QUOTE(Voo @ 2015 06 27, 00:16)
Aha, aš ir pradėsiu į soliariumą eiti, nuo pirmadienio ( ) nes kad ir ant saulės, bet vis tiek kažkaip ne taip, soliariume bus greičiau ir gražiau gal, arba aš čia taip įsitikinus Maniškis irgi nori eiti
O tokius dalykus tai rašykis viską, jetus, aš jei nesirašyčiau, tai išvis nieko nepadaryčiau, nes dar jaučiu nebuvau gyvenime labiau išsiblaškius nei dabar
O dėl to dalyko, tai eina sau, nežinau žinok net ką patarti. Kai pati jokių tokių problemų neturiu (tfu tfu tfu), tai nelabai ir išmanau, nu bet labai nepatarčiau to brudo gerti, aš labai prieš kontraceptikus nusistačius
Gal bandyk pklausti gydytojos patarimo, ką ji patartų kaip moteris? Aš lyg esu girdėjusi, kad yra kažkokie medikamentai, mėnesiui sustabdantys ovuliaciją, ar čia tie patys kontraceptikai? Anyway, vis tiek bus brudas
O bet tu pati jauti, kada būna ovuliacija, moki gal pastebėti? Nes kaip suprantu skaičiuoti neišeis, jei šokinėja. Tada bent jau nusiteiktum. Bet tikrai nemalonu, eina sau, dar jei su skausmais
O tokius dalykus tai rašykis viską, jetus, aš jei nesirašyčiau, tai išvis nieko nepadaryčiau, nes dar jaučiu nebuvau gyvenime labiau išsiblaškius nei dabar
O dėl to dalyko, tai eina sau, nežinau žinok net ką patarti. Kai pati jokių tokių problemų neturiu (tfu tfu tfu), tai nelabai ir išmanau, nu bet labai nepatarčiau to brudo gerti, aš labai prieš kontraceptikus nusistačius
Gal bandyk pklausti gydytojos patarimo, ką ji patartų kaip moteris? Aš lyg esu girdėjusi, kad yra kažkokie medikamentai, mėnesiui sustabdantys ovuliaciją, ar čia tie patys kontraceptikai? Anyway, vis tiek bus brudas
O bet tu pati jauti, kada būna ovuliacija, moki gal pastebėti? Nes kaip suprantu skaičiuoti neišeis, jei šokinėja. Tada bent jau nusiteiktum. Bet tikrai nemalonu, eina sau, dar jei su skausmais
Aš nuo ateinančios savaitės galo vaikščiosiu
Rašausi.. bet šiaip galvoju kaip nepamiršt užsirašyt ta prasme, nepamiršt laiku užsirašyt.. išsiblaškiusi ir aš kai minčių milijonas ką dar man reik užsirašyt? pasidalinkit sąrašais merginos
Spėju, kad šiandien jau turėsiu pradėt.. nors labai bijau to brudo.. bet.. stresas didesnis bus..o jeigu per vestuves gydytoja man bandė skaičiuot kada turėtų būt (pagal tą mano bėgiojimą to ciklo) tai suskaičiavo ji kad bus savaite vėliau.. o vat apturiu šiandien vėl visai ne į tema.. klausiau jos - sakė vienintelis būdas kad jų nebūtų yra nedaryt pertraukos tarp kt, o taip kad bac nebėr - nėr tokių vaistų. Yra tik pagreitinančių.. bet su jais vėl rizika..suveiks kada reikia ar ne.. žinokit tikrai nepavydėtina situacija.. man svarriausia, kad kg nepradėtų augt tad laikykit už mane kumštukus, o aš bandau geras emocijas savyje koncervuot - kad viskas bus ok
Papildyta:
QUOTE(Afraja @ 2015 06 27, 11:34)
man labai graži