Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Vilniaus nuotakos

Kai pamaciau kainas, kiek kainuoja fotkintis dabar tam Uzutraki tai baisu.... Fotografai siulo jei geras oras su valtele pasiplaukioti aplink Traku pili. Liko menuo laiko, o darbu..... Turejom grizti is uzsienio i Lt jau uz 10 dienu, bet man darba nukele savaitei,tai as grysiu tik 2 savaites iki vestuviu schmoll.gif , visa menesi bandau susisiekti su barmenu, jau kokius 6 laiskus parasiau, o jis nieko neatraso. Nu zodziu, sutarties pasirasyt nenorejo, ryt paskutine diena kaip lauksiu, rasysiu, kad aciu nebereikia, nes su tokiu pareigingumu dar ir i vestuves neatvyks.... susitarem su Bennet, kad is ju alko sakysimes, o dabar barmenas nesudaro kokteiliu meniu, nezinom kokiu gerimu pirkt.
O muzika ceremonijai tai susiradom smuikininke ir gitarista, nes musu norimas dainas ismoks groti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldisaulegraza @ 2015 06 25, 14:28)
Kai pamaciau kainas, kiek kainuoja fotkintis dabar tam Uzutraki tai baisu.... Fotografai siulo jei geras oras su valtele pasiplaukioti aplink Traku pili.  Liko menuo laiko, o darbu..... Turejom grizti is uzsienio i Lt jau uz 10 dienu, bet man darba nukele savaitei,tai as grysiu tik 2 savaites iki vestuviu  schmoll.gif ,  visa menesi bandau susisiekti su barmenu, jau kokius 6 laiskus parasiau, o jis nieko neatraso. Nu zodziu, sutarties pasirasyt nenorejo, ryt paskutine diena kaip lauksiu, rasysiu, kad aciu nebereikia, nes su tokiu pareigingumu dar ir i vestuves neatvyks.... susitarem su Bennet, kad is ju alko sakysimes, o dabar barmenas nesudaro kokteiliu meniu, nezinom kokiu gerimu pirkt.
O muzika ceremonijai tai susiradom smuikininke ir gitarista, nes musu norimas dainas ismoks groti smile.gif

O kaip tu viska pasiruosi per 2 dienas?? O TB kada gris??
Papildyta:
Blogai perskaiciau lotuliukas.gif vietoj 2 savaiciu, 2 dienas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 06 25, 16:48)
O kaip tu viska pasiruosi per 2 dienas?? O TB kada gris??
Papildyta:
Blogai perskaiciau lotuliukas.gif  vietoj 2 savaiciu, 2 dienas lotuliukas.gif

O prieš jums įeinant į bažnyčią ar buvo dar kitų žmonių? Kitų jaunųjų? Ar ėjot išpažinties prieš vestuves? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 25, 15:24)
O prieš jums įeinant į bažnyčią ar buvo dar kitų žmonių? Kitų jaunųjų? Ar ėjot išpažinties prieš vestuves? smile.gif

Sveciai sake, kad kai atvyko, buvo kiemelyje kitos vestuves, bet tycia pradejo stoviniuoti prie baznycios, kad jie greiciau iseitu:D
O kai mes isejom, labai greitai atejo kita pora ir stovejo ilgiausiai prie baznycios duru...
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 06 25, 17:34)
Sveciai sake, kad kai atvyko, buvo kiemelyje kitos vestuves, bet tycia pradejo stoviniuoti prie baznycios, kad jie greiciau iseitu:D
O kai mes isejom, labai greitai atejo kita pora ir stovejo ilgiausiai prie baznycios duru...

o prašančių išmaldos ar buvo? Nes po mišių, jų ten labai daug būna. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 25, 15:54)
o prašančių išmaldos ar buvo? Nes po mišių, jų ten labai daug būna. ax.gif

Nieko nebuvo:)
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 24, 21:50)

