Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

QUOTE(laina12 @ 2016 01 22, 20:46)
na bet kur dingo kitos skaiciuotojos-svorio metikes ?

Vat man ir idomu, kodel taip istustejo g.gif arba visos numete kiek norejo arba motyvacija prarado biggrin.gif o jei rimtai, tai man sis laikotarpis pats sunkiausias, nes pastoviai apie maista galvoju, gal kad pilnatis, o gal ziemos sezonas persirita I antra puse ir organizmui kazko truksta, tai stengiuos bent nevirsyt kaloriju normos, kad islaikyt savo turima sunkiai pasiekta rezultata thumbup.gif: Na o paskui vel kibsim I darba su savim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2016 01 22, 18:46)
na bet kur dingo kitos skaiciuotojos-svorio metikes ?

Nedingom, skaitom, bet pasigirt ner kuom, tai ir tylim 4u.gif
Skaiciuoju...
Atsakyti
Nedingau esu, tik kad jau nebesuprantu visiškai nieko ir imu nervintis. Buvo nukritę iki 73, kaip ir normalu, šeštadienį gršžau iš baliaus specialiai vakare pasisvėriau 73,8, labai apsidžiaugiai, nes valgiau nedaug, bet ir nenorėjau (valgiau tik tai kas galima), sekmadienį tingėjau keltis, nieko neveikiau, pirmadienį atsikeliu ir vėl 75. Ir kas svarbiausia, sekmadienį valgiau dažniausiai raugintų kopūstų sriubą ir dar kažką, gal nelabai sveiko, nu ir vėllll.... doh.gif
Nu gerai, suprantu, kad nuo 77 iki 75 tikrai nukrito, bet kaip yra su tais nuo 75 iki 73?
Šiandien beje vėl 73. Bijau, kad pradėsiu bijoti valgyti verysad.gif
Atsakyti
fehu, na tu ir vel...trukt uz vadziu, vel nuo pradziu doh.gif Juk ne viena karta jau rasyta, kad moters orgaznizmui yra normalu , kad svoris per para gali svyruoti +/- 2 -3 kg. Taip kad, nesidziaug, kai pamatai dideli minusa ryte, arba neverk, pamacius nemaza pliusa biggrin.gif

o kaip yra pas tave su tais nuo 75 iki 73 , tai parodys ilgesnis periodas. Kada svoris jau savaite ar dvi rytais nebus didesnis nei 73 kg, vadinas tikrai numetei riebalo, o ne skyscio ar zarnu turinio saskaita wink.gif . Didelis antsvoris neuzauga per menesi du, tai nenorek per menesi ar du to antsvorio atsikratyt
pas mane irgi pvz. - pries 3 dienas svoris buvo 60.5 kg, o siandien - 63 kg... nu neraunu plauku sau nuo galvos tikrai biggrin.gif ... vaizduotej imu vidurki - sveriu gal 62 kg ... biggrin.gif Man svarbu, kad kaip krito dzinsai , taip ir krenta ...veidrody atspindys visai nieko biggrin.gif ... ir tai svarbiausia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2016 01 26, 20:08)
fehu, na tu ir vel...trukt uz vadziu, vel nuo pradziu doh.gif Juk ne viena karta jau rasyta, kad moters orgaznizmui yra normalu , kad svoris per para gali svyruoti +/- 2 -3 kg. Taip kad, nesidziaug, kai pamatai dideli minusa ryte, arba neverk, pamacius nemaza pliusa biggrin.gif

o kaip yra pas tave su tais nuo 75 iki 73 , tai parodys ilgesnis periodas. Kada svoris jau savaite ar dvi rytais nebus didesnis nei 73 kg, vadinas tikrai numetei riebalo, o ne skyscio ar zarnu turinio saskaita wink.gif . Didelis antsvoris neuzauga per menesi du, tai nenorek per menesi ar du to antsvorio atsikratyt
pas mane irgi pvz. - pries 3 dienas svoris buvo 60.5 kg, o siandien - 63 kg... nu neraunu plauku sau nuo galvos tikrai biggrin.gif ... vaizduotej imu vidurki - sveriu gal 62 kg ... biggrin.gif Man svarbu, kad kaip krito dzinsai , taip ir krenta ...veidrody atspindys visai nieko biggrin.gif ... ir tai svarbiausia wink.gif

