Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Vilniaus nuotakos

QUOTE(Afraja @ 2015 06 30, 11:07)
Saldisaulegraza tikrai nepavydėtina jūsų situacija, gali pabandyt pasiklaust pas mano dekoratore ,,puošni šventė'" gal apsiimtu pagelbėt jums. unsure.gif

Parašiau jiems, o kiek Jūs maždaug mokat už jų paslaugas?smile.gif
Atsakyti
Afraja - nusimato Jums karštos vestuvės wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ar jau dienos planą susidėliojot? ar Vilniaus mieste fotografuositės? ką palyda veiks kol fotosesiją turėsite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldisaulegraza @ 2015 06 30, 14:12)
Parašiau jiems, o kiek Jūs maždaug mokat už jų paslaugas?smile.gif

Palyginus su kitais, tikrai normali suma. smile.gif

Bus geri orai, gerai, kad skėčio ir nepirkau. thumbup.gif Dabar galvoju reik vandens daugiau nupirkt, nes jei toks karštis tai tikrai vanduo sueis.

Jo jau dienos planas pilnai sudėliotas. Mano diena prasidės nuo pusės 7. doh.gif
Fotografuosimes, vilniaus senamiesti ir Trakų gamtoj.
Kadangi pas mus vedėjas nuo pat ryto bus su mumis, tai jis ir palyda užims su žaidimais kol mes fotografuosimes.
Gaila tik reikia dar dirbt, net tėvai mūsų jau atostogauja... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afraja: 01 liepos 2015 - 13:30
[quote=Afraja,2015 07 01, 13:25]
Nebegales apsiimti, nes ji nescia ir tiesiog nebesuspeja. Bet nieko lygtais jau susiradau kas pades:) pasiziurejau orus vestuviu dienos, tai audra pranasauja. Tiesiog saunu, dar musu ceremonija lauke smile.gif bet mano vyrelis ramina, kad dar keisis ir keisis tos prognozes, nes dar daugiau nei 20 dienu liko smile.gif
Atsakyti
[quote=Afraja,2015 07 01, 14:25]

Bus geri orai, gerai, kad skėčio ir nepirkau. thumbup.gif Dabar galvoju reik vandens daugiau nupirkt, nes jei toks karštis tai tikrai vanduo sueis.

Jo jau dienos planas pilnai sudėliotas. Mano diena prasidės nuo pusės 7. doh.gif
Fotografuosimes, vilniaus senamiesti ir Trakų gamtoj.
Kadangi pas mus vedėjas nuo pat ryto bus su mumis, tai jis ir palyda užims su žaidimais kol mes fotografuosimes.
Gaila tik reikia dar dirbt, net tėvai mūsų jau atostogauja... verysad.gif
[/quote]
thumbup.gif manau oras liuks bus thumbup.gif
Pas mane spėju anksčiau diena prasidės.. ir šiaip spėju kai tik pajusiu judesy namie - tai žadintuvo nesulauksiu. Per sesės vestuves tas pats buvo biggrin.gif
kaip smagu, kaip greitai jau wub.gif o tu rytoj nebedirbi, ar dar dirbi? jau nebedaug liko darbuotis.. o paksui turėsi atostogų? bigsmile.gif

[quote=Saldisaulegraza,2015 07 01, 15:43]
[quote=Afraja,2015 07 01, 13:25]
Nebegales apsiimti, nes ji nescia ir tiesiog nebesuspeja. Bet nieko lygtais jau susiradau kas pades:) pasiziurejau orus vestuviu dienos, tai audra pranasauja. Tiesiog saunu, dar musu ceremonija lauke smile.gif bet mano vyrelis ramina, kad dar keisis ir keisis tos prognozes, nes dar daugiau nei 20 dienu liko smile.gif
[/quote]
Manau, dar nežiūrėk. Tikrai viskas keičiasi 4u.gif per kelias dienas pasikeičia.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 01 liepos 2015 - 15:15
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 01, 16:14)
thumbup.gif manau oras liuks bus thumbup.gif
Pas mane spėju anksčiau diena prasidės.. ir šiaip spėju kai tik pajusiu judesy namie - tai žadintuvo nesulauksiu. Per sesės vestuves tas pats buvo biggrin.gif
kaip smagu, kaip greitai jau  wub.gif o tu rytoj nebedirbi, ar dar dirbi? jau nebedaug liko darbuotis.. o paksui turėsi atostogų? bigsmile.gif
Manau, dar nežiūrėk. Tikrai viskas keičiasi  4u.gif per kelias dienas pasikeičia.. 4u.gif

