Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

Geriausia turbut didesne kaloriju dali suvartoti pirmoj dienos pusej?

Ir klausimas - mano darbas pamaininis. Tai reiskia kad kartais dirbu diena, kartais reikia dirbti nakti. tokiu atveju issimusa visas ritmas, tai man vadovautis tuo kada atsikeliu? unsure.gif
Atsakyti
na, daug tu teoriju yra ... siaip, paskutini karta pavalgyt rekomenduojama apie 3 val pries miega. tai va, tuo ir vadovaukis wink.gif ir pries miega pageidautina nevalgyti labai daug angliavandeniu, na jei atseit greiciau virsta riebalais (greita energija , kurios neiseikvoji). AS pati ant saves issibandziau, kad man , visgi veikia tik kaloriju balansas, o koki maista valgau ivairiu dienos metu, man neturejo dideles itakos. Svarbiausia - nesuvalgyti daugiau nei sugebi iseikvot.
paskutiniu metu as labai daug valgau, kartais tikrai daugiau nei iseikvoju. bet aciu die, svoris neauga. gal tikrai labai gerai suaktyvinau savo medziagu apykaita smile.gif

Atsakyti
Ir siaip sako raumenukai degina kalorijas net jei ir ta diena nesportuoji smile.gif

As pastebejau kad jei mesa valgau vakare tai tada labai prastai miegasi doh.gif Tai realiai iki miego likus keliom valandom stengiuosi suvalgyti koki banana ar jogurta.

SIandien saziningai suvartojau apie 2000 kaloriju ir sportavau 45min biggrin.gif Lengva kai laisvadienis, dirbant daug sunkiau laikytis ritmo :/

O kiek mazdaug kartu sportuoji per savaite? (tikiuosi nieko tokio, kad kreipiuosi tu blush2.gif _
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 02 02, 00:40)
Ir siaip sako raumenukai degina kalorijas net jei ir ta diena nesportuoji smile.gif

As pastebejau kad jei mesa valgau vakare tai tada labai prastai miegasi  doh.gif Tai realiai iki miego likus keliom valandom stengiuosi suvalgyti koki banana ar jogurta.

SIandien saziningai suvartojau apie 2000 kaloriju ir sportavau 45min biggrin.gif Lengva kai laisvadienis, dirbant daug sunkiau laikytis ritmo :/

O kiek mazdaug kartu sportuoji per savaite? (tikiuosi nieko tokio, kad kreipiuosi tu blush2.gif _

taip, kuo didesnis raumenu kiekis kune, tuo daugiau kaloriju iseikvojama per para.

as siaip, stengiuosi sportuot 5 kart per savaite (darbo dienom), savaitgaliai iseigines nuo elipsiuko mynimo biggrin.gif ...nes visa seima namuos, tai man kazkaip nesisportuoja, maisosi pastoviai biggrin.gif .
na, papildomai dar jodineju. Siuo metu gan retokai, gal karta per savaite. BEt va, prasides pavasaris, mano zirgelis po traumos jau atsistato, tai labai tikiuos, kad bent minimum kokius 3 kart per savaite galesiu isjot prasilekt laukais.
zodz, kai sportuoju rytais apie 65 min, tada per para mazdaug gaunasi , kad iseikvoju iki 3000 kcal. Nesportuojant - iki 2000-2300 kcal. Nes ir siaip, kol maziuka auginu, nera kada ne prisest ramiai pasedet biggrin.gif
Atsakyti
Oj fainai kai daug veiksmo namie biggrin.gif

O patinka treniruoklis? As vis noredavau, bet kazkada seniai nuomojamam bute turejom ir pastebejau kad paskui liko jis pamirstas biggrin.gif Gal dabar ir pakankinciau..

Pas mane telefone yra irasyta zingsniu skaiciavimo programele, ten susivedi savo duomenis ir tau skaiciuoja tavo aktyvuma, jei per mazai judi tai primena daznai biggrin.gif tai zodziu kol kas vis primena blush2.gif pavasari as irgi pradedu daugiau judet, galiu ir i darba pesciom eiti, jei nelija, nes siaip tolokai, apie valanda gaunasi, bet nu su tuo anglisku oru tai net kojos nesnori kelt ziema, o ypac sia ziema blink.gif vienas lietus su adringais vejais
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 02 02, 13:11)
Oj fainai kai daug veiksmo namie biggrin.gif

O patinka treniruoklis? As vis noredavau, bet kazkada seniai nuomojamam bute turejom ir pastebejau kad paskui liko jis pamirstas biggrin.gif Gal dabar ir pakankinciau..

Pas mane telefone yra irasyta zingsniu skaiciavimo programele, ten susivedi savo duomenis ir tau skaiciuoja tavo aktyvuma, jei per mazai judi tai primena daznai biggrin.gif tai zodziu kol kas vis primena  blush2.gif pavasari as irgi pradedu daugiau judet, galiu ir i darba pesciom eiti, jei nelija, nes siaip tolokai, apie valanda gaunasi, bet nu su tuo anglisku oru tai net kojos nesnori kelt ziema, o ypac sia ziema  blink.gif vienas lietus su adringais vejais

aha, veiksmo visada yra pas mus. gyvenam sodyboj, tai darbo , kaip sakoma, 100 metu i prieki biggrin.gif ...

