Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Vilniaus nuotakos

QUOTE(justutti @ 2015 07 20, 19:28)
Iki musu vestuviu 19 dienu liko bigsmile.gif si savaitgali man nusimato mergvakaris, vyrui-kita savaitgali. ax.gif  4u.gif atrodo jau viska suplanave, susidelioja buvom, bet kuo maziau laiko lieka, tuo daugiau rupestelio doh.gif ir kazkaip jaudintis pradedu doh.gif
p.s. Pasikeites pasto slapukas? jei taip, atsiuskit kas nors dabartini smile.gif

pas mus irgi dar n+n tų darbų...atrodo nesibaigiantys doh.gif
Justutti - ar organizuojat kokios veiklos savo svečiams po santuokos ceremonijos iki šventimo, ar kas ką norės tas tą veiks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 20, 20:29)
Justutti - ar organizuojat kokios veiklos savo svečiams po santuokos ceremonijos iki šventimo, ar kas ką norės tas tą veiks? g.gif

Ką dar liko pasidaryti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 07 21, 10:16)
Ką dar liko pasidaryti?  smile.gif

Vat per pietus užsakiau užkandžių į gamtą ir saldumynų 4u.gif Liko tokie pagrinde administraciniai reikalai biggrin.gif - kalbos, susodinimo, sumigdymo planai. Dar dekorui tam tikras smulkmenas ir ne tik susipirkti, dabar susirašinėjam su vedėju, fotografe, filmuotojais, liūdininkais - deliojam dienos planus. Šiandien vykstame į sodybą su floriste. Taip pat dar reik susipirkt gaiviuosius gėrimus ir pan. 4u.gif vat tokie darbai... unsure.gif 4u.gif
Afraja - ką jūs gamtoje su palyda užkandžiavot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 18, 22:42)
Kaip būsimoms nuotakoms sekasi? bigsmile.gif 
Mūsų planas savaitgaliui - susirašyti visus reikalingus raštus, susidėlioti dienotvarkes, išsiųsti e-mail 4u.gif

Nu įdomiai sakyčiau, ir džiaugsmas, ir stresas, ir su vyru pykstamės laugh.gif
Dabar jau kai kas nors paklaustų, ar jaudinuosi, tai sakyčiau tikrai taip, nes iki šiol visi labai stebėdavosi, kad tokia rami esu biggrin.gif

O liko mums dar batai, bet aš jau radau atrodo, paprastus nude lakinius, tik dar neperku kol kas smile.gif
Nu ir dar visokias smulkmenėles paruošti, nusprendėm dovanėles svečiams daryti, vyras kokį įdomesnį gėrimą nupirkti nori, padėkos kalbas paruošti reikia ir greičiausiai bus viskas smile.gif

QUOTE(justutti @ 2015 07 20, 19:28)
Iki musu vestuviu 19 dienu liko bigsmile.gif si savaitgali man nusimato mergvakaris, vyrui-kita savaitgali. ax.gif  4u.gif atrodo jau viska suplanave, susidelioja buvom, bet kuo maziau laiko lieka, tuo daugiau rupestelio doh.gif ir kazkaip jaudintis pradedu doh.gif
p.s. Pasikeites pasto slapukas? jei taip, atsiuskit kas nors dabartini smile.gif

Iki mūsų irgi biggrin.gif

O mūsų bernvakaris-mergvakaris bus savaitė iki vestuvių, per saulytės vestuves biggrin.gif
Atsakyti
Kaip laikas bega..... doh.gif sestadieni jau vesele lotuliukas.gif visi draugai suvaziavo is visokiausiu saliu, kuriu taip ilgai nematem,taip faina vel susitikt. Liko tik kelios dienos biudzetas tik puciaisi, darbu kaupiasi. Bet nejauciu jokio streso. Kolkas. Vakar didziausia sarasa turejom su brangiuoju padaryt, bet isvykom su draugais i pirtele... thumbup.gif nieko nepadarem, ryt jau mergvakaris/bernvakaris, tai vel nieko nepadarysim. Bet nieko, kaip bus taip. Gal kas zinote, kur Vilniuje galima nusipirkti iskarto padarytu pom pom, arba to tissue popieriaus, nes per interneta jau nebeateis, o trukstu poros smile.gif Eisiu nusnusiu pietuku, ryt paselus diena bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldisaulegraza @ 2015 07 21, 15:32)
Kaip laikas bega..... doh.gif  sestadieni jau vesele  lotuliukas.gif  visi draugai suvaziavo is visokiausiu saliu, kuriu taip ilgai nematem,taip faina vel susitikt. Liko tik kelios dienos biudzetas tik puciaisi, darbu kaupiasi. Bet nejauciu jokio streso. Kolkas. Vakar didziausia sarasa turejom su brangiuoju padaryt, bet isvykom su draugais i pirtele... thumbup.gif  nieko nepadarem, ryt jau mergvakaris/bernvakaris, tai vel nieko nepadarysim. Bet nieko, kaip bus taip. Gal kas zinote, kur Vilniuje galima nusipirkti iskarto padarytu pom pom, arba to tissue popieriaus, nes per interneta jau nebeateis, o trukstu poros smile.gif Eisiu nusnusiu pietuku, ryt paselus diena bus  biggrin.gif

