Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

QUOTE(Vėtra.l @ 2016 02 19, 18:55)
Sveikos mergaites. Labai noriu pradet skaiciuot kalorijas, nes su dietom man nieko neisejo.
Keleta kartu pabandziau, labai sunku susiskaiciuoti. Puslapi www.kalorijos.lt zinau.
Bet gal kuri turit uzrasus, kuriuose uzrasyti paprasti, kasdieniai paskaiciavimai. Labai labai laukciau zinutes i az. Aciu wub.gif

laba
sveika prisijungus mirksiukas.gif tai papasakok apie save - koks sudejimas, kas nepatinka savyje ir kaip tikies sumazint svori... tiksliau - ugis, svoris, kiek kaloriju zadi per para vartot, kol pasieksi savo norima svori.

o siaip, jokie svetimi uzrasai nepades niekada (cia kaip ir dietos biggrin.gif ) . Imi ir skaiciuoji - ka dedi burna. O lenteliu pilnas internetas. Tai arba atsispausdini keleta ju, arba kaskart puoli prie interneto ir ziuri ekrane biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos
Noriu prisijungti prie skaiciuojanciu grupes smile.gif tikiuosi priimsite 4u.gif
Kazkada pries n metu skaiciavau kalorijas.. tai sis metodas ne naujiena.
Siuo metu po gimdymo likes svoris apie 6 kg. Bandziau pasiskaiciuoti pateiktu psl kaloriju suvartojimu tai pagal ugi (171) ir svori (69) man reiktu apie 2200 kkal. Plius dar kiekviena diena einu pasivaikscioti su mazyle 1-1,5 val. Bet turiu klausima jei dar maitinu koks kaloriju poreikis man butinas? Kazkur skaiciau kad dar apie 500 dasideda.. tai taip gaunasi kad 2700 turetu buti? Tai kad numest svorio man kiek reiktu pamazinti suvartojamu kieki ir kad pienui nepakenkti?
Siandien pagal paskaiciavimus suvalgiau jau 1800 kazkur bet dar visas vakaras pries akis o ir jauciuosi alkana unsure.gif pastoviai valgyt norisi
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2016 02 28, 17:24)
Sveikos
Noriu prisijungti prie skaiciuojanciu grupes smile.gif tikiuosi priimsite  4u.gif
Kazkada pries n metu skaiciavau kalorijas.. tai sis metodas ne naujiena.
Siuo metu po gimdymo likes svoris apie 6 kg. Bandziau pasiskaiciuoti pateiktu psl kaloriju suvartojimu tai pagal ugi (171) ir svori (69) man reiktu apie 2200 kkal. Plius dar kiekviena diena einu pasivaikscioti su mazyle 1-1,5 val. Bet turiu klausima jei dar maitinu koks kaloriju poreikis man butinas? Kazkur skaiciau kad dar apie 500 dasideda.. tai taip gaunasi kad 2700 turetu buti? Tai kad numest svorio man kiek reiktu pamazinti suvartojamu kieki ir kad pienui nepakenkti?
Siandien pagal paskaiciavimus suvalgiau jau 1800 kazkur bet dar visas vakaras pries akis o ir jauciuosi alkana  unsure.gif pastoviai valgyt norisi

