Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Vilniaus nuotakos

QUOTE(Zydriuke @ 2015 06 15, 20:15)
Papildyta:

Gerai, kad nepasitaike sveciu, kurie neuzsinorejo torto ir neatsipjove lotuliukas.gif

nebuvo jo 4u.gif pamatėm tik kitą rytą 4u.gif
kolkas nenumanom kada šokt, kada pjaut/nepjaut doh.gif gal artėjant datai su vedėju apsitarsim..gal ką pasiūlys g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 14, 20:45)
o tu rodei savo suknutę? nuomuosiesi? g.gif  jei gerai pamenu... blush2.gif
mes nežinom.. iš vis kada jį pjaut.. pas draugus buvo taip, kad jie pjovė antrą dieną - ir tikrai pasiteisino toks sprendimas bigsmile.gif ir dėmesys visam tam procesui didelis buvo ir šiaip visi pamena ir tortą ir skonį biggrin.gif  nes pirmą dieną ir taip visko daug.. bigsmile.gif  bet.. aš labai noriu, kad fotografė užfiksuotų mūsų tortą ir šiaip saldus stalas daug gražesnis - kai jis yra.. tad nežinau unsure.gif

Jo rodžiau suknelę paštukę. Tik vakare kur presirengsiu tos nerodžiau. mirksiukas.gif

O aš vakar pasidariau bandomają šukuoseną, tai tikrai būsiu dabar rami. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 17, 09:02)
Jo rodžiau suknelę paštukę. Tik vakare kur presirengsiu tos nerodžiau.  mirksiukas.gif

O aš vakar pasidariau bandomają šukuoseną, tai tikrai būsiu dabar rami.  thumbup.gif

Pamenu suknutę pagrindinę, o vat vakarinės ne. Tad prašom pasirodyt bigsmile.gif

wub.gif kaip smagu wub.gif o ėjai su piešinuku ar nusprendėt eigoj g.gif ? aš neišsirenku dar paveiksliuko..o tuo pačiu ir papuošalų į plaukus doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 17 birželio 2015 - 08:33
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 17, 09:32)
Pamenu suknutę pagrindinę, o vat vakarinės ne. Tad prašom pasirodyt bigsmile.gif

wub.gif kaip smagu wub.gif  o ėjai su piešinuku ar nusprendėt eigoj g.gif ? aš neišsirenku dar paveiksliuko..o tuo pačiu ir papuošalų į plaukus doh.gif  doh.gif

Jau turėjau nusižiūrėjus konkretu variantu ko noriu. smile.gif Dėl papuošalo aš ir neturiu ir pradedu dvejot ar jo reikia net.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 17, 10:08)
Jau turėjau nusižiūrėjus konkretu variantu ko noriu.  smile.gif Dėl papuošalo aš ir neturiu ir pradedu dvejot ar jo reikia net..  blush2.gif

fainai bigsmile.gif
aš mąstau kad noriu.. bent nediduko g.gif tavo suknelė daugiau akmenukų turi, o manoji ne 4u.gif
dar vienas darbas yra, kurio niekaip nepadarau... ir nežinau ar padarysiu.. kadangi šiaip būnu be akinių, bet jei einu ar vairuoju - tai tik su jais. taip ryškiau matau visus.. sesė sako reik tau kontaktinių lešių vestuvėms.. nes tikrai bijau, kad galiu tiesiog prisimerkus būti..pati to nejausdama doh.gif akinių per vestuves nenoriu, nes nepatinku sau foto su jais. Bet kaip prisiverst nueit ir tuos lęšius pasimatuot..išsirinkt.. bailė aš dėl to kas susiję su vat tokiom procedūrom.. baisi ji man atrodo.. unsure.gif
pasibėdavojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 17, 12:38)
fainai bigsmile.gif
aš mąstau kad noriu.. bent nediduko g.gif  tavo suknelė daugiau akmenukų turi, o manoji ne 4u.gif
dar vienas darbas yra, kurio niekaip nepadarau... ir nežinau ar padarysiu.. kadangi šiaip būnu be akinių, bet jei einu ar vairuoju - tai tik su jais. taip ryškiau matau visus.. sesė sako reik tau kontaktinių lešių vestuvėms.. nes tikrai bijau, kad galiu tiesiog prisimerkus būti..pati to nejausdama doh.gif akinių per vestuves nenoriu, nes nepatinku sau foto su jais. Bet kaip prisiverst nueit ir tuos lęšius pasimatuot..išsirinkt.. bailė aš dėl to kas susiję su vat tokiom procedūrom.. baisi ji man atrodo.. unsure.gif
pasibėdavojau blush2.gif