Aš žinau, kad tu teisi. Bet, aš dar tikriausiai bijau, kad kaip jie nukrito taip ir ataugs, gal dėl to, jei būna + 1kg, suprantu, bet jei būna daugiau jau nerimauju. Čia greičiausiai daugybės dietų kurių laikiausi pasėkmė.
Per kiek lako, kad būtų normalu turi nukristi 1 kg?
Rytoj bus lygiai mėnuo kaip gyvenu tokiu tempu ar normalu kad nukrito sakykim tikrai tik 2 kg? (maniau, kad 4 kg, bet 2 kg jau nebeskaitau kad nukrito, nes jie pastoviai ant ribos) Ar ne per mažai? Gal ką nors darau ne taip? Pradėjau kiekvieną dieną minti dviratį, minu 1-2 val. kartais 900, kartais 700 kal sunaudoju. Atrodo judu tikrai daugiau nei suvalgau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fehu: 26 sausio 2016 - 20:45
QUOTE(Fehu @ 2016 01 26, 21:43)
Aš žinau, kad tu teisi. Bet, aš dar tikriausiai bijau, kad kaip jie nukrito taip ir ataugs, gal dėl to, jei būna + 1kg, suprantu, bet jei būna daugiau jau nerimauju. Čia greičiausiai daugybės dietų kurių laikiausi pasėkmė.
Per kiek lako, kad būtų normalu turi nukristi 1 kg?
Rytoj bus lygiai mėnuo kaip gyvenu tokiu tempu ar normalu kad nukrito sakykim tikrai tik 2 kg? (maniau, kad 4 kg, bet 2 kg jau nebeskaitau kad nukrito, nes jie pastoviai ant ribos) Ar ne per mažai? Gal ką nors darau ne taip? Pradėjau kiekvieną dieną minti dviratį, minu 1-2 val. kartais 900, kartais 700 kal sunaudoju. Atrodo judu tikrai daugiau nei suvalgau.

svarbiausia nestresuoti del tokiu dalyku. nes neigiamos emocijos taip pat turi didele itaka svorio metimui mirksiukas.gif zinoma, jei su ivairiausiom dietom esi pasigadinus medziagu apykaita, turi praeiti laiko, kol vel viskas atsitatys i savo vietas. Ir del to reikia dirbti , ir daug. Kaip minejau, tureti griezta mitybos rezima, ne reciau kaip kas 3 val, judeti pakankamai, nenusimazinti kaloriju kiekio.

o kiek per menesi numest normalu. vel tai priklauso , nuo kokio svorio pradedama mesti, ir kaip. Patys pirmieji kilogramai nukrenta greitai, ypac nuo didesnio antsvorio. nuo 100 kg, gali ir penki ir daugiau kg nukrist. O siaip, kaip minejau - mazdaug 7500-8000 kcal 'sutaupymas' sudegina 1kg riebalo.

beje, su dviracio mynimu irgi nepersistenk. geriausia intensyviai sportuoti (kardio) apie 45-65 min. Per ilgai turint intensyvia treniruote, velgi, gaunamas priesingas rezultatas. I krauja isskiriamas kortizolis, kuris savo ruoztu letina medziagu apykaita.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kalorijas skaiciuoju turbut visada biggrin.gif Bet dabar man prireike patarimo, biski pasimetus as.

Zodziu, virsvorio is principo neturiu, KMI 20.25. BET. To svorio didele dalis yra riebaliukai, nepatinka man taip. Ir siaip mano dabartinis svoris man nenaturalus, seniau visai lieknute buvau. Esme, kad mano suvartojamos kalorijos plius minus apie 1500 visada, kartais pavartojant alkoholio svaitgaliais. Sportuoju pakankamai intensyviai apie menesi. Beveik kasdien (ar geriau daryti pertraukas?) ir nu tas svoris nei pirmyn nei atgal. NIekas absioliuciai nesikeicia, kaip visada pasvyruoja. Gal yra minciu del ko? Galvojau gal kad per mazas kaloriju kiekis pastoviai, bet nu jei tik bisk ipadidinu iskart +3kg ir daryk ka nori :/
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 01 30, 00:45)
Sveikos  4u.gif
Kalorijas skaiciuoju turbut visada biggrin.gif Bet dabar man prireike patarimo, biski pasimetus as.

Zodziu, virsvorio is principo neturiu, KMI 20.25. BET. To svorio didele dalis yra riebaliukai, nepatinka man taip. Ir siaip mano dabartinis svoris man nenaturalus, seniau visai lieknute buvau. Esme, kad mano suvartojamos kalorijos plius minus apie 1500 visada, kartais pavartojant alkoholio svaitgaliais. Sportuoju pakankamai intensyviai apie menesi. Beveik kasdien (ar geriau daryti pertraukas?) ir nu tas svoris nei pirmyn nei atgal. NIekas absioliuciai nesikeicia, kaip visada pasvyruoja. Gal yra minciu del ko? Galvojau gal kad per mazas kaloriju kiekis pastoviai, bet nu jei tik bisk ipadidinu iskart +3kg ir daryk ka nori :/

