Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Vilniaus nuotakos

QUOTE(saulyteee @ 2015 07 23, 21:04)
Taip.. tikiu, kad tokia būsena laikina.. migrena tik vargina labai verysad.gif 
merginos, žinau kad kalbėta, dar priminkit - iš kur paslaugas, kad papilstytų šampaną po bažnyčios, sakėtės? 4u.gif
Liepa47 papasakoki apie savo šventę bigsmile.gif

Bitės renginiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 07 24, 12:19)
Bitės renginiai thumbup.gif

Užimti jau g.gif
Papildyta:
QUOTE(justutti @ 2015 07 24, 06:47)
Neorganizuojam, baznycioj iki 15val, su visais sampano isgerimais, uztruksim. 18val balius, tai kokias 2,5val gales ka nores paveikti. Siaip sveciu ir ne vietiniu bus, ir mano visa gimine ne is vilniaus, o is uzsienio, tai gales kur nors nueit papietaut su vyro tevais, labiau susipazint(nes matesi pora kartu tik) o draugai tai kelias valandas namo gales grizt, nes balius restorane, ale vakariene, tai neuzsiemiau galvot ka jiem pora valandu paveikt. smile.gif
O vakar paskutiniam primatavime sukneles buvau, tai truputi nusivyliau Orelli. Kalbejom viena, padare kita. Smulkmenos, bet vistiek. Pvz kaspinelis gale turejo but mazas ir dirzelis plonas, o padare platu ir kaspina didesni. Sleifas nors ir minimalus, bet sake padarys sagute su kilpute, kad galeciau prisisegti reikalui esant. Tada nugaros bepatvarke, karoliuku pairusiu nesutvarke( suknele is ekspozicijos pirkau, buvo karta deveta) tai susinervinau, dabar jau tik pries vestuves viena diena, pasiimsiu ja. Tikiuos bus viskas tvarkoj, nes siaip tai labai ta suknele patenkinta esu. Paskui vakar ziedus atsiemem, gavosi 73€ brangesni nei taremes, ir kazkokie sunkus, masyvus pasirode, bet kelis kart pasimatavus visai patikt pradejo biggrin.gif na ir galiausiai su mendaus menesio kelione susitvarkem(Graikija-Rodo sala) tikiuos ten nesamones su krize nesugadins visko biggrin.gif. O daugiau liko tik smulkmenos, na tik su restorano vadovu suderint paskutinius reikalus su meniu smile.gif

Na tikėkimės padarys, taip kaip prašei 4u.gif smagu, kad jau taip sėkmingai judat bigsmile.gif
aš pirmadienį einu dėl suknelės..pagaliau pagal mano proporcijas ją taisys bigsmile.gif
Atsakyti
Saulyteee, parašyk gal Vestuvių sonatai? Gal netyčia turės vietelę laisvą smile.gif

Aš tai žinok panašiai visai jaučiuosi, kartais biggrin.gif Tokia biški išprotėjus laugh.gif
Bet aš labiausiai dėl to, kad randu kažką nesvietiškai gražaus, bet jau nebeužtenka lėšų biggrin.gif Radau tokį nesveikai gražų papuošalą į plaukus, net vyras sakė labai gražus, ko dažniausiai jis nepasako, nu bet.. ir kaina, ir siųstis reiktų iš Izraelio biggrin.gif

