Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

QUOTE(libaja @ 2015 06 03, 11:31)
Mano meniu vakar:
košė
dėžutė saldainių
3-4 obuoliai,
batonas  doh.gif su kefyru
vištienos sparneliai su daržovėm
2 geri šaukštai riešutų sviesto
daugiau nebepamenu, bet dar tikrai kažkas buvo.
Jau tas moteriškas organizmas.....

lotuliukas.gif Nu bet skaniai
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2015 06 03, 12:45)
Dezutd saldainiu ir as galeciau suvalgyti, jei nedidele pauksciu pienas, bet apsiriboju kokiais 2 vnt. biggrin.gif o batonas visas tai man turbut nesulistu, na, nebent labai isalkus buciau doh.gif jo, idomiai tu cia pavarei... biggrin.gif

Saldainių buvo 120 g. tokių. 2 vnt "išdrebėjau" kolegėm pavaišint lotuliukas.gif
O batono tai aišku kad viso neprarijau, galą atsilaužiau tik. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2015 06 03, 12:31)
Mano meniu vakar:
Jau tas moteriškas organizmas.....

kas buvo - prazuvo smile.gif , ryt nauja diena mirksiukas.gif
tik kad nepilnavertis maistas, bet kazkokio itin didelio kiekio cia nematau..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~SUR~ @ 2015 06 03, 16:59)
kas buvo - prazuvo smile.gif , ryt nauja diena mirksiukas.gif
tik kad nepilnavertis maistas, bet kazkokio itin didelio kiekio cia nematau..... smile.gif

Tai va būtent, kad š***
Atsakyti
Labas rytas visoms biggrin.gif kaip sekasi skaiciuoti kalorijas? Ryt sverimosi diena, bet as kazkokiu ypatingu rezultatu nesitikiu po 3 dienu balaivoniu...jei nors tas pats svoris bus kaip pries savaite, busiu laaaabai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
labuka, man gerai sekasi.

matomai paskutinį prisidavimą padarysiu ryt, paskui atostogos , bet temoje būsiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(augustinuke @ 2015 06 04, 09:14)
labuka, man gerai sekasi.

matomai paskutinį prisidavimą padarysiu ryt, paskui atostogos , bet temoje būsiu smile.gif

Kaip tau faina del atostogu! Man atostogos nuo birzelio 18 d., isvaziuoju ilgam is namu, tai irgi neiseis svertis. Paskutini karta pasisversiu 17 d., o paskui jau ziuresiu kas kaip, todel ir noreciau pasiekti 54 kg pries isvaziuodama. Kaip ir antras kaloriju skaiciavimo etapas butu baigtas, paskui reiketu tik palaikyti pasiekta svori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pergale1 @ 2015 06 04, 10:24)
Kaip tau faina del atostogu! Man atostogos nuo birzelio 18 d., isvaziuoju ilgam is namu, tai irgi neiseis svertis. Paskutini karta pasisversiu 17 d., o paskui jau ziuresiu kas kaip, todel ir noreciau pasiekti 54 kg pries isvaziuodama. Kaip ir antras kaloriju skaiciavimo etapas butu baigtas, paskui reiketu tik palaikyti pasiekta svori biggrin.gif

man vasara lengviau, vanduo geriau lenda, ir valgyt ne taip norisi..
Atsakyti
o man sunkus pmsas.... Nežnau ką ryt pavuks priduot, ale... šiandien 76,8 buvo, tai maždaug +3,5 nuo paskutinių duomenų doh.gif Bet ir jaučiuos... net žiedai spaudžia....
Atsakyti
skysčiai turbūt. Daugiau vandens, mažiau druskų vartoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookelis: 04 birželio 2015 - 11:25
QUOTE(Pookelis @ 2015 06 04, 12:25)
skysčiai turbūt. Daugiau vandens, mažiau druskų vartoti

Tai net ne turbūt o tikrai 😃 . Pažįstu savo organizmą 😆 pirmą mm dieną kibirais skysčiai valosi...
Atsakyti
Ohoho 66,2 blink.gif
Atsakyti