Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

QUOTE(Viktute @ 2016 09 08, 12:12)
Sveikos,
ar cia dar vyksta kas?... Noreciau prisijungti, bet vienai nelabai idomu.. Ar dar yra norinciu?  4u.gif

As tai irhgi vis ilendu, bet kazkaip tylu cia. Man sunkiai sekasi su kaloriju skaiciavimu, bet reiktu susiimti. Gal ir senbuves gris?? Laina, kaip tau sekais??
Atsakyti
Man irgi sunkiai, kai skaičiuoju svoris pakrenta, kai nebeskaičiuoju vėl sugrįžta. Nes visko norisi paragauti
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2016 09 08, 14:48)
Man irgi sunkiai, kai skaičiuoju svoris pakrenta, kai nebeskaičiuoju vėl sugrįžta. Nes visko norisi paragauti

atradau tinklalapi maistolyga.lt
Nezinau, kazkaip lb daug kaloriju priskaiciuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nezinau ar dar yra tu senbuviu su kuriomis skaiciavau kalorijas anksciau, jei yra sakau LABAS ir vel smile.gif jei nera sveikos visoms nuo :naujokes: smile.gif

Kaip turbut supratot kalorijas jau esu skaiciavusi pries kokius 7 metus gal, bet karts nuo karto uzsukdavau ir matydavau dar senas bendrazygias retkarciais cia bendraujant:) na o per tuos metelius "sekmingai" uzsiauginau didziuli sluoksni apsauginio riebalo lotuliukas.gif apsileidimas, ne kitaisp bash.gif kagi, dabar jau ir sveikata slubuoja, tai vel gryztu prie skaiciavimo smile.gif kiek pamenu visada buvo lengviau kai yra bendraminciu smile.gif Pristatau savo duomenis, ugis 165, svoris 97 angel_sadangel.gif

ir iskart iskilo klausimas, per tiek metu pasimirso siokios tokios subtilybes smile.gif Pamenu, kad pavyzdziui jei triskini mesyte pvz grietinelej, bet sau isidedi tik mesyte be grietineles, tai procentaliai prisidedavo papildomu kaloriju, nes pacios grietineles nevalgai o joje tik troskinai ir mesa kazkiek prisitraukia tu kaloriju. Gal kuri zinot kaip pasiskaiciuot? blush2.gif

Atsakyti
Nežinau kaip moksliškai. Pridėčiau kokius 20 g grietinėlės
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2016 02 29, 12:43)
Supratau  smile.gif gal turit kuri paskaiciavus kiek mazdaug bulvinis blynas turi kal?
Vidutinio dydzio apie 100 g

As sioje vietoje darau palengvinta varianta, aisku jei virtuveje yra gera keptuve (teflonine), bet manau, kad siais laikais pas visas seimininkes yra kazkas panasaus smile.gif Taigi budas paprastas, i paruosta tarkiu mase ipilu pvz 2 v.s. aliejaus (aisku priklauso nuo tarkiu kiekio, bet nereikia padauginti) viska ismaisau ir kepu sau ramiai. Niekas neprikimba ir kalorijas labai lengva paskaiciuoti tokiu budu smile.gif

QUOTE(Pookelis @ 2016 09 09, 11:43)

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pookelis @ 2016 09 09, 11:43)

Db dar pagalvojau, o jeigu pavyzdiui kokiai sriubai, nuverdi mesyte, kad butu toks sultinys, bet mesytes nevalgai? Irgi kazkiek mesytes kaloriju nueina i vandeni sriubai... g.gif reikia pabandyt paieskot, gal rasiu kazkur senus uzrasus ar supermamose atkapstysiu smile.gif
Atsakyti
O kokios kcal dienos normos bandote laikytis? As gal kokiu 1700-1800 pradzioje bandysiu, o tada mazinsiu palaipsniui.
Kazkada jau skaiciavau kcal. Pats geriausias rezultatas buna, kai niekur neskubi, tada ir rankos nenusvyra. Skaiciuoti reikejo gal 4-6 men., veliau jau pripranti taip valgyti ir savaime iseina, svoris dar kazkiek pakrito, bet veliau kelis metus laikesi be pokyciu iki kol sunkumai neuzpuole taip, kad stresus pradejau "uzvalgyneti" ir priaugau dar daugiau nei sveriau po gimdymo unsure.gif
Puiku, kad dar atsirado "bendrakeleiviu", kartu bus lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktute: 09 rugsėjo 2016 - 11:49
QUOTE(Viktute @ 2016 09 09, 12:39)
O kokios kcal dienos normos bandote laikytis?

As 1400 kcal. Lankiausi pas dietologe, tai rekomendavo si skaiciu (tik pabodo tas pats meniu per ta pati), o ir pries keleta metu kai laikiausi taip pat tiek pat kaloriju suvartodavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2016 09 09, 12:39)
O kokios kcal dienos normos bandote laikytis? As gal kokiu 1700-1800 pradzioje bandysiu, o tada mazinsiu palaipsniui.
Kazkada jau skaiciavau kcal. Pats geriausias rezultatas buna, kai niekur neskubi, tada ir rankos nenusvyra. Skaiciuoti reikejo gal 4-6 men., veliau jau pripranti taip valgyti ir savaime iseina, svoris dar kazkiek pakrito, bet veliau kelis metus laikesi be pokyciu iki kol sunkumai neuzpuole taip, kad stresus pradejau "uzvalgyneti" ir priaugau dar daugiau nei sveriau po gimdymo  unsure.gif
Puiku, kad dar atsirado "bendrakeleiviu", kartu bus lengviau  mirksiukas.gif

Tikrai manau pilnai gali uztekti ir tiek ;) Svarbu utikrintai judeti i prieki ir stiprus apsisprendimas ;) o draugijoje tikrai manau, kad draugijoje smagiau ;)
Atsakyti
Vakar pradejau skaiciuoti, bet nepavyko laikytis 1800.. Bandysiu siandien buti "gera mergaite" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2016 09 11, 11:26)
Vakar pradejau skaiciuoti, bet nepavyko laikytis 1800.. Bandysiu siandien buti "gera mergaite" smile.gif

Labas rytas su kavos puodeliu 4u.gif

Ir kaip vakarykste diena?
Atsakyti
Labas rytas! Deja, vakar buvopanasiai... verysad.gif Man su rezimu ne kas..einu miegoti 2 nakties, tai man tie naktiniai valgymai visas dienos pastangas gadina... Issikabinau katik ant saldytuvo dvi mano nuotraukas, kokia atrodziau dar pries nestuma..o juk jokiu pastangu tam nereikejo, nei dietu, nei sporto..ahh.. unsure.gif Nepasiduosiu, kad ir baisu ziureti i galutini kcal skaiciu, visvien skaiciuosiu.
O kaip Tau sekasi laikytis 1400 kcal? Ar daug laiko reikejo, kad iprasti?
Atsakyti