Mergaitės, ar kažkuri užsakėt/užsisakysit kaneles, arba macarons'us, arba varškės spurgytes? Kaip skaičiuoti svorius? Ar užsakyti vienetais? Kaneles tai taip, bet pvz macarons'us? Kaip nuspręsti, kiek vienetų skirti vienam žmogui? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(justutti @ 2015 07 24, 04:47)
Neorganizuojam, baznycioj iki 15val, su visais sampano isgerimais, uztruksim. 18val balius, tai kokias 2,5val gales ka nores paveikti. Siaip sveciu ir ne vietiniu bus, ir mano visa gimine ne is vilniaus, o is uzsienio, tai gales kur nors nueit papietaut su vyro tevais, labiau susipazint(nes matesi pora kartu tik) o draugai tai kelias valandas namo gales grizt, nes balius restorane, ale vakariene, tai neuzsiemiau galvot ka jiem pora valandu paveikt. smile.gif
O vakar paskutiniam primatavime sukneles buvau, tai truputi nusivyliau Orelli. Kalbejom viena, padare kita. Smulkmenos, bet vistiek. Pvz kaspinelis gale turejo but mazas ir dirzelis plonas, o padare platu ir kaspina didesni. Sleifas nors ir minimalus, bet sake padarys sagute su kilpute, kad galeciau prisisegti reikalui esant. Tada nugaros bepatvarke, karoliuku pairusiu nesutvarke( suknele is ekspozicijos pirkau, buvo karta deveta) tai susinervinau, dabar jau tik pries vestuves viena diena, pasiimsiu ja. Tikiuos bus viskas tvarkoj, nes siaip tai labai ta suknele patenkinta esu. Paskui vakar ziedus atsiemem, gavosi 73€ brangesni nei taremes, ir kazkokie sunkus, masyvus pasirode, bet kelis kart pasimatavus visai patikt pradejo biggrin.gif na ir galiausiai su mendaus menesio kelione susitvarkem(Graikija-Rodo sala) tikiuos ten nesamones su krize nesugadins visko biggrin.gif. O daugiau liko tik smulkmenos, na tik su restorano vadovu suderint paskutinius reikalus su meniu smile.gif

Ziaurokai... Gerai, kad pati suknele siuvaus..
Atsakyti
QUOTE(Voo @ 2015 07 24, 20:04)
Saulyteee, parašyk gal Vestuvių sonatai? Gal netyčia turės vietelę laisvą

Aš tai žinok panašiai visai jaučiuosi, kartais  biggrin.gif  Tokia biški išprotėjus  laugh.gif
Bet aš labiausiai dėl to, kad randu kažką nesvietiškai gražaus, bet jau nebeužtenka lėšų  biggrin.gif  Radau tokį nesveikai gražų papuošalą į plaukus, net vyras sakė labai gražus, ko dažniausiai jis nepasako, nu bet.. ir kaina, ir siųstis reiktų iš Izraelio 
Mergaitės, ar kažkuri užsakėt/užsisakysit kaneles, arba macarons'us, arba varškės spurgytes? Kaip skaičiuoti svorius? Ar užsakyti vienetais? Kaneles tai taip, bet pvz macarons'us? Kaip nuspręsti, kiek vienetų skirti vienam žmogui?

Man tai šiaip atsibodo jau mokėti doh.gif baisu kai tik auga auga išlaidos doh.gif vakar su vedėju per skype kalbam (šiaip labai gerai nuteikė, tikimės, kad gerai ir bus bigsmile.gif ) sako jei norėsit ilgiau dj tai kaip ir sutartyje valanda - x eurų. Aš ir atsakiau taip - "na taip". Tai jis juokėsi iš to mano pasakymo su atodūsiu biggrin.gif sakau, ai paskutinėm dienom tik mokam mokam jau nėr skirtumo kam ir kiek biggrin.gif doh.gif
Tai siųsies iš Izraelio? g.gif
Aš kažkaip dažniau pradėjau savęs klaust, kai pamatau kažką - ar man to reikia g.gif ar labai man to reikia g.gif ar nerasčiau kur pigiau g.gif ir ar tikrai labai labai reikia g.gif biggrin.gif dažnai būna ats - apseisiu biggrin.gif
Vat su auskarasi vargstu..pora turiu.. vieni jau gal tikrai ne.. kitus pirmadienį žiūrėsim g.gif doh.gif
Nežinau ir aš su tais kiekiais g.gif maždaug paimsiu, kad induose gražu būtų biggrin.gif
Papildyta:
p.s. rytoj mane išsiveža kažkas ir kažkur biggrin.gif tik žinau, kad grįšiu sekmadienį bigsmile.gif gavau ir aš jau šiandien visas instrukcijas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 24, 22:08)
Man tai šiaip atsibodo jau mokėti doh.gif 

