Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

QUOTE(Viktute @ 2016 09 12, 10:49)
Labas rytas! Deja, vakar buvopanasiai...  verysad.gif  Man su rezimu ne kas..einu miegoti 2 nakties, tai man tie naktiniai valgymai visas dienos pastangas gadina... Issikabinau katik ant saldytuvo dvi mano nuotraukas, kokia atrodziau dar pries nestuma..o juk jokiu pastangu tam nereikejo, nei dietu, nei sporto..ahh.. unsure.gif Nepasiduosiu, kad ir baisu ziureti i galutini kcal skaiciu, visvien skaiciuosiu.
O kaip Tau sekasi laikytis 1400 kcal? Ar daug laiko reikejo, kad iprasti?

Na neplak saves per daug, galvok apie tai kokia nori buti ;)
Jei laikysies per kancias, tik vaiksciosi suirzusi, o mama juk turi buti linksma 4u.gif

Na man kanciu tai tikrai nebuvo ir nera, as saldumynu nemegstu, tik retai kada suvalgau ka saldaus, viska megstu nesaldinta, tik tas nesveikas maistas kiso koja, tai dabar pagalvoju, kaip butu skanu kokia pica sukrimsti, bet tada permastau, kad vienas picos gabalelis maziau naudingas nei pilna lekste sveiko maisto smile.gif kazkaip gal uzsiprogramavau, tik nezinau kaip ilgam lotuliukas.gif

O vakare nebandei isgert kefyro ar pvz juodos arbatos nesaldintos su pienu? labai gerai nuima alkio jausma, o ir kaloriju mazai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanzania: 12 rugsėjo 2016 - 11:26
Kad vakarais as ne is alkio valgau, nesu tada alkana, cia gal labiau emocinis dalykas.. man viena iseitis - eiti anksciau miegoti smile.gif Siandien maximumas buvo 1900 kcal, cia jau kartu su vynu, kuri patvarkeme su drauge! smile.gif
Na o kaip paciai, ar sudetinga laikytis 1400?
Atsakyti
Labuka mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip smagu kad temele atgijo drinks_cheers.gif As pries metus sitoj temelej irgi skaiciavau kalorijas ir pavyko numesti 7 kg., deja del valios trukumo ir emocinio valgymo pargryzo is ju 5 atgal blush2.gif gal jei butu temele buvus aktyvesne manau buciau susiemus anksciau, nes istiesu tai tikrai labai sunku vienai skaiciuotis, o dar jei kas savaite reiktu prisiduot rezultatus tai visai butu smagu biggrin.gif zodziu jungiuosi prie jusu ir pabandysiu pasiekti pernai metu svajone wub.gif
Atsakyti
Koks sutapimas! Ir as per kaloriju skaiciavima buvau 7 numetusi per 4 menesius smile.gif Tada dar ir labai aktyviai sportavau, dabar, deja, nelabai jau laiko yra intensyviam sportui, bet bandysiu jau bent "neintensyviai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2016 09 13, 18:13)
Koks sutapimas! Ir as per kaloriju skaiciavima buvau 7 numetusi per 4 menesius smile.gif Tada dar ir labai aktyviai sportavau, dabar, deja, nelabai jau laiko yra intensyviam sportui, bet bandysiu jau bent "neintensyviai" smile.gif

Vat su sportu nedraugauju visai blush2.gif Dar gerai kad darbe pajudu, o kokio jus ugio ir svorio jei nepaslaptis?
Atsakyti
Mano ugis 164cm, svoris 67kg. Tik jauciu nelabai man kris kaip anksciau..kalorijas skaiciavau daugiau nei pries 10 metu, dabar jau ir skydliaukes problemos atsirado, ir siaip jau menesiniu ciklas pradeda issiderinti. Po keliu savaiciu sueis 42m., tad jau greit susidursiu ir su hormoniniais pokyciais.. verysad.gif Reikia skubeti, kol dar tai neivyko! tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sveikinuosi su kavos puodeliu bigsmile.gif

QUOTE(Viktute @ 2016 09 13, 00:43)
Kad vakarais as ne is alkio valgau, nesu tada alkana, cia gal labiau emocinis dalykas.. man viena iseitis - eiti anksciau miegoti smile.gif Siandien maximumas buvo 1900 kcal, cia jau kartu su vynu, kuri patvarkeme su drauge! smile.gif
Na o kaip paciai, ar sudetinga laikytis 1400?

