Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Vilniaus nuotakos

QUOTE(Voo @ 2015 07 13, 19:31)
Galvoja, kad nieko nespėsim  biggrin.gif

Nieko sau, saulyteee, tikrai reik būti labai atidiems  unsure.gif
Mano tai pirmas klausimas buvo administratorei, ar tą dieną būsim vieni, tai sakė galim nepergyventi, nieko daugiau nebus.

Nu ir su tuo vedėju  blink.gif

Kažkaip aš daug iš ko girdžiu neigiamų atsiliepimų apie vedėjus, matyt mažai kuris tikrai yra profesionalus. Neseniai irgi buvom draugų vestuvėse, mums atrodė, kad vedėjas kaip ir nieko, bet vėliau draugai sakė, kad daug ko nepadarė, ką buvo sutarę, užtat pas mus vedėjo nebus  biggrin.gif

O šiaip aš jau rimtai pavargau nuo to planavimo  biggrin.gif
Ir atsiranda dar visokių tokių staigmenų netikėtų, tik dabar va atrašė iš vienos kirpyklos, kad nebeturi laisvų vietų priimti vyriškam kirpimui, nors parašiau jiems prieš gerą mėnesį, dar ten visokių trukdžių su indų nuoma, žodžiu  biggrin.gif
Ai, ir dar lietų praneša, nais  biggrin.gif

O tau saulytee tai gražų orą žada, bent jau kol kas  smile.gif
Susiradai jau papuošalus?

Aš tai strigau su bateliais, nu niekaip nerandu, arba už kosminę kainą, arba nieko. Aišku aš vėliau juos parduočiau, bet vis tiek gaila daug mokėti  biggrin.gif

Su batais mums buvo sunkiau nei su pagrindiniais aprėdais.. Bet aš ne baltų ieškojau:) O patogių kūno spalvos ir pan. Kiek man teko bendrauti, tai dabar labai daug kas kratosi atsakomybės iš tų žmonių, susijusių su vestuvėmis. Na, bandom gal kai taupyti, taip ir išeina, bet vedėjui netaupome, na žodžiu. Čia vienoje kepykloj man atsisakė keksą sutepti su kremu, kaip kad būtų naked cake atveju. Tipo užsakinėti siūlė neragavus, o kepykla tai žinoma. Jie kepa ne vienąkart naked cake bet paragauti neduoda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leyla: 13 liepos 2015 - 19:51
QUOTE(Voo @ 2015 07 13, 19:31)

Nieko sau, saulyteee, tikrai reik būti labai atidiems  unsure.gif
Mano tai pirmas klausimas buvo administratorei, ar tą dieną būsim vieni, tai sakė galim nepergyventi, nieko daugiau nebus.

O šiaip aš jau rimtai pavargau nuo to planavimo  biggrin.gif
Ir atsiranda dar visokių tokių staigmenų netikėtų, tik dabar va atrašė iš vienos kirpyklos, kad nebeturi laisvų vietų priimti vyriškam kirpimui, nors parašiau jiems prieš gerą mėnesį, dar ten visokių trukdžių su indų nuoma, žodžiu  biggrin.gif
Ai, ir dar lietų praneša, nais  biggrin.gif

O tau saulytee tai gražų orą žada, bent jau kol kas  smile.gif
Susiradai jau papuošalus?

Aš tai strigau su bateliais, nu niekaip nerandu, arba už kosminę kainą, arba nieko. Aišku aš vėliau juos parduočiau, bet vis tiek gaila daug mokėti  biggrin.gif