Grazios jums sventes, jeigu nebeuzsuksit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Voo @ 2015 07 21, 14:38)
Nu įdomiai sakyčiau, ir džiaugsmas, ir stresas, ir su vyru pykstamės  laugh.gif
Dabar jau kai kas nors paklaustų, ar jaudinuosi, tai sakyčiau tikrai taip, nes iki šiol visi labai stebėdavosi, kad tokia rami esu  biggrin.gif

O liko mums dar batai, bet aš jau radau atrodo, paprastus nude lakinius, tik dar neperku kol kas  smile.gif
Nu ir dar visokias smulkmenėles paruošti, nusprendėm dovanėles svečiams daryti, vyras kokį įdomesnį gėrimą nupirkti nori, padėkos kalbas paruošti reikia ir greičiausiai bus viskas  smile.gif
Iki mūsų irgi  biggrin.gif

O mūsų bernvakaris-mergvakaris bus savaitė iki vestuvių, per saulytės vestuves  biggrin.gif

Laikas tikrai tirpsta bigsmile.gif aš įvairiai..ir rami..ir ne... doh.gif o ko dar neperki batų? dar ieškai? g.gif

QUOTE(Saldisaulegraza @ 2015 07 21, 17:32)
Kaip laikas bega..... doh.gif  sestadieni jau vesele  lotuliukas.gif  visi draugai suvaziavo is visokiausiu saliu, kuriu taip ilgai nematem,taip faina vel susitikt. Liko tik kelios dienos biudzetas tik puciaisi, darbu kaupiasi. Bet nejauciu jokio streso. Kolkas. Vakar didziausia sarasa turejom su brangiuoju padaryt, bet isvykom su draugais i pirtele... thumbup.gif  nieko nepadarem, ryt jau mergvakaris/bernvakaris, tai vel nieko nepadarysim. Bet nieko, kaip bus taip. Gal kas zinote, kur Vilniuje galima nusipirkti iskarto padarytu pom pom, arba to tissue popieriaus, nes per interneta jau nebeateis, o trukstu poros smile.gif Eisiu nusnusiu pietuku, ryt paselus diena bus  biggrin.gif

Gražios šventės wub.gif thumbup.gif lauksim įspūdžių po šventės wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ar iš jau susituokusių buvo jausenų tokių kad.. viskas.. nieko nebenoriu unsure.gif verysad.gif paskutiniu metu nejaučiu džiaugsmo.. o tik stresas atrodo.. Tikiu, kad per savaitgalį nuotaika pasitaisys.. bet dabar labai jau nesinori nieko.. darbe milijonas darbų ir stresų..aš nuo kitos savaitės jau nebedirbsiu..o mano jaunikaitis tik nuo trečadienio.. gaila kažkaip ir jo.. daug darbų prieš atostogas..net neramu kad nespės pailsėt prieš šventę..o jis mano ramstis.. jei jis ramus ir pailsėjęs..aš ir tokia pati... tai va liūdesys verysad.gif ir šiaip kai paskutinėm dienom pakliba keli reikalai ant plauko..tai ir oras jau nebetoks..nu žinau, kad čia visuma veiksnių.. bet vis tiek liūdna verysad.gif o ir galva paskutiniu metu ištisai skauda.. žinau, kad stresas kaltas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 23 liepos 2015 - 09:23
Mergaitės gražios šventės ! clap.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 23, 09:22)
sveikos 4u.gif
ar iš jau susituokusių buvo jausenų tokių kad.. viskas.. nieko nebenoriu unsure.gif  verysad.gif paskutiniu metu nejaučiu džiaugsmo.. o tik stresas atrodo.. Tikiu, kad per savaitgalį nuotaika pasitaisys.. bet dabar labai jau nesinori nieko.. darbe milijonas darbų ir stresų..aš nuo kitos savaitės jau nebedirbsiu..o mano jaunikaitis tik nuo trečadienio.. gaila kažkaip ir jo.. daug darbų prieš atostogas..net neramu kad nespės pailsėt prieš šventę..o jis mano ramstis.. jei jis ramus ir pailsėjęs..aš ir tokia pati... tai va liūdesys verysad.gif ir šiaip kai paskutinėm dienom pakliba keli reikalai ant plauko..tai ir oras jau nebetoks..nu žinau, kad čia visuma veiksnių.. bet vis tiek liūdna verysad.gif o ir galva paskutiniu metu ištisai skauda.. žinau, kad stresas kaltas doh.gif

