wooohooo!! mes jau seima!! griztu ir as i sita miela foruma po visko

turejom fantastiska laika !! oras po pietu nebelepino, ir fotosesija parke pabaigem lietuje, bet tai suteike tik papildomu spalvu sventei

viskas buvo super - fotografai nuostabus, man lb. patiko,kaip jie dirbo - laukiam lb. rezultatu ir bet kam galeciau rekomenduoti www.ilgossmilgos.lt

pabudus ryte nulekiau pas kirpeja , tai padare lb. barbiska sukuosena - einant mieste ir fotosesinant maza mergaite sako - teveli, kai uzaugsiu, busiu tokia nuotaka,kaip ji...

gele i plaukus pagamino www.florentes.lt - visai nepasigedau jokio nuometo - be jo buvo tik patogiau

makiaza padare sesute, nagucius pasidariau "nagu imperijoje " - sugebejau viena naga pries vestuves nusilauzt taip,kad reikejo priauginti, tai priaugino geliu ir dar dabar naguciai atrodo superiniai

suknele nuomavausi is madonos salono, per fotosesija ir svente issitepe visa apacia, o dar ir mano jaunikis uzmyne einant i lauka ir tiulyje virsuj praplese skyle .. galvojau,kad baigsis nekaip, bet salone sake, kad sukneles grazina ir zymiai baisesnes:))) ir kad suremontuos

ziedus uzsisakem pas Raimunda Miliauska - tik baznycioj buvo linksma - savo vyrui vos uzmoviau zieda - juokiausi ir as ,ir susirinke

tuokemes Sv. Mikalojaus baznycioj - kunigas paskaite faina pamoksla apie meile, kuris nemazai ka pravirkde, buvo jaukiai gera,tik mes nesupratom,kaip reikia stovet - pradzioj atsisukom vienas i kita, tada tyliai sakau - davai,susikimbam rankom,ir stovim nugara ir publika
puokste, geles ant torto , puokstes ant stalu pagamino Vilma Trinkunaite - parupino man pakalnuciu, ir mano puokste buvo nuostabi - is pakalnuciu ir freziju - kvapas ir vaizdas buvo toks, kad nesinorejo jos mesti

mergaite nuostabi!! puokstes ant stalu buvo su tokiais puriais bijunais kad restorano padaveja klause,kokios cia geles:)) po sventes pasiuliau sveciams pasiimti puokstes nuo stalu, nes mes ir taip su dovanotom gelem vos susitvarkem, buvau pasiuliusi dovanoti vietoj to knygas, tai 3 gavome, bet ant to kiti neuzkibo:)
vaises prie baznycios gamino giraicio kepykla - ememe is ju morengus, makaronsus ir mini kibiniukus - pagamina tikrai skaniai, tik neapskaiciavom kiekio realiai - uzsakem 2 kg. marengu, 150 mini kibinuku ir 150 makaronsu...tai pamate ,kiek ko gavom , pasidare baisoka - 5 morengu dezes, tik 2 dezes kibinuku, ir dvi dezutes makaronsu,nes jie nediduciai... tai nulekem i Crustum dar nupirkti puses kg. makaronsu, ir dar 10 dideliu kibinu - kad vaizdas krepsiuose vaisiu butu geras

bet siaip liko visu vaisiu po truputi, ir sampes pora buteliu neatidarytu parsivezem nuo baznycios - isvis turejom 10 buteliu.
maistas ir renginys buvo tikrai super - europos parko virtuve labai super, torta emem is beatrices saldumynu - buvo ir vaizdas, ir skonis nerealus!! ir uz torta sumokejom 100 euru apie. (5kg svorio). bijojom, kad maisto bus mazoka, bet liko tiek,kad svesdami kita diena kaime, palikom dar puse,nors buvom susirinke 25 zmones.isvis pirma diena svnetem 40 zmoniu. europos parkas viska supakavo, ir sukrove issivezti. siaip buvo tikrai labai skanu - mes priekabus kokybei ir skoniui, o cia likome patenkinti tikrai

rengini vede Gytis Balciunas - buvo tikrai profesionalu ir linksma - isjudino net tuos,kurie sake nedarys nieko

pajaute kiekviena, zaidimai be jokiu vulgarybiu, skatinimu gerti, buvo laiko ir pavalgyti, muzika buvo gera, o dar ir jis nemazai padainavo - net musu sokiui pats parinko kita daina - ir buvo net geriau. renginio pradzioj net mudu pravirkde - paleido vaiko sveikinima busimiems teveliams..... ziuriu, kad as vos susilaikau neverkdama, manojo vyro akys irgi dregnokos .... buvo ir proto musiai, ir dainu speliones, ir sokiai, ir kankanas merginu, ir organizavo chora, ir dar daugybe ivairiu zaidimu - visi liko suzaveti ir patenkinti, net mociutes, kurioms virs 70 gerokai, ir tas isjudino stipriai

)
suorganizavom transporta sveciams - mikruske - tai tikrai pasiteisino - visi norejo grizti tik su jais, tai vaziavo du kartus.
ikelsiu i pasta foto trupti veliau

dar su drauge suorganizavom susipazinimo fotosesija musu= tai pora dienu pries vestuves praleidom super vakara,o ir rezultatas buvo super - puoseme juo viena parko siena

dekorui dar buvom uzsisake cukrinius drugelius is ievos saldumynu (FB) - jais puokstes papuose, tai vakare ju nebeliko - suvalge

buvo tikrai skanus ir dailus.
vis dar gyvename sventes emocijomis - pavyko viskas super!!! ir sventes tikrai uzteko iki 1.00 val.
aš keletą klausimų - apie fotosesiją - Europos parke fotosesiją turėjote? ar mieste turėjote fotosesiją? jei taip, tai kur vaikščiojot
jie juk lengvučiai, aš nenumanau kiek jų imt..
ar buvo dar kokių saldumynų? (šakotis, šimtalapis..) iš kur mikriuką nuomavotės? mes dar niekaip neišsirenkam
pas mus nėra porų, dėl liūdininkų dar nežinom..