darytis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 27, 10:40)
Vakare kelias įkelsiu  4u.gif

thumbup.gif  wub.gif

Lauksiu!
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justutti @ 2015 07 27, 05:24)
Mano drauges beprotes  doh.gif  biggrin.gif sestadienio rytas prasidejo skambuciu i duris, atidarius pamaciau vyra su salmu. Iteike man dezute, o ten rubeliai pasipuosti man. Pasipuosus isejau i lauka, o ten manes "britva" lauke  lotuliukas.gif  blink.gif nu ka, paveziojo jis mane apie valanda, kava pavaisino, ir nuveze pas drauges. Zinokit galvojau sirdis isoks, tokiu greiciu mane jis praveze, kad baisu prisimint. Na susitikom su panom, nuveze jos mane i sodyba, ale laukem kol seimininkai raktus atvez(sodyba nuostabi, galvojau ten ir pasiliksim). Pradejom sampana gerti ir uzpuole mane "kareiviai". Uzdejo maisa ant galvos ir isveze pagasdint. Kai grizom, apie dvi valandas jie mus "kankino", uzduotis atlikinejom ir panasiai. Buvo ziauriai linksma! Cia kaip supratau jos buvo uzsakiusios sia programa ir renginiu puslapio. Na o po sito pasilinksminimo tikrai daugiau nieko nesitikejau. O jos mane i Palanga issiveze!  wub.gif  ten manes lauke fotografe, dovanos, tortai, keksiukai, sushiai, zodziu darbo viskam suruost, idejo daug. Tas labiausiai ir pamalonino. Vakara uzbaigem klube. Sampano prigeriau uz visus metus. Visi tik state, vaisino, laimingo gyvenimo man linkejo  drinks_cheers.gif  Grizom sekmadieni. Mano mergaites super!

Super!
Papildyta:
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 27, 08:40)
Vakare kelias įkelsiu  4u.gif

thumbup.gif  wub.gif

Pasirodysi? mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi jau -iene!!! Turejau nerealu mergvakari ir dar geresnes vestuves. Nors nakti pries vestuves net lovoj negulejau isvis nemiegojau, per svente buvo dingus elektra. Bet viskas buvo super. Visi sveciai gyre, kad geresnej sventej nera buve. Dabar pilna reikalu, bet kai tik prisesiu smulkiai papasakosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldisaulegraza @ 2015 07 27, 17:59)
As irgi jau -iene!!! Turejau nerealu mergvakari ir dar geresnes vestuves. Nors nakti pries vestuves net lovoj negulejau isvis nemiegojau, per svente buvo dingus elektra. Bet viskas buvo super. Visi sveciai gyre, kad geresnej sventej nera buve. Dabar pilna reikalu, bet kai tik prisesiu smulkiai papasakosiu wink.gif

Lauksime 4u.gif

Gal kas bandėt compeed pieštuką nuo nuospaudų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 07 27, 16:38)
Super!
Papildyta:

Pasirodysi? mirksiukas.gif

Šukuosenos 100 proc. nedarė, tik pasikilojom plaukus, pažiūrėjom kaip susukimus plaukas laiko ir pan, vėliumą pabandėm padėliot ir t.t.t tad foto nėra 4u.gif Sukneles pataisytas atsiimsiu 4dienįsmile.gif nesifotorgafavau iš naujo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 27, 17:35)
Šukuosenos 100 proc. nedarė, tik pasikilojom plaukus, pažiūrėjom kaip susukimus plaukas laiko ir pan, vėliumą pabandėm padėliot ir t.t.t tad foto nėra 4u.gif Sukneles pataisytas atsiimsiu 4dienįsmile.gif nesifotorgafavau iš naujo  4u.gif

Na tada vestuviu nakti siusi mums foto:D
Atsakyti
Afraja o Jūs ėmėte aptarnavimo paslaugas prie bažnyčios? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zydriuke @ 2015 07 27, 22:41)
Na tada vestuviu nakti siusi mums foto:D

biggrin.gif nepažadu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 27, 23:19)
Afraja o Jūs ėmėte aptarnavimo paslaugas prie bažnyčios? 4u.gif
Papildyta:

biggrin.gif nepažadu biggrin.gif

Ne, mes patikėjom porom papilstyt šampaną ir padalint prie bažnyčios. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 07 28, 08:16)
Ne, mes patikėjom porom papilstyt šampaną ir padalint prie bažnyčios. smile.gif

Suradau musu vaises prie baznycios wub.gif https://www.facebook...810473535697461
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 07 28, 18:48)
Suradau musu vaises prie baznycios wub.gif https://www.facebook...810473535697461

Labai grazu. Mums sampana pilste Publikus Kaune. Buvome paskaiciave kiek reikes sampo nupirkti, kad uztektu 60 tauriu po 150ml. Tai jie papilste ne po 150ml, o po puse taures kazkur doh.gif nu man tai nepatiko kaip atrode. ka juos dar reikia mokint kiek i taure sampo pilasi? kai tiek nedaug buvo ipilta visi labai greitai isgere ir stovejo po to tuscios panaudotos taures ant stalo, papildyti irgi nesiteike. Antra karta ko gero nesamdyciau ju.

O daugiau apie vestuves papasakosiu truputi veliau, kai laiko daugiau turesiu wink.gif
Atsakyti