Žinok ir mums sakė, kad vila bus mūsų biggrin.gif dar prieš tai už kitas patalpas susimokėjom, kad ji tikrai būtų mūsų biggrin.gif ir apie tą patalpą, kur dabar bus krikštynos, pasakojo, kaip ten persirengia vedėjai, muzikantai ir t.t. Bet... jei neįrašai.. tai rezultate būna kitaip... manasis giliai įsitikinęs, kad jie mus išdūrė doh.gif laimei bent kaip ir neblogai viskas baigiasi 4u.gif
Bijom džiaugtis oru...nes jis tikrai labai keičiasi.. labai norėčiau, kad būtų taip kaip rodo dabar, bet stengiuosi nežiūrėti, nes kaip bus.. nieks nežino 4u.gif galvojam planą B kur dėtis su draugais jei lyja.. g.gif gal kas kokias erdves žinot Vilniuje g.gif ?
Ar jau susiradot, kad kirps? kažko mandro norit? 4u.gif
Papuošalai turėtų atkeliauti šią savaitę..pas vieną auksarankę užsisakiau.. auskariukų dar gal kitų reiks..nežinau..žiūrėsiu kai gausiu 4u.gif
O tu baltų ieškai? g.gif
QUOTE(Leyla @ 2015 07 13, 20:50)
Kiek man teko bendrauti, tai dabar labai daug kas kratosi atsakomybės iš tų žmonių, susijusių su vestuvėmis. Na, bandom gal kai taupyti, taip ir išeina, bet vedėjui netaupome, na žodžiu. Čia vienoje kepykloj man atsisakė keksą sutepti su kremu, kaip kad būtų naked cake atveju. Tipo užsakinėti siūlė neragavus, o kepykla tai žinoma. Jie kepa ne vienąkart naked cake bet paragauti neduoda  doh.gif