Aha, mūsų rugpjūčio 8, nors irgi norėjom pirmą rugpjūčio savaitgalį, galvojom, kad gal šilčiau bus. Dar nesidomėjai rugpjūčio orais? Nes žinok nenoriu gąsdinti, bet tėvuks man jau skaitė tokias apytiksles prognozes, kad žada vėsią rugpjūčio pradžią. Bet sakiau skėčių nepirksiu iki paskutinių dienų laugh.gif

Kad saulyteee žinok Kepėjų ir Liu Patty kainos beveik identiškos, keksiukai kainuoja lygiai tiek pat, tortų kainos šiek tiek gal skiriasi, bet irgi tik centais. Šokoladinis bus labai skanu! Mes iš Kepėjų norėjom šokoladinį imti, aš tokį su maskarpone ir vyšniom ir pati per šventes kepu, giria visi biggrin.gif Man dar skaniai skamba aguonų su spanguolėm, nesi ragavusi? biggrin.gif Ir triufelinis dar, tik gal saldus labai bus, nežinau dar unsure.gif

O šiaip aš planuoju pati vestuvėm kepti kaneles ir macaroons'us, daryti triufelius, žoodžiu, tikiuosi išeis biggrin.gif

Mūsų ceremonija Šv. Mikalojaus bažnyčioj, griežtokai ten viskas, neleidžia žiedlapių kiemelyje barstyt, ir dėl muzikos reikia viską smulkiai susiderinti, nervin unsure.gif

Daug dar trūksta, batelių, vyrui marškinių, dekoro nemažai dar detalių liko, nes irgi beveik viską patys ruošiam, dekoratorė išdėlios tik viską. Iš tokių rimtesnių, tai dar gėlių niekur neužsakėm ir puokštės, blem ohmy.gif
O šiaip pas mus nebus vedėjo, nes norėjom tokios labai jaukios šventės, tai pasiruošimo tikrai nemažai, nes bandysim prasivesti patys su liudininkais, tai galvojam visokius žaidimukus ir panašiai smile.gif
Ai, šokio dar trūksta laugh.gif

QUOTE(Afraja @ 2015 06 25, 09:37)
Mes norim gražios gamtos. smile.gif
Pas mus bus smuikas su gitara. Bet jie negieda tik groja. smile.gif
Ryt paskutinis suknelės primatavimas ir galėsiu jau pasiimti į namus. wub.gif

Afraja, mergaite!! Papasakok kokius užsisakėt muzikantus!!? bigsmile.gif
Papildyta:

Ai, dar dėl tortų, tai maniškis buvo užsispyręs, kad nori morkų pyrago ir viskas, kurį irgi rudenį žiemą kepu ir kepu, tai vos atkalbėjau blink.gif

Afraja, bet kaip jau greitai jūsų vestuvės! Smagu clap_1.gif

Man jau ta stadija, kai norėčiau, kad jos greičiau ateitų ir praeitų ir prasidėtų atostogos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Voo @ 2015 06 25, 19:50)
Aha, mūsų rugpjūčio 8, nors irgi norėjom pirmą rugpjūčio savaitgalį, galvojom, kad gal šilčiau bus. Dar nesidomėjai rugpjūčio orais? Nes žinok nenoriu gąsdinti, bet tėvuks man jau skaitė tokias apytiksles prognozes, kad žada vėsią rugpjūčio pradžią. Bet sakiau skėčių nepirksiu iki paskutinių dienų  laugh.gif

Kad saulyteee žinok Kepėjų ir Liu Patty kainos beveik identiškos, keksiukai kainuoja lygiai tiek pat, tortų kainos šiek tiek gal skiriasi, bet irgi tik centais. Šokoladinis bus labai skanu! Mes iš Kepėjų norėjom šokoladinį imti, aš tokį su maskarpone ir vyšniom ir pati per šventes kepu, giria visi  biggrin.gif  Man dar skaniai skamba aguonų su spanguolėm, nesi ragavusi?  biggrin.gif  Ir triufelinis dar, tik gal saldus labai bus, nežinau dar  unsure.gif

