Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

Nu pritariu labai juokingai skamba, bet man tai buvo vos iveikiamas ruozas biggrin.gif . Turbut taip ir atrodziau, dar tiesa, suniui 11 metu, tai vietom ji tempt net reikejo doh.gif . Jis irgi buvo baisiai nustebes.... Bet as netgi tikiuosi kada nors begti kokius 8 km kas antra diena pvz!!! Esu optimite su patamsejimais.... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marcelė: 29 gegužės 2015 - 13:36
64,7kg 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
79,6
Atsakyti
Na,man per tas desimt dienu kiek virs kg reiktu prarast-o skaicius motyvuoja,nors ir ne pats svarbiausias rodiklis lieknejant rolleyes.gif

O as beje su viena is tu kvailu dietu-japoniska-per dvi savaites esu septyniu kg netekus...skysciai,zarnyno turinys?? ne velnio-riebalinis audinys akivaizdziai sumazejo,apimtys zenkliai pasikeite...tiesa,daugiau gal nesilaikyciau,nes visgi diskomfortas ne ypac skaniai valgyt...

Sutinku,kad reikia didint fizini kruvi (tokiu atveju iki gimtadienio ir penkiu atsikratyt galima butu-bo greit kinta svoris i minusa sportuojant ,bent jau man)

Jei gyvenciau LAINOS tempu-buciau kuda kuda barakuda biggrin.gif (kokiu 50kg blink.gif )

Va cia ir esme-visoms viskas ziauriai individualu ir vienos taisykles visoms ner...deja...

Atsakyti
Prisiduodu su 67, 8.
Kad ir minimalus, bet minusas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šyta @ 2015 05 29, 21:07)
O as beje su viena is tu kvailu dietu-japoniska-per dvi savaites esu septyniu kg netekus...skysciai,zarnyno turinys?? ne velnio-riebalinis audinys akivaizdziai sumazejo,apimtys zenkliai pasikeite...tiesa,daugiau gal nesilaikyciau,nes visgi diskomfortas ne ypac skaniai valgyt...

Sutinku,kad reikia didint fizini kruvi (tokiu atveju iki gimtadienio ir penkiu atsikratyt galima butu-bo greit kinta svoris i minusa sportuojant ,bent jau man)
Jei gyvenciau LAINOS tempu-buciau kuda kuda barakuda biggrin.gif (kokiu 50kg blink.gif )
Va cia ir esme-visoms viskas ziauriai individualu ir vienos taisykles visoms ner...deja...

taip, deja, tai buvo skysciai, zarnu turinys ir raumeninio audinio dalinis sunykimas (organizmui lengviau paimt energija is raumeninio audinio, nei is riebalo) ... tai buna prie grieztu dietu, per kurias labai drastiskai sumazeja svoris. beje, prie japoniskos dietos nevartojama druska, tai itakoja skysciu pasisalinima is organizmo. o kad apimtys kazkiek pasikeite, tikiu biggrin.gif na, realiai gal kokius 3-4 kg gal ir nukrito riebalo, is jegos biggrin.gif

dar kart bandau itikint, kad tai nesamone - skaiciuokit... kad numest 1 kg riebalo, reik sudaryt apie 8000 kcal deficita... 7kg - 56 000 ... per 14 dienu ? valget i minusa ??? blink.gif lotuliukas.gif
uztai kai pamatau, kai sviecia straipsnio pavadinimas - tokia tai dieta - per 10 dienu neteksit 5 kg doh.gif durniu ir lengvatiniu ieskojimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laina12: 30 gegužės 2015 - 08:14
Labas visoms 4u.gif

Bandau ir aš mesti svorį, nes esu 6mėn. po gimdymo. Liko kokie 2kg, bet ir jie nėra labai svarbūs, nes reikia susiimti ir pasportuoti, kad pilvo nebūtų. Bet man iškilo klausimas kaip kalorijų kiekis susijęs su suvalgyto maisto gramais/kilogramais?

