mėtausi tarp temų - ar prie Jūsų jungtis, ar prie Dukano. Kažkada skaičiuodama kalorijas numečiau apie 14 kg-16 kg, sugebėjau išlaikyti nukritusį svorį gana ilgai ir stabiliame lygyje iki antrojo nėštumo. Po to kažkaip tingėjau laikytis, norėjau greitesnio efekto, tai pradėjau žaisti su dietomis. Pernai su Dukanu numečiau 10 kg. Blogiausia, kad viskas man ataugo, ir dar plius 2 kg užsiauginau. Nors lyg ir valgiau pagal instrukcijas... Vat mąstau, kad gal grįžti prie skaičiavimo - valgai ką nori ir ramu .
QUOTE(bazilikas ir čili @ 2016 03 08, 01:55)
Sveikos merginos,
norėjau pasiteirauti, kaip jum pavyksta taip nuosekliai skaičiuoti. Ar čia aš kantrybės neturiu ar kažką ne taip darau. Kaip jūs jas skaičiuojate? Gal turite kažkokių patarimų? Gal yra kokių programėlių geresnių, kiek naršiau visos labai sudėtingos, o nesinori daug laiko skirti..
norėjau pasiteirauti, kaip jum pavyksta taip nuosekliai skaičiuoti. Ar čia aš kantrybės neturiu ar kažką ne taip darau. Kaip jūs jas skaičiuojate? Gal turite kažkokių patarimų? Gal yra kokių programėlių geresnių, kiek naršiau visos labai sudėtingos, o nesinori daug laiko skirti..
aš turiu telefone iš www.caloriecount.com programėlę. Man labai patinka - įvedi viską - svorį, maistą, maisto kiekį - dauguma net iš anksto paskaičiuoti yra (tarkim, vienas kepsnys, vienas bananas ir pan.) Dienos pabaigoje "uždarai" dieną ir matai savo suvartotas kalorijas ir tai, ar sveikai maitinaisi, ko trūksta Tavo racione, ko per daug . Trumpai tariant, reikia tik angliškai mokėti, o visa kitą už Tave paskaičiuoja programa.