O šiaip aš planuoju pati vestuvėm kepti kaneles ir macaroons'us, daryti triufelius, žoodžiu, tikiuosi išeis  biggrin.gif

Mūsų ceremonija Šv. Mikalojaus bažnyčioj, griežtokai ten viskas, neleidžia žiedlapių kiemelyje barstyt, ir dėl muzikos reikia viską smulkiai susiderinti, nervin  unsure.gif

Daug dar trūksta, batelių, vyrui marškinių, dekoro nemažai dar detalių liko, nes irgi beveik viską patys ruošiam, dekoratorė išdėlios tik viską. Iš tokių rimtesnių, tai dar gėlių niekur neužsakėm ir puokštės, blem ohmy.gif
O šiaip pas mus nebus vedėjo, nes norėjom tokios labai jaukios šventės, tai pasiruošimo tikrai nemažai, nes bandysim prasivesti patys su liudininkais, tai galvojam visokius žaidimukus ir panašiai  smile.gif 
Ai, šokio dar trūksta laugh.gif
Afraja, mergaite!! Papasakok kokius užsisakėt muzikantus!!?  bigsmile.gif
Papildyta:
Ai, dar dėl tortų, tai maniškis buvo užsispyręs, kad nori morkų pyrago ir viskas, kurį irgi rudenį žiemą kepu ir kepu, tai vos atkalbėjau  blink.gif 
Afraja, bet kaip jau greitai jūsų vestuvės! Smagu  clap_1.gif

Man jau ta stadija, kai norėčiau, kad jos greičiau ateitų ir praeitų ir prasidėtų atostogos  laugh.gif

Aš ir jau laukiu kol praeis vestuvės, pavargau nuo planavimo. bet pačios šventės tai laukiu. biggrin.gif

smuikininke Ieva vadinas. Ji groja arba viena arba su kuo kitu, jau kaip pasirenka žmonės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 25, 20:01)
Aš ir jau laukiu kol praeis vestuvės, pavargau nuo planavimo. bet pačios šventės tai laukiu.  biggrin.gif

smuikininke Ieva vadinas. Ji groja arba viena arba su kuo kitu, jau kaip pasirenka žmonės.  smile.gif

Ačiuks, nu bus matyt, kaip čia mums pasiseks su ta muzika smile.gif

Ai jo, šventės pačios aš ir laukiu, netgi jaučiu bus gaila, kai praeis, bet tikrai, ir aš pavargau biggrin.gif
Va pvz. užsakėm mes visus gražius stiklinius indus saldžiam stalui, tokius du didelius indus su kraneliais gėrimams, šiandi parašė, kad padarė klaidą, ir tų indų su kraneliais neužsakė, ir daugiau nebeturi, nais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 25, 15:06)
O žiedlapius barstysit bažnyčioj, jei taip tai gyvus ar dirbtinius?

Jei leis - gyvus barstysim išejus iš bažnyčios bigsmile.gif

QUOTE(Zydriuke @ 2015 06 25, 16:05)
Papildyta:
Pasipasakosiu, kaip sekasi buti zmona ir nauja pavarde:D
Juokingiausia, kad kartais vis pasakau "mano vaikinas":D tai is manes juokiasi, nes jei ka uzsiemus darau, tai nemastau, ka sneku, tai buna vaikinas:D o su pavarde sunkoka irgi, ypac, kai paklausia, kokia pavarde:) o parasas, tai jeigu skubant pasirasyneju, tai senuoju, nes reikia prisimint, kad pakeiciau parasa:D dar darbe naudojami inicialai, tai geras 3 savaites praejo, kol suvokiau, kad jie pasikeite

thumbup.gif įsivaizduoju, kad keista biggrin.gif nors aš jau dabar kartais pasakau.."vyras".. blush2.gif

