Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

QUOTE(Pergale1 @ 2015 06 05, 14:34)
As manau, kad jau greitai pasakysiu jums atia ir persikraustysiu pas tas kur Dieta 5:2, tik pas mane bus ne 5:2, bet 6:1 biggrin.gif kai pasieksiu savo uzsibrezta svori, teks ji ir palaikyti, tai manau, kad geriausias budas bus sumazinti kaloriju kieki iki 500-600 viena karta i savaite, o kitomis dienomis stengtis nepersivalgyti.
Noriu,mkad tai taptu mano gyvenimo budu. biggrin.gif
Kaip kitos galvojate islaikyti numesta svori?

daugiau judesio , mažiau šlamšto -daugiau valios, ką čia daugiau ir besugalvosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2015 06 05, 14:34)
As manau, kad jau greitai pasakysiu jums atia ir persikraustysiu pas tas kur Dieta 5:2, tik pas mane bus ne 5:2, bet 6:1 biggrin.gif kai pasieksiu savo uzsibrezta svori, teks ji ir palaikyti, tai manau, kad geriausias budas bus sumazinti kaloriju kieki iki 500-600 viena karta i savaite, o kitomis dienomis stengtis nepersivalgyti.
Noriu,mkad tai taptu mano gyvenimo budu. biggrin.gif
Kaip kitos galvojate islaikyti numesta svori?

na, mano svoris jau laikosi daugmaz toks, nors valgau labai daug. taip kad, nekeisiu nieko, tik palaikysiu normalu fizini kruvi... valgysiu kaip visada, - daug biggrin.gif O svoris savaime nukris iki 60 kg iki vasaros pabaigos rolleyes.gif

QUOTE(augustinuke @ 2015 06 05, 14:57)
daugiau judesio , mažiau šlamšto -daugiau valios, ką čia daugiau ir besugalvosi

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siandien nepasisveriau doh.gif
As gal per vasara neskaiciuosiu, 4u.gif Grisiu rudeni. Jei islaikysiu 79, tai bus lb gerai.
Atsakyti
[quote=simba3,2015 06 05, 17:44]
Siandien nepasisveriau doh.gif
As gal per vasara neskaiciuosiu, 4u.gif Grisiu rudeni. Jei islaikysiu 79, tai bus lb gerai.
[/quote
As skaiciuoju iki 18 dienos, tai dar beveik 2 savaites, o paskui pereinu prie vienos iskrovos dienos i savaite. Taip bus paprasciau, nei viska sverti ir matuoti. biggrin.gif zodziu, irgi prisistatysiu rudeni ir pranesiu, kiek sveriu ir kaip sekasi biggrin.gif
Atsakyti
Vėluodama prisiduodu su 67,5.
Tikiuosi, kad jau greit pavyks įropoti į 66, ... zoną smile.gif
Atsakyti
user posted image

tytutka, Defenda, jei norit būt lentelėj, prašom surašyti savo duomenis ir nepamiršti prisiduoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookelis: 06 birželio 2015 - 22:29
QUOTE(Pookelis @ 2015 06 06, 23:27)
user posted image
tytutka, Defenda, jei norit būt lentelėj, prašom surašyti savo duomenis ir nepamiršti prisiduoti.

Prisijungciau mielai, bet neskaiciuoju taip konkreciai kasdien, paskaiciuoju, kad nenumazinciau, min 1900- 2000 kal surinkciau, baltymu nepadauginciau ir viskas. nezinau, ar tinku prie sios temeles lenteles. Jei priimsit 4u.gif tokiom salygom, atsiusiu smile.gif
Atsakyti
tytuka, nieks gi neliepia 'scyrai' skaiciuot tau biggrin.gif ... bele , prijauti tokiam svorio metimo / kontroles budui - tai ir tinki wink.gif

o as vakar taip smagiai prajojau laukais kartu su draugute. Paskui ismaudem zirgus, na, ir paskui - ir as atidariau maudymosi sezona biggrin.gif . vanduo dar saltokas, bet jau maudytis galima. Ypac kai uzkaites is vidaus po fizinio kruvio - tai pats geriausias vanduo wub.gif

laba is ryto
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 06 07, 08:30)
tytuka, nieks gi neliepia 'scyrai' skaiciuot tau biggrin.gif ... bele , prijauti tokiam svorio metimo / kontroles budui - tai ir tinki wink.gif

o as vakar taip smagiai prajojau laukais kartu su draugute. Paskui ismaudem zirgus, na, ir paskui - ir as atidariau maudymosi sezona biggrin.gif . vanduo dar saltokas, bet jau maudytis galima. Ypac kai uzkaites is vidaus po fizinio kruvio - tai pats geriausias vanduo wub.gif

laba is ryto

Ana temuke kur prisidaviau uzmigo, tai persikraustau cia biggrin.gif
Svoris siai dienai 83,2 ugis 178 o siekiamybe 72 (tada ilisciau i jaunystes sortus, kelnes ax.gif ).
Mano vaikisciai jau du kartus ezere issimaude, man vanduo saltas, kaip gerai, kad jie taip gali. o as palauksiu, kol dar isils cool.gif
Laina12, saunuole sveikuole thumbup.gif kazkada i salta vandeni lindau smagiau nei dabar, kaulu savo gaila schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 06 07, 08:30)

laba is ryto

labas rytas,

eina sau kaip fainai thumbup.gif
Atsakyti
na, siandien vel - ir zirgu prasijojau, ir tvenkinin isimerkiau... kalioriju isnaudojau, ale paskum labai 'atstaciau', bo gi tevo diena biggrin.gif Tais saslai, ledai, sampe ir tt ir pan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 06 07, 20:52)
na, siandien vel - ir zirgu prasijojau, ir tvenkinin isimerkiau... kalioriju isnaudojau, ale paskum labai 'atstaciau', bo gi tevo diena biggrin.gif Tais saslai, ledai, sampe ir tt ir pan biggrin.gif

cia vadinasi ,,gyveni'' biggrin.gif thumbup.gif

o kaip jodineji su trenere, ka jus ten konkreciai darot, mokinates? smile.gif
Atsakyti