as jau 15 metu su lesiais thumbup.gif thumbup.gif geresnio dalyko ir but negali ax.gif
--------------------------------
Labas 4u.gif as tokia uzsikasus darbuose, kad niekam neturiu laiko doh.gif
jau pradejom dalyti pakvietimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 17, 12:38)
fainai bigsmile.gif
aš mąstau kad noriu.. bent nediduko g.gif  tavo suknelė daugiau akmenukų turi, o manoji ne 4u.gif
pasibėdavojau blush2.gif

Nepergyvenk dėl lęšių, nueik į optikos saloną parinks pagal akytes kokių reikia, pamokys kaip įsidėt ir pamatysi, nebenorėsi akinių nešiot. 4u.gif
Aš pastoviai su lęšiais, jau n metų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 17, 10:38)
fainai bigsmile.gif
pasibėdavojau blush2.gif

Kadangi maniskis nesioja akinius, tai panasi problema buvo.. Prisiruose lt nueit, pralaukiau 1h, kol jis bande isidet ir neisidejo, nes akys labai jautrios, bet zadejo bandyt vis.. Tai karta vaziavom kazkur, isidejo lesius, aisku uztruko.. O po to praejos gal 30min jam viena iskrito, po to kitas.. Tai per vestuves ejo su akiniais, retkarciais kai kuriose foto nusiimdamas:) tokia musu istorijos dalis.. Be to, prie lesiu reik laiko priprast, tai ruoskis greiciau!
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 06 17, 20:02)
Kadangi maniskis nesioja akinius, tai panasi problema buvo.. Prisiruose lt nueit, pralaukiau 1h, kol jis bande isidet ir neisidejo, nes akys labai jautrios, bet zadejo bandyt vis.. Tai karta vaziavom kazkur, isidejo lesius, aisku uztruko.. O po to praejos gal 30min jam viena iskrito, po to kitas.. Tai per vestuves ejo su akiniais, retkarciais kai kuriose foto nusiimdamas:) tokia musu istorijos dalis.. Be to, prie lesiu reik laiko priprast, tai ruoskis greiciau!

tai vat aš tokia irgi doh.gif suprantu, kad jie gerai... bet... kaip įsidėti..išsiimti.. doh.gif viena mano sesė irgi sėkimingai n metų nešioja..o kita neprirpato doh.gif žinau, kad nebegaliu jau laukt.. doh.gif nu arba kitą savaitę arba jau tada teks be unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 17, 19:26)
tai vat aš tokia irgi doh.gif  suprantu, kad jie gerai... bet... kaip įsidėti..išsiimti.. doh.gif  viena mano sesė irgi sėkimingai n metų nešioja..o kita neprirpato doh.gif žinau, kad nebegaliu jau laukt.. doh.gif  nu arba kitą savaitę arba jau tada teks be unsure.gif

Pas mus buvo ta pati situacija, as jau gerokai virs 10metu nesioju linzes ir man kuo puikiausiai nuo pirmos dienos, pries vestuves nupirkom vyrui, tai niekaip.. negali isidet nors tu ka.. tai reiketu gerokai is anksto jas isbandyt:/
Atsakyti
Na tai kitą savaitę turiu nueiti ir pasibandyti 4u.gif scare.gif leidžiu man paspardyti užkapalį jei vis delsiu.... fear.gif flirt.gif
Atsakyti
Na merginos kaip sekasi? 4u.gif
mes kažkiek pajudam, kažkiek vėl aptingstam..ar laukiam kažko..
Dabar artėja draugės vestuvės, kur liūdininkais būsim..tai reik kalbas pasiruošti... doh.gif Gal kas iš susituokusių gavo kokį gražų, netradicinį, negridėtą sveikinimą ar pasakojimą ir galėtų pasidalinti? į až. 4u.gif reiktų minčių užsikabinimui... g.gif
turim žiedų pagalvėlę, kitą savaitę stalo korteles turėtumėm jau turėt, taip pat siūva ir kaspinus į bažnyčią 4u.gif dar planuojam kitą savaitę važiuoti graviruoti žiedų bigsmile.gif
dėliojam sąrašus saldžių maistų ir užkandžių bigsmile.gif ir vargstu ieškodama papuošalų... unsure.gif verysad.gif doh.gif
Atsakyti