QUOTE(Voo @ 2015 06 25, 19:50)
Aha, mūsų rugpjūčio 8, nors irgi norėjom pirmą rugpjūčio savaitgalį, galvojom, kad gal šilčiau bus. Dar nesidomėjai rugpjūčio orais? Nes žinok nenoriu gąsdinti, bet tėvuks man jau skaitė tokias apytiksles prognozes, kad žada vėsią rugpjūčio pradžią. Bet sakiau skėčių nepirksiu iki paskutinių dienų

Kad saulyteee žinok Kepėjų ir Liu Patty kainos beveik identiškos, keksiukai kainuoja lygiai tiek pat, tortų kainos šiek tiek gal skiriasi, bet irgi tik centais. Šokoladinis bus labai skanu! Mes iš Kepėjų norėjom šokoladinį imti, aš tokį su maskarpone ir vyšniom ir pati per šventes kepu, giria visi  Man dar skaniai skamba aguonų su spanguolėm, nesi ragavusi?  Ir triufelinis dar, tik gal saldus labai bus, nežinau dar  unsure.gif

O šiaip aš planuoju pati vestuvėm kepti kaneles ir macaroons'us, daryti triufelius, žoodžiu, tikiuosi išeis 

Papildyta:
Ai, dar dėl tortų, tai maniškis buvo užsispyręs, kad nori morkų pyrago ir viskas, kurį irgi rudenį žiemą kepu ir kepu, tai vos atkalbėjau  blink.gif 

Man jau ta stadija, kai norėčiau, kad jos greičiau ateitų ir praeitų ir prasidėtų atostogos  laugh.gif

Nežiūriu dar orų.. bus kaip bus.. noriu kaip tik nusiteikt prastesniam.. kad jeigu ką..nesigailėt labai unsure.gif svarbu kad bent kažkiek fotosesiją apturėti būtų galima unsure.gif
Na Tie kepėjai buvo atrašę, kad mūsų norimo torto kg kaina 25 eur blink.gif O liu paty lygtai apie18eur 4u.gif
Tu šaunuolė, kad taip pasiryžai pati bigsmile.gif aš ir galvojau keksiukų prikept prie bažnyčios.. bet manau, kad nebus tam laiko.. unsure.gif nenoriu papildomai privargt unsure.gif
Liu patty - kepa morkų tortą mačiau, galit paragaut bigsmile.gif Apart to savo būsimo torto nesam daugiau ragavę, panašų tik Mažojoj ragainėj esam ragavę - tai eilinis pyragas.. Liu paty geriu buvo bigsmile.gif
aš irgi..kartais noriu, kad tik greičiau.. pasivargsta viskas.. bet paskui gal ir ilgėsiuos to laiko..
Vat šiandien pagalvojau, kad jau natūraliai neįdegsiu ir reik į soliariumą eit.. unsure.gif taip bijau, kad pamiršiu kažką iš tokių dalykų, kurių jau likus savaitei iki šventės nebeišeis pasidaryt unsure.gif o dar mmmm paskutinius tris mėnesius daro ką nori.. ir ką aš žinau ar neišpuls tada kada nereikia..kaip neramu verysad.gif kaip ir viskas gerai.. neranda nuo ko taip šokinėja.. galvoju kt pradėt.. bet taip bijau, kad nebūtų pašalinio poveikio.. bet jei išpultų tą dieną mm..neįsivaizduoju kaip reiktų susitvarkyt.. vat tas neramina labai.. ir sugalvok man..likus trims mėnesiams išsiderint ciklui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 25, 23:19)
Vat šiandien pagalvojau, kad jau natūraliai neįdegsiu ir reik į soliariumą eit..  unsure.gif taip bijau, kad pamiršiu kažką iš tokių dalykų, kurių jau likus savaitei iki šventės nebeišeis pasidaryt unsure.gif

