QUOTE(saulyteee @ 2015 07 20, 19:29)
pas mus irgi dar n+n tų darbų...atrodo nesibaigiantys
Justutti - ar organizuojat kokios veiklos savo svečiams po santuokos ceremonijos iki šventimo, ar kas ką norės tas tą veiks?
Neorganizuojam, baznycioj iki 15val, su visais sampano isgerimais, uztruksim. 18val balius, tai kokias 2,5val gales ka nores paveikti. Siaip sveciu ir ne vietiniu bus, ir mano visa gimine ne is vilniaus, o is uzsienio, tai gales kur nors nueit papietaut su vyro tevais, labiau susipazint(nes matesi pora kartu tik) o draugai tai kelias valandas namo gales grizt, nes balius restorane, ale vakariene, tai neuzsiemiau galvot ka jiem pora valandu paveikt.
O vakar paskutiniam primatavime sukneles buvau, tai truputi nusivyliau Orelli. Kalbejom viena, padare kita. Smulkmenos, bet vistiek. Pvz kaspinelis gale turejo but mazas ir dirzelis plonas, o padare platu ir kaspina didesni. Sleifas nors ir minimalus, bet sake padarys sagute su kilpute, kad galeciau prisisegti reikalui esant. Tada nugaros bepatvarke, karoliuku pairusiu nesutvarke( suknele is ekspozicijos pirkau, buvo karta deveta) tai susinervinau, dabar jau tik pries vestuves viena diena, pasiimsiu ja. Tikiuos bus viskas tvarkoj, nes siaip tai labai ta suknele patenkinta esu. Paskui vakar ziedus atsiemem, gavosi 73 brangesni nei taremes, ir kazkokie sunkus, masyvus pasirode, bet kelis kart pasimatavus visai patikt pradejo
na ir galiausiai su mendaus menesio kelione susitvarkem(Graikija-Rodo sala) tikiuos ten nesamones su krize nesugadins visko
. O daugiau liko tik smulkmenos, na tik su restorano vadovu suderint paskutinius reikalus su meniu