Papildyta:
p.s. rytoj mane išsiveža kažkas ir kažkur biggrin.gif  tik žinau, kad grįšiu sekmadienį bigsmile.gif  gavau ir aš jau šiandien visas instrukcijas bigsmile.gif

Mane irgi jau biški nervina tie mokėjimai, jau kai kurių dalykų net nebesakau niekam, pati sumoku sau tyliai ir viskas biggrin.gif

Ne ne, nesisiųsiu. Turėčiau belekiek pinigų, tai tuomet jo, bet ten perkant tą papuošalą ir auskarus prisitaikius, tai išeina kažkur 450 eurų, nu tai tikrai ne vienai dienai biggrin.gif
Aš ir vis dar ieškau auskarų, grynas vargas biggrin.gif

Oi kaip smagu dėl rytojaus!! clap_1.gif Vėliau būtinai papasakok, ką draugės buvo sugalvojusios, kaip praleidot savaitgalį?? Pačio smagiausio tau laiko ir maloniausių emocijų friends.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 24, 22:08)
Man tai šiaip atsibodo jau mokėti doh.gif  baisu kai tik auga auga išlaidos doh.gif  vakar su vedėju per skype kalbam (šiaip labai gerai nuteikė, tikimės, kad gerai ir bus bigsmile.gif ) sako jei norėsit ilgiau dj tai kaip ir sutartyje valanda - x eurų. Aš ir atsakiau taip - "na taip". Tai jis juokėsi iš to mano pasakymo su atodūsiu biggrin.gif  sakau, ai paskutinėm dienom tik mokam mokam jau nėr skirtumo kam ir kiek  biggrin.gif  doh.gif 
Aš kažkaip dažniau pradėjau savęs klaust, kai pamatau kažką - ar man to reikia g.gif ar labai man to reikia g.gif ar nerasčiau kur pigiau g.gif  ir ar tikrai labai labai reikia g.gif  biggrin.gif  dažnai būna ats - apseisiu biggrin.gif
Vat su auskarasi vargstu..pora turiu.. vieni jau gal tikrai ne.. kitus pirmadienį žiūrėsim g.gif  doh.gif
Nežinau ir aš su tais kiekiais g.gif  maždaug paimsiu, kad induose gražu būtų biggrin.gif
Papildyta:
p.s. rytoj mane išsiveža kažkas ir kažkur  tik žinau, kad grįšiu sekmadienį bigsmile.gif  gavau ir aš jau šiandien visas instrukcijas bigsmile.gif

Gero mergvakario! smile.gif
Atsakyti
Grįžau thumbup.gif panos mano nereaaaalios wub.gif tikrai nesitikėjau, kad viskas taip bus gerai wub.gif užkabino ir jautrių momentų..matosi, kad galvota viskas.. taip smulkiai,..taip smagiai wub.gif wub.gif vaikščiojom po Vilnių, po man svarbius/brangius objektus - susijusius ir su mano vyru būsimu ir su jomis, ir su studijų laikas.. visa tai turėjau suprasti iš užuomenų..kas kaip kur wub.gif wub.gif atlikinėjau visokias mielas užduotis.. galiausiai kulminacija buvo lobis rastas... tai tam tikra vieta susijusi su mano brangiojo vardu wub.gif wub.gif t.y. ir su brangiuoju wub.gif o paskui lėkimas į gamtą, plaukiojimas su kateriu... wub.gif žodžiu panos padirbėjo, buvo labai labai gerai wub.gif oras irgi buvo super.. wub.gif gerai kam šį savaitgalį buvo vestuvės 4u.gif laikau kumštukus, kad kitas savaitgalis oru irgi toks būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 26, 16:25)
Grįžau thumbup.gif  panos mano nereaaaalios  wub.gif  tikrai nesitikėjau, kad viskas taip bus gerai wub.gif  užkabino ir jautrių momentų..matosi, kad galvota viskas.. taip smulkiai,..taip smagiai wub.gif  wub.gif vaikščiojom po Vilnių, po man svarbius/brangius objektus - susijusius ir su mano vyru būsimu ir su jomis, ir su studijų laikas.. visa tai turėjau suprasti iš užuomenų..kas kaip kur wub.gif  wub.gif atlikinėjau visokias mielas užduotis.. galiausiai kulminacija buvo lobis rastas... tai tam tikra vieta susijusi su mano brangiojo vardu wub.gif  wub.gif t.y. ir su brangiuoju wub.gif  o paskui lėkimas į gamtą, plaukiojimas su kateriu... wub.gif žodžiu panos padirbėjo, buvo labai labai gerai wub.gif oras irgi buvo super..  wub.gif gerai kam šį savaitgalį buvo vestuvės 4u.gif  laikau kumštukus, kad kitas savaitgalis oru irgi toks būtų 4u.gif

