http://www.seniejitr...aro-sodyboje-2/
siaubas kainytės..
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 24, 11:20)
Tikrai dideles, nes realiai labai sugrieztinta, net ant zolytes negalima uzlipt:)
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 24, 13:20)
Nesamoningos kainos!
Tai ką dabar sumastyt kur vykt...
QUOTE(Afraja @ 2015 06 24, 19:24)
O jūs norit gamtos ar pastatų? Dar Trakų vokėje yra dvaras.. Gal jei turit dar laiko, pasivažinet aplink Trakus.. gal kokių gražių vietų užmatysit
Mes planuojame pačiame Vilniuje ir tada pakeliui link Molėtų, gamtoje dar foto
Sveikos mergaitės!
Nežinau žinokit, nu niekaip nerandu laiko su jumis paplepėti
saulyteee, man atrodo jūsų vestuvės panašiai kaip mūsų, savaite anksčiau lygtai, viską jau turit?
Mačiau, kad užsakysit saldumynus iš Liu Patty? Gal norėtum papasakoti, ką užsakysit? Kokio skonio trotuką? Nes mes lyg ir norėjom užsakyti iš Tie Kepėjai, jau kaip ir sutarę buvom, bet nebeatrašo man niekas Tai ieškau dabar, kas skaniai atrodo.
Dar klausimas, gal kas buvote užsisakę/užsisakysite muziką ceremonijai bažnyčioje? Irgi reik pagalbos, nes net nežinau, kaip ir kur eškoti, išvis išsiblaškius kažkokia pasidariau man reiktų fleitos ir mergaitės, kuri kažką gražiai pagiedotų, gal turit pažįstamų ar draugų, kurie susiję su muzika? Laabai man pagelbėtumėt
Mums dar daug ko trūksta, tėvukai (mamos) jau žiauriai stresuoja, aš visus bandau raminti, kad dar daug laiko.. bet kad jau nebe
Papildyta:
Ai, šiandi kaip tik atėjo vyro kostiumas, tai jei kam dar reikia, dabar yra laabai neblogų nuolaidų Hugo Boss internetinėje parduotuvėje!!
QUOTE(Voo @ 2015 06 24, 20:54)
Sveikos mergaitės!
saulyteee, man atrodo jūsų vestuvės panašiai kaip mūsų, savaite anksčiau lygtai, viską jau turit?
Mačiau, kad užsakysit saldumynus iš Liu Patty? Gal norėtum papasakoti, ką užsakysit? Kokio skonio trotuką? Nes mes lyg ir norėjom užsakyti iš Tie Kepėjai, jau kaip ir sutarę buvom, bet nebeatrašo man niekas Tai ieškau dabar, kas skaniai atrodo.
Dar klausimas, gal kas buvote užsisakę/užsisakysite muziką ceremonijai bažnyčioje? I
Mums dar daug ko trūksta, tėvukai (mamos) jau žiauriai stresuoja, aš visus bandau raminti, kad dar daug laiko.. bet kad jau nebe
Papildyta:
Dar klausimas, gal kas buvote užsisakę/užsisakysite muziką ceremonijai bažnyčioje? I
Papildyta:
Sveika o Jūsų šventė rugpjūčio 8d? Uoj tas mistinis klausimas - "jau viskas suorganizuota, padaryta?" kas klausia visiems atsakau - vestuvių dieną, gal taip ir bus yra įvairių smulkmenų kur dar turime veiklos..Bet didžioji dalis padaryta. vyras aprengtas, aš pati beveik - vargstu su papuošalais neišsirenku..nenusprendžiu ko noriu.. yra keli dekoro klausimukai dar neišspręsti.. kalbos nepasiruoštos.. susodinimo/sumigdymo planai dar nepadaryti ir pan..
Imam šokoladinį su maskarpone, nuogą tortą, puoštą vyšniomis esam jį ragavę, tai man patiko- toks sodrus skonis, jaučiasi kad geri produktai sudėti tikimės, kad ir per šventę taip bus. Tie kepėjai irgi gerai, bet kaina jų mums per didelė,
Zydriuke - ėme mergaites su kanklėmis (jei nemaišau..) ir kažkuri su violančelėm ėmė.. tik nepamenu kuri.. bet su fleita..lygtai nei viena.. mes patys gal vargonus klausysim bet gražu būtų jei kas pagiedotų bet nežinau nieko... o kokioje jūs bažnyčioje?
