Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų Vilniaus nuotakos

QUOTE(Afraja @ 2015 06 11, 15:44)
Nesu nupaveikslavus batelių, po darbo jei nepamiršiu nufotkinsiu ir įkelsiu. Pas mane jie nieko neįpatingi vidutiniu kulniu ir baltos spalvytes. Savaitgalį buvau jau suknelles primatavime, tai užsidėjus juos praktiškai net nesimato jie, tik vos truputi kai vaikštau.  biggrin.gif
Užsisakėm tortą su keksiukais pagaliau.  doh.gif
Ir dėl gėlyčiu baigiam viską susiderint. thumbup.gif

O kur radot pirkti batelius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 06 11, 22:08)
Pas mane irgi jie beveik nesimato bigsmile.gif bet reiks specialiai pakilot, pafotografuot  biggrin.gif 
aš šiandien dar kart pasimatavau, jau su nusipirkta liemenėle, tai viskas tiko wub.gif  dabar tik liepos gale susiaurins ten kur reik, išlygins ir pan.  wub.gif 
kur gėles sakysies? bigsmile.gif

Iš Sninga žiedais. mirksiukas.gif

QUOTE(geggle @ 2015 06 11, 22:23)
O kur radot pirkti batelius? ax.gif

Salamander parduotuvėj. smile.gif
Atsakyti
O kaip jus darysit su sampanu ir vaisem po ceremonijos? Kur viska sudesit? I krepselius? Is kur juos gauti? smile.gif gi nepirksit specialiai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2015 06 12, 12:14)
O kaip jus darysit su sampanu ir vaisem po ceremonijos? Kur viska sudesit? I krepselius? Is kur juos gauti? smile.gif gi nepirksit specialiai... g.gif

Tikriausiai dėsim į krepšelius 4u.gif Mama turi gal pora vnt., anyta irgi - tai manau bendrom jėgom surinksim ir nereiks pirkti specialiai 4u.gif gal ir Jūs taip paieškokit, tikrai būna daug kas juos turi 4u.gif
Atsakyti
Mes taip pat dėsim į pintus krepšelius paimsim iš tėvų jie turi po vieną, tai ir pirkti nereikės. Į vieną taures, į kitą šampaną. Taures plastmasines nusipirkom. Galvoju, tik gal kaip truputi papuošt jas su kokiu kaspinuku. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afraja: 12 birželio 2015 - 11:38
QUOTE(Afraja @ 2015 06 12, 12:37)
Mes taip pat dėsim į pintus krepšelius paimsim iš tėvų jie turi po vieną, tai ir pirkti nereikės.  Į vieną taures, į kitą šampaną. Taures plastmasines nusipirkom. Galvoju, tik gal kaip truputi papuošt jas su kokiu kaspinuku.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš irgi taip galvoju daryt. Tikrai puošniau atrodo taurės 4u.gif
Atsakyti
O kur perkate plastmasines taures šampanui? Gal galite patart, kur būtų galima rasti pigiau?
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2015 06 12, 11:14)

Mes tai emem is tevu wink.gif i viena dideli ziedlapius suberem, i kita saldumynus, dar papuosem kaspiniukais smile.gif
Atsakyti
Mama tai neturi tokios, kuri butu tinkama, anyta manau irgi g.gif o kiek kainuoja plastmasines taures? As irgi galvoju jas pirkti, bet dar turiu varianta samdyti padaveja, kuris atvaziuotu su staliuku ir stiklinem taurem smile.gif reikia paziureti kiek kainuotu taures + krepsiai, gal neapsimokes net pirkti.
Atsakyti
QUOTE(amatira @ 2015 06 12, 13:26)
O kur perkate plastmasines taures šampanui? Gal galite patart, kur būtų galima rasti pigiau?

Mes pirkom maximoj. smile.gif
Atsakyti
4u.gif jei kam reikia krepsiu - pas mus liko nemazi trys - galiu parduot/ paskolint, jei reikia wink.gif perrisami kaspinu,kokiu tik nori wink.gif (musu buvo puosti zaliu wink.gif siaip pigiausiu tauriu mes pirkome promo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2015 06 12, 13:13)
Mama tai neturi tokios, kuri butu tinkama, anyta manau irgi g.gif o kiek kainuoja plastmasines taures? As irgi galvoju jas pirkti, bet dar turiu varianta samdyti padaveja, kuris atvaziuotu su staliuku ir stiklinem taurem smile.gif reikia paziureti kiek kainuotu taures + krepsiai, gal neapsimokes net pirkti.

Mes pasiemem aptarnavima prie baznycios, tai buvo smagu, nes nereikejo niekam i masinas lakstyt ir nesioti nieko:) o tiesiog megautis vaisemis;)
Atsakyti