Turi gal kokių nuotraukėlių iš vakar? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 26, 14:25)
Grįžau thumbup.gif  panos mano nereaaaalios  wub.gif  tikrai nesitikėjau, kad viskas taip bus gerai wub.gif  užkabino ir jautrių momentų..matosi, kad galvota viskas.. taip smulkiai,..taip smagiai wub.gif  wub.gif vaikščiojom po Vilnių, po man svarbius/brangius objektus - susijusius ir su mano vyru būsimu ir su jomis, ir su studijų laikas.. visa tai turėjau suprasti iš užuomenų..kas kaip kur wub.gif  wub.gif atlikinėjau visokias mielas užduotis.. galiausiai kulminacija buvo lobis rastas... tai tam tikra vieta susijusi su mano brangiojo vardu wub.gif  wub.gif t.y. ir su brangiuoju wub.gif  o paskui lėkimas į gamtą, plaukiojimas su kateriu... wub.gif žodžiu panos padirbėjo, buvo labai labai gerai wub.gif oras irgi buvo super..  wub.gif gerai kam šį savaitgalį buvo vestuvės 4u.gif  laikau kumštukus, kad kitas savaitgalis oru irgi toks būtų 4u.gif

Kaip fainiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 26, 16:25)

Kaip miela wub.gif
Atsakyti
Na va, as ir jau atsigavusi po mergvakario thumbup.gif
Mano drauges beprotes doh.gif biggrin.gif sestadienio rytas prasidejo skambuciu i duris, atidarius pamaciau vyra su salmu. Iteike man dezute, o ten rubeliai pasipuosti man. Pasipuosus isejau i lauka, o ten manes "britva" lauke lotuliukas.gif blink.gif nu ka, paveziojo jis mane apie valanda, kava pavaisino, ir nuveze pas drauges. Zinokit galvojau sirdis isoks, tokiu greiciu mane jis praveze, kad baisu prisimint. Na susitikom su panom, nuveze jos mane i sodyba, ale laukem kol seimininkai raktus atvez(sodyba nuostabi, galvojau ten ir pasiliksim). Pradejom sampana gerti ir uzpuole mane "kareiviai". Uzdejo maisa ant galvos ir isveze pagasdint. Kai grizom, apie dvi valandas jie mus "kankino", uzduotis atlikinejom ir panasiai. Buvo ziauriai linksma! Cia kaip supratau jos buvo uzsakiusios sia programa ir renginiu puslapio. Na o po sito pasilinksminimo tikrai daugiau nieko nesitikejau. O jos mane i Palanga issiveze! wub.gif ten manes lauke fotografe, dovanos, tortai, keksiukai, sushiai, zodziu darbo viskam suruost, idejo daug. Tas labiausiai ir pamalonino. Vakara uzbaigem klube. Sampano prigeriau uz visus metus. Visi tik state, vaisino, laimingo gyvenimo man linkejo drinks_cheers.gif Grizom sekmadieni. Mano mergaites super!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justutti: 27 liepos 2015 - 06:30