QUOTE(Voo @ 2015 07 13, 19:31)
Galvoja, kad nieko nespėsim
Nieko sau, saulyteee, tikrai reik būti labai atidiems
Mano tai pirmas klausimas buvo administratorei, ar tą dieną būsim vieni, tai sakė galim nepergyventi, nieko daugiau nebus.
Nu ir su tuo vedėju
Kažkaip aš daug iš ko girdžiu neigiamų atsiliepimų apie vedėjus, matyt mažai kuris tikrai yra profesionalus. Neseniai irgi buvom draugų vestuvėse, mums atrodė, kad vedėjas kaip ir nieko, bet vėliau draugai sakė, kad daug ko nepadarė, ką buvo sutarę, užtat pas mus vedėjo nebus
O šiaip aš jau rimtai pavargau nuo to planavimo
Ir atsiranda dar visokių tokių staigmenų netikėtų, tik dabar va atrašė iš vienos kirpyklos, kad nebeturi laisvų vietų priimti vyriškam kirpimui, nors parašiau jiems prieš gerą mėnesį, dar ten visokių trukdžių su indų nuoma, žodžiu
Ai, ir dar lietų praneša, nais
O tau saulytee tai gražų orą žada, bent jau kol kas
Susiradai jau papuošalus?
Aš tai strigau su bateliais, nu niekaip nerandu, arba už kosminę kainą, arba nieko. Aišku aš vėliau juos parduočiau, bet vis tiek gaila daug mokėti
Nieko sau, saulyteee, tikrai reik būti labai atidiems
Mano tai pirmas klausimas buvo administratorei, ar tą dieną būsim vieni, tai sakė galim nepergyventi, nieko daugiau nebus.
Nu ir su tuo vedėju
Kažkaip aš daug iš ko girdžiu neigiamų atsiliepimų apie vedėjus, matyt mažai kuris tikrai yra profesionalus. Neseniai irgi buvom draugų vestuvėse, mums atrodė, kad vedėjas kaip ir nieko, bet vėliau draugai sakė, kad daug ko nepadarė, ką buvo sutarę, užtat pas mus vedėjo nebus
O šiaip aš jau rimtai pavargau nuo to planavimo
Ir atsiranda dar visokių tokių staigmenų netikėtų, tik dabar va atrašė iš vienos kirpyklos, kad nebeturi laisvų vietų priimti vyriškam kirpimui, nors parašiau jiems prieš gerą mėnesį, dar ten visokių trukdžių su indų nuoma, žodžiu
Ai, ir dar lietų praneša, nais
O tau saulytee tai gražų orą žada, bent jau kol kas
Susiradai jau papuošalus?
Aš tai strigau su bateliais, nu niekaip nerandu, arba už kosminę kainą, arba nieko. Aišku aš vėliau juos parduočiau, bet vis tiek gaila daug mokėti
Su batais mums buvo sunkiau nei su pagrindiniais aprėdais.. Bet aš ne baltų ieškojau:) O patogių kūno spalvos ir pan. Kiek man teko bendrauti, tai dabar labai daug kas kratosi atsakomybės iš tų žmonių, susijusių su vestuvėmis. Na, bandom gal kai taupyti, taip ir išeina, bet vedėjui netaupome, na žodžiu. Čia vienoje kepykloj man atsisakė keksą sutepti su kremu, kaip kad būtų naked cake atveju. Tipo užsakinėti siūlė neragavus, o kepykla tai žinoma. Jie kepa ne vienąkart naked cake bet paragauti neduoda