Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

QUOTE(jolantoska @ 2015 06 01, 11:03)
Teko bendrauti su viena moterim. Aš ją buvau mačius , gal kokie 3 metai atgal. Ji buvo stambi. Ir kai pamačiau ją savaitgalį nepažinau - svorio nelikę nė padujų. Radikaliai pakeitė mitybą. Bet esmė tame, kad pastovus savęs ribojimas . To negalima, ano negalima ir dar bandymas aiškinti kitiems. Kaip supratau, sportuot nesportuoja arba minimaliai. Man tokių žmonių gaila , sakykit ką norit

na, kazkiek riboti prireiks visoms, kurios turi polinki kaupti riebalus. Ypac tai liecia tas, kurios svori meta tik apribodamos kaloringuma. Tada jau teks visa gyvenima save ribot.

uztai mano patarimas visada ir yra, vis zyziu sioje temoje - valgykit daznai (5-7 kart per para), sudarykit tik pati minimaliausia kaloriju deficita (ne daugiau 200-300 kcal/para), ir sportuokit (bent po 20-30 min intensyviai kasdien), aplamai , padidinkit fizini aktyvuma. Tokiu budu suaktyvinsit savo medziagu apykaita. tada ir numetus svori iki norimo, galesit gyventi normalu gyvenima.

Atsakyti
na anksčiau ar vėliau ta moterėlė neatlaikys ir kai pradės vallgyyyt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(augustinuke @ 2015 06 01, 11:24)
na anksčiau ar vėliau ta moterėlė neatlaikys ir kai pradės vallgyyyt  blink.gif

Vat būtent . Nors aš nemėgstu sportuot , bet prisiverčiu per jėgą pajudėt , todėl kad noriu ilgalaikio rezultato .
Atsakyti
Labas rytas,ar jau čia greičiau diena,merginos smile.gif
prašausi į jūsų draugiją smile.gif aš čia turbūt didžiausia būsiu 93,7 kg,na,po vakar sekmadieninių nuodėmių gal ir nelabai tiklsu ,bet....
turiu iš karto klausimą dėl mėsos ar žuvies paruošimo,kaip jūs skaičiuojate?sveriate žalią produktą ar jau paruoštą?tarkim kokia riebesnė mėsa,jei bus verdama,tai juk nemažai riebalo ir liks vandenyje,logiškai jos kaloringumas sumažėja?aišku,kai kur yra patiekalų kaloringumas,bet turbūt ,tai nėra tiklsu
Atsakyti
QUOTE(Defenda @ 2015 06 01, 12:02)
prašausi į jūsų draugiją smile.gif  aš čia turbūt didžiausia būsiu 93,7 kg,na,po vakar sekmadieninių nuodėmių gal ir nelabai tiklsu ,bet....
turiu iš karto klausimą dėl mėsos ar žuvies paruošimo,kaip jūs skaičiuojate?sveriate žalią produktą ar jau paruoštą?tarkim kokia riebesnė mėsa,jei bus verdama,tai juk nemažai riebalo ir liks vandenyje,logiškai jos kaloringumas sumažėja?aišku,kai kur yra patiekalų kaloringumas,bet turbūt ,tai nėra tiklsu

na, tiksliausia butu sverti nevirta nekepta produkta ir skaiciuot jo kaloringuma... bet as ivairiai darau, ir pagaminta jau pasveriu biggrin.gif aplamai, gi labai sunku nustatyt tikslu kaloringuma, pvz mesos... vis vien, imamas vidutinis... gi gal ten daugiau riebalu ar maziau, kas ten zino biggrin.gif

na, zinok, ir as savo kudejimo kelia pradejau nuo 93 kg mirksiukas.gif ...tai buvo pries gerus 3 metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Defenda @ 2015 06 01, 12:02)
prašausi į jūsų draugiją smile.gif  aš čia turbūt didžiausia būsiu 93,7 kg,na,po vakar sekmadieninių nuodėmių gal ir nelabai tiklsu ,bet....

labuka,

jei grynai sau darau, tai pasveriu negamintą :)tie kcal ir rašausi. jei šeimai kokį troškinį -tai būna daugiau darbo biggrin.gif nes pasveriu viską ir suskaičiuoju kcal, ir paskui jau pagamintą pasveriu ir išvedu 100 gr kaloringumą..uch..vyras tuomet iš mane lazdavoja biggrin.gif
Atsakyti
Laina12, Tu turbut ne karta esi pasakojus savo lieknejimo istorija, bet as nesu visos girdejus nuo pradzios iki galo, gal galetum aprasyt, jei nesunku? ax.gif Kas paskatino, ar visada tiek sverei? Kaip krito svoris? Paskaitysim ir pasimotyvuosim biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
tedija, kad zinok ner to laiko, vel perrasinet savo istorija doh.gif ... jei kas idomu, klauskit...
prie kompo trumpam prisedu...mazas daug demesio reikalauja, o dar orai geri - tai pastoviai lauke tupim
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 06 02, 09:54)
tedija, kad zinok ner to laiko, vel perrasinet savo istorija doh.gif ... jei kas idomu, klauskit...
prie kompo trumpam prisedu...mazas daug demesio reikalauja, o dar orai geri - tai pastoviai lauke tupim

reikia senesnes temas pažiūrėt, ten tikrai ne vieną kartą laina rašė 4u.gif

labas rytas, nuostabus oras wub.gif
Atsakyti
kazin ar like tos senos temos, pratrina jas , man rods...
Atsakyti
Sveikutes
smile.gif
pakonsultuokit, ar gerai 2000 kal per diena , kai svoris 84, ugis 178, fizinio aktyvumo tiek, kiek namuose pasitvarkineju. Ir kad svoris kristu, neaugtu, ir medziagu apykaita neletetu.
Ir kiek reikia prideti dienom, kai 1 val letai begu, be sustojimo. Ir jei lauke bunu, bet tik letai pasivaikstinejant (kiek suprantu tokie pasivaiksciojimai beveik nedegina kaloriju g.gif )
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2015 06 02, 12:48)
Sveikutes
smile.gif
pakonsultuokit, ar gerai 2000 kal per diena , kai svoris 84, ugis 178, fizinio aktyvumo tiek, kiek namuose pasitvarkineju. Ir kad svoris kristu, neaugtu, ir medziagu apykaita neletetu.
Ir kiek reikia prideti dienom, kai 1 val letai begu, be sustojimo. Ir jei lauke bunu, bet tik letai pasivaikstinejant (kiek suprantu tokie pasivaiksciojimai beveik nedegina kaloriju  )

va, imesiu - susivesk duomenis tiksliai, paskaiciuos, kiek tau reikia kaloriju per para, kad svoris nei augtu, nei kristu. norint kad kristu is leto, reiktu sumazint bent jau 200-300 kcal /para. Ir zinoma, kuo daugiau judet mirksiukas.gif

http://nutritiondata...calories-burned

na, net ir miegant kalorijos eikvojasi - organizmo gyvybinems funkcijoms palaikyti ir taip pat,
bet koks judesys eikvoja energija, bet jei nori paspartint medziagu apykaita, vertetu bent jau kelis kart per savaite pasportuot intensyviai bent 20-30 min (kardio treniruote ar begimas)
Atsakyti