Aha, aš ir pradėsiu į soliariumą eiti, nuo pirmadienio ( laugh.gif ) nes kad ir ant saulės, bet vis tiek kažkaip ne taip, soliariume bus greičiau ir gražiau gal, arba aš čia taip įsitikinus biggrin.gif Maniškis irgi nori eiti biggrin.gif

O tokius dalykus tai rašykis viską, jetus, aš jei nesirašyčiau, tai išvis nieko nepadaryčiau, nes dar jaučiu nebuvau gyvenime labiau išsiblaškius nei dabar biggrin.gif

O dėl to dalyko, tai eina sau, nežinau žinok net ką patarti. Kai pati jokių tokių problemų neturiu (tfu tfu tfu), tai nelabai ir išmanau, nu bet labai nepatarčiau to brudo gerti, aš labai prieš kontraceptikus nusistačius unsure.gif
Gal bandyk pklausti gydytojos patarimo, ką ji patartų kaip moteris? Aš lyg esu girdėjusi, kad yra kažkokie medikamentai, mėnesiui sustabdantys ovuliaciją, ar čia tie patys kontraceptikai? Anyway, vis tiek bus brudas biggrin.gif
O bet tu pati jauti, kada būna ovuliacija, moki gal pastebėti? Nes kaip suprantu skaičiuoti neišeis, jei šokinėja. Tada bent jau nusiteiktum. Bet tikrai nemalonu, eina sau, dar jei su skausmais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 25, 23:19)
Jei leis - gyvus barstysim išejus iš bažnyčios bigsmile.gif
thumbup.gif įsivaizduoju, kad keista biggrin.gif  nors aš jau dabar kartais pasakau.."vyras".. blush2.gif
Nežiūriu dar orų.. bus kaip bus.. noriu kaip tik nusiteikt prastesniam.. kad jeigu ką..nesigailėt labai unsure.gif  svarbu kad bent kažkiek fotosesiją apturėti būtų galima  unsure.gif
Na Tie kepėjai buvo atrašę, kad mūsų norimo torto kg kaina 25 eur blink.gif O liu paty lygtai apie18eur 4u.gif
Tu šaunuolė, kad taip pasiryžai pati bigsmile.gif  aš ir galvojau keksiukų prikept prie bažnyčios.. bet manau, kad nebus tam laiko..  unsure.gif nenoriu papildomai privargt unsure.gif
Liu patty - kepa morkų tortą mačiau, galit paragaut bigsmile.gif  Apart to savo būsimo torto nesam daugiau ragavę,  panašų tik Mažojoj ragainėj esam ragavę - tai eilinis pyragas.. Liu paty geriu buvo bigsmile.gif
aš irgi..kartais noriu, kad tik greičiau.. pasivargsta viskas.. bet paskui gal ir ilgėsiuos to laiko..
Vat šiandien pagalvojau, kad jau natūraliai neįdegsiu ir reik į soliariumą eit..  unsure.gif taip bijau, kad pamiršiu kažką iš tokių dalykų, kurių jau likus savaitei iki šventės nebeišeis pasidaryt unsure.gif  o dar mmmm paskutinius tris mėnesius daro ką nori.. ir ką aš žinau ar neišpuls tada kada nereikia..kaip neramu verysad.gif kaip ir viskas gerai.. neranda nuo ko taip šokinėja.. galvoju kt pradėt.. bet taip bijau, kad nebūtų pašalinio poveikio.. bet jei išpultų tą dieną mm..neįsivaizduoju kaip reiktų susitvarkyt.. vat tas neramina labai.. ir sugalvok man..likus trims mėnesiams išsiderint ciklui verysad.gif

Esu girdėjus iš pažystamų, kad maždaug savaitę prieš mmm reikia daug citrinų valgyt ir įmanoma iki savaitės jas atkelt. smile.gif
Įkėliau į paštuką vakaro suknelę. wub.gif
Atsakyti