A na cia kitas reikalas smile.gif na net nzn ka ir pasakyti tokiu klausimu, pati kartais paslystu, bet pakolkas dar nepaslydau ax.gif tikiuos greit ir nepaslysiu cool.gif va tik vyna raudona megstu sausa, ir buvom iprate prie vakarienes po taure isgert, bet bandau laikytis be jo smile.gif o norisi fui pasijutau kaip priklausomybe turinti blush2.gif na kazkaip neblogai pakolkas, svoris mazeja, bet pradzioj valosi skysciai visi is organizmo, tai laukiu kada cia sustos tas greitas kritimas lotuliukas.gif

QUOTE(kiskio daina @ 2016 09 13, 15:49)
Labuka mergaites  4u.gif  4u.gif  4u.gif  kaip smagu kad temele atgijo 

Taip, tikra tiesa, kad kai musu daugiau tai smagiau, kazkokia atsakomybe atsiranda pries bendrazyges, kurios dar pabara kai reikia ir paskatina kai truksta valios drinks_cheers.gif
O cia niekas niekur neprisiduoda? kazkaip likom mes tik pokalbiuose g.gif butu visai smagu prisiduoti manau blush2.gif prie gedos stulpo kad kas prikaltu kai reikia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanzania: 14 rugsėjo 2016 - 09:04
QUOTE(Viktute @ 2016 09 14, 01:53)
Mano ugis 164cm, svoris 67kg. Tik jauciu nelabai man kris kaip anksciau..kalorijas skaiciavau daugiau nei pries 10 metu, dabar jau ir skydliaukes problemos atsirado, ir siaip jau menesiniu ciklas pradeda issiderinti. Po keliu savaiciu sueis 42m., tad jau greit susidursiu ir su hormoniniais pokyciais.. verysad.gif  Reikia skubeti, kol dar tai neivyko!  tongue.gif

Tai cia jus nelabai ka ir mest turit biggrin.gif su metais vis sunkiau atsikŗatyt norimo svorio, bet paskutiniu metu i akirati papuola vyresnio amziaus moteru padailinusiu kuno linijas wub.gif vat uztai ir neprarandu motyvacijos nes irgi jau nebe devyniolika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tanzania @ 2016 09 14, 09:03)
Labas rytas 4u.gif

Sveikinuosi su kavos puodeliu bigsmile.gif

Labas rytas!
Sveikinuosi su lekste pilno grudo aviziniu dribsniu (370 kcal) smile.gif
Nesuprantu as tu svarstykliu..siandien jau rodo +0.5kg unsure.gif Pas mane mechanines. Kai esi savimi patenkintas, tai tie 0.5kg nuotaikos negadina, bet kai liekneji, tai nekas..

Papildyta:
QUOTE(tanzania @ 2016 09 14, 09:03)
va tik vyna raudona megstu sausa, ir buvom iprate prie vakarienes po taure isgert, bet bandau laikytis be jo smile.gif o norisi fui pasijutau kaip priklausomybe turinti  blush2.gif 

Ir as turiu sia "priklausomybe" (nors taip kelias taures nevadinciau, kazkodel kas suruko per diena 10 cigareciu to nesigedyja, o juk tai dar gilesne priklausomybe). Vakar vakare, kad linksmiau butu vakuoti (o procesas ilgas ir monotoniskas), isgeriau 2 taures raudono sauso..o tai jau 270 kcal.. blink.gif Alkoholis be to, kad kcal pats turi, skatina apetita, na o jei vis gi susilaikai ir nieko neuzkandi, tai medziagu apykaita letina. Reikia ir man baigti "zaisti" su tuom
Papildyta:
QUOTE(kiskio daina @ 2016 09 14, 10:25)
paskutiniu metu i akirati papuola vyresnio amziaus moteru padailinusiu kuno linijas  wub.gif  vat uztai ir neprarandu motyvacijos nes irgi jau nebe devyniolika  lotuliukas.gif

Tai vat ir man. Galvoju, jei ji gali, kuom as prastesne? Nors dauguma tu moteru yra "public person", ju darbo dalis yra gerai atrodyti, nes daznai filmuojamos ir fotografuojamos, bet kodel gi nepabandzius ir ju "neperspjovus"? smile.gif
Mano motyvacija yra, kad kai jau busiu 70-ies gailesiuos, jog kai buvau jauna (kad ir po 40-ies) nesistengiau atrodyti grazi, kai galejau nesioti visus imanomus rubus - negalejau, nes turejau derinti prie figuros. O as nenoriu derinti, noriu nesioti tai kas man grazu! rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktute: 14 rugsėjo 2016 - 10:39
QUOTE(Viktute @ 2016 09 14, 11:38)
Labas rytas!
Sveikinuosi su lekste pilno grudo aviziniu dribsniu (370 kcal)  smile.gif
Nesuprantu as tu svarstykliu..siandien jau rodo +0.5kg  unsure.gif Pas mane mechanines. Kai esi savimi patenkintas, tai tie 0.5kg nuotaikos negadina, bet kai liekneji, tai nekas..

