Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Vilniaus nuotakos

QUOTE(Voo @ 2015 06 27, 00:16)
Aha, aš ir pradėsiu į soliariumą eiti, nuo pirmadienio ( laugh.gif ) nes kad ir ant saulės, bet vis tiek kažkaip ne taip, soliariume bus greičiau ir gražiau gal, arba aš čia taip įsitikinus  biggrin.gif  Maniškis irgi nori eiti  biggrin.gif

O tokius dalykus tai rašykis viską, jetus, aš jei nesirašyčiau, tai išvis nieko nepadaryčiau, nes dar jaučiu nebuvau gyvenime labiau išsiblaškius nei dabar  biggrin.gif

O dėl to dalyko, tai eina sau, nežinau žinok net ką patarti. Kai pati jokių tokių problemų neturiu (tfu tfu tfu), tai nelabai ir išmanau, nu bet labai nepatarčiau to brudo gerti, aš labai prieš kontraceptikus nusistačius  unsure.gif
Gal bandyk pklausti gydytojos patarimo, ką ji patartų kaip moteris? Aš lyg esu girdėjusi, kad yra kažkokie medikamentai, mėnesiui sustabdantys ovuliaciją, ar čia tie patys kontraceptikai? Anyway, vis tiek bus brudas  biggrin.gif
O bet tu pati jauti, kada būna ovuliacija, moki gal pastebėti? Nes kaip suprantu skaičiuoti neišeis, jei šokinėja. Tada bent jau nusiteiktum. Bet tikrai nemalonu, eina sau, dar jei su skausmais  unsure.gif

Aš nuo ateinančios savaitės galo vaikščiosiu biggrin.gif
Rašausi.. bet šiaip galvoju kaip nepamiršt užsirašyt biggrin.gif ta prasme, nepamiršt laiku užsirašyt.. biggrin.gif išsiblaškiusi ir aš doh.gif kai minčių milijonas wacko.gif ką dar man reik užsirašyt? bigsmile.gif pasidalinkit sąrašais merginos bigsmile.gif
Spėju, kad šiandien jau turėsiu pradėt.. nors labai bijau to brudo.. bet.. stresas didesnis bus..o jeigu per vestuves doh.gif gydytoja man bandė skaičiuot kada turėtų būt (pagal tą mano bėgiojimą to ciklo) tai suskaičiavo ji kad bus savaite vėliau.. o vat apturiu šiandien blink.gif vėl visai ne į tema.. doh.gif klausiau jos - sakė vienintelis būdas kad jų nebūtų yra nedaryt pertraukos tarp kt, o taip kad bac nebėr - nėr tokių vaistų. Yra tik pagreitinančių.. bet su jais vėl rizika..suveiks kada reikia ar ne.. žinokit tikrai nepavydėtina situacija.. man svarriausia, kad kg nepradėtų augt unsure.gif tad laikykit už mane kumštukus, o aš bandau geras emocijas savyje koncervuot - kad viskas bus ok bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Afraja @ 2015 06 27, 11:34)

Įkėliau į paštuką vakaro suknelę.  wub.gif

wub.gif wub.gif man labai graži wub.gif
Atsakyti
Afraja, kur nagučius tvarkysiesi? ir kada? ketvirtadienį ar penktadienį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 28, 12:35)
Afraja, kur nagučius tvarkysiesi? ir kada? ketvirtadienį ar penktadienį? 4u.gif

Darysiuos penktadienį nes nuo pirmadienio iki ketvirtadienio dirbu nuo ryto iki nakties, kitaip nesigauna man. doh.gif
O mergaite kuri darys, tai per facebook susiradau pagal nuotraukas ir atsiliepimus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 28, 21:58)
Darysiuos penktadienį nes nuo pirmadienio iki ketvirtadienio dirbu nuo ryto iki nakties, kitaip nesigauna man.  doh.gif
O mergaite kuri darys, tai per facebook susiradau pagal nuotraukas ir atsiliepimus.  biggrin.gif

oho... įtemptai tau gaunasi blink.gif aš galvojau pas mūsų kissa pabandysiu..bet pasirodo pas ją eilės milžiniškos doh.gif tai galvoju ar bandyt kažkur..ar eit ten kur eidavau.. nieko ypatingo ten nepadarydavo.. g.gif o tu kokį galvoji darytis? o bandeisi jau pas tą merginą? gal nuoroda pasidalintum 4u.gif
Aš vis mąstau...o jei daryčiausi marsala spalvos.. tiktų prie batelių ir puokštės man... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 28, 22:04)
oho...  įtemptai tau gaunasi blink.gif  aš galvojau pas mūsų kissa pabandysiu..bet pasirodo pas ją eilės milžiniškos doh.gif  tai galvoju ar bandyt kažkur..ar eit ten kur eidavau.. nieko ypatingo ten nepadarydavo.. g.gif  o tu kokį galvoji darytis? o bandeisi jau pas tą merginą? gal nuoroda pasidalintum 4u.gif
Aš vis mąstau...o jei daryčiausi marsala spalvos.. tiktų prie batelių ir puokštės man... blush2.gif

