Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Vilniaus nuotakos

QUOTE(Afraja @ 2015 07 15, 17:42)
Oho, tai ko jums išvis taip ilgai laukt???? g.gif

Na siaip sutartis iki 3 men daro, bet as grisiu tik tokiu metu;) nes rugpjucio gale laaaabai brangu;))
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 07 15, 16:25)
Mergaitės, kurios tuokėtės gegužę, gal jau turit gražių nuotraukyčių?  ax.gif

Musiskes tai po keliu savaiciu jau atidave, nes dar nesezonas buvo tai darbo nebuvo wink.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pusheen @ 2015 07 15, 21:30)
Musiskes tai po keliu savaiciu jau atidave, nes dar nesezonas buvo tai darbo nebuvo wink.gif  wub.gif

P.S. paskaiciau kad merginos pergyvena del lietaus ir plano B. Cia buvo ne viena kuri tuokes geguzes 15, man atrode kad bus pasaulio pabaiga jei lis, nes fotosesija tik atvirose vietose.. Ir ka ... Ir lijo ir krusa buvo.. Pasiemem sketi ir visa fotosesija po lietum padarem, tai su skeciu tai be jo jei kiek apstoja wink.gif svarbiausia jusu paciu nusiteikimas, kaip man anyta sake, vestuviu diena ir salta nebus ir lietus netrukdys.. Taip ir buvo.. Nors lauke buvo 5 laipsniai ir visa diena su menkais sustojimais lijo, nei lietus nei saltis netrukde:) tai daugiau posityvumo!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusheen @ 2015 07 15, 22:36)
Musiskes tai po keliu savaiciu jau atidave, nes dar nesezonas buvo tai darbo nebuvo wink.gif  wub.gif
Papildyta:
P.S. paskaiciau kad merginos pergyvena del lietaus ir plano B. Cia buvo ne viena kuri tuokes geguzes 15, man atrode kad bus pasaulio pabaiga jei lis, nes fotosesija tik atvirose vietose.. Ir ka ... Ir lijo ir krusa buvo.. Pasiemem sketi ir visa fotosesija po lietum padarem, tai su skeciu tai be jo jei kiek apstoja wink.gif svarbiausia jusu paciu nusiteikimas, kaip man anyta sake, vestuviu diena ir salta nebus ir lietus netrukdys.. Taip ir buvo.. Nors lauke buvo 5 laipsniai ir visa diena su menkais sustojimais lijo, nei lietus nei saltis netrukde:) tai daugiau posityvumo!!  4u.gif  4u.gif

Pozityvumas yra 4u.gif dėl mūsų abejų mažiau pergyvenimo ir su skėčiais ir kavinėje ir t.t. galima. Man labiau rūpi draugai.. kur su jais g.gif šiaip jie bus užimti, bet apie 45 min. šiai dienai yra numatytas piknikas.. tad klaustukas jei lis..kaip tada bus 4u.gif
parodysi foto? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 15, 20:57)
Pozityvumas yra 4u.gif  dėl mūsų abejų mažiau pergyvenimo ir su skėčiais ir kavinėje ir t.t. galima. Man labiau rūpi draugai.. kur su jais g.gif  šiaip jie bus užimti, bet apie 45 min. šiai dienai yra numatytas piknikas.. tad klaustukas jei lis..kaip tada bus 4u.gif
parodysi foto? bigsmile.gif

Rmt, Pusheen, imesk keleta foto;)na apie 10 lotuliukas.gif idomu butu paziuret;)
Atsakyti
QUOTE(Pusheen @ 2015 07 15, 22:36)
Papildyta:
P.S. paskaiciau kad merginos pergyvena del lietaus ir plano B. Cia buvo ne viena kuri tuokes geguzes 15, man atrode kad bus pasaulio pabaiga jei lis, nes fotosesija tik atvirose vietose.. Ir ka ... Ir lijo ir krusa buvo.. Pasiemem sketi ir visa fotosesija po lietum padarem, tai su skeciu tai be jo jei kiek apstoja wink.gif svarbiausia jusu paciu nusiteikimas, kaip man anyta sake, vestuviu diena ir salta nebus ir lietus netrukdys.. Taip ir buvo.. Nors lauke buvo 5 laipsniai ir visa diena su menkais sustojimais lijo, nei lietus nei saltis netrukde:) tai daugiau posityvumo!!  4u.gif  4u.gif

Aš ir pritariu merginoms, įkelk. thumbup.gif
Atsakyti
Mano jaunikaitis vakar gavo laišką.. kur turi būti kitą savaitgalį ir ką turi turėti biggrin.gif bigsmile.gif darosi idomu jau.. ką ten tie draugai mūsų prigalvojo bigsmile.gif tai jau kitą savaitgalį būsim atskirai su jaunikaičiu, nes jam reiks į kitą miestą nuvykt bigsmile.gif įdomu kas manęs laukia rolleyes.gif
p.s. o laišką popierinį gavo..tai buvo įvykis, kai kažkas siunčiam manajam laišką..o rašysena moteriška lotuliukas.gif bet kai atplėšė - supratom bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 17 liepos 2015 - 08:24
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 17, 09:22)
Mano jaunikaitis vakar gavo laišką.. kur turi būti kitą savaitgalį ir ką turi turėti biggrin.gif  bigsmile.gif  darosi idomu jau.. ką ten tie draugai mūsų prigalvojo bigsmile.gif  tai jau kitą savaitgalį būsim atskirai su jaunikaičiu, nes jam reiks į kitą miestą nuvykt bigsmile.gif įdomu kas manęs laukia rolleyes.gif
p.s. o laišką popierinį gavo..tai buvo įvykis, kai kažkas siunčiam manajam laišką..o rašysena moteriška lotuliukas.gif bet kai atplėšė - supratom bigsmile.gif

Nusimato jums abiems ateinantis savaitgalis geras. bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip būsimoms nuotakoms sekasi? bigsmile.gif
Mūsų planas savaitgaliui - susirašyti visus reikalingus raštus, susidėlioti dienotvarkes, išsiųsti e-mail 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 18, 20:42)
Kaip būsimoms nuotakoms sekasi? bigsmile.gif 
Mūsų planas savaitgaliui - susirašyti visus reikalingus raštus, susidėlioti dienotvarkes, išsiųsti e-mail 4u.gif

O tai tau ne si savaitgali mergvakaris?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 07 19, 10:52)
O tai tau ne si savaitgali mergvakaris?smile.gif

Kitą savaitgalį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 19, 11:42)
Kitą savaitgalį  bigsmile.gif

Bus smagu:)
Vakar vede mano pirmasis vaikinas, tai jie labai taupe, sodyba per pazistamus, fotografas pazistamas, visas dekoracijas patys dare ir t.t. Sake papasakos, ar apsimoka taupyt.
Musu atveju, mes pazistamu neturejom..
Atsakyti
Iki musu vestuviu 19 dienu liko bigsmile.gif si savaitgali man nusimato mergvakaris, vyrui-kita savaitgali. ax.gif 4u.gif atrodo jau viska suplanave, susidelioja buvom, bet kuo maziau laiko lieka, tuo daugiau rupestelio doh.gif ir kazkaip jaudintis pradedu doh.gif
p.s. Pasikeites pasto slapukas? jei taip, atsiuskit kas nors dabartini smile.gif
Atsakyti