Papildyta:
Ir as turiu sia "priklausomybe" (nors taip kelias taures nevadinciau, kazkodel kas suruko per diena 10 cigareciu to nesigedyja, o juk tai dar gilesne priklausomybe). Vakar vakare, kad linksmiau butu vakuoti (o procesas ilgas ir monotoniskas), isgeriau 2 taures raudono sauso..o tai jau 270 kcal..  blink.gif  Alkoholis be to, kad kcal pats turi, skatina apetita, na o jei vis gi susilaikai ir nieko neuzkandi, tai medziagu apykaita letina. Reikia ir man baigti "zaisti" su tuom

Man darbe siandien ikisobandele praktiskai i dantis biggrin.gif pykstu ant saves bet ir ant kolegu (juk reikia ka nors apkaltint) lotuliukas.gif aciu dievui lb maza ji buvo tai uzskaitau uz pusrycius ax.gif

Na kiekviena diena irgi nera gerai svertis, nes vistiek kazkiek sokineja, kunas per nakti gali ne taip pailseti, o gal kokio ir vandenuko pries sveriantis isgerete ar nieko? Geriausiai manau rodo karta i savaite pasisverus ir aiskiau viskas darosi, o alkoholis dar uzlaiko skyscius tai ir susikaupia po nakties sioks toks pliusas, kuris tuoj pranyks mirksiukas.gif

Na as Galvoju sau savaitgaliais leisti siek tiek atsipalaiduoti (su vynu, bet be uzkandziu - man ju gali ir nebuti ) biggrin.gif Na o is esmes, manau retkarciais galima ir leisti nusizengti, svarbu gryzti i vezias po to 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktute @ 2016 09 14, 11:52)

Papildyta:
Tai vat ir man. Galvoju, jei ji gali, kuom as prastesne? Nors dauguma tu moteru yra "public person", ju darbo dalis yra gerai atrodyti, nes daznai filmuojamos ir fotografuojamos, bet kodel gi nepabandzius ir ju "neperspjovus"? smile.gif
Mano motyvacija yra, kad kai jau busiu 70-ies gailesiuos, jog kai buvau jauna (kad ir po 40-ies) nesistengiau atrodyti grazi, kai galejau nesioti visus imanomus rubus - negalejau, nes turejau derinti prie figuros. O as nenoriu derinti, noriu nesioti tai kas man grazu!  rolleyes.gif

Vat sitie zodziai ir man kaip pirstu i aki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tanzania @ 2016 09 14, 11:03)

Taip, tikra tiesa, kad kai musu daugiau tai smagiau, kazkokia atsakomybe atsiranda pries bendrazyges, kurios dar pabara kai reikia ir paskatina kai truksta valios  drinks_cheers.gif
O cia niekas niekur neprisiduoda? kazkaip likom mes tik pokalbiuose  g.gif  butu visai smagu prisiduoti manau  blush2.gif  prie gedos stulpo kad kas prikaltu kai reikia  thumbup.gif

Tai vat gaila kazkur laina prapuole, daug patarimu duodavo ir priziuredavo mus blush2.gif tikiuosi musu tik dauges arba bent jau nemazes lotuliukas.gif o lentute su rezultatais butu super thumbup.gif bet turbut norinciu ja sudarinet neatsiras, o as tiesa pasakius net ir nemoku blush2.gif
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif

As irgi kazkur pries metus buvau i sia temele nosi ikisus, bet kadangi ji po trupuciuka aprimo ir nutilo, tai ir as neberasiau blush2.gif
Noreciau jungtis, kaip prijaucianti kaloriju skaiciavimui 4u.gif Ir padrasinti jus skaiciuoti, nepasiduoti ir ypac savaitgaliais laikytis, nepaslysti. Siuo metu intensyviai svorio man mesti nebereikia, nebent pora kg pasidailinimui, rezervui, taip sakant smile.gif Keleta metu uzsiimu jau tik svorio palaikymu. O pries kazkur 7 metus numeciau nereikalingus -15 kg butent su kcal skaiciavimu thumbup.gif Man labiausiai is visu dietu patiko sis budas, nes galejau valgyti viska, ko sirdis uzsimanydavo, svarbiausia kcal kiekio neperzengti ir svoris krenta bigsmile.gif Mano pradzia dietinantis buvo su 2000 kcal i diena. Po to veliau, kai kelias savaites svoris jau nebejudedavo, pamazindavau iki 1900. Na ir, kiek pamenu, maziau nei 1700 kcal. pas mane nebuvo. Kadangi pries kcal skaiciavima organizmas nebuvo nualintas dietomis, tai po truputi svoris krito ir nuo tokio nemazo kiekio thumbup.gif , kol nutirpo visi -15kg. Sulieknejus buvau paleidusi vadzias, nes labai buvo nusibode laikytis, tai buvo parriedeje atgal +5kg. Bet po kurio laiko vel susiemiau, ir numeciau patikrintu budu. Dabar tik palaikau, bet jei nukris keli kg, tai tik apsidziaugsiu smile.gif O palaikyti numesta svori vienai irgi nelabai lengva, su komanda butu zymiai geriau drinks_cheers.gif
Atsakyti