O vat įdomu..kada skaitosi taupymas..kada ne.. kaip žinot kur ta "pigi" riba ir kur ne? g.gif
Mes nuoga iš Liu patty 4u.gif bet taip, ne daug kas juos gamina... ragainė gamina, bet bent mums prastokas pasirodė ten jis 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Vestuvių išvakarėse mes, tėvai ir kiti keli artimieji apsistojome jau sodyboje. Ten truputį pavakarojome mes nuėjome miegot, o kitgi likę tvarkytis rytdienos rūbų. Vestuvių rytas buvo linksmas, niekad nemaniau, kad per vestuves teks praustis po šaltu dušu, bet ką jau darysi teko greit suktis. (Sodybos šeimininkai pamiršo įjungti vandens šildyuvus.) Kaip ir buvau sutarusi šukuosenų meistrė pasirodė prieš 7 val. ryto ir pradėjo mane puošt. Tuo metu jau ir likusieji atsibudo ir prasidėjo šurmulys vieni vieną daro tvarkos kiti kavytes daro ir. T.t. bigsmile.gif Prieš 8 atvyko ir likusios poros, kurie kėlės 3val nakties ir išvyko iš kito Lietuvos galo. Taip pat laiku atvyko ir makiažistė ir pradėjo grąžint mus paeiliui. Grožio procedūras baigėm apie 11 val. Fotografas jau buvo atvykęs ir kol mes panelės puošėmės jis jau buvo su vaikinais užsiėmęs lauke fotografavosi. Kai prnešiau, kad eisiu rengtis tai fotografas padarė ir mano pasiruošimo fotosesiją.
O tuo metu vedėjas jau ėjo ir varė visus aplinkinius iš kantrybės, mat smarkiai veluojam ir jis nebespės visko atlikt ko yra pasiruošęs. (Mes manom, kad turėtų nedaryt iš to problemos o tiesiog improvizuoti.)
Tansportas sodyboje turėjo pasirodyt 11.30, kad spėtų poros papuošt ir viską susinešt. Bet pasiklydo ir nuvyko į kitą kaimą tokiu pat pavadinimu. Tai uošviui teko paplušėt greit surasti jį ir parodyt kelią. Bet viskas gerai 11.50 autobusas buvo vietoj ir viską suspėjom. Prieš pat išvykstant iš sodybos pabroliai pasipuošė butonjerėm, o pamergės gyvų gėlių apyrankėm. Jos tikrai buvo labai gražios ir net tokia karštą dieną puikiai išlaikė iki pat vakaro!
12.15 pajudėjom link Vilniaus metrikacijos skyriaus, ten laikas regitruotas buvo 13.30. Atvykom kiek anksčiau 13.05 tad dar kaip ir matėt paštuke truputi spėjom pakalbėt su lryto žurnaliste ir tada jau nuėjom į vidų. Ką galiu pasakyt, ten tikrai tikras konvejeris. Įėjus į pačią salę paleidžią maršą, bet jis taip jau negražiai skamba. Tai mes toi salėj pabuvom gal kokias 5 min ir jau išėjom lauk. Prie santuokos rūmų yra toks kaip parkelis tai ten nuėję iššovėm šampaniuką ir šakotį atsidarę vaišinomės. Po to truputį turėjom fotosesijos prie santuokos rūmų šone prie medžių (kartu su poromis). Ir traukėm į Bernardinų parką. Mus paleido kiek toliau nuo jo ir iki jo ėjom pėstute siaurom senamisčio gatvelėm. Tai čia užtrukom jau ilgiau virš valandos. Ir po to traukėm jau į Bažnyčią. Keista, bet visai nesijaudinau atrodė, kad tai įprasta.. biggrin.gif Mane į vidų vedė tėtis o būsimasis su liudininkais ir poromis jau stovėjo pasiruošę. Tik vedėjas vėl pridirbo pradįėjo eit priekį mūsų, nors žadėjo pasitraukt ir nueiti šonu. Mus tuokė Bernardas, tai tiek mums tieks visiems jis labai patiko ir gyrė jį už nuoširdumą. Ceremoniją pravedė tikrai laba labai jaukią. Prie bažnyčios užtrukom apie pusvalandį, poros vaišino svečiu šampanu ir kas norėjo galėjo paveiksluotis su mumis.
Toliau vykom fotosesijai po tiltu tai ten jau mes paveikslavomės o poros pačios sau susigalvojo veiklos, o dar toliau traukėm iki katedros ten ir pasifotkino. Ir tada jau traukėm į Trakus. Ten turėjom gan ilgą fotosesiją tiek vieni patys tiek ir su poromis. Kadangi tiek man tiek liudininkei batai nutrynė kojas, po visur vaksčiojom basom.
Į sodybą gryžom praktiškai pagal dienos planą 19.30 val. Ten mūsų laukė susirinkę jau visi svečiai. Tai kol nuėjom iki svečių buvo vienas dar žaidimas ir tada tėveliai jau pasitiko mus. Pasidarėm 10 min pertraukėlę ir patraukėm iki kambarių kas į wc kas taip ką apsitvarkyt. Ir tada jau kai išėjom vyko sveikinimai. O po jų jau ėjom persirengt, nes nebeištveriau karčio.(Nors planavau pakeist suknelę tik apie 22val). Visą atsigavę iš po dušų ir pasigražinę( čia apie poras ir mus kalbu) gryžom į salę, kur mūsų jau laukė svečiai susėdę už stalų. Na ir ten jau vyko palinkėjimai , valgymai, žaidimai ir t.t. Mes su vyru dar turėjom fotosesijas saulei leidžiantis ir nakti visiškoj tamsoj. 12 valandą į dangų leidom led balionus, šokom pirmą šokį ir ėjom valgyt torto. wub.gif
O toliau jau visi paliko atsipalaidavę tai ir šokiai suintensyvėjo ir visa kita. Kartu su visais svečiais "atsipalaidavo" ir mūsų vedėjas (nors kai kurie sakė jog matė, kad jis ir anksčiau po čerkutę baltos įkaldavo) drinks_cheers.gif Buvo ir tokių svečių kas visai nemiegojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afraja: 14 liepos 2015 - 09:37
QUOTE(Afraja @ 2015 07 14, 10:35)

Taip smagiai viskas wub.gif vat tokio ryto ir aš noriu..to rytinio pasiruošimo.. visų šurmulio wub.gif
vedėjas tai tikrai neprofesionalus.. doh.gif
o gal galėtum dar ir detales surašyti, kokia sodyba, koks vedėjas, iš kur saldumynus užssisakėt, ką ėmėt užkandžiams, kur Trakuose fotografavotės, po kokiu tiltu Vilniuje turėjote fotosesiją? ir t.tt. blush2.gif man taip viskas aktualu.. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Leyla @ 2015 07 13, 20:50)
Su batais mums buvo sunkiau nei su pagrindiniais aprėdais.. Bet aš ne baltų ieškojau:) O patogių kūno spalvos ir pan.

