Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Vilniaus nuotakos

http://www.seniejitr...aro-sodyboje-2/

siaubas kainytės.. blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 24, 11:20)

Tikrai dideles, nes realiai labai sugrieztinta, net ant zolytes negalima uzlipt:)
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 24, 13:20)

Nesamoningos kainos! blink.gif

Tai ką dabar sumastyt kur vykt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 24, 19:24)
Nesamoningos kainos! blink.gif

Tai ką dabar sumastyt kur vykt... doh.gif

O jūs norit gamtos ar pastatų? g.gif Dar Trakų vokėje yra dvaras.. g.gif Gal jei turit dar laiko, pasivažinet aplink Trakus.. gal kokių gražių vietų užmatysit bigsmile.gif
Mes planuojame pačiame Vilniuje ir tada pakeliui link Molėtų, gamtoje dar foto 4u.gif
Atsakyti

Sveikos mergaitės!

Nežinau žinokit, nu niekaip nerandu laiko su jumis paplepėti verysad.gif

saulyteee, man atrodo jūsų vestuvės panašiai kaip mūsų, savaite anksčiau lygtai, viską jau turit? biggrin.gif
Mačiau, kad užsakysit saldumynus iš Liu Patty? Gal norėtum papasakoti, ką užsakysit? Kokio skonio trotuką? Nes mes lyg ir norėjom užsakyti iš Tie Kepėjai, jau kaip ir sutarę buvom, bet nebeatrašo man niekas laugh.gif Tai ieškau dabar, kas skaniai atrodo.

Dar klausimas, gal kas buvote užsisakę/užsisakysite muziką ceremonijai bažnyčioje? Irgi reik pagalbos, nes net nežinau, kaip ir kur eškoti, išvis išsiblaškius kažkokia pasidariau fool.gif man reiktų fleitos ir mergaitės, kuri kažką gražiai pagiedotų, gal turit pažįstamų ar draugų, kurie susiję su muzika? Laabai man pagelbėtumėt smile.gif

Mums dar daug ko trūksta, tėvukai (mamos) jau žiauriai stresuoja, aš visus bandau raminti, kad dar daug laiko.. bet kad jau nebe laugh.gif
Papildyta:
Ai, šiandi kaip tik atėjo vyro kostiumas, tai jei kam dar reikia, dabar yra laabai neblogų nuolaidų Hugo Boss internetinėje parduotuvėje!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voo @ 2015 06 24, 20:54)
Sveikos mergaitės!

Nežinau žinokit, nu niekaip nerandu laiko su jumis paplepėti 
  saulyteee, man atrodo jūsų vestuvės panašiai kaip mūsų, savaite anksčiau lygtai, viską jau turit?  biggrin.gif 
Mačiau, kad užsakysit saldumynus iš Liu Patty? Gal norėtum papasakoti, ką užsakysit? Kokio skonio trotuką? Nes mes lyg ir norėjom užsakyti iš Tie Kepėjai, jau kaip ir sutarę buvom, bet nebeatrašo man niekas  Tai ieškau dabar, kas skaniai atrodo.

Dar klausimas, gal kas buvote užsisakę/užsisakysite muziką ceremonijai bažnyčioje? I

Mums dar daug ko trūksta, tėvukai (mamos) jau žiauriai stresuoja, aš visus bandau raminti, kad dar daug laiko.. bet kad jau nebe
Papildyta:

Sveika 4u.gif o Jūsų šventė rugpjūčio 8d? Uoj tas mistinis klausimas - "jau viskas suorganizuota, padaryta?" lotuliukas.gif doh.gif kas klausia visiems atsakau - vestuvių dieną, gal taip ir bus biggrin.gif yra įvairių smulkmenų kur dar turime veiklos..Bet didžioji dalis padaryta. vyras aprengtas, aš pati beveik - vargstu su papuošalais doh.gif unsure.gif neišsirenku..nenusprendžiu ko noriu.. unsure.gif yra keli dekoro klausimukai dar neišspręsti.. kalbos nepasiruoštos.. susodinimo/sumigdymo planai dar nepadaryti ir pan.. doh.gif
Imam šokoladinį su maskarpone, nuogą tortą, puoštą vyšniomis bigsmile.gif esam jį ragavę, tai man patiko- toks sodrus skonis, jaučiasi kad geri produktai sudėti 4u.gif tikimės, kad ir per šventę taip bus. Tie kepėjai irgi gerai, bet kaina jų mums per didelė,
Zydriuke - ėme mergaites su kanklėmis (jei nemaišau..) ir kažkuri su violančelėm ėmė.. tik nepamenu kuri.. 4u.gif bet su fleita..lygtai nei viena.. g.gif mes patys gal vargonus klausysim biggrin.gif bet gražu būtų jei kas pagiedotų g.gif bet nežinau nieko... doh.gif o kokioje jūs bažnyčioje?
Pas mane tai tėvai ramiai biggrin.gif aš kaip tik panervuoju mamą ir sesę - kad jos dar rūbų neturi biggrin.gif kažkaip neranda vis, bet ras, tikiu irnesakyk.gif
o ko jums dar trūksta? g.gif
Atsakyti
Mes norim gražios gamtos. smile.gif
Pas mus bus smuikas su gitara. Bet jie negieda tik groja. smile.gif
Ryt paskutinis suknelės primatavimas ir galėsiu jau pasiimti į namus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 25, 09:37)