sveika prisijungus mirksiukas.gif
va, sitam tinklalapy gali pasiskaiciuot - yra ivertinta, jei maitinanti motina ....
o kad svoris kristu stabiliai , is leto, bet zalos organizmui, reiktu nuo rekomenduojamos paros dozes pamazinti 200-300 kcal per para...tai jei rekomenduojama apie 2700 kcal, tai pageidautina suvartoti apie 2400 kcal.
aplamai, maitinant labai sunku svori mest. nes kamuoja pastovus alkio jausmas. o labai pamazinus kalorijas, gali ir pieno sumazet
Atsakyti
Aciu. Ar prisidavinejat svori kas savaite ar menesi? Ar tik kaip palaikymo komanda veikia tema? biggrin.gif
Atsakyti
zinok, neprisidavinejam kazkaip... nes labai aprimus temuke..visos tyliai , pavieniui liekneja biggrin.gif o ir neapsiima nieks lentukes daryt biggrin.gif
cia daugiau kaip palaikymo komanda, ar patarimais pasidalijam, na arba velniu duodam (cia daugiausia pasizymiu tuo as biggrin.gif ), jei labai badaut kuri uzsimano.
Atsakyti
Supratau smile.gif gal turit kuri paskaiciavus kiek mazdaug bulvinis blynas turi kal?
Vidutinio dydzio apie 100 g
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2016 02 29, 12:43)
Supratau  smile.gif gal turit kuri paskaiciavus kiek mazdaug bulvinis blynas turi kal?
Vidutinio dydzio apie 100 g

deja, tik pati pasakyt gali ...kiek aliejaus susigere kepant ... o nuo to labiausia kaloringumas ir priklauso... pats tarkis tai ner kaloringas - na, max 100kccal/ 100g... o va, aliejus.... ir kaip zinoma, blynai labai jau megsta 'prisigert' to riebalo doh.gif uztai as labiau megstu bulviu plokstaini biggrin.gif blynus kepiau tik per uzgavenes biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
norėjau pasiteirauti, kaip jum pavyksta taip nuosekliai skaičiuoti. Ar čia aš kantrybės neturiu ar kažką ne taip darau. Kaip jūs jas skaičiuojate? Gal turite kažkokių patarimų? Gal yra kokių programėlių geresnių, kiek naršiau visos labai sudėtingos, o nesinori daug laiko skirti.. rolleyes.gif
Atsakyti
laba, prieskoniu karaliene smile.gif
klausi, kaip pavyksta? ogi, nusprendi nebebut stora viena diena, ir supranti, kad vienintelis budas yra tik sis - skaiciuot kalorijas, ir gauti tik tiek, kiek reikia organizmui (na, metant svori - sudarai nedideli deficita).
Juk rezultatas turi dziuginti...o kai jis dziugina, tada ir pastangos neatrodo tokios baisios biggrin.gif o jei rimtai, nieko sudetingo nera, jei valgai savo gaminta maista. tereikia skaiciavimo masineles, virtuviniu svarstykliu ir ... kantrybes.
Atsakyti
Laba vakara,

Kai Laina papasakoja, atrodo viskas taip paprasta smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2016 03 08, 21:14)
Laba vakara,

Kai Laina papasakoja, atrodo viskas taip paprasta smile.gif

na, bet is tiesu , gi nera sudetinga mirksiukas.gif tik reik nusiteikimo ir kantrybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2016 03 09, 11:26)
Sveikos 4u.gif

Mergyte_82 o kur jus gyvenat jei ne paslaptis, kuriam Lt kraste?

Blyn tos ligos kaip baisu. Issiaiskinau kad pas mus ta Bexero skiepa daro tik isskirtiniais atvejais, jei yra auksta rizika, pvz jei zmogus glaudziai bendravo su sirgusiuoju, nu arba jei epidemija yra, paprastai to skiepo negausi. Nezinau cia del privaciu reikalu ir vakcinu, dar nesidomejau, bet jau vistiek per velu, rytoj mes jau i Lt varom. Zodziu sedesim uzsidarre ir niekur neisim, su niekuo nebendrausim- mano toks planas ( ir juokingas ir nejuokingas visai...)

burbuliacija, tikrai nereik sedet uzsidarius...cia ne tokia liga, kad bijot ja pasigaut... pas daugeli zmoniu tas meningokokas sedi sau ramiai, ir niekada gali neislist... o gali ir islist... net po kontakto su serganciuoju ner tikimybes, kad uzsikresi... zodz, ramybes mirksiukas.gif
Atsakyti