Aha, mums irgi vargas su tais batais, abu nerandam. Man tai bet kokie tiktų, balti, nude, pilkšvi, tik kad būtų gražūs biggrin.gif

QUOTE(saulyteee @ 2015 07 13, 22:16)
Bijom džiaugtis oru...nes jis tikrai labai keičiasi.. labai norėčiau, kad būtų taip kaip rodo dabar, bet stengiuosi nežiūrėti, nes kaip bus.. nieks nežino 4u.gif  galvojam planą B kur dėtis su draugais jei lyja.. g.gif gal kas kokias erdves žinot Vilniuje g.gif ?
Ar jau susiradot, kad kirps? kažko mandro norit? 4u.gif
Papuošalai turėtų atkeliauti šią savaitę..pas vieną auksarankę užsisakiau.. auskariukų dar gal kitų reiks..nežinau..žiūrėsiu kai gausiu 4u.gif
O tu baltų ieškai? g.gif

O vat įdomu..kada skaitosi taupymas..kada ne.. kaip žinot kur ta "pigi" riba ir kur ne? g.gif

Aš ir neįsivaizduoju, kur reiks dėtis, jei tikrai lis verysad.gif Bet mes būsim tik dviese, su fotografais, tai parašiau vakar jiems laišką, kad jie kažką patartų.
Turėsim atsarginį variantą tik prie bažnyčios, staigiai išnuomoti kažkokią pastogę, jei matysim, kad rytas apsiniaukęs, bet kur paskui fotografuotis, tai neturiu numanymo unsure.gif

Jo, suradau, užrašiau staigiai pas Kirpimo meistrus, nes iš tokių žinomesnių, su gerais atsiliepimais, tik ten buvo laisvų vietų. Mes kai ne vilniečiai, tai viską renkamės pagal atsiliepimus, ką draugai rekomenduoja ir panašiai, ir dar aišku buvo svarbu, kad būtų Senamiesty, nes ten bažnyčia, viešbutis, tai norim kuo mažesniu atstumu važinėt. Ne ne, nieko mandro tikrai biggrin.gif Bet kai pas maniškį plaukai nėra visai visai trumpi, tai ne visi gražiai nukerpa.

O papuošalų tai išvis nežinau, kokių reiktų unsure.gif Aš noriu labai visko minimaliai, tai greičiausiai reiks tik auskarų, bet norėtųs kokių įdomesnių, su cinkeliu, didelių gal, nebūtinai baltų, nu tai tokių nerandu biggrin.gif

Aš manau dėl vedėjo, reikia labai žiūrėti žmonių atsiliepimus, patikrinti FB, Youtube. Kai mes pradžioj galvojom užsakyti vedėją, tai atrinkau kokius penkis pagal gerus atsiliepimus, tada su visais susirašinėjau, ir jau vien iš laiškų matosi, kokia žmogaus kultūra, kaip bendrauja ir panašiai, tai jau tuomet kokie du man iškart atkrito. Liko vienas, kuris labiausiai mums patiko, bet kai papasakojom, kokia mūsų šventės vizija, tai jis pats mums patarė, kad vedėjas mums nereikalingas, sakė ir jis savo vestuvėms neimtų vedėjo, bet aišku jis pats turi tą talentą biggrin.gif Tai va išėjo taip, kad užsisakėm tik dj'ų iš jo komandos, bet buvom susitikę ir su juo pačiu, tai neapsirikom, esu tikra jis būtų fantastiškas vedėjas, visas FB lūžta nuo pagyrimų ir padėkų jam. Tai va kai buvom susitikę, jis visąlaik mums pasakojo, kokias klaidas daro jaunieji, dalino patarimus dėl vakaro vedimo, pasakojo žaidimus, tai tik geriausi žodžiai apie jį rolleyes.gif

Na, o dėl kainų, tai mano manymu, jei vedėjas paprašytų už savo darbą kokių trijų šimtų eutų, o dar jei pats vėliau ir dj'um dirbtų, tai labai man keltų įtarimą biggrin.gif

