Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Vilniaus nuotakos

QUOTE(saulyteee @ 2015 06 13, 22:26)
Aš vakaro suknelę įkėliau į paštuką 4u.gif

Graži suknutė 4u.gif Jau kaip supratau su ja ir šoksi pirmą šokį?
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 06 13, 18:44)
O kaip ten vyksta tas aptarnavimas? Reikia viską supirkti o jie paserviruoja? Kiek ten žmonių būna?  4u.gif  4u.gif

Pas mus buvo dvi paneles, nuvezem pries keleta dienu sampana, saldainius, o jos atvaziavusios, susideliojo ant stalo, paserviravo saldumynus, nes tik juos turejom. Tada jos pacios viska susirenka ir isvaziuoja:)
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 06 14, 10:51)
Pas mus buvo dvi paneles, nuvezem pries keleta dienu sampana, saldainius, o jos atvaziavusios, susideliojo ant stalo, paserviravo saldumynus, nes tik juos turejom. Tada jos pacios viska susirenka ir isvaziuoja:)

O kurioj jūs vietoj vaišinotės?
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 14, 09:19)
Graži suknutė 4u.gif  Jau kaip supratau su ja ir šoksi pirmą šokį?

Taip, su ja šoksiu 4u.gif nes pagalvojau, kad su pagrindine dienos suknele, bus sudėtinga... 4u.gif
o su šia jau ir paskui "tūsinsiuosi" su visais biggrin.gif
norėjau visad trumpos.. bet mūsų šokiui - gražiau ilga, o ir trumpų neradau, kad tiktų ir patiktų, tad apsistojau ties ilga 4u.gif
Atsakyti
Aš tai pasirinkau trumputę,nes jau ir taip visą dieną suvaržyta būsiu. biggrin.gif Bet ir žadu persirengti prieš pirmą šokį.
Kelinta valandą tortą mergaites pjausit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 14, 15:17)
Aš tai pasirinkau trumputę,nes jau ir taip visą dieną suvaržyta būsiu.  biggrin.gif Bet ir žadu persirengti prieš pirmą šokį.

Mes pjovem pries 9, iskart po pirmojo sokio;) nes nusprendeme, kad uzkandus karsto, visad norisi kazko saldaus!:) ir tikrai puikiai buvo, nes visi valge torto:)
Papildyta:
QUOTE(Afraja @ 2015 06 14, 12:23)
O kurioj jūs vietoj vaišinotės?

Prie isejimo;) paciam kiemely, ju staliukas stovejo po kaire puse ziurint i baznycia
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 14, 16:17)
Aš tai pasirinkau trumputę,nes jau ir taip visą dieną suvaržyta būsiu.  biggrin.gif Bet ir žadu persirengti prieš pirmą šokį.

Mes savaji pjovem vidurnakti, taip pat puikiai suejo wink.gif rytui beveik neliko:)
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 14, 17:17)

o tu rodei savo suknutę? nuomuosiesi? g.gif jei gerai pamenu... blush2.gif
mes nežinom.. iš vis kada jį pjaut.. pas draugus buvo taip, kad jie pjovė antrą dieną - ir tikrai pasiteisino toks sprendimas bigsmile.gif ir dėmesys visam tam procesui didelis buvo ir šiaip visi pamena ir tortą ir skonį biggrin.gif nes pirmą dieną ir taip visko daug.. bigsmile.gif bet.. aš labai noriu, kad fotografė užfiksuotų mūsų tortą ir šiaip saldus stalas daug gražesnis - kai jis yra.. tad nežinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 14, 18:45)
o tu rodei savo suknutę? nuomuosiesi? g.gif  jei gerai pamenu... blush2.gif
mes nežinom.. iš vis kada jį pjaut.. pas draugus buvo taip, kad jie pjovė antrą dieną - ir tikrai pasiteisino toks sprendimas bigsmile.gif ir dėmesys visam tam procesui didelis buvo ir šiaip visi pamena ir tortą ir skonį biggrin.gif  nes pirmą dieną ir taip visko daug.. bigsmile.gif  bet.. aš labai noriu, kad fotografė užfiksuotų mūsų tortą ir šiaip saldus stalas daug gražesnis - kai jis yra.. tad nežinau unsure.gif

O man patiko anksti prapjaut, nes fotografe uzfiksavo pirmaji soki, torto pjovima iskart ir isvaziavo namo:)
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 06 15, 16:33)
O man patiko anksti prapjaut, nes fotografe uzfiksavo pirmaji soki, torto pjovima iskart ir isvaziavo namo:)

O va dar aš klausimą turiu, ar pas jus Aušra buvo visą vakarą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 06 15, 15:19)
O va dar aš klausimą turiu, ar pas jus Aušra buvo visą vakarą?  smile.gif

Buvo gal iki 9. Sudegiojo lauke "zibintus" ir iskeliavo namo.
Papildyta:
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 14, 18:45)
o tu rodei savo suknutę? nuomuosiesi? g.gif  jei gerai pamenu... blush2.gif
mes nežinom.. iš vis kada jį pjaut.. pas draugus buvo taip, kad jie pjovė antrą dieną - ir tikrai pasiteisino toks sprendimas bigsmile.gif ir dėmesys visam tam procesui didelis buvo ir šiaip visi pamena ir tortą ir skonį biggrin.gif  nes pirmą dieną ir taip visko daug.. bigsmile.gif  bet.. aš labai noriu, kad fotografė užfiksuotų mūsų tortą ir šiaip saldus stalas daug gražesnis - kai jis yra.. tad nežinau unsure.gif

Gerai, kad nepasitaike sveciu, kurie neuzsinorejo torto ir neatsipjove lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes planuojame pjauti apie 22 valanda torta. Nes vakariene baigsis apie 8 tai uz poros valandu ir pjausim. Kad dar visi spetu paragauti smile.gif
Atsakyti