Pas mane tai tėvai ramiai aš kaip tik panervuoju mamą ir sesę - kad jos dar rūbų neturi kažkaip neranda vis, bet ras, tikiu
o ko jums dar trūksta?
Mes norim gražios gamtos.
Pas mus bus smuikas su gitara. Bet jie negieda tik groja.
Ryt paskutinis suknelės primatavimas ir galėsiu jau pasiimti į namus.
QUOTE(Afraja @ 2015 06 25, 09:37)
Tai manau aplink Trakus rasite kažką.. pavažinėkit gal kurią dieną..
kiek mokėsite jiems? tik bažnyčioje gros ar ir kol vaišinsitės?
kaip fainai...
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 25, 10:20)
Tai manau aplink Trakus rasite kažką.. pavažinėkit gal kurią dieną..
kaip fainai...
kaip fainai...
Nu tikiuos jog rasim ką gero. Nežinau ką daryt su skėčiu ar ieškok kokio ar tikėtis, kad nelis..
Gros ceremonijos metu, o jau kai prie bažnyčios sveikinimai bus tai negros. 75 eur.
QUOTE(Afraja @ 2015 06 25, 14:02)
Nu tikiuos jog rasim ką gero. Nežinau ką daryt su skėčiu ar ieškok kokio ar tikėtis, kad nelis..
Gros ceremonijos metu, o jau kai prie bažnyčios sveikinimai bus tai negros. 75 eur.
Mes gariūnuose matėme permatomus po 5eur (ar 7...nepamenu jau ) bet kažkaip nepasiėmėm bet aš planuoju vis tiek pora jų nusipirkt, ai, geriau jau gulės nenaudojami ir kažkada vis tiek bus panaudoti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 25, 14:33)
Mes gariūnuose matėme permatomus po 5eur (ar 7...nepamenu jau ) bet kažkaip nepasiėmėm bet aš planuoju vis tiek pora jų nusipirkt, ai, geriau jau gulės nenaudojami ir kažkada vis tiek bus panaudoti
O žiedlapius barstysit bažnyčioj, jei taip tai gyvus ar dirbtinius?
QUOTE(Afraja @ 2015 06 25, 07:37)
Visa gamta yra grazi;) siaip vaziuojant keliu i Uzutrakiu dvara yra didele stovejimo aikstele, nuo jos irgi grazus vaizdas atsiveria, nes ji yra aukstai, bet ji yra kazkur prie posukio i Uzutrakio dvaro kelia.
Dar galit i Valakampius uzsukti apsiziuret gal patiks.
I Kernave, atsiveria puikus upes ir gamtos vaizdai:)
As vis pasiziuriu foto, ir noreciau kitokios sukneles, kitokios fotosesijos Manau, metiniu ar siaip kokia proga reikes pakartot fotosesija
Papildyta:
QUOTE(Afraja @ 2015 06 25, 13:06)
O žiedlapius barstysit bažnyčioj, jei taip tai gyvus ar dirbtinius?
Baznycios viduje neleido, tik lauke;) ir gyvus metem. Kai mes atejom buvo ant zemes ziedlapiu, tai graziai nuotraukose isejo, kai mete musiskai, zeme jau buvo papuosta:)
Papildyta:
Pasipasakosiu, kaip sekasi buti zmona ir nauja pavarde:D
Juokingiausia, kad kartais vis pasakau "mano vaikinas" tai is manes juokiasi, nes jei ka uzsiemus darau, tai nemastau, ka sneku, tai buna vaikinas:D o su pavarde sunkoka irgi, ypac, kai paklausia, kokia pavarde:) o parasas, tai jeigu skubant pasirasyneju, tai senuoju, nes reikia prisimint, kad pakeiciau parasa:D dar darbe naudojami inicialai, tai geras 3 savaites praejo, kol suvokiau, kad jie pasikeite:D