Labas rytas
Prisiduodu 64.8kg.
Nu kazkas vyksta, vistik truputi pamazinau kcal. truputi padidinau atstumus pasivaiksciojimo, su begiojimu nu nelabai kaip (ot nemegstu s jo )....
Rasau retai, skaitau viska. Net receptus isbandineju kai yra upas, vakarais su dukrom. Paprastai jie eigoj pakinta, nes tai viena kazko nevalgo tai kitai truksta cukraus....
Planuoju atostogas, tai truputeli (lengvai sakant) uzsikasus.....
Prisiduodu 64.8kg.
Nu kazkas vyksta, vistik truputi pamazinau kcal. truputi padidinau atstumus pasivaiksciojimo, su begiojimu nu nelabai kaip (ot nemegstu s jo )....
Rasau retai, skaitau viska. Net receptus isbandineju kai yra upas, vakarais su dukrom. Paprastai jie eigoj pakinta, nes tai viena kazko nevalgo tai kitai truksta cukraus....
Planuoju atostogas, tai truputeli (lengvai sakant) uzsikasus.....
QUOTE(Pookelis @ 2015 06 05, 07:31)
Ohoho 66,2
Cia kaip suprast emocijas? I gera ar i bloga puse?
Mano 54,5 kg, net pati nesitikejau tokio rezultato, svoris pakrito net po baliu festivaliu, bet rasiau, kad nepersivalgiau Jega, man rezultatas patiko
Kazkaip man sunku suprasti rezultatus, nes nerasot, ar numetet kiek ar ne, as neprisimenu jusu praeitos savaites rezultatu, ieskoti lenteles tingiu. Tai parasykite placiau apie svori, mano minus 300 g.
laba
trumpam prisiduodu siandien 63,8 kg (po viesnages pas mama ... ) . mazius vel sugalvojo sirgt man tai naktis tokia be miego beveik j
trumpam prisiduodu siandien 63,8 kg (po viesnages pas mama ... ) . mazius vel sugalvojo sirgt man tai naktis tokia be miego beveik j
Sveikos šiandien 63,5kg, paskutiniu metu išgeriu laaabai daug vandens
QUOTE(Nailea @ 2015 06 05, 08:24)
Sveikos šiandien 63,5kg, paskutiniu metu išgeriu laaabai daug vandens
Tai koks savaites rezultatas?
77,650 keliais g, į pliusą, bet šiaip viskas normaliai
sveiki,
64,5
64,5
Prisiduodu ir as -700g per savaite, svoris 83,3
Ir nebadavau, labai dziaugiuosi
Ir nebadavau, labai dziaugiuosi
Didelis pliusas, bet ... 75,8
As manau, kad jau greitai pasakysiu jums atia ir persikraustysiu pas tas kur Dieta 5:2, tik pas mane bus ne 5:2, bet 6:1 kai pasieksiu savo uzsibrezta svori, teks ji ir palaikyti, tai manau, kad geriausias budas bus sumazinti kaloriju kieki iki 500-600 viena karta i savaite, o kitomis dienomis stengtis nepersivalgyti.
Noriu,mkad tai taptu mano gyvenimo budu.
Kaip kitos galvojate islaikyti numesta svori?
Noriu,mkad tai taptu mano gyvenimo budu.
Kaip kitos galvojate islaikyti numesta svori?