Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

70,1 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas

Prisiduodu 64.8kg.
Nu kazkas vyksta, vistik truputi pamazinau kcal. truputi padidinau atstumus pasivaiksciojimo, su begiojimu nu nelabai kaip (ot nemegstu s jo )....
Rasau retai, skaitau viska. Net receptus isbandineju kai yra upas, vakarais su dukrom. Paprastai jie eigoj pakinta, nes tai viena kazko nevalgo tai kitai truksta cukraus....
Planuoju atostogas, tai truputeli (lengvai sakant) uzsikasus.....
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2015 06 05, 07:31)
Ohoho 66,2  blink.gif

Cia kaip suprast emocijas? I gera ar i bloga puse? g.gif
Mano 54,5 kg, net pati nesitikejau tokio rezultato, svoris pakrito net po baliu festivaliu, bet rasiau, kad nepersivalgiau biggrin.gif Jega, man rezultatas patiko thumbup.gif
Kazkaip man sunku suprasti rezultatus, nes nerasot, ar numetet kiek ar ne, as neprisimenu jusu praeitos savaites rezultatu, ieskoti lenteles tingiu. Tai parasykite placiau apie svori, mano minus 300 g.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pergale1: 05 birželio 2015 - 08:07
laba
trumpam prisiduodu smile.gif siandien 63,8 kg (po viesnages pas mama biggrin.gif ... ) . mazius vel sugalvojo sirgt man doh.gif tai naktis tokia be miego beveik ohmy.gifj sad.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif šiandien 63,5kg, paskutiniu metu išgeriu laaabai daug vandens g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nailea @ 2015 06 05, 08:24)
Sveikos  4u.gif  šiandien 63,5kg, paskutiniu metu išgeriu laaabai daug vandens  g.gif

Tai koks savaites rezultatas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2015 06 05, 09:25)
Tai koks savaites rezultatas? g.gif

-1,2kg 4u.gif
Atsakyti
77,650 keliais g, į pliusą, bet šiaip viskas normaliai smile.gif
Atsakyti
sveiki,

64,5 smile.gif

Atsakyti
Prisiduodu ir as -700g per savaite, svoris 83,3 bigsmile.gif
Ir nebadavau, labai dziaugiuosi
Atsakyti
Didelis pliusas, bet ... 75,8
Atsakyti
As manau, kad jau greitai pasakysiu jums atia ir persikraustysiu pas tas kur Dieta 5:2, tik pas mane bus ne 5:2, bet 6:1 biggrin.gif kai pasieksiu savo uzsibrezta svori, teks ji ir palaikyti, tai manau, kad geriausias budas bus sumazinti kaloriju kieki iki 500-600 viena karta i savaite, o kitomis dienomis stengtis nepersivalgyti.
Noriu,mkad tai taptu mano gyvenimo budu. biggrin.gif
Kaip kitos galvojate islaikyti numesta svori?
Atsakyti