Dirbu dirbu dar jr ryt iki pat vėlaus vakaro. biggrin.gif Penktadienis tik laisvas, bet ir tai po pietų jau artimieji atvažiuoja, padės viską susigabent į sodybą.. cool.gif
Atostogos bus man po vestuvių dvi savaitės.
Saldisaulegraza tikrai netikėk dar orais. Aš kai pradėjau žiūrėt orus savo darai tai iš vis prognozavo 20 silumos ir stiprų lietų.
Atsakyti
QUOTE(Saldisaulegraza @ 2015 06 29, 21:33)
Iki musu šventė neliko nei menesio, o šiandien mergina su kuria buvom susitarę, kad vestuvių dieną papuoš ir padės viską suruošti, parašė, kad nebegalės. Tiesiog šaunumelis. Net neįsivaizduoju, kur ieskoti naujos

Pabandyk fb "Puošni šventė"
Papildyta:
QUOTE(Afraja @ 2015 07 01, 14:46)
Dirbu dirbu dar jr ryt iki pat vėlaus vakaro.  biggrin.gif Penktadienis tik laisvas, bet ir tai po pietų jau artimieji atvažiuoja, padės viską susigabent į sodybą.. cool.gif
Saldisaulegraza tikrai netikėk dar orais. Aš kai pradėjau žiūrėt orus savo darai tai iš vis prognozavo 20 silumos ir stiprų lietų.

Kaip jautiesi?? Ar jaudinies?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 07 01, 17:17)
Pabandyk fb "Puošni šventė"
Papildyta:

Kaip jautiesi?? Ar jaudinies?smile.gif

Jau pradedu jauduliuką jaust, dar va bažnyčioj šiandien buvom, supasaloju kaip ką kur daryt, tai taip tikrai jau pradedu jaust kad va jau tuoj būsiu žmona. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 07 01, 16:46)
Dirbu dirbu dar jr ryt iki pat vėlaus vakaro.  biggrin.gif Penktadienis tik laisvas, bet ir tai po pietų jau artimieji atvažiuoja, padės viską susigabent į sodybą.. cool.gif

didis.gif šaunuolė, viską padarysi thumbup.gif ir atidirbsi ir susituoksi, galvok, kad jau jau jau čia pat viskas wub.gif o jūs iš kart medaus kopinėt vyksit? nepamenu kur.. blush2.gif
QUOTE(Afraja @ 2015 07 01, 21:13)
Jau pradedu jauduliuką jaust, dar va bažnyčioj šiandien buvom, supasaloju kaip ką kur daryt, tai taip tikrai jau pradedu jaust kad va jau tuoj būsiu žmona. wub.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 07 01, 21:34)
didis.gif  šaunuolė, viską padarysi thumbup.gif ir atidirbsi ir susituoksi, galvok, kad jau jau jau čia pat viskas  wub.gif o jūs iš kart medaus kopinėt vyksit? nepamenu kur.. blush2.gif

wub.gif  wub.gif

Ne mes nesam nieko nusipirkę. Pirmadienį atsikelsimeržiūrėsim kelionių pasiūlymus paskutinių minučių jei rasim kas patiks pirksim ir vyksim, jei ne lauksim žiemos ir tada važiuosim kur toliau. smile.gif
Atsakyti
Padekit, patarkit kur vieno kasnio sumustinuku ir uzkandeliu uzsisakyt? smile.gif
Nes tiek darbu, reikalu, nera net laiko cia apsilankyti sad.gif liko 37d iki musu sventes, tai viskas "dega" atrodo nieko nespejam, o reikia dar su viskokiais vedejais, fotografais susitikinet, bandomos sukuosenos, sukneliu primatavimai ir panasiai smile.gif o dar pradejom sokius lankyti, tai isvis biggrin.gif
Tai va, gal kuri rekomenduos kur galima uzkandeliu uzsisakyt smile.gif aciu iskart!
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 07 01, 19:13)

Lauksim foto i pastuka;)
Atsakyti