vat, yra idomiu zmoniu biggrin.gif na, ko jus norit is savo organizmo. svoris normalus. Sveikas kunas turi tureti riebalo, jis butinas zmogaus organizmui. O suvartojamu kaloriju kiekis nesako nieko, nes nera duomenu nei apie ugi, nei apie svori, nei amziu, nei fizini kruvi. Bet pagal parasyma, kad sportuoji kasdien, tai tikrai turbut per mazas kaloriju kiekis. Na, nebent esi 1.50 ugio ir 45 kg svorio biggrin.gif ir su salyga, kad sedi namuos ir nejudi.
atsakymas - taip, tu teisingai galvoji ,kad pastoviai suvartodavai per mazai. organizmo medziagu apykaita, deja... sudrozta. kiekviena lycna kalorija bus atidedama i atsargas riebalu pavidalu.
Atsakyti
Svoris mano siuo metu 59, ugis 172cm, metai 26 biggrin.gif. Judu ivairiai, dazniausiai stengiuosi kuo aktyviau, bet kai dirbu tai tenka ir pasedeti, nes darbas sedimas, todel stengiuos atsigriebti po darbo, pasportuoju intensyviai bent kokias 20 -30min.

Tai vat ir galvoju kaip man geriau dabar daryti, nes nu mano toks organizmas visad budavo, neturejau apetito. Nuo pat paauglystes tas kiekis turbut per mazas buvo smile.gif

Dabar stengiuosi plius minus suvartoti apie 1900kcal, kartais daugiau.

Is principo man lasinys netrukdo, bet pas mane yra beda su celiulitu ir pilvu sad.gif del to ir domiuosi kaip cia man pasidailinti tas formas ir kaip ta medziagu apykaita pagerinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erborista: 31 sausio 2016 - 03:09
QUOTE(erborista @ 2016 01 31, 04:09)
Svoris mano siuo metu 59, ugis 172cm, metai 26 biggrin.gif. Judu ivairiai, dazniausiai stengiuosi kuo aktyviau, bet kai dirbu tai tenka ir pasedeti, nes darbas sedimas, todel stengiuos atsigriebti po darbo, pasportuoju intensyviai bent kokias 20 -30min.

Tai vat ir galvoju kaip man geriau dabar daryti, nes nu mano toks organizmas visad budavo, neturejau apetito. Nuo pat paauglystes tas kiekis turbut per mazas buvo smile.gif

Dabar stengiuosi plius minus suvartoti apie 1900kcal, kartais daugiau.

Is principo man lasinys netrukdo, bet pas mane yra beda su celiulitu ir pilvu sad.gif del to ir domiuosi kaip cia man pasidailinti tas formas ir kaip ta medziagu apykaita pagerinti smile.gif

na, ka ir reikejo irodyt, kad vartoji tikrai nepakankamai. gali pasiskaiciuot, kiek tau reiktu, tik teisingai duomenis susivesk
http://nutritiondata...calories-burned

tavo organizmas , matyt, priprates prie pamazinto kaloringumo. O dabar, jei daugiau pavalgai, gal ir atsideda kazkiek atsargu. Tuo labiau, suprantu, kad ne visada skaiciuoji kalorijas?
beje, antsvoris ir celiulitas neturi nieko bendro. GAli but liekna mergina, ir celiulitas bus ryskus, ir atvirksciai - turet nemenka antsvori ir ne 'gramo' celiulito.
Atsakyti
Pagal skaiciuokle reikia man 1963 kcal. Siaip skaiciuoju visada, bet ne visada vienodai suvartoju, na zinot kaip buna, diena uzimtesne ar dar kas smile.gif

Kaip manot ar gausis man kas nors jei pereisiu prie pastovios kaloriju normos - 2000kcal ir is pradziu didinu kruvi fizini? o paskui kai normalizuosis (tikiuosi, kad normalizuosis biggrin.gif) apykaita, tai tiesiog pereiti prie normalaus fizinio rezimo kokius 3 kartus i savaite.

Man is principo nesvarbu kiek as sveriu, bet nu taip nepatinka tos rinkes ant pilvo susilenkus. Ir manau kad apykaitos problema yra celiulitas :/ gal dar hormonu aisku, bet nu jis pas mane ant priekines puses, labai neestetiskai atrodo su trumpesniu sijonu ar sortais..

Bet kuriuo atveju jungiuosi i jusu buri, skaiciuosiu kalorijas kad suvartociau tiek, kiek reikia biggrin.gif
Atsakyti
nezinau , kokius duomenis tu suvedi. siaip,suvedus taviskius, ir pasirinkus toki, dalinai aktyvu gyvenimo buda -gaunas min 2200 kcal. doh.gif
na, medziagu apykaita paskatinti , tai reik padirbet. Ivest stabilu griezta mitybos ir judejimo rezima, gauti tikrai reikalinga kaloriju skaiciu (o ne pastoviai sumazinta doh.gif) biggrin.gif
o del celiulito, tai tikrai esi neteisi wink.gif siais laikais, informacijos tikrai galima rast internete, rimtesniuose moksliniuose straipsniuose. o nesiremti moterisku zurnalu paistalais doh.gif
Atsakyti