Tai manau aplink Trakus rasite kažką.. g.gif pavažinėkit gal kurią dieną.. g.gif
kiek mokėsite jiems? tik bažnyčioje gros ar ir kol vaišinsitės?
wub.gif wub.gif kaip fainai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 25, 10:20)
Tai manau aplink Trakus rasite kažką.. g.gif  pavažinėkit gal kurią dieną.. g.gif
kiek mokėsite jiems? tik bažnyčioje gros ar ir kol vaišinsitės?
wub.gif  wub.gif kaip fainai... wub.gif

Nu tikiuos jog rasim ką gero. Nežinau ką daryt su skėčiu ar ieškok kokio ar tikėtis, kad nelis.. biggrin.gif

Gros ceremonijos metu, o jau kai prie bažnyčios sveikinimai bus tai negros. 75 eur. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 25, 14:02)
Nu tikiuos jog rasim ką gero. Nežinau ką daryt su skėčiu ar ieškok kokio ar tikėtis, kad nelis..  biggrin.gif

Gros ceremonijos metu, o jau kai prie bažnyčios sveikinimai bus tai negros. 75 eur. smile.gif

Mes gariūnuose matėme permatomus po 5eur (ar 7...nepamenu jau doh.gif ) bet kažkaip nepasiėmėm g.gif bet aš planuoju vis tiek pora jų nusipirkt, ai, geriau jau gulės nenaudojami ir kažkada vis tiek bus panaudoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 25, 14:33)
Mes gariūnuose matėme permatomus po 5eur (ar 7...nepamenu jau doh.gif ) bet kažkaip nepasiėmėm g.gif  bet aš planuoju vis tiek pora jų nusipirkt, ai, geriau jau gulės nenaudojami ir kažkada vis tiek bus panaudoti bigsmile.gif

O žiedlapius barstysit bažnyčioj, jei taip tai gyvus ar dirbtinius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 25, 07:37)

Visa gamta yra grazi;) siaip vaziuojant keliu i Uzutrakiu dvara yra didele stovejimo aikstele, nuo jos irgi grazus vaizdas atsiveria, nes ji yra aukstai, bet ji yra kazkur prie posukio i Uzutrakio dvaro kelia.
Dar galit i Valakampius uzsukti apsiziuret gal patiks.
I Kernave, atsiveria puikus upes ir gamtos vaizdai:)

As vis pasiziuriu foto, ir noreciau kitokios sukneles, kitokios fotosesijos doh.gif Manau, metiniu ar siaip kokia proga reikes pakartot fotosesija thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Afraja @ 2015 06 25, 13:06)
O žiedlapius barstysit bažnyčioj, jei taip tai gyvus ar dirbtinius?  ax.gif

Baznycios viduje neleido, tik lauke;) ir gyvus metem. Kai mes atejom buvo ant zemes ziedlapiu, tai graziai nuotraukose isejo, kai mete musiskai, zeme jau buvo papuosta:)
Papildyta:
Pasipasakosiu, kaip sekasi buti zmona ir nauja pavarde:D
Juokingiausia, kad kartais vis pasakau "mano vaikinas":D tai is manes juokiasi, nes jei ka uzsiemus darau, tai nemastau, ka sneku, tai buna vaikinas:D o su pavarde sunkoka irgi, ypac, kai paklausia, kokia pavarde:) o parasas, tai jeigu skubant pasirasyneju, tai senuoju, nes reikia prisimint, kad pakeiciau parasa:D dar darbe naudojami inicialai, tai geras 3 savaites praejo, kol suvokiau, kad jie pasikeite:D
Atsakyti