Vadinasi: nagų priauginimas.
Ne eisiu pirmą kartą, tai labai tikiuosi nenusivilti. Nesumasčiau dar ko tiksliai norėčiau. g.gif
O nemanai kad truputi per ryšku būtų? smile.gif
Man ir patiktų mėlini nagų galiukai ryškiai, bet bijau kad bus per daug... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 27, 09:34)
Esu girdėjus iš pažystamų, kad maždaug savaitę prieš mmm reikia daug citrinų valgyt ir įmanoma iki savaitės jas atkelt.  smile.gif 
Įkėliau į paštuką vakaro suknelę.  wub.gif

O as saviskes pasiartinau 2 dienom, nes turejo vestuviu diena prasidet;) 0.5kg juros druskos ir 200g sodos i vonia ir pagulet bent 25min:) du vakarus pagulejau ir treciosios dienos ryta prasidejo:)
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 06 29, 19:04)
O as saviskes pasiartinau 2 dienom, nes turejo vestuviu diena prasidet;) 0.5kg juros druskos ir 200g sodos i vonia ir pagulet bent 25min:) du vakarus pagulejau ir treciosios dienos ryta prasidejo:)

aš kartą su citrinom bandžiau.. nepadėjo schmoll.gif
draugės vestuvėms manikiūrui registruotis bandžiau..kažkoks antplūdis.. visur pilni užrašymąi doh.gif blink.gif
afraja - kaip Jums sekasi? bigsmile.gif
mūsų liūdininkai jau daugiau rūpinasi nei mes biggrin.gif vis skambina, klausia..kuo naudingi gali būt, gal gėrimus supirkt, gal maistu pasirūpint ir t.t. t bigsmile.gif kažkaip netikėtai malonu wub.gif nes pradžioj jų sutikimas buvo keistas... unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Iki musu šventė neliko nei menesio, o šiandien mergina su kuria buvom susitarę, kad vestuvių dieną papuoš ir padės viską suruošti, parašė, kad nebegalės. Tiesiog šaunumelis. Net neįsivaizduoju, kur ieskoti naujos
Atsakyti
QUOTE(Saldisaulegraza @ 2015 06 29, 23:33)
Iki musu šventė neliko nei menesio, o šiandien mergina su kuria buvom susitarę, kad vestuvių dieną papuoš ir padės viską suruošti, parašė, kad nebegalės. Tiesiog šaunumelis. Net neįsivaizduoju, kur ieskoti naujos

o tu siaube blink.gif tiesiog taip? blink.gif koks motyvas? blink.gif o sutartį turėjote.. blink.gif gal gali paviešinti kas tokia..
siaubas... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldisaulegraza @ 2015 06 29, 23:33)

as uzsakinejau cia https://www.facebook...osGeles?fref=ts, pabandykit parasyti, gal dar laisva smile.gif mano draugei vestuvem puokstes dare, masinas puose - labai patiko smile.gif)
----------------------
Labas 4u.gif
mes va jau baigiam issidalinti pakvietimus, jau net atsibodo per svecius vazinetis doh.gif biggrin.gif
vis dar nesam uzsisake torto, ir neturiu sukneles antrai dienai ax.gif bet dar turim laiko.. turbut mano mama labiau pergyvena del to, kad ji neturi sukneles i vestuves, nei as, kad neturiu antrai dienai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 30, 07:01)
o tu siaube blink.gif  tiesiog taip? blink.gif  koks motyvas? blink.gif o sutartį turėjote.. blink.gif  gal gali paviešinti kas tokia..
siaubas... unsure.gif  unsure.gif

Nera ka viesinti, ji tuo beveik neuzsiima, tiesiog pasisiule uz simboline kaina padeti, nes noretu pradeti vestuviu versla, butu jai kaip patirtis, rekomendacijos. Bet ji tiesiog susirado darba ir jos ta diena neisleidzia....
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 29, 20:53)
aš kartą su citrinom bandžiau.. nepadėjo schmoll.gif 
draugės vestuvėms manikiūrui registruotis bandžiau..kažkoks antplūdis.. visur pilni užrašymąi doh.gif  blink.gif
afraja - kaip Jums sekasi? bigsmile.gif 
mūsų liūdininkai jau daugiau rūpinasi nei mes biggrin.gif vis skambina, klausia..kuo naudingi gali būt, gal gėrimus supirkt, gal maistu pasirūpint ir t.t. t bigsmile.gif kažkaip netikėtai malonu wub.gif nes pradžioj jų sutikimas buvo keistas... unsure.gif  4u.gif

Šaunu, kad pagalbinikų turi. Pas mus atvirksčiai visi atsipūtę, vieni visas smulkmenas užbaiginėjam ir einam iš proto. biggrin.gif Naktim net sapnuoju kad darau dar ko nepadariau... doh.gif

Saldisaulegraza tikrai nepavydėtina jūsų situacija, gali pabandyt pasiklaust pas mano dekoratore ,,puošni šventė'" gal apsiimtu pagelbėt jums. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afraja: 30 birželio 2015 - 11:09