QUOTE(Afraja @ 2015 07 14, 10:35)

Kaip fainai wub.gif

Bet nepavargot labai? Nes nuskambėjo kaip labai intensyvi diena biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 07 14, 08:35)
Labas  4u.gif
Vestuvių išvakarėse mes, tėvai ir kiti keli artimieji apsistojome jau sodyboje. Ten truputį pavakarojome mes nuėjome miegot, o kitgi likę tvarkytis rytdienos rūbų. Vestuvių rytas buvo linksmas, niekad nemaniau, kad per vestuves teks praustis po šaltu dušu, bet ką jau darysi teko greit suktis. (Sodybos šeimininkai pamiršo įjungti vandens šildyuvus.) Kaip ir buvau sutarusi šukuosenų meistrė pasirodė prieš 7 val. ryto ir pradėjo mane puošt. Tuo metu jau ir likusieji atsibudo ir prasidėjo šurmulys vieni vieną daro tvarkos kiti kavytes daro ir. T.t.  bigsmile.gif  Prieš 8 atvyko ir likusios poros, kurie kėlės 3val nakties ir išvyko iš kito Lietuvos galo. Taip pat laiku atvyko ir makiažistė ir pradėjo grąžint mus paeiliui. Grožio procedūras baigėm apie 11 val. Fotografas jau buvo atvykęs ir kol mes panelės puošėmės jis jau buvo su vaikinais užsiėmęs lauke fotografavosi. Kai prnešiau, kad eisiu rengtis tai fotografas padarė ir mano pasiruošimo fotosesiją.
O tuo metu vedėjas jau ėjo ir varė visus aplinkinius iš kantrybės, mat smarkiai veluojam ir jis nebespės visko atlikt ko yra pasiruošęs. (Mes manom, kad turėtų nedaryt iš to problemos o tiesiog improvizuoti.)
Tansportas sodyboje turėjo pasirodyt 11.30, kad spėtų poros papuošt ir viską susinešt. Bet pasiklydo ir nuvyko į kitą kaimą tokiu pat pavadinimu. Tai uošviui teko paplušėt greit surasti jį ir parodyt kelią. Bet viskas gerai 11.50 autobusas buvo vietoj ir viską suspėjom. Prieš pat išvykstant iš sodybos pabroliai pasipuošė butonjerėm, o pamergės gyvų gėlių apyrankėm. Jos tikrai buvo labai gražios ir net tokia karštą dieną puikiai išlaikė iki pat vakaro!
12.15 pajudėjom link Vilniaus metrikacijos skyriaus, ten laikas regitruotas buvo 13.30. Atvykom kiek anksčiau 13.05 tad dar kaip ir matėt paštuke truputi spėjom pakalbėt su lryto žurnaliste ir tada jau nuėjom į vidų. Ką galiu pasakyt, ten tikrai tikras konvejeris. Įėjus į pačią salę paleidžią maršą, bet jis taip jau negražiai skamba. Tai  mes toi salėj pabuvom gal kokias 5 min ir jau išėjom lauk. Prie santuokos rūmų yra toks kaip parkelis tai ten nuėję iššovėm šampaniuką ir šakotį atsidarę vaišinomės. Po to truputį turėjom fotosesijos prie santuokos rūmų šone prie medžių (kartu su poromis). Ir traukėm į Bernardinų parką. Mus paleido kiek toliau nuo jo ir iki jo ėjom pėstute siaurom senamisčio gatvelėm. Tai čia užtrukom jau ilgiau virš valandos.  Ir po to traukėm jau į Bažnyčią. Keista, bet visai nesijaudinau atrodė, kad tai įprasta..  biggrin.gif  Mane į vidų vedė tėtis o būsimasis su liudininkais ir poromis jau stovėjo pasiruošę. Tik vedėjas vėl pridirbo pradįėjo eit priekį mūsų, nors žadėjo pasitraukt ir nueiti šonu. Mus tuokė Bernardas, tai tiek mums tieks visiems jis labai patiko ir gyrė jį už nuoširdumą. Ceremoniją pravedė tikrai laba labai jaukią. Prie bažnyčios užtrukom apie pusvalandį, poros vaišino svečiu šampanu ir kas norėjo galėjo paveiksluotis su mumis.
Toliau vykom fotosesijai po tiltu tai ten jau mes paveikslavomės o poros pačios sau susigalvojo veiklos, o dar toliau traukėm iki katedros ten ir pasifotkino. Ir tada jau traukėm į Trakus. Ten turėjom gan ilgą fotosesiją tiek vieni patys tiek ir su poromis. Kadangi tiek man tiek liudininkei batai nutrynė kojas, po visur vaksčiojom basom.
Į sodybą gryžom praktiškai pagal dienos planą 19.30 val. Ten mūsų laukė susirinkę jau visi svečiai. Tai kol nuėjom iki svečių buvo vienas dar žaidimas ir tada tėveliai jau pasitiko mus. Pasidarėm 10 min pertraukėlę ir patraukėm iki kambarių kas į wc kas taip ką apsitvarkyt. Ir tada jau kai išėjom vyko sveikinimai. O po jų jau ėjom persirengt, nes nebeištveriau karčio.(Nors planavau pakeist suknelę tik apie 22val). Visą atsigavę iš po dušų ir pasigražinę( čia apie poras ir mus kalbu) gryžom į salę, kur mūsų jau laukė svečiai susėdę už stalų. Na ir ten jau vyko palinkėjimai , valgymai, žaidimai ir t.t. Mes su vyru dar turėjom fotosesijas saulei leidžiantis ir nakti visiškoj tamsoj. 12 valandą į dangų leidom led balionus, šokom pirmą šokį ir ėjom valgyt torto.  wub.gif
O toliau jau visi paliko atsipalaidavę tai ir šokiai suintensyvėjo ir visa kita. Kartu su visais svečiais "atsipalaidavo" ir mūsų vedėjas (nors kai kurie sakė jog matė, kad jis ir anksčiau po čerkutę baltos įkaldavo)  drinks_cheers.gif Buvo ir tokių svečių kas visai nemiegojo.

