Terezza aciu labai uz naudinga informacija
Kiskio daina, turiu tau klausimuka Tu cia visai neseniai - 7kg numetusi buvai. Primink prasau, po kiek kcal suvartodavai? Ir ar teko daryti iskrovos dienas tuo metu (ir kaip daznai?)
Papildyta:
QUOTE(Viktute @ 2016 09 15, 01:18)
Niekaip nepripratinu saves eiti laiku miegoti.. jau po 1 nakties.. tikiuosi, nepraalksiu
Buvo sunki diena, jauciuosi emociskai issekusi. Kai grizau namo apie 20h, buvau suvartojusi kazkur 670 kcal, nuotaika buvo sh.., tai stveriau raudona sausa ir damusiau..taigi +360kcal, pajutau alki ir sukapojau likusi gabaleli saliamio (apie 50g), na o tada jau pasidariau salotas. Kai kas isveda is pusiausvyros, gailiuosi,kad nerukau..jau bent papildomu kaloriju negauciau
Papildyta:
As, jeigu galim, neprisidavinesiu, nes mane tai tik atstums. Jei nepavyks kelias savaites iseiles, tai bijau, kad tada nusivilsiu, o taip tegul einasi, kaip eina, nenoriu saves spausti. Va liniuote parase su svoriu ir tuom noreciau apsiryboti. Ar galima taip?
Buvo sunki diena, jauciuosi emociskai issekusi. Kai grizau namo apie 20h, buvau suvartojusi kazkur 670 kcal, nuotaika buvo sh.., tai stveriau raudona sausa ir damusiau..taigi +360kcal, pajutau alki ir sukapojau likusi gabaleli saliamio (apie 50g), na o tada jau pasidariau salotas. Kai kas isveda is pusiausvyros, gailiuosi,kad nerukau..jau bent papildomu kaloriju negauciau
Papildyta:
As, jeigu galim, neprisidavinesiu, nes mane tai tik atstums. Jei nepavyks kelias savaites iseiles, tai bijau, kad tada nusivilsiu, o taip tegul einasi, kaip eina, nenoriu saves spausti. Va liniuote parase su svoriu ir tuom noreciau apsiryboti. Ar galima taip?
Viktute, tai zinoma, jei nesinori ir tau taip geriau, neprisidavinek, privaloma nebus Uztenka ir liniuotes
O kam del savistimulo ir nenuslysti nuo dietinimosi rezimo prisidavimas bent kiek pades, tai tos ir prisiduokim cia temoj pirmadieni, paprastai be lenteliu, ar minusa, ar pliusa, nesvarbu
O del rezimo, tai taip ir yra, kaip sakai.. Jei miego trukumas, ar diena sunki - iskart daugiau kramsnoti traukia. As guluosi kazkur 23 val.nes jau miego labai norisi, tai su rezimu problemu nera. Bet jeigu kas sunervina gerokai, tai tikrai kramtyti traukia, arba vynelio ar alaus prie to pacio, is to pykcio Cia jau buna ne visada pavyksta su savimi susitarti ir toliau laikytis, dietos negadinti.. Reikia ieskoti kaip kokiu kitokiu budu nusiraminti. Arbatos gal kokios raminancios geriau pagert?