Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Vilniaus nuotakos

O tai kas per vedejas pas Jus buvo? Jetau, kaip bijau, kad pas mus tokiu nebutu. Dienos bega, darbai kaupiasi. Mano brangusis, jau savaite kaip Lietuvoj, o as jau ryt skrendu.... thumbup.gif Prasides maratonas lotuliukas.gif Uztat mano vyras tikras vestuviu planuotojas, tiek daug darbu padare per ta savaite Lietuvoj. thumbup.gif Visiems suskambino, velniu nudave, kad susisiekt neimanoma, tai dabar visi geruciai lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai po susitikimo su vedėju pradėjau nerimaut, kad užduotys nėra kažkuo įdomios ar ypatingos. T.y. už tokius pinigus tokių dalykų aš ir galėčiau prigalvot. Tiesiog turbūt lūkesčiai mano sukelti ar kas doh.gif na, įdomu kaip ten jis išvynios tas užduotis, ar skambės įdomiau
Atsakyti
[quote=Afraja,2015 07 09, 18:45]
Saulytee tikrai nemaloni situacija, bet jūsbent galit iš anksčiau žinodami ją pakoreguot. O va mūsų vedėjas, kai dėl visko tarėmės sakė pats negeria ir svečių neskatina gert.. Bet deje, vestuviu naktį jis buvo girtesnis už daugelį svečių. [/quote]
blink.gif blink.gif kaip nesmagu... doh.gif būtinai paviešink, parašyk kur gali .. aš manau, kad tik viešumu galima tokius nesąžiningus suvaldyti..
[/quote]

[quote=Saldisaulegraza,2015 07 09, 20:13]
O tai kas per vedejas pas Jus buvo? Jetau, kaip bijau, kad pas mus tokiu nebutu. Dienos bega, darbai kaupiasi. Mano brangusis, jau savaite kaip Lietuvoj, o as jau ryt skrendu.... thumbup.gif Prasides maratonas lotuliukas.gif Uztat mano vyras tikras vestuviu planuotojas, tiek daug darbu padare per ta savaite Lietuvoj. thumbup.gif Visiems suskambino, velniu nudave, kad susisiekt neimanoma, tai dabar visi geruciai lotuliukas.gif
[/quote]
Šaunuolis vyrukas thumbup.gif

[quote=Leyla,2015 07 09, 21:56]
Aš tai po susitikimo su vedėju pradėjau nerimaut, kad užduotys nėra kažkuo įdomios ar ypatingos. T.y. už tokius pinigus tokių dalykų aš ir galėčiau prigalvot. Tiesiog turbūt lūkesčiai mano sukelti ar kas doh.gif na, įdomu kaip ten jis išvynios tas užduotis, ar skambės įdomiau
[/quote]
mes dar neperšnekėjom.. įdomu irgi kokius siūlys g.gif koks Jūsų vedėjas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 10 liepos 2015 - 07:40
Afraja, na kur tas pasakojimas? Jau nerimstu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 07 11, 10:31)
Afraja, na kur tas pasakojimas? Jau nerimstu lotuliukas.gif

Dar truputi truputi kantrybes. Gryšim į namus ir tada prisėsiu parašyt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 07 11, 08:33)
Dar truputi truputi kantrybes. Gryšim į namus ir tada prisėsiu parašyt.  mirksiukas.gif

Meduti kopinejat?smile.gif
Atsakyti
Klausimą jau susituokusioms turiu - kiek maždaug laiko užtrukote prie bažnyčios? g.gif Jau po ceremonijos. Kiek užtruko vaišės ir sveikinimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 12, 17:54)
Klausimą jau susituokusioms turiu - kiek maždaug laiko užtrukote prie bažnyčios? g.gif  Jau po ceremonijos. Kiek užtruko vaišės ir sveikinimai?  g.gif

Musu gaila buvo trumpos, nes lietus prasidejo sad.gif siaip gal kokiu 15, max 20 minuciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 07 11, 12:38)
Meduti kopinejat?smile.gif

Ne, čia pat Lietuvoj važinėjames. smile.gif Visgi nusprendėm spalio mėn vykt kur toliau.

Mes prie bažnyčios kiemelį užtrukom apie pusvalandį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 12, 16:54)
Klausimą jau susituokusioms turiu - kiek maždaug laiko užtrukote prie bažnyčios? g.gif  Jau po ceremonijos. Kiek užtruko vaišės ir sveikinimai?  g.gif

Apie 40 minuciu, bet teko skatininti visus judet:D
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 07 13, 12:41)
Apie 40 minuciu, bet teko skatininti visus judet:D

Manau, jei gražus oras.. tai ir 40 ar net daugiau... g.gif dėlioju dienotvarkę..ir galvoju kiek ten laiko skirt.. g.gif svečių prašysime sveikinti sodyboje.. tai ten sveikins - atėję.. g.gif bet jei lyja..tai manau labai greit viskas vyksta... g.gif
afraja ir aš laukiu pasakojimo 4u.gif man smalsu kaip tavo palydai sekėsi, ką valgėt, kur buvot ir pan biggrin.gif pas mane draugia irgi tam tikrą laiką kažkiek bus su mumis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 09, 10:52)
o ko vyras stresuoja? bigsmile.gif

Galvoja, kad nieko nespėsim biggrin.gif

Nieko sau, saulyteee, tikrai reik būti labai atidiems unsure.gif
Mano tai pirmas klausimas buvo administratorei, ar tą dieną būsim vieni, tai sakė galim nepergyventi, nieko daugiau nebus.

Nu ir su tuo vedėju blink.gif

Kažkaip aš daug iš ko girdžiu neigiamų atsiliepimų apie vedėjus, matyt mažai kuris tikrai yra profesionalus. Neseniai irgi buvom draugų vestuvėse, mums atrodė, kad vedėjas kaip ir nieko, bet vėliau draugai sakė, kad daug ko nepadarė, ką buvo sutarę, užtat pas mus vedėjo nebus biggrin.gif

O šiaip aš jau rimtai pavargau nuo to planavimo biggrin.gif
Ir atsiranda dar visokių tokių staigmenų netikėtų, tik dabar va atrašė iš vienos kirpyklos, kad nebeturi laisvų vietų priimti vyriškam kirpimui, nors parašiau jiems prieš gerą mėnesį, dar ten visokių trukdžių su indų nuoma, žodžiu biggrin.gif
Ai, ir dar lietų praneša, nais biggrin.gif

O tau saulytee tai gražų orą žada, bent jau kol kas smile.gif
Susiradai jau papuošalus?

Aš tai strigau su bateliais, nu niekaip nerandu, arba už kosminę kainą, arba nieko. Aišku aš vėliau juos parduočiau, bet vis tiek gaila daug mokėti biggrin.gif
Atsakyti