Kaip fainai wub.gif o kai gausit foto galesi i pastuka imest ypac naktiniu foto? Smalsu labai
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 14, 11:02)
Taip smagiai viskas  wub.gif  vat tokio ryto ir aš noriu..to rytinio pasiruošimo.. visų šurmulio wub.gif
vedėjas tai tikrai neprofesionalus..
o gal galėtum dar ir detales surašyti, kokia sodyba, koks vedėjas, iš kur saldumynus užssisakėt, ką ėmėt užkandžiams, kur Trakuose fotografavotės, po kokiu tiltu Vilniuje turėjote fotosesiją? ir t.tt. blush2.gif  man taip viskas aktualu.. doh.gif  blush2.gif

Mes ir norėjom rytinio šurmulio, manau iš dalies dienos eigoje ir nesijautė nerimo, nes nuo pat ryto vis kažkur kažkas ką pajuokindavo ar padarydavo

Vėdėjas mūsų buvo Arvydas Jaronskis. Tai apie jį jau papasakojau....

Sodyba ,,Vila Ilgai". Vieta puiki, sodybos šeimininkai, pakankamai paslaugūs. Pliusas, kad kiekvienai šeimai gavosi miegoti atskirame kambaryje kur yra ir vonia ir vc. Tik jie neturi savo virėjų (virtuvė yra, ją nuomoja už papildomą sumą). Staltieses ir kėdžių užvalkus jie turi savo, bet juos nuomoja. Tai galėtų į tą kainą jau duot tiesiog juos.... Juolab jos kad ir plautos bet priėjus iš arčiau, kai kur matosi dėmeles.

Maistas: "Maistas jums". Ten dirba virėjas Sergėjus su savo šeima. Tai tikrai kaip ir sakė taip ir buvo: maisto daug, įvairus ir labai skanus. Tiek mums patiems tiek visiems svečiams patiko ir gyrė. Staliukai visad tvarkingi buvo, lėkštės išplautos ir viskas ko reikia nuolat pildoma. Vienu žodžiu super! thumbup.gif

Autobuso nuoma: Vilniaus rajono autobusų parkas. Autobusas naujas, tvarkingas, vairuotojas mandagus ir paslaugus. Kadangi buvo karštas oras, tai dažnai stovėdavo su užvestu varikliu, kad tik būtų vėsiau. Neskaitant to nesusipratimo, kad nerado kelio iki sodybos, viskas buvo kaip ir sutarta. smile.gif

Tortas ir keksiukai: užsakinėjom iš FB mergaitės Veronika veronikos. Buvo 3jų skirtingų skonių, mums teko paragaut tik vieną, bet svečiai sakė kad visi skanūs. Papuoštas ir buvo kaip norėjom. Didžiausias pliusas - atveža į vietą. bigsmile.gif

Morengai, popsiukai ir crem-briule: užsakinėjom iš Bijolos. Na nežinau nieko ypatingo skonio atžvilgiu. Viską pasiėmėm patys ir penktadienį jau nusivežėm į sodybą.

Gėlės: užsisakinėjom iš "Sninga žiedais". Jas taip pat pristatė iki Trakų, nuo ten šeštadienį ryte paėmė uošvis. Didžiausias pliusas jog gėlės (ypač mano puokštė atrodė normaliai net ir kitos dienos ryta) išsilaikė gerai tokiam karšty. Ir šiaip visiškai atitiko mano lūkesčius kaip kas turėtų atrodyt. smile.gif Gėlių pavadinimų tikrai nepamenu ir nepasakysiu... biggrin.gif

Žiedai: užsisakinėjom Pylimo g., o FB vadinasi "Mano juvelyras". smile.gif

Dekoratorė: FB "Puošni šventė". Pačioj pradžioj tikrai pergyvenom , kad ar gerai bus ar gražiai atrodys ir ar mums patiks. Bet pats galutinis rezultatas tiek piniginiu, tiek grožio aspektu pranoko mūsų lūkesčius ir esam labai laimingi, kad ją turėjom! Nuostabus ir visokiausių idėjų turintis asmuo. thumbup.gif wub.gif

Muzika bažnyčioje: FB "Smuikininkė Ieva". Ji grojo kartu su gitara. Asmeniškai aš tuo metu tai nelabai girdėjau ką ir kada grojo. Muziką girdėjau kai įėjau ir kai išėjau. Bet tėvai sakė, kad buvo labai gražu. blush2.gif

Muzika šventės metu: DJ servisas. Pas mus darbavosi Vytautas. Jokių priekaištų, atvažiavo susiruošė ir pačiu laiku grįžtant svečiams į sodybą jau darbavosi. Muzika parinkta gerai. Atsižvelgė į mūsų norus ko prašėm. thumbup.gif

Balionai: FB "Valio Balionai" Mums pasirodė, kad jau labai silpnai ta LED lemputė šviečia. Kai pakilo į orą va tada tik pasimatė, kad jie tikrai šviečia. Taip pat pliusas, kad gan nebrangiai atveža į vietą, ir lankstūs dėl kainos. smile.gif

Fotografas: Mantas Janavičius. Jis pas mus išbuvo maždaug nuo 10val ryto iki 12val vakaro. Iš bendravimo tai mums puikiai, jautėmės atsipalaidavę. Visada priversdavo nusišypsoti. bigsmile.gif Matėm per fotoaparatą kelias foto, atrodo nuostabiai. Dabar nekantriai laukiam nuotraukų. wub.gif

O fotografavomės prie seimo rūmų kur tiltas didelis į žvėryną eina. Trakuose tai pagrindė prie pat Trakų pilies prie sienų, įėjimo. Tiesiog kur pamatydavo, kad geras vaizdas stodavom ir fotkinomės.