Normali Tavo būsena, nestresuok, viskas bus gerai ! vestuvių dieną jau būna nebesvarbios tos detalės tikrai, per daug apie jas galvoji, svarbiausia kad jūs abu būsit ir žiedus turėsit, o visa kita smulkmenos tikrai ! pamatysi wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa47: 23 liepos 2015 - 14:46
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 23, 08:22)
sveikos 4u.gif
ar iš jau susituokusių buvo jausenų tokių kad.. viskas.. nieko nebenoriu unsure.gif  verysad.gif paskutiniu metu nejaučiu džiaugsmo.. o tik stresas atrodo.. Tikiu, kad per savaitgalį nuotaika pasitaisys.. bet dabar labai jau nesinori nieko.. darbe milijonas darbų ir stresų..aš nuo kitos savaitės jau nebedirbsiu..o mano jaunikaitis tik nuo trečadienio.. gaila kažkaip ir jo.. daug darbų prieš atostogas..net neramu kad nespės pailsėt prieš šventę..o jis mano ramstis.. jei jis ramus ir pailsėjęs..aš ir tokia pati... tai va liūdesys verysad.gif ir šiaip kai paskutinėm dienom pakliba keli reikalai ant plauko..tai ir oras jau nebetoks..nu žinau, kad čia visuma veiksnių.. bet vis tiek liūdna verysad.gif o ir galva paskutiniu metu ištisai skauda.. žinau, kad stresas kaltas doh.gif

Oi man buvo.. Likus vos savaitei, po to kelioms dienoms norejau viska atsaukti..
O man irgi nebuvo linksmoji, nes turejo but kaip tik mm, tada dar persalau, bet nieko! Atejo ta diena ir buvau be gali laiminga, kad ji atejo!!!
Tai gi aukstyn galva!!!
Atsakyti
QUOTE(Liepa47 @ 2015 07 23, 15:48)
Mergaitės gražios šventės ! clap.gif
Papildyta:
Normali Tavo būsena, nestresuok, viskas bus gerai ! vestuvių dieną jau būna nebesvarbios tos detalės tikrai, per daug apie jas galvoji, svarbiausia kad jūs abu būsit ir žiedus turėsit, o visa kita smulkmenos tikrai ! pamatysi wink.gif  4u.gif

QUOTE(Zydriuke @ 2015 07 23, 16:37)
Oi man buvo.. Likus vos savaitei, po to kelioms dienoms norejau viska atsaukti..
O man irgi nebuvo linksmoji, nes turejo but kaip tik mm, tada dar persalau, bet nieko! Atejo ta diena ir buvau be gali laiminga, kad ji atejo!!!
Tai gi aukstyn galva!!!

Taip.. tikiu, kad tokia būsena laikina.. migrena tik vargina labai verysad.gif
merginos, žinau kad kalbėta, dar priminkit - iš kur paslaugas, kad papilstytų šampaną po bažnyčios, sakėtės? 4u.gif
Liepa47 papasakoki apie savo šventę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 20, 19:29)

Neorganizuojam, baznycioj iki 15val, su visais sampano isgerimais, uztruksim. 18val balius, tai kokias 2,5val gales ka nores paveikti. Siaip sveciu ir ne vietiniu bus, ir mano visa gimine ne is vilniaus, o is uzsienio, tai gales kur nors nueit papietaut su vyro tevais, labiau susipazint(nes matesi pora kartu tik) o draugai tai kelias valandas namo gales grizt, nes balius restorane, ale vakariene, tai neuzsiemiau galvot ka jiem pora valandu paveikt. smile.gif
O vakar paskutiniam primatavime sukneles buvau, tai truputi nusivyliau Orelli. Kalbejom viena, padare kita. Smulkmenos, bet vistiek. Pvz kaspinelis gale turejo but mazas ir dirzelis plonas, o padare platu ir kaspina didesni. Sleifas nors ir minimalus, bet sake padarys sagute su kilpute, kad galeciau prisisegti reikalui esant. Tada nugaros bepatvarke, karoliuku pairusiu nesutvarke( suknele is ekspozicijos pirkau, buvo karta deveta) tai susinervinau, dabar jau tik pries vestuves viena diena, pasiimsiu ja. Tikiuos bus viskas tvarkoj, nes siaip tai labai ta suknele patenkinta esu. Paskui vakar ziedus atsiemem, gavosi 73€ brangesni nei taremes, ir kazkokie sunkus, masyvus pasirode, bet kelis kart pasimatavus visai patikt pradejo biggrin.gif na ir galiausiai su mendaus menesio kelione susitvarkem(Graikija-Rodo sala) tikiuos ten nesamones su krize nesugadins visko biggrin.gif. O daugiau liko tik smulkmenos, na tik su restorano vadovu suderint paskutinius reikalus su meniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justutti: 24 liepos 2015 - 05:56