treniruokli buvau nusipirkus gal pries 10 metu...tarnavo kaip drabuziu pakaba gal 8 metus, kol pagaliau pradejau mint biggrin.gif ... ir ka, visai patiko. Isijungiu seriala koki per kompa, tai ne nepajauciu, kaip valanda prabega. Aisku, mazius vis patrukdo, tai to, tai ano... na, bet vis vien, savo atminu kasdiena dabar. Nuo pavasario iki velyvo rudens po sporto dar nulekdavau i tvenkini issimaudyt. O tada tai super energijos visai dienai gaudavau. Be sporto jau sunku darosi. Atsikeli, ir jei nepasportuoju, kazko truksta, nuotaikos ner biggrin.gif ...
zinoma, smagu gal butu ir i treniruokliu sale kur nulekt kelis kart per savaite, bet deja, galimybes neleidzia. Gal kai mazius jau paaugs, po metu kitu ... Tik va, klausimas, kiek tas treniruoklis mano dar atlaikys taip intensyviai naudojamas unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2016 02 02, 12:21)
aha, veiksmo visada yra pas mus. gyvenam sodyboj, tai darbo , kaip sakoma, 100 metu i prieki biggrin.gif ...

treniruokli buvau nusipirkus gal pries 10 metu...tarnavo kaip drabuziu pakaba gal 8 metus, kol pagaliau pradejau mint biggrin.gif ... ir ka, visai patiko. Isijungiu seriala koki per kompa, tai ne nepajauciu, kaip valanda prabega. Aisku, mazius vis patrukdo, tai to, tai ano... na, bet vis vien, savo atminu kasdiena dabar. Nuo pavasario iki velyvo rudens po sporto dar nulekdavau i tvenkini issimaudyt. O tada tai super energijos visai dienai gaudavau. Be sporto jau sunku darosi. Atsikeli, ir jei nepasportuoju, kazko truksta, nuotaikos ner biggrin.gif ...
zinoma, smagu gal butu ir i treniruokliu sale kur nulekt kelis kart per savaite, bet deja, galimybes neleidzia. Gal kai mazius jau paaugs, po metu kitu ... Tik va, klausimas, kiek tas treniruoklis mano dar atlaikys  taip intensyviai naudojamas  unsure.gif

Man irgi namie efektyviausiai sportuojasi. Isijungiu telika, man dmeesi nukreipia ir ziurek jau valanda praeina kaip sportuoji. Sporto salej man patikdavo tos visokios grupines treniruotes, zumbos, aerobikos ir pan, bet pacioj salej kazkaip neidomu budavo biggrin.gif Dabar del darbo isvis net pasvajot apie sale negaliu, nes neiciau greiciausiai koki karta i savaite, tai pinigu ismetimes, uztenka kol kas ir namu, tik galvoju irgi gal pasiturbint technika. Pries pora menesiu nusipirkau kamuoli ta, tai nezinau, idomu is pradziu, bet dabar jau jauciuosi labiau pazengus, jis man toks labiau nestukem pasokinet nei rimciau sportuot biggrin.gif
Atsakyti
laba
na, tyluma temoj ir vel...skaiciuojat? lieknejat?

as po truputi. tai 'aukstyn' , tai 'zemyn'. na, bet suma sumarum, dabar apie 61.4 kg. Kaip ir neblogai.
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2016 02 08, 16:25)
laba
na, tyluma temoj ir vel...skaiciuojat? lieknejat?

as po truputi. tai 'aukstyn' , tai 'zemyn'. na, bet suma sumarum, dabar apie 61.4 kg. Kaip ir neblogai.

As irgi aukstyn zemyn, tai 78,5-80,5
Atsakyti
Aš po naujų užvariau didelį pliusą. 68. Dabar iki vsaros vėl žadu 64 pasiekt. Bet kaip jį užfiksuoti.... mellow.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ir aš po naujų metų vėl metu. Per rudenėlį sugebėjau gerus 4 kg užsiaugimt - obuolių pyragai, čeburekai, saldainiukai ir riešutai vietoj čipsųsmile.gif....

Per pusantro mėn. nuridenau beveik 3kg. Na trečias dar kartais bando kabintis, bet aš nepasiduodu.
Svarbiausia, kad atsikračiau priklausomybės po kiekvieno valgio prie kavos/arbatos suvalgyti ko nors saldaus. Iš pradžių apėmė siaubas, kai protas sakė, kad saldainių nevalgysiu, o kūnas rėkė - DUOK!!!! Praėjus kelioms savaitėms viskas aprimo ir retkarčiais suvalgau kokį saldainį ir pyrago gabaliuką, bet su saiku.

Valgau dažnai ir viską kaip įprastai, tik sumažinau porcijas. Ir vėl staigmena - man pilnai užtenka trečdaliu mažesnės porcijos thumbup.gif

Taigi planuoju grįžimą į darbą po motinystės atostogų graži ir pilna energijos.

P.S. atgaivinau jogos užsiėmimus ir kartais pašoku zumbą priešais teliką.

Vyras matydamas teigiamus pokyčius ne tik giria, bet ir sutinka valgyt liesesnius mano patiekalus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jelencikas: 12 vasario 2016 - 22:07
Sveikos mergaites. Labai noriu pradet skaiciuot kalorijas, nes su dietom man nieko neisejo.
Keleta kartu pabandziau, labai sunku susiskaiciuoti. Puslapi www.kalorijos.lt zinau.
Bet gal kuri turit uzrasus, kuriuose uzrasyti paprasti, kasdieniai paskaiciavimai. Labai labai laukciau zinutes i az. Aciu wub.gif
Atsakyti