Iš ryto išgėriau nedidelį kavos puodelį ir pyrago gabaliuką. Bac +200gr. Ten to pyrago tikrai ne 200gr buvo g.gif Tikslingai kalorijų negaliu skaičiuoti, nes neturiu virtuvinių svarstyklių. Kai gyvenau dar pas mamą, tai turėjau, skaičiavau, bet jau čia juodas darbas gaunasi.

Dietos spec. niekada nesilaikiau, nors norėčiau, bet viską dabar sau leidžiu valgyti, pasiteisindama kūdikio maitinimu lotuliukas.gif

Geros dienos ir lauksiu atsakymo, nes lipu ir lipu ant svarstyklių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akari @ 2015 05 31, 15:20)
Labas visoms  4u.gif

Bandau ir aš mesti svorį, nes esu 6mėn. po gimdymo. Liko kokie 2kg, bet ir jie nėra labai svarbūs, nes reikia susiimti ir pasportuoti, kad pilvo nebūtų. Bet man iškilo klausimas kaip kalorijų kiekis susijęs su suvalgyto maisto gramais/kilogramais?

Iš ryto išgėriau nedidelį kavos puodelį ir pyrago gabaliuką. Bac +200gr.  Ten to pyrago tikrai ne 200gr buvo  g.gif  Tikslingai kalorijų negaliu skaičiuoti, nes neturiu virtuvinių svarstyklių. Kai gyvenau dar pas mamą, tai turėjau, skaičiavau, bet jau čia juodas darbas gaunasi.

Dietos spec. niekada nesilaikiau, nors norėčiau, bet viską dabar sau leidžiu valgyti, pasiteisindama kūdikio maitinimu :l
Geros dienos ir lauksiu atsakymo, nes lipu ir lipu ant svarstyklių  smile.gif

na, kalorijos ir kg susije tiesiogiai... suvartojant daugiau kaloriju nei iseikvojant - svoris nenumaldomai po truputi dides, nes kaupsis riebalu pavidalu. gali suvalgyt 300g produkto ir jau gaut beveik visa paros kaloriju kieki - pvz. suvalgot 300g lazdyno riesutu ir jau turit apie 2000 kcal. mirksiukas.gif

o kad isgerei kavos su pyragu - tai naturalu, kad padidejo svoris +200g ... kavos kiek buvo ? plius pyragas ... biggrin.gif GAli suvalgyt 2kg darzoviu, ir vis vien liekesi, nes bus kaloriju deficitas. Bet suvalgius is karto - svarstykles, naturalu, kad rodys +kg ... Svertis reikia kas savaite ar dvi, tai matysi savo svorio tendencijas... o svertis 15 kart per diena nera prasmes . Kam svert savo zarnu turini ir skyscius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 05 31, 17:17)
Svertis reikia kas savaite ar dvi, tai matysi savo svorio tendencijas... o svertis 15 kart per diena nera prasmes . Kam svert savo zarnu turini ir skyscius  doh.gif

drinks_cheers.gif
man tas sokinejimas ant svarstykliu po kelis kartus per diena, apskritai kazkoks idiotizmas lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Labos,

Savaitgalis buvo- didelė puota biggrin.gif Esu pavalgius essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookelis: 31 gegužės 2015 - 21:19
mano duomenų nėr lentelėj biggrin.gif ai pažiūrėjau, kad ant nulio, tai dzin biggrin.gif
Atsakyti
Labos,

Aš per visas šventes neturėjau kada net pasisvert smile.gif
Teko bendrauti su viena moterim. Aš ją buvau mačius , gal kokie 3 metai atgal. Ji buvo stambi. Ir kai pamačiau ją savaitgalį nepažinau - svorio nelikę nė padujų. Radikaliai pakeitė mitybą. Bet esmė tame, kad pastovus savęs ribojimas . To negalima, ano negalima ir dar bandymas aiškinti kitiems. Kaip supratau, sportuot nesportuoja arba minimaliai. Man tokių žmonių gaila , sakykit ką norit
Atsakyti