Pavargę buvom, o ir karštis alino. Bet visvien geriau toks oras nei stiprus lietus su vėju.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afraja: 14 liepos 2015 - 15:06
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 13, 22:16)

Mes nuoga iš Liu patty 4u.gif bet taip, ne daug kas juos gamina... ragainė gamina, bet bent mums prastokas pasirodė ten jis 4u.gif

Man taupymas tada, kai neimu tiesiog to, ko noriu... pigiausių variantų pas mus turbūt nieko deja nėra. Vis ieškau, bet tie ieškojimai jau nusibodo. Tiesiog man neskanūs tortai iki 50 lt/kg, nepasitaikė, ne tokiai progai. Liu Patty turime savo favoritą, jaučiu ten ir sakysimės. O teko Liu Patty naked cake ragauti?
Atsakyti
QUOTE(Voo @ 2015 07 14, 11:14)

Turėsim atsarginį variantą tik prie bažnyčios, staigiai išnuomoti kažkokią pastogę, jei matysim, kad rytas apsiniaukęs, bet kur paskui fotografuotis, tai neturiu numanymo  unsure.gif 

Aš manau dėl vedėjo, reikia labai žiūrėti žmonių atsiliepimus, patikrinti FB, Youtube. Kai mes pradžioj galvojom užsakyti vedėją, tai atrinkau kokius penkis pagal gerus atsiliepimus, tada su visais susirašinėjau, ir jau vien iš laiškų matosi, kokia žmogaus kultūra, kaip bendrauja ir panašiai, tai jau tuomet kokie du man iškart atkrito. Liko vienas, kuris labiausiai mums patiko, bet kai papasakojom, kokia mūsų šventės vizija, tai jis pats mums patarė, kad vedėjas mums nereikalingas, sakė ir jis savo vestuvėms neimtų vedėjo, bet aišku jis pats turi tą talentą biggrin.gif Tai va išėjo taip, kad užsisakėm tik dj'ų iš jo komandos, bet buvom susitikę ir su juo pačiu, tai neapsirikom, esu tikra jis būtų fantastiškas vedėjas, visas FB lūžta nuo pagyrimų ir padėkų jam. Tai va kai buvom susitikę, jis visąlaik mums pasakojo, kokias klaidas daro jaunieji, dalino patarimus dėl vakaro vedimo, pasakojo žaidimus, tai tik geriausi žodžiai apie jį  rolleyes.gif

Na, o dėl kainų, tai mano manymu, jei vedėjas paprašytų už savo darbą kokių trijų šimtų eutų, o dar jei pats vėliau ir dj'um dirbtų, tai labai man keltų įtarimą  biggrin.gif 
Kaip fainai  wub.gif

Palapinę prie bažnyčios? g.gif o kiek toks reikalas kainuoja? bažnyčia leidžia? g.gif
Na taip..mes irgi pagal atsiliepimus rinkomės..tikėkimės ok viskas bus 4u.gif
Bet bent mes kai rinkomės tai kelių kainos buvo - 2700 lt, 3000 lt, 3200 lt, 3500lt ir pan. Tai tarp kurių tikrai mažas skirtumas.. g.gif pritariu minčiai, kad už mažai - daug negali būti 4u.gif

QUOTE(Leyla @ 2015 07 14, 19:51)
Vis ieškau, bet tie ieškojimai jau nusibodo. Tiesiog man neskanūs tortai iki 50 lt/kg, nepasitaikė, ne tokiai progai. Liu Patty turime savo favoritą, jaučiu ten ir sakysimės. O teko Liu Patty naked cake ragauti?

o kur ragavot dar? 4u.gif
Sausio mėn buvom užsisakę tokį tortuką, mums patiko 4u.gif jie ir gabalėliais man atrodo parduoda, tai paragaukit 4u.gif
Afraja labai ačiū wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, kurios tuokėtės gegužę, gal jau turit gražių nuotraukyčių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 07 15, 15:25)
Mergaitės, kurios tuokėtės gegužę, gal jau turit gražių nuotraukyčių?  ax.gif

Dar laukiam wub.gif as pasiimsiu rugsejo 7-12dienomis;))
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 07 15, 19:10)
Dar laukiam wub.gif as pasiimsiu rugsejo 7-12dienomis;))

Oho, tai ko jums išvis